Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τετ Νοε 19, 2014 1:32 pm
Δείτε που καταντήσαμε
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Νοε 19, 2014 5:11 pm
Το Valkyria chronicles και το Nier δεν νομίζω ότι είναι τόσο υποτιμημένα, απλά παρασύρονται από την κακή φήμη των rpg.bond tail έγραψε:Ys,star ocean valkyrie chronicles jeanne d'Arc απο τα πιο υποτιμιμημενα rpg που εχω λιοσει ιδικα rpg οπος το eternal sonata η το nier δεν το ξερει σχεδον καανεις ενο ειναι παιχνιδαρες
Θα μπορούσαμε να πούμε χιλιάδες rpg ή Ιαπωνικά games που δεν έχουν τι φήμη που θα έπρεπε (μην με κάνετε να αρχίσω να λέω για το God Hand πάλι). Ενώ τα πιο διάσημα games είναι αυτά βγαίνουν κάθε χρόνο ακριβώς ίδια, χωρίς ιστορία χωρίς τίποτα.
Τετ Νοε 19, 2014 8:25 pm
Το λέω χρόνια τώρα, τουλάχιστον ο κόπος αποδίδει. Κάτι είναι και αυτό. Παιδία, αφού έχετε βαρεθεί τα απαράδεκτα παιχνίδια που μας πλασάρουν κάθε χρόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι, ψάξτε παλιά παιχνίδια, κυρίως της γενιάς PS2-Gamecube-GBA-DS-PSP, τώρα αυτά "τα κρυφά διαμάντια" του PS3 υπάρχουν ακόμα και θα υπάρχουν στις αγορές των Ιαπώνων για αρκετά χρόνια ακόμα, αλλά τα άλλα εξαντλούνται γρήγορα. Καλή τύχη στο κυνήγι σας.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τστστστστς, το Ys είναι πιο μεγάλο και από τους δυό μας Κώστα , απλά δυστυχώς τώρα αναγνωρίστηκε μετά από πολλά συνεχόμενα χεσίματα επειδή οι αμερικάνοι είχαν "D'N'D", "Bethesda", "*insert random 3rd rate Murican RPG company*" να τους φτιάχνουν φλωροηλιθιότητες όπως τα Ultima και δεν ξέρω και εγώ τι άλλες αηδίες.
@redlegend : Καλά, έτσι έχουμε καταντήσει από το 2004 :
χώσε μέσα παρακμή, ναρκωτικά και εμπόριο μέσω λαθρεμπόρων "μεταναστών" σε φυλάκια στα σύνορα, σε περιθωριακά νησία(βλέπε πχ Μυτιλήνη) και σε Σύνταγμα, Ομώνοια, Κολονό, Μενίδι, Ζεφύρι και Αγία Βαρβάρα που συχνάζουν οι γύφτοι, βάλε ότι αν κάποιος πρόεδρος τολμήσει να αντισταθεί στην βούληση της Αμερικής ή της Ευρώπης θα τον εκβιάσουν με τον χειρότερο τρόπο μέχρι να παραιτηθεί και να ατιμαστεί σαν προδότης (θυμάστε που ο Καραμανλής είχε πεί όχι στο Κυπριακό και στο σχέδιο Ανάν και έπιασε φωτιά η Ελλάδα; Θυμάστε που βγήκε ο Γιωργάκης και είπε αμέσως ναι και σκάσαν μύτη CIA και Bush να του δώσουν τα χέρια; Θυμάστε που βρήκαν εγκαταλελειμμένα κτήρια που στέγαζαν πράκτορες της CIA με εξοπλισμό και διάφορους πληρωμένους χαφιέδες αθηνέους?), έχουμε αυτούς τους γελείους στα σύνορα :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Που χώνουν μέσα όλους τους μετανάστες χωρίς να γράφουν τίποτα γιατί έχουν συμβόλαια που λένε ότι η Frontex παίρνει 200 ευρώ το κεφάλι και 100 ο πρόεδρος της χώρας που εισέρχεται ο μετανάστης, από το κράτος που προήλθε ο μετανάστης. Μιλάμε για χοντρό ξέπλυμα χρημάτων. Και που'στε; Όλοι αυτοί η ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-Αριστερίστικοι-Συνασπισμοί-Χρυσαυγίτες-ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-τζήδες είναι προδότες εδώ και 20 χρόνια, τουλάχιστον. Μας παίζουν τόσο πολύ στο χέρι αυτοί, γιατί είναι συννενοημένοι με την Ευρώπη και ξέρουν ότι αν ξανακάνουμε την χώρα να λειτουργεί κανονικά, δεν θα έχουν αυτά που έχουν τώρα ακόμα και αν δουλεύον κανονικά σαν πολιτικοί. Όσο για τους μπάτσους, στρατιωτικούς και τους ματατζήδες, εδώ και χρόνια το ελληνικό κράτος αφαιρεί απαραίτητα τέστ για την κατάταξη πολιτών σε αυτές τις δυνάμεις και τους αφαιρεί απαραίτητες ανάγκες(πχ ψυχιάτρους για να έχουν καλή ψυχική υγεία όσοι κουβαλούν όπλο) επίτηδες για να φτιάξει μια ομάδα υποχείριων που θα είναι ένοπλοι από πάνω και με δικαίωμα να σκοτώσουν κιόλας.
Επίσης έχουμε εξακριβωμένες μαφίες από πάνω από "παράνομους μετανάστες" καθώς και συσώρρευμα παράνομων που κυριολεκτά μας τους αδιάζουν στο κεφάλι άλλα κράτη με το κλασσικό "ή τους μαζεύετε εσείς μιας και είναι στα μέρη σας ή τους αφήνετε να ψοφήσουν" αφού πρώτα οι ίδιοι τους εκμεταλεύτηκαν και ήρθαν παράνομα στον Ελλαδικό χώρο χωρίς την απαραίτητη άδεια για να μας τους αδείασουν. Επίσης, μέσα σε πολλούς από αυτούς υπάρχουν και πράκτορες, χειρότεροι από αυτούς αυτοί οι μουσουλμανοείδής*.
Απλά για να ξέρουμε την κατάσταση της Ελλάδας.
*Περι μουσουλμανοειδών, θυμάσται τώρα το καλοκαίρι που ακουγόντουσαν φήμες για Τζιχαντηστές; Βρέθηκε ότι 5 στους 10 πυρήνες Τζιχαντηστών παγκοσμίως ηγούνται από Αλβανούς και 1 στους 10 από άλλους Βαλκάνιους, καθαρά για κέρδος, σε πλήρη συνεννόηση με τους εξτρημιστές της Αραβίας. Επίσης θυμάστε που ήρθε η CIA και η MI5 για να εξαρθρώσουν πυρήνες αλβανοτζιχαντηστών στην Ευρώπη και σε μας; Ναι, η κατάσταση της Τζιχάντ που είχαν συννενοηθεί οι Αμερικάνοι ξέφυγε από την μέση ανατολή και αναγκάστηκαν να πιάσουν και να εκτελέσουν τους συνεργούς τους.
Μπορεί αυτά να ακούγονται πιο απίστευτα από τα γεγονότα που γίνονται στο Arrow, Gotham και δεν ξέρω και εγώ σε πόσα άλλα αντικατασκοπικά φίλμ και ταινίες του James Bond, αλλά δυστυχώς είναι καθημερινές αλήθειες. Και όλα αυτά γίνονται πίσω από την πλάτη μας ενώ μας ρίχνουν δολώματα με τα "αθλητικά" και "κουτσομπολίστικα" κανάλια για να στρέψουν αλλού την προσοχή μας, μας αποχαυνώνουν στα σχολία, αρχίζοντας δυστυχώς από τα δημόσια(που θέλουν λιγότερα χρήματα εξαγοράς από τα ιδιωτικά δυστυχώς). Και αυτό γίνεται παγκοσμίως σχεδόν.
Παιδία, ξυπνήστε! Οι ιάπωνες μπορεί να είναι ένα τρελό, μίζερο και κλειστό έθνος που πασχίζει με την οικονομία του και τρώει σκατά σε κάθε συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών, αλλά ξέρουν...οι φεγγαρότρελοι το ξέρουν πολύ καλά και δεν πατάνε το ποδάρι τους εκτός Ιαπωνίας, όσους σεισμούς, τσουνάμι και πυρηνικές κατσαρίδες να έχει. Ας παραδειγματιστούμε, γιατί δεν μας μένει και πολλύς χρόνος πριν γίνουμε η επόμενη Πορτογαλία ή χειρότερα, Τέξας και Σαν Φρανσίσκο.
EDIT : Το ξέρω ότι η IGN είναι για τα σκουπίδια κλπ, αλλά αυτό ρε φίλε αξίζει να το δεί κανείς :
Costascss έγραψε:1. Για αυτό που συζητάτε: Υπάρχουν πολλές Ιαπωνικές παιχνιδάρες που ούτε που ακούγονται ποτέ και δεν τα ξέρει κανείς. Ακόμα και εγώ που ήμουν τρελός fan των RPGs υπάρχουν πολλά games που τώρα αρχίζω να τα μαθαίνω. Για παράδειγμα ποιος από εδώ ξέρει τα Ys (και αυτό είναι από τα πιο γνωστά και καινούρια).
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τστστστστς, το Ys είναι πιο μεγάλο και από τους δυό μας Κώστα , απλά δυστυχώς τώρα αναγνωρίστηκε μετά από πολλά συνεχόμενα χεσίματα επειδή οι αμερικάνοι είχαν "D'N'D", "Bethesda", "*insert random 3rd rate Murican RPG company*" να τους φτιάχνουν φλωροηλιθιότητες όπως τα Ultima και δεν ξέρω και εγώ τι άλλες αηδίες.
@redlegend : Καλά, έτσι έχουμε καταντήσει από το 2004 :
χώσε μέσα παρακμή, ναρκωτικά και εμπόριο μέσω λαθρεμπόρων "μεταναστών" σε φυλάκια στα σύνορα, σε περιθωριακά νησία(βλέπε πχ Μυτιλήνη) και σε Σύνταγμα, Ομώνοια, Κολονό, Μενίδι, Ζεφύρι και Αγία Βαρβάρα που συχνάζουν οι γύφτοι, βάλε ότι αν κάποιος πρόεδρος τολμήσει να αντισταθεί στην βούληση της Αμερικής ή της Ευρώπης θα τον εκβιάσουν με τον χειρότερο τρόπο μέχρι να παραιτηθεί και να ατιμαστεί σαν προδότης (θυμάστε που ο Καραμανλής είχε πεί όχι στο Κυπριακό και στο σχέδιο Ανάν και έπιασε φωτιά η Ελλάδα; Θυμάστε που βγήκε ο Γιωργάκης και είπε αμέσως ναι και σκάσαν μύτη CIA και Bush να του δώσουν τα χέρια; Θυμάστε που βρήκαν εγκαταλελειμμένα κτήρια που στέγαζαν πράκτορες της CIA με εξοπλισμό και διάφορους πληρωμένους χαφιέδες αθηνέους?), έχουμε αυτούς τους γελείους στα σύνορα :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Που χώνουν μέσα όλους τους μετανάστες χωρίς να γράφουν τίποτα γιατί έχουν συμβόλαια που λένε ότι η Frontex παίρνει 200 ευρώ το κεφάλι και 100 ο πρόεδρος της χώρας που εισέρχεται ο μετανάστης, από το κράτος που προήλθε ο μετανάστης. Μιλάμε για χοντρό ξέπλυμα χρημάτων. Και που'στε; Όλοι αυτοί η ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-Αριστερίστικοι-Συνασπισμοί-Χρυσαυγίτες-ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-τζήδες είναι προδότες εδώ και 20 χρόνια, τουλάχιστον. Μας παίζουν τόσο πολύ στο χέρι αυτοί, γιατί είναι συννενοημένοι με την Ευρώπη και ξέρουν ότι αν ξανακάνουμε την χώρα να λειτουργεί κανονικά, δεν θα έχουν αυτά που έχουν τώρα ακόμα και αν δουλεύον κανονικά σαν πολιτικοί. Όσο για τους μπάτσους, στρατιωτικούς και τους ματατζήδες, εδώ και χρόνια το ελληνικό κράτος αφαιρεί απαραίτητα τέστ για την κατάταξη πολιτών σε αυτές τις δυνάμεις και τους αφαιρεί απαραίτητες ανάγκες(πχ ψυχιάτρους για να έχουν καλή ψυχική υγεία όσοι κουβαλούν όπλο) επίτηδες για να φτιάξει μια ομάδα υποχείριων που θα είναι ένοπλοι από πάνω και με δικαίωμα να σκοτώσουν κιόλας.
Επίσης έχουμε εξακριβωμένες μαφίες από πάνω από "παράνομους μετανάστες" καθώς και συσώρρευμα παράνομων που κυριολεκτά μας τους αδιάζουν στο κεφάλι άλλα κράτη με το κλασσικό "ή τους μαζεύετε εσείς μιας και είναι στα μέρη σας ή τους αφήνετε να ψοφήσουν" αφού πρώτα οι ίδιοι τους εκμεταλεύτηκαν και ήρθαν παράνομα στον Ελλαδικό χώρο χωρίς την απαραίτητη άδεια για να μας τους αδείασουν. Επίσης, μέσα σε πολλούς από αυτούς υπάρχουν και πράκτορες, χειρότεροι από αυτούς αυτοί οι μουσουλμανοείδής*.
Απλά για να ξέρουμε την κατάσταση της Ελλάδας.
*Περι μουσουλμανοειδών, θυμάσται τώρα το καλοκαίρι που ακουγόντουσαν φήμες για Τζιχαντηστές; Βρέθηκε ότι 5 στους 10 πυρήνες Τζιχαντηστών παγκοσμίως ηγούνται από Αλβανούς και 1 στους 10 από άλλους Βαλκάνιους, καθαρά για κέρδος, σε πλήρη συνεννόηση με τους εξτρημιστές της Αραβίας. Επίσης θυμάστε που ήρθε η CIA και η MI5 για να εξαρθρώσουν πυρήνες αλβανοτζιχαντηστών στην Ευρώπη και σε μας; Ναι, η κατάσταση της Τζιχάντ που είχαν συννενοηθεί οι Αμερικάνοι ξέφυγε από την μέση ανατολή και αναγκάστηκαν να πιάσουν και να εκτελέσουν τους συνεργούς τους.
Μπορεί αυτά να ακούγονται πιο απίστευτα από τα γεγονότα που γίνονται στο Arrow, Gotham και δεν ξέρω και εγώ σε πόσα άλλα αντικατασκοπικά φίλμ και ταινίες του James Bond, αλλά δυστυχώς είναι καθημερινές αλήθειες. Και όλα αυτά γίνονται πίσω από την πλάτη μας ενώ μας ρίχνουν δολώματα με τα "αθλητικά" και "κουτσομπολίστικα" κανάλια για να στρέψουν αλλού την προσοχή μας, μας αποχαυνώνουν στα σχολία, αρχίζοντας δυστυχώς από τα δημόσια(που θέλουν λιγότερα χρήματα εξαγοράς από τα ιδιωτικά δυστυχώς). Και αυτό γίνεται παγκοσμίως σχεδόν.
Παιδία, ξυπνήστε! Οι ιάπωνες μπορεί να είναι ένα τρελό, μίζερο και κλειστό έθνος που πασχίζει με την οικονομία του και τρώει σκατά σε κάθε συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών, αλλά ξέρουν...οι φεγγαρότρελοι το ξέρουν πολύ καλά και δεν πατάνε το ποδάρι τους εκτός Ιαπωνίας, όσους σεισμούς, τσουνάμι και πυρηνικές κατσαρίδες να έχει. Ας παραδειγματιστούμε, γιατί δεν μας μένει και πολλύς χρόνος πριν γίνουμε η επόμενη Πορτογαλία ή χειρότερα, Τέξας και Σαν Φρανσίσκο.
EDIT : Το ξέρω ότι η IGN είναι για τα σκουπίδια κλπ, αλλά αυτό ρε φίλε αξίζει να το δεί κανείς :
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Νοε 20, 2014 1:05 am
^Για το Ys το είχα ακούσει ότι είναι πολύ παλιό αλλά όντως ακούω μόνο για τα 2 τελευταία μόνο. Πάντως σαν fan των rpg δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το έμαθα πιο πριν, γιατί ειδικά πιο παλιά ψαχνόμουν πολύ, τώρα το γύρισα στην απλή λύση του ταΐσματος. Για εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος απλά ανοίγω το στόμα και παίρνω ότι μου δώσει η κάθε εταιρία. (Ότι το καταλαβαίνω και το παραδέχομαι πιστεύω ότι είναι καλό)
Όσο για το άλλο που είπες, τα games του psp που αξίζουν ήδη έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται, όσο για τις υπόλοιπες κονσόλες άστα.. Θα ήθελα πολύ να βρω games του psx πάντως.
Όσο για το άλλο που είπες, τα games του psp που αξίζουν ήδη έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται, όσο για τις υπόλοιπες κονσόλες άστα.. Θα ήθελα πολύ να βρω games του psx πάντως.
Πεμ Νοε 20, 2014 2:17 am
Τώρα είναι η χειρότερη εποχή για τάισμα, όλα είναι ποιότητας κατακρεουργημένου McDonalds αντί για αρίστης ποιότητας Goody's που ήταν τα παλιά RPG της ξεπέτας, είναι ηλιθιωδώς μεγάλο το κενό. Όσο για παιχνίδια του PSX και πρόν, υπάρχουν αρκετά ROM σάιτ που μπορείς να βρείς αρκετά παιχνίδια εκεί, γιατί δεν νομίζω ότι πρόκειται να τα ξαναδούμε.
Πεμ Νοε 20, 2014 2:42 am
Θα με κάνετε να ξεθάψω το PS1 μου φαίνεται....Να βρω μόνο πού το έχω βάλει βέβαια...
Πεμ Νοε 20, 2014 3:27 am
Παίξτε dark souls ρε να γουστάρετε. Εχεί τη μαγεία των παλιών καλών παιχνιδιών
Ιαπωνάς που λατρεύει τις μυθολογίες του κόσμου το έκανε, λογικό θα μου πείτε
Ιαπωνάς που λατρεύει τις μυθολογίες του κόσμου το έκανε, λογικό θα μου πείτε
Πεμ Νοε 20, 2014 3:53 am
Είμαι μάλλον ο μόνος που θα πεί "παίξτε το Demon Souls, είναι καλύτερο και γρηγορότερο από το Dark Souls".
Πεμ Νοε 20, 2014 1:08 pm
Το ξέρω πως θεωρείται καλύτερο παιχνίδι αυτό, απλά μόνο όσοι έχουν ps3 μπορούν να το χαρούν
Πεμ Νοε 20, 2014 3:24 pm
Ούτε καν, οι περισσότεροι παριστάνουν ότι το έχουν παίξει για να ποζάρουνε στα φόρουμ.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Πεμ Νοε 20, 2014 6:08 pm
Ερωτηση κατα ποσο ειναι καλητερο ρο demon souls? το εχω με playstaion + και θελω να ξερω για να πλιροσω κανα μηνα να παιξω επισης ποση ωρα μπορει να παρει ?
Πεμ Νοε 20, 2014 6:14 pm
Έχει πιο κλασσική ιστορία και μυθολογία αλλά το κυριότερο είναι ότι το ελέγχεις πιο εύκολα και είναι πιο γρήγορο σαν παιχνίδι.
- bond tailΣυντονιστής
Κυρ Νοε 23, 2014 6:50 pm
Καλητερο Patch για το fate/stay night και δεν το προσεξα
Κυρ Νοε 23, 2014 7:58 pm
εχώ στο steam ffvii, viii & πλέον και III!
Mακάρι να πετύχω σε έκπτωση και το IV να ολοκληρωθεί η συλλογή
Γιατί τα XIII & XIII-2 τα έχω στο 360
Mακάρι να πετύχω σε έκπτωση και το IV να ολοκληρωθεί η συλλογή
Γιατί τα XIII & XIII-2 τα έχω στο 360
- bond tailΣυντονιστής
Τρι Νοε 25, 2014 12:06 am
Καλα ποσο πραμα εχει το Garo το 2015?
μεχει και season 2 για το anime
μεχει και season 2 για το anime
Τετ Νοε 26, 2014 1:54 pm
αισθάνομαι λίγο άσχημα που έχω βάλει μεγαλύτερο βαθμό στους Super Megaforce από άλλες σειρές όπως Dino Thunder, Wildforce κτλπ. Πρέπει να ανεβάσω τους βαθμούς. Είχε γίνει με άλλα κριτήρια η κριτική γι'αυτές
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης