Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Πεμ Ιαν 01, 2015 2:28 pm
Χρόνια πολλά σε όλους καλή χρονιά.
Μου φαίνεται περίεργο γιατί ένα μεγάλο μέρος των fan είναι ενήλικοι.bond tail έγραψε:Κιτα ο εβαλαν στο site γιατι απο την αρχη της δευτερης season μετα απο οταν σκοτοσαν τους .......................... στην πρωτη season ειχαν αλλαξει ωρες για βραδια και ειδαν οτι σιγα σιγα το πραμα χειροτερευε και γιαφτο το βαλανε στο site γιαφτο ειχαμε και πολλα επεισοδια μαζι καμια φορα
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Πεμ Ιαν 01, 2015 6:24 pm
καλη χρονια σε ολους παιδια να εχετε ενα χαρουμενο 2015!!!
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Πεμ Ιαν 01, 2015 11:50 pm
3 μέρες σερί τώρα τρώω συνέχεια,χοροπηδάω σαν το κατσίκι σε μπουζουκόμπαρα και δεν συμμαζεύεται,πίνω,δεν έχω κοιμηθεί καθόλου,είμαι τελείως πτώμααα xD
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Παρ Ιαν 02, 2015 6:55 pm
10 ώρες δουλειά για δύο σελίδες 3D comic, θέλει τρελή δουλειά.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιαν 03, 2015 9:47 am
^ Πάρα πολύ δύσκολο φαίνεται, δεν νομίζω να μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ
Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα (εδω τουλάχιστον) ο ουρανός είναι καταγάλανος χωρίς ίχνος σύννεφου, ο ήλιος αστράφτει, τα πουλάκια έξω το έχουν ρίξει στο τραγούδι απο το πρωί, ενώ ακόμα υπάρχει αυτή η πρωινή χειμωνιάτικη απαλή δροσούλα. Δεν περίμενα τέτοια μέρα τόσο γρήγορα μετά απο τόση κακοκαιρία.
Πραγματικά μοιάζει με ανοιξιάτικο πρωινό.
Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα (εδω τουλάχιστον) ο ουρανός είναι καταγάλανος χωρίς ίχνος σύννεφου, ο ήλιος αστράφτει, τα πουλάκια έξω το έχουν ρίξει στο τραγούδι απο το πρωί, ενώ ακόμα υπάρχει αυτή η πρωινή χειμωνιάτικη απαλή δροσούλα. Δεν περίμενα τέτοια μέρα τόσο γρήγορα μετά απο τόση κακοκαιρία.
Πραγματικά μοιάζει με ανοιξιάτικο πρωινό.
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Ιαν 03, 2015 10:50 pm
Σήμερα στις 3 το πρωί που γύριζα σπίτι μου είδα δύο περιπολικά να περνούν από τον δρόμο μου και όταν έφτασα σπίτι μου βρήκα την πόρτα παραβιασμένη, ευτυχώς δεν πρόλαβαν να μπούν μέσα, μάλλον τους είδε κάποιος και φώναξε την αστυνομία.
Βρήκα το Walking Dead Season 2 σε cd, αν δεν το είχα ήδη θα το έπαιρνα για συλλογή, έτσι και αλλιώς μόλις βάλεις το cd σου λέει κατέβασε το από το steam.
Βρήκα το Walking Dead Season 2 σε cd, αν δεν το είχα ήδη θα το έπαιρνα για συλλογή, έτσι και αλλιώς μόλις βάλεις το cd σου λέει κατέβασε το από το steam.
Κυρ Ιαν 04, 2015 12:51 am
το steam έχει -90% το How to Survive. Οποιός δεν το έχει να το πάρει, πολύ καλό zombie rpg
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Ιαν 04, 2015 1:33 pm
Αφού το είπες πήγα να το αγοράσω στο steam άλλα τελικά το έχω ήδη, αλλά βρήκα κάποια ενδιαφέροντα free games.
- Heroes & Generals: αυτό μου άρεσε πιο πολύ από όλα γιατί είναι σαν Call of Duty 2 (λίγο πιο περίπλοκο και online) που ακόμα πάω μια φορά στο τόσο και παίζω με τους φίλους μου σε internet cafe.
- DCS World
- Dragon nest ένα mmorpg που δεν φαίνεται κάτι special αλλά θα το δοκιμάσω
- Heroes & Generals: αυτό μου άρεσε πιο πολύ από όλα γιατί είναι σαν Call of Duty 2 (λίγο πιο περίπλοκο και online) που ακόμα πάω μια φορά στο τόσο και παίζω με τους φίλους μου σε internet cafe.
- DCS World
- Dragon nest ένα mmorpg που δεν φαίνεται κάτι special αλλά θα το δοκιμάσω
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Ιαν 04, 2015 4:04 pm
^Ναι, έχω παίξει κάποια τέτοια games και όλα είναι Ρώσικα, δεν ξέρω γιατί οι ρώσοι φτιάχνουν τα πιο ρεαλιστικά games από όλους (πχ. εκτός από καθαρά simulators, είναι το War Thunder και το Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad = και αυτό πολύ ωραίο και ρεαλιστικό WWII game σαν COD).
Να ξέρεις ότι είναι πιο πολύ simulator παρά action, που σημαίνει ότι για να ανάψεις το παραμικρό φωτάκι στο αεροπλάνο (ή tank) θέλει να το κάνεις μόνος σου δεν έχει τίποτα που να γίνεται αυτόματα. Επίσης αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πετάς για ώρες πριν χρειαστεί να κάνεις κάτι.
Δες αυτο πχ (~3:04 και μετα):
Να ξέρεις ότι είναι πιο πολύ simulator παρά action, που σημαίνει ότι για να ανάψεις το παραμικρό φωτάκι στο αεροπλάνο (ή tank) θέλει να το κάνεις μόνος σου δεν έχει τίποτα που να γίνεται αυτόματα. Επίσης αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πετάς για ώρες πριν χρειαστεί να κάνεις κάτι.
Δες αυτο πχ (~3:04 και μετα):
Δευ Ιαν 05, 2015 2:07 pm
Αυτή τη βδομάδα δεν έχει Toqger & Drive. Βλακεία
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Ιαν 06, 2015 9:00 pm
Βρήκα τυχαία το cd το Dante's Inferno στο σπίτι μου (ούτε θυμάμαι ότι το αγόρασα). Είναι ολοφάνερα μια κακή αντιγραφή των God of War. Λέω κακή αντιγραφή γιατί ενώ είναι ένα game που απευθύνεται μόνο στο psp είναι πολύ βάρη για το σύστημα με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ άσχημο, κάτι που το GOW κατάφερε να το νικήσει ενώ ξεκίνησε από πιο δυνατές κονσόλες. Πιστεύω ότι αν το έφτιαχναν στο ps3 ή xbox 360 θα γινόταν επιτυχία γιατί έχει πολλά καινούρια στοιχεία και πολύ ωραία ιστορία.
Τώρα έβλεπα ένα βίντεο για τον Charlie Sheen τον πρωταγωνιστή στις πρώτες σεζόν του Two & A Half Men (ο γυναικάς) που έδειχνε ότι επειδή απευθύνθηκε στον Chuck Lorre (δημιουργό των Two & A Half Men, Big Bang Theory και άλλων επιτυχιών) με το πραγματικό/εβραϊκό του όνομα για πλάκα, θεωρήθηκε ρατσιστής τον έδιωξαν από το show κακήν κακώς, τα έβαλε όλο το σύμπαν μαζί του και έχει καταστραφεί η ζωή του. Είναι αυτό που έχω γράψει εδώ πολλές φορές, δηλαδή ότι οι Αμερικάνοι το έχουν παρακάνει με την λέξη ρατσισμός που την χρησιμοποιούν χωρίς να το πολύσκεφτούν με αποτέλεσμα να έχουν ξεχάσει την πραγματική έννοια της λέξης, κάτι που είναι επικίνδυνο.
Τώρα έβλεπα ένα βίντεο για τον Charlie Sheen τον πρωταγωνιστή στις πρώτες σεζόν του Two & A Half Men (ο γυναικάς) που έδειχνε ότι επειδή απευθύνθηκε στον Chuck Lorre (δημιουργό των Two & A Half Men, Big Bang Theory και άλλων επιτυχιών) με το πραγματικό/εβραϊκό του όνομα για πλάκα, θεωρήθηκε ρατσιστής τον έδιωξαν από το show κακήν κακώς, τα έβαλε όλο το σύμπαν μαζί του και έχει καταστραφεί η ζωή του. Είναι αυτό που έχω γράψει εδώ πολλές φορές, δηλαδή ότι οι Αμερικάνοι το έχουν παρακάνει με την λέξη ρατσισμός που την χρησιμοποιούν χωρίς να το πολύσκεφτούν με αποτέλεσμα να έχουν ξεχάσει την πραγματική έννοια της λέξης, κάτι που είναι επικίνδυνο.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιαν 06, 2015 10:01 pm
^ το dante's inferno υπάρχει για ps3 δεν ξέρω αν έχει την ίδια ιστορία με αυτό στο psp αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό
Τρι Ιαν 06, 2015 10:03 pm
^το dante's inferno το είχα παίξει στο psp και ενώ ήταν και γαμώ τα παιχνίδια και είχε μια από τις αξέχαστες τελικές μάχες ώρες ώρες σου σπάει τα νεύρα στον υπέρτατο βαθμό λόγω κακού σχεδιασμού σε κάποια πράγματα. Αξίζει να το παίξει κανείς πάντως είναι παιχνιδάρα γενικότερα
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης