Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τρι Ιαν 06, 2015 10:03 pm
^το dante's inferno το είχα παίξει στο psp και ενώ ήταν και γαμώ τα παιχνίδια και είχε μια από τις αξέχαστες τελικές μάχες ώρες ώρες σου σπάει τα νεύρα στον υπέρτατο βαθμό λόγω κακού σχεδιασμού σε κάποια πράγματα. Αξίζει να το παίξει κανείς πάντως είναι παιχνιδάρα γενικότερα
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Ιαν 07, 2015 8:03 pm
redlegend έγραψε:^ το dante's inferno υπάρχει για ps3 δεν ξέρω αν έχει την ίδια ιστορία με αυτό στο psp αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό
Έχετε δίκιο, νόμιζα ότι ήταν psp exlusive. Πρέπει να είναι πολύ ωραίο στο ps3/xbox 360 αλλά στο psp είναι απλά playable. Κάτι που με ενοχλεί είναι ότι τα cinematics σταματάνε πολύ απότομα μάλλον για να χωρέσουν το παιχνίδι στο cdακι και ότι όπως είπα πριν βλέπω ότι το psp ζορίζεται πολύ, ενώ το GOW έκανε την μεταφορά στο psp πολύ ωραία και δεν καταλαβαίνεις την διαφορά (εκτός από τα γραφικά και την διάρκεια του παιχνιδιού).Green Rider έγραψε:^το dante's inferno το είχα παίξει στο psp και ενώ ήταν και γαμώ τα παιχνίδια και είχε μια από τις αξέχαστες τελικές μάχες ώρες ώρες σου σπάει τα νεύρα στον υπέρτατο βαθμό λόγω κακού σχεδιασμού σε κάποια πράγματα. Αξίζει να το παίξει κανείς πάντως είναι παιχνιδάρα γενικότερα
Το μπρούσκο (σειρά του ant1) δεν έχει αφήσει τραγούδι για τραγούδι από όλη την σειρά των Assassin's Creed, πρέπει ο υπεύθυνος ήχου της σειράς να είναι μεγάλος fan τους.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιαν 07, 2015 9:18 pm
^ τώρα που το λες, και στο ευτυχισμένη μαζί (παλιά σειρά του mega) είχε πολλά κομμάτια από το bleach (γνωστό anime/manga) είναι πολύ πιθανό είτε παραγωγοί ή σεναριογράφοι να έβλεπαν ή έπαιξαν κάτι και αυτοί άνθρωποι είναι και τώρα τελευταία ανιμε και games έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και Ποιο πολύ της μόδαΣ ακόμα και στους ποιο μεγάλους
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιαν 07, 2015 10:04 pm
^Θα φτιάξω θέμα γι'αυτό: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έψαξα λίγο στο internet και φαίνεται ότι έφηβοι ομοφυλόφιλοι και genderqueers (το ξέρω ότι φαίνεται περίεργο στην Ελλάδα αλλά υπάρχουν) όχι μόνο ήθελαν την Κόρα λεσβία αλλά το είχαν προβλέψει. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως, αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις, τουλάχιστον για εμένα.
Ξαναβλέποντας στο ελληνικό nickelodeon (τυχαία) το δεύτερο επεισόδιο τρίτη σεζόν βρήκα κάτι που δεν είχα δει-το είχα μεταφράσει αλλιώς και παραδέχομαι ότι ίσως κάτι υπάρχει εκεί (32:00-32:42), αλλά και πάλι δεν θυμάμαι τίποτα άλλο.
Έψαξα λίγο στο internet και φαίνεται ότι έφηβοι ομοφυλόφιλοι και genderqueers (το ξέρω ότι φαίνεται περίεργο στην Ελλάδα αλλά υπάρχουν) όχι μόνο ήθελαν την Κόρα λεσβία αλλά το είχαν προβλέψει. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως, αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις, τουλάχιστον για εμένα.
Ξαναβλέποντας στο ελληνικό nickelodeon (τυχαία) το δεύτερο επεισόδιο τρίτη σεζόν βρήκα κάτι που δεν είχα δει-το είχα μεταφράσει αλλιώς και παραδέχομαι ότι ίσως κάτι υπάρχει εκεί (32:00-32:42), αλλά και πάλι δεν θυμάμαι τίποτα άλλο.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιαν 10, 2015 5:07 pm
Εκανα δυο τρομερές ανακαλύψεις, πιθανών να τις ξέρετε ήδη
Τα android έχουν achievments στα παιχνίδια, περίπου όπως και στο ps3 kai 360
To psp έχει εφαρμογή για internet radio(το είχα δει εδώ και χρόνια αλλά δεν ήξερα πως δουλεύει) και οι σταθμοι έχουν και γαμώ τα τραγούδια
Τα android έχουν achievments στα παιχνίδια, περίπου όπως και στο ps3 kai 360
To psp έχει εφαρμογή για internet radio(το είχα δει εδώ και χρόνια αλλά δεν ήξερα πως δουλεύει) και οι σταθμοι έχουν και γαμώ τα τραγούδια
Κυρ Ιαν 11, 2015 12:06 am
Στα ιαπωνικά PSP, σαν αυτό που πήρα πρόσφατα, έχουν και εφαρμογές για online manga, με συνδρομή κιόλας, ραδιόφωνα με βραχεα και παραδόξως και twitter feed μέσω μιας εφαρμογής καθώς και πρόσβαση σε online βάση τραγουδιών παρόμοια με τα i-tunes.
Κυρ Ιαν 11, 2015 12:17 am
Costascss έγραψε:Έψαξα λίγο στο internet και φαίνεται ότι έφηβοι ομοφυλόφιλοι και genderqueers (το ξέρω ότι φαίνεται περίεργο στην Ελλάδα αλλά υπάρχουν) όχι μόνο ήθελαν την Κόρα λεσβία αλλά το είχαν προβλέψει. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως, αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις, τουλάχιστον για εμένα.
Ωχ, αρχίσαμε τα χαζά κλαρίνα τώρα με τα "politically correct feminist values"...δεν υπάρχει και facepalm emoticon ρε φίλε...
Τώρα πως σας έχει έρθει όλους ότι αυτές οι δύο είναι λεσβίες...αφού και οι δυό τα είχαν με τον Μάκο. Στην καλύτερη είναι bisexual(όσοι διαβάζουν / βλέπουν hentai κλπ καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό για τις κοπέλες εκει μέσα) στην χειρότερη λεσβίες, αλλά αμφιβάλλω αν ένας αποτυχημένος έρωτας αρκεί για κάτι τέτοιο.
Εξάλου, πρέπει να θυμόμαστε, το Avatar, όσο ασιατικό και εξωτικό και να δείχνει, πάντα αμερικάνικο σόου είναι, οπότε θα κουβαλάει ιδέες από τας αμέρικας και μια από τις πιο δημοφηλής, για κάποιον ασύληπτο λόγο είναι ότι και να είσαι, για κάποιον εξωγηίνο λόγο πρέπει να έχεις και εμπειρίες από την άλλη πλευράς και να πειραματίζεσαι κλπ...άρες μάρες κουκουνάρες. Άμα ξέρει κανείς ξέρει, δεν έχει.
Η φύση μας έκανε bisexual ζώα, η κοινωνία μας έκανε straight, όποιος/α είναι ομο, μαγκιά τους, τα gender-queer-fluid κλπ είναι που αρχίζουν να πέφτουν χοντρές φάπες.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιαν 11, 2015 12:23 pm
Είσαι τυχερός, εμάς στο ελληνικό έχει μια εφαρμογή για κόμικς τα οποία αγοράζεις απο το psn και μάλιστα το κατάστημα των κομικς έκλεισε κανα δυο χρόνια μετα που βγήκε, έχει μια άλλη εφαρμογή music unlimited αλλά θέλει ενεργοποίηση και δεν σε αφήνει απο την ελλάδα καθώς δεν είναι στις επιτρεπόμενες χώρες, για twitter δεν έχει κάτι, μόνο μια εφαρμογή για skypeRed Forever έγραψε:Στα ιαπωνικά PSP, σαν αυτό που πήρα πρόσφατα, έχουν και εφαρμογές για online manga, με συνδρομή κιόλας, ραδιόφωνα με βραχεα και παραδόξως και twitter feed μέσω μιας εφαρμογής καθώς και πρόσβαση σε online βάση τραγουδιών παρόμοια με τα i-tunes.
H εφαρμογή για manga πώς λέγεται; μήπως την βρω κάπως να την κατεβάσω
Κυρ Ιαν 11, 2015 1:02 pm
redlegend έγραψε:Είσαι τυχερός, εμάς στο ελληνικό έχει μια εφαρμογή για κόμικς τα οποία αγοράζεις απο το psn και μάλιστα το κατάστημα των κομικς έκλεισε κανα δυο χρόνια μετα που βγήκε, έχει μια άλλη εφαρμογή music unlimited αλλά θέλει ενεργοποίηση και δεν σε αφήνει απο την ελλάδα καθώς δεν είναι στις επιτρεπόμενες χώρες, για twitter δεν έχει κάτι, μόνο μια εφαρμογή για skypeRed Forever έγραψε:Στα ιαπωνικά PSP, σαν αυτό που πήρα πρόσφατα, έχουν και εφαρμογές για online manga, με συνδρομή κιόλας, ραδιόφωνα με βραχεα και παραδόξως και twitter feed μέσω μιας εφαρμογής καθώς και πρόσβαση σε online βάση τραγουδιών παρόμοια με τα i-tunes.
H εφαρμογή για manga πώς λέγεται; μήπως την βρω κάπως να την κατεβάσω
Το skype το έχει, νομίζω αυτή είναι η μόνη εφαρμογή που είναι κοινή. Όσο για τις εφαρμογές, ερχόντουσαν αυτοματα με τα software updates κάθε φορά, που διαφέρουν μεταξύ ιαπωνίας και του υπόλοιπου κόσμου στο PSP, πχ, το τελευταίο OSW που βγήκε στην ιαπωνία είναι το 6.60 ενώ στα ιαπωνικά είναι μια παραπάνω 6.70. Φαντάζομαι οτι οι διαφορές δεν είναι στο βασικό software αλλά μόνο στις εφαρμογές για αυτό διαφέρουν και τα updates, άλλο δίκτυο έχουμε εμείς με μουσικές και κόμιξ, άλλο αυτοί.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιαν 11, 2015 1:37 pm
Εμάς είχε και μι ακόμα λεγόταν messager νομίζω ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι καλά, αλλά την έβγαλαν σε μια αναβάθμιση της 5.xx.
Θα ψάξω για την 6.70 που λες μήπως μπορώ να την κατεβάσω από internet εσάς στην τελευταία σας τα έβαλαν αυτά;
Θα ψάξω για την 6.70 που λες μήπως μπορώ να την κατεβάσω από internet εσάς στην τελευταία σας τα έβαλαν αυτά;
Κυρ Ιαν 11, 2015 4:15 pm
Δεν έχω ιδέα, πρόσφατα έκανα τα updates του ιαπωνικού PSP, πριν από αυτό είχα ένα ευρωπαϊκό οπότε δεν ξέρω περί ιστορικού OFW, αλλά δεν νομίζω οτι δουλέυει έτσι με τα OFW, μόνο τα CFW είναι παγκοσμίως ίδια.
Δευ Ιαν 12, 2015 3:30 pm
λογικά θα βγει και custom 6.70 αν δεν έχει βγει ακόμα. Πόπο έχω να κατεβάσω παιχνίδι νέο στο psp πολλούς μήνες. Εχεί βγει τίποτα στα αγγλικά ή με υπότιτλους που να αξίζει? Το Fate Extra CCC ακόμα?
Δευ Ιαν 12, 2015 6:54 pm
Νομίζω έχετε άλλες μετρήσεις για το CFW ή κανώ λάθος; Αλλά για το Fate CCC λόγος δεν έχει γίνει ακόμα Τζίμ.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιαν 12, 2015 7:07 pm
^υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις αν εννοείς αυτό, πχ στην 660 πού είμαστε τώρα είναι δύο τρεις της pro μια god μια άλλη light νομίζω και μια me και κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι
Πάντως όσο πάει απλοποιείται, τώρα πατάς απλά τοΝ launcher και σου ανοίγει, θυμάμαι στις παλιότερες τις 5.xx με την hen αν την ξέρετε πού έπρεπε να κάνεις ολόκληρη διαδικασία με ένα φάκελο που έπρεπε να τον βρεις από τις εικόνες και άμα δεν σου κόλλαγε σου άνοιγε σε cfw
Να βγει 6.70 τουλάχιστον από Ευρώπη και πέρα σε ofw χλωμό το βλέπω η 6.60 αν δεν κάνω λάθος ήταν το 11 τώρα που το psp είναι στα τελευταία του δεν νομίζω να τους νοιάζει και τόσο
Πάντως όσο πάει απλοποιείται, τώρα πατάς απλά τοΝ launcher και σου ανοίγει, θυμάμαι στις παλιότερες τις 5.xx με την hen αν την ξέρετε πού έπρεπε να κάνεις ολόκληρη διαδικασία με ένα φάκελο που έπρεπε να τον βρεις από τις εικόνες και άμα δεν σου κόλλαγε σου άνοιγε σε cfw
Να βγει 6.70 τουλάχιστον από Ευρώπη και πέρα σε ofw χλωμό το βλέπω η 6.60 αν δεν κάνω λάθος ήταν το 11 τώρα που το psp είναι στα τελευταία του δεν νομίζω να τους νοιάζει και τόσο
Δευ Ιαν 12, 2015 10:50 pm
Αμφιβάλλω αν θα βγεί, οι πρωτεύουσες ανησυχίες περί λογισμικού, bugs και software-hardware έχουν φτιαχτεί παγκοσμίως στο PSP με τα FW απλά έχουμε διαφορετικές regional υπηρεσίες και λογικό, άλλο δίκτυο εμείς, άλλο αυτοί κλπ.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιαν 14, 2015 1:39 am
Στην μάταιη προσπάθεια για να βρω ένα σωστό fighting game στο ps2 (εκτός του God Hand) τελικά κόλλησα με το Rumble Roses...
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης