Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τετ Ιαν 14, 2015 1:39 am
Στην μάταιη προσπάθεια για να βρω ένα σωστό fighting game στο ps2 (εκτός του God Hand) τελικά κόλλησα με το Rumble Roses...
Τετ Ιαν 14, 2015 2:26 am
Μα κανένα από τα δύο δεν είναι fighting...οκ, το Rumble Roses τρώγεται κάπως σαν fighting.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Τετ Ιαν 14, 2015 5:20 pm
Το λες επειδή είναι beat'em up? Αυτά τα δύο ήδη είναι δίδυμα αδέλφια.
Το god hand είναι σίγουρα το game που έχει πονέσει πιο πολύ τα δάχτυλα μου (ασχετο).
Το god hand είναι σίγουρα το game που έχει πονέσει πιο πολύ τα δάχτυλα μου (ασχετο).
Τετ Ιαν 14, 2015 5:39 pm
Ε, λίγο πολύ. Πόσα παιχνίδια fighting ξέρεις που να έχουν μόνο έναν χαρακτήρα, πίστες και επιλογή κινήσεων...κανένα, έτσι δεν είναι; Τώρα το Rumble Roses λέω παλεύεται για η πάλη / κατς / wrestling μπορεί να θεωρεί κυρίως σπόρ και μετά πάλη, όπως αυτά τα τουρνούα μεικτών πολεμικών τεχνών(UFC και άλλα).
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιαν 14, 2015 8:27 pm
Γιατί το λες αυτό, τα smackdown για παράδειγμα θεωρούνται fighting. Αλλά έτσι και αλλιώς έχει μια από judo και μια ninja (και καλά).Red Forever έγραψε:Ε, λίγο πολύ. Πόσα παιχνίδια fighting ξέρεις που να έχουν μόνο έναν χαρακτήρα, πίστες και επιλογή κινήσεων...κανένα, έτσι δεν είναι; Τώρα το Rumble Roses λέω παλεύεται για η πάλη / κατς / wrestling μπορεί να θεωρεί κυρίως σπόρ και μετά πάλη, όπως αυτά τα τουρνούα μεικτών πολεμικών τεχνών(UFC και άλλα).
Όσο για το God Hand, πως θα το χαραχτήριζες, hack-η-slash??? Είναι fighting game που έχει πολλά ήδη πολεμικών τεχνών μάλιστα. Όσο για το άλλο που είπες, υπάρχουν παρόμοια fighting games, πχ. Fist of the North Star: Ken's Rage (όχι και το καλύτερο παράδειγμα), Project Altered Beast, MadWorld...
Θα σου δώσω ένα δίκιο όμως στο ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια που να του μοιάζουν ακριβώς, είναι σαν να είναι καινούριο είδος.
Τώρα θυμήθηκα κάτι, ένας από τους λόγους που δεν πούλησε το God Hand είναι γιατί πήρε απαίσιες κριτικές με χειρότερη της IGN. Το αστείο είναι ότι αν δεις αυτήν την κριτική, ο τύπος παίζει μόνο την πρώτη πίστα και επί 20 λεπτά όλο πεθαίνει, άρα προφανώς το χαραχτήρισε τόσο χάλια επειδή ήταν άχρηστος παίχτης
Τα ίδια έκαναν από ότι άκουσα και στο Nier που ακούω πολύ καλά λόγια από gamers.
Είδα τυχαία αυτό το βίντεο και έσπασα πολύ πλάκα μέχρι το τρίτο λεπτό:
Αυτή η ιστορία είναι αλήθεια, σύμφωνα με το βιβλίο Romance of the three Kingdoms (σαν να λέμε οδύσσεια..), ο Zhao Yun έπεσε πάνω στον εχθρικό στρατό μόνος του έσφαξε 100 άτομα και έσωσε τον γιο του Lie Bei.
Τετ Ιαν 14, 2015 9:18 pm
Costascss έγραψε:Γιατί το λες αυτό, τα smackdown για παράδειγμα θεωρούνται fighting. Αλλά έτσι και αλλιώς έχει μια από judo και μια ninja (και καλά).Red Forever έγραψε:Ε, λίγο πολύ. Πόσα παιχνίδια fighting ξέρεις που να έχουν μόνο έναν χαρακτήρα, πίστες και επιλογή κινήσεων...κανένα, έτσι δεν είναι; Τώρα το Rumble Roses λέω παλεύεται για η πάλη / κατς / wrestling μπορεί να θεωρεί κυρίως σπόρ και μετά πάλη, όπως αυτά τα τουρνούα μεικτών πολεμικών τεχνών(UFC και άλλα).
Όσο για το God Hand, πως θα το χαραχτήριζες, hack-η-slash??? Είναι fighting game που έχει πολλά ήδη πολεμικών τεχνών μάλιστα. Όσο για το άλλο που είπες, υπάρχουν παρόμοια fighting games, πχ. Fist of the North Star: Ken's Rage (όχι και το καλύτερο παράδειγμα), Project Altered Beast, MadWorld...
Θα σου δώσω ένα δίκιο όμως στο ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια που να του μοιάζουν ακριβώς, είναι σαν να είναι καινούριο είδος.
Τώρα θυμήθηκα κάτι, ένας από τους λόγους που δεν πούλησε το God Hand είναι γιατί πήρε απαίσιες κριτικές με χειρότερη της IGN. Το αστείο είναι ότι αν δεις αυτήν την κριτική, ο τύπος παίζει μόνο την πρώτη πίστα και επί 20 λεπτά όλο πεθαίνει, άρα προφανώς το χαραχτήρισε τόσο χάλια επειδή ήταν άχρηστος παίχτης
Τα ίδια έκαναν από ότι άκουσα και στο Nier που ακούω πολύ καλά λόγια από gamers.
Είδα τυχαία αυτό το βίντεο και έσπασα πολύ πλάκα μέχρι το τρίτο λεπτό:
Αυτή η ιστορία είναι αλήθεια, σύμφωνα με το βιβλίο Romance of the three Kingdoms (σαν να λέμε οδύσσεια..), ο Zhao Yun έπεσε πάνω στον εχθρικό στρατό μόνος του έσφαξε 100 άτομα και έσωσε τον γιο του Lie Bei.
E, για αυτό το λέω, υπάρχει αυτό το debate ας πούμε και το τρώμε μερικοί ότι όντως έχει στοιχεία fighting αλλά επείδη συμβαίνει ως sport στον πραγματικό κόσμο κάπως τα πράγματα θωλόνουν.
Όλα όσα ανέφερες είναι παιχνίδια δράσης(Action), το ίδιο και το God Hand.
Όσο για εκείνο το review ο τύπος δεν ήξερε καν να γράφει αγγλικά αν δείς τι λάθη υπάρχουν εκεί γίνεται χαμός.
Η διαφορά είναι ότι σε αντίθεση με την Οδύσσεία που μπορεί να είναι ένα τελείως φανταστικό γεγόνος, σώζονται έγγραφα για αυτόν τον εκατονταετή πόλεμο της Κίνας και απλά κάποιοι το ρομαντικοποιήσαν αυτό το γεγονός πολύ αργότερα ως νουβέλες(όπως ο Όμηρος έκανε με την Ιλλιάδα και πιθανώς με την Οδύσσεια). Αυτή είναι η βάση των DW για αυτό και έχει όλα αυτά τα κουλά στοιχεία.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιαν 14, 2015 10:08 pm
Γιατί το λες αυτό? Αφού αν δεις παντού τα χαραχτηρίζουν ως Action-Fighting, όπως υπάρχει Action-Abventure ακόμα και Action-RPG. Για εμένα πάει όπως ο χαραχτηρισμός των ειδών (ζώων) δηλαδή υπάρχουν μεγάλες κατηγορίες που αγκαλιάζουν άλλες πχ το Action είναι σαν να λέμε θηλαστικά...βγάλε άκρη μόνο με αυτόν τον χαραχτηρισμό.Red Forever έγραψε:Όλα όσα ανέφερες είναι παιχνίδια δράσης(Action), το ίδιο και το God Hand.
Όσο για εκείνο το review ο τύπος δεν ήξερε καν να γράφει αγγλικά αν δείς τι λάθη υπάρχουν εκεί γίνεται χαμός.
Η διαφορά είναι ότι σε αντίθεση με την Οδύσσεία που μπορεί να είναι ένα τελείως φανταστικό γεγόνος, σώζονται έγγραφα για αυτόν τον εκατονταετή πόλεμο της Κίνας και απλά κάποιοι το ρομαντικοποιήσαν αυτό το γεγονός πολύ αργότερα ως νουβέλες(όπως ο Όμηρος έκανε με την Ιλλιάδα και πιθανώς με την Οδύσσεια). Αυτή είναι η βάση των DW για αυτό και έχει όλα αυτά τα κουλά στοιχεία.
Για να πω την αλήθεια δεν το πρόσεξα γιατί δεν με ένοιαζε πολύ το βίντεο, το άνοιξα κατά λάθος. Δεν είναι ακριβώς review, απλά λέει την γνώμη του που διαφωνώ πολύ με αυτήν. Αλλά το έβαλα εδώ γιατι γέλασα πολύ με το "ALL HAIL THE HISTORY'S GREATEST "BABESITTER"!!"
Ναι ρε συ για παράδειγμα το είπα με την οδύσσεια γιατί όπως με τα έργα του Ομήρου που ξέρουμε ότι βασίζονται σε αληθινά περιστατικά αλλά μέχρι εκεί έτσι είναι και το romance, δεν ξέρουμε πόσα από αυτά είναι αληθινά περιστατικά (εκτός από κάποια λίγα). Για παράδειγμα, σιγά να μην πήγε μόνος εναντίον ολόκληρου στρατού ενώ τότε όλοι είχαν σκλάβους και bodyguards (ακόμα και οι bodyguards είχαν bodyguards τότε).
Τετ Ιαν 14, 2015 11:10 pm
Aπό fighting της προκοπής άλλο τίποτα το PS2. Πάρε να'χειςCostascss έγραψε:Στην μάταιη προσπάθεια για να βρω ένα σωστό fighting game στο ps2 (εκτός του God Hand) τελικά κόλλησα με το Rumble Roses...
Fatal Fury Battle Archives Volume 1
Fatal Fury Battle Archives Volume 2
Street Fighter III 3rd Strike
Street Fighter Alpha Anthology
Street Fighter Anniversary Collection
Samurai Shodown VI
NeoGeo Battle Coliseum
Μarvel vs Capcom 2
The King of Fighters Maximum Impact Regulation A
The King of Fighters Maximum Impact 2
The King of Fighters Neowave
The King of Fighters Collection: The Orochi Saga
The King of Fighters 2001
The King of Fighters 2002
The King of Fighters 2003
Guilty Gear XX Accent Core
Street Fighter 3
Mortal Kombat Armageddon
Mortal Kombat Deadly Alliance
Tekken 5
Tekken Tag Tournament
Garou Mark of the Wolves
Virtua Fighter 4
Capcom vs. SNK 2: Mark of the Millennium 2001
SNK vs Capcom Chaos
Street Fighter EX3
Dead or Alive 2
μπορεί να ξέχασα και κανένα καθόλου απίθανο με τόσες παιχνιδάρες που έχει η κονσόλα!
τώρα για beatemup genji, matrix path of neo, mortal kombat shaolin monks προτείνω που τα έχω και είναι παιχνιδάρες
Τετ Ιαν 14, 2015 11:18 pm
Ρε Τζίμ, τι λίστα είναι αυτή χωρίς Tekken 4, Soul Calibur 2? Πάρε να έχεις και Altered Beast, Beat Down, GARO, Bujingai, Crimson Sea 2, Chain Dive, Ikusagami / Demon Chaos, JoJo : Ougon no Kaze, Kamen Rider Seigi no Keifu, Shinobi, Kunocihi, Rurouni Kenshin, Onechanbara 2, OZ : Over Zentih, Warriors Orochi, Sengoku BASARA 2 Heroes για τα Beat'em Up. Από παιχνίδια ξύλου, δράσης και γενικού χαμού, το PS2 έφερε τρελή επανάσταση.
Κοιτά, αν το πάμε έτσι και εγώ βλέπω παντού ότι είναι απλά παιχνίδι δράσης ή Beat'em Up :
Εγώ μιλούσα για το review της IGN, αλλά οκ.
Βασικά ξέρουμε, γιατί οι κινέζοι, όπως και οι αιγύπτιοι είχαν παπύρους από μπαμπού και αυτά διαρκούν χιλιετείες και βάλε, ακόμα και στις πιο αντίξωες συνθήκες ενώ εμείς είχαμε μια πολύ φλού μορφή συντομευμένης γραφής και μάλιστα πάνω σε παπύρους δέρματους που χαλάνε πολύ εύκολα ή σε πέτρες αλλά το χειρότερο από όλα είναι μέχρι τον 6ο αιώνα πχ απλά βασιζόμασταν σε μια προφορική και μετά γραπτή παράδοση ιστορίας, επιστήμης και πάει λέγοντας. Για αυτό και πρίν τον 6ο αιώνα όλα είναι πολύ πιο μυστήρια κλπ, παίζει σημαντικό ρόλο αυτή η μεταφόρα και αλλαγή της προφορικής στην γραπτή παράδοση, που με αυτό, αρχαιολόγοι φοβούνται ότι έχουμε χάσει πολλά στοιχεία της κληρονομιάς μας.
Costascss έγραψε:Γιατί το λες αυτό? Αφού αν δεις παντού τα χαραχτηρίζουν ως Action-Fighting, όπως υπάρχει Action-Abventure ακόμα και Action-RPG. Για εμένα πάει όπως ο χαραχτηρισμός των ειδών (ζώων) δηλαδή υπάρχουν μεγάλες κατηγορίες που αγκαλιάζουν άλλες πχ το Action είναι σαν να λέμε θηλαστικά...βγάλε άκρη μόνο με αυτόν τον χαραχτηρισμό.
Για να πω την αλήθεια δεν το πρόσεξα γιατί δεν με ένοιαζε πολύ το βίντεο, το άνοιξα κατά λάθος. Δεν είναι ακριβώς review, απλά λέει την γνώμη του που διαφωνώ πολύ με αυτήν. Αλλά το έβαλα εδώ γιατι γέλασα πολύ με το "ALL HAIL THE HISTORY'S GREATEST "BABESITTER"!!"
Ναι ρε συ για παράδειγμα το είπα με την οδύσσεια γιατί όπως με τα έργα του Ομήρου που ξέρουμε ότι βασίζονται σε αληθινά περιστατικά αλλά μέχρι εκεί έτσι είναι και το romance, δεν ξέρουμε πόσα από αυτά είναι αληθινά περιστατικά (εκτός από κάποια λίγα). Για παράδειγμα, σιγά να μην πήγε μόνος εναντίον ολόκληρου στρατού ενώ τότε όλοι είχαν σκλάβους και bodyguards (ακόμα και οι bodyguards είχαν bodyguards τότε).
Κοιτά, αν το πάμε έτσι και εγώ βλέπω παντού ότι είναι απλά παιχνίδι δράσης ή Beat'em Up :
- Σπόιλερ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Βασικά ξέρουμε, γιατί οι κινέζοι, όπως και οι αιγύπτιοι είχαν παπύρους από μπαμπού και αυτά διαρκούν χιλιετείες και βάλε, ακόμα και στις πιο αντίξωες συνθήκες ενώ εμείς είχαμε μια πολύ φλού μορφή συντομευμένης γραφής και μάλιστα πάνω σε παπύρους δέρματους που χαλάνε πολύ εύκολα ή σε πέτρες αλλά το χειρότερο από όλα είναι μέχρι τον 6ο αιώνα πχ απλά βασιζόμασταν σε μια προφορική και μετά γραπτή παράδοση ιστορίας, επιστήμης και πάει λέγοντας. Για αυτό και πρίν τον 6ο αιώνα όλα είναι πολύ πιο μυστήρια κλπ, παίζει σημαντικό ρόλο αυτή η μεταφόρα και αλλαγή της προφορικής στην γραπτή παράδοση, που με αυτό, αρχαιολόγοι φοβούνται ότι έχουμε χάσει πολλά στοιχεία της κληρονομιάς μας.
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Ιαν 16, 2015 6:52 pm
Από αυτά έχω παίξει το Tekken 5 και το Mortal Kombat Shaolin Monks, το δεύτερο το φτάσαμε μέχρι ένα σημείο με έναν φίλο μου και το μπουχτίσαμε, αφού φαντάσου πήγαμε να το ξεκινήσουμε ξανά προχτές και μετά από 5 λεπτά δεν θέλαμε να το βλέπουμε, το tekken 5 δεν μου άρεσε καθόλου, προτιμώ το 3.Green Rider έγραψε:Aπό fighting της προκοπής άλλο τίποτα το PS2. Πάρε να'χειςCostascss έγραψε:Στην μάταιη προσπάθεια για να βρω ένα σωστό fighting game στο ps2 (εκτός του God Hand) τελικά κόλλησα με το Rumble Roses...
Fatal Fury Battle Archives Volume 1
Fatal Fury Battle Archives Volume 2
Street Fighter III 3rd Strike
Street Fighter Alpha Anthology
Street Fighter Anniversary Collection
Samurai Shodown VI
NeoGeo Battle Coliseum
Μarvel vs Capcom 2
The King of Fighters Maximum Impact Regulation A
The King of Fighters Maximum Impact 2
The King of Fighters Neowave
The King of Fighters Collection: The Orochi Saga
The King of Fighters 2001
The King of Fighters 2002
The King of Fighters 2003
Guilty Gear XX Accent Core
Street Fighter 3
Mortal Kombat Armageddon
Mortal Kombat Deadly Alliance
Tekken 5
Tekken Tag Tournament
Garou Mark of the Wolves
Virtua Fighter 4
Capcom vs. SNK 2: Mark of the Millennium 2001
SNK vs Capcom Chaos
Street Fighter EX3
Dead or Alive 2
μπορεί να ξέχασα και κανένα καθόλου απίθανο με τόσες παιχνιδάρες που έχει η κονσόλα!
τώρα για beatemup genji, matrix path of neo, mortal kombat shaolin monks προτείνω που τα έχω και είναι παιχνιδάρες
Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω να μου πολύ αρέσουν.
Πάντως σου λέω για χιλιοστή φορά ότι πρέπει να παίξεις το God Hand, αν σου αρέσουν τα δύσκολα και γρήγορα games με πολύ δράση χιούμορ που απαιτούν αντανακλαστικά και button mashing σε κάποιες στιγμές, θα τρελαθείς. Δεν είναι τυχαίο που τόσος κόσμος βρίζει την Campcom που δεν βγάζει νούμερο 2 και την IGN που το έκραξε.
Πολλοί, μαζί και εγώ, έχουμε την εξής απορία, γιατί προτιμούν όλοι το Soul Calibur 2 και όχι το 3 που είναι το ίδιο με καλύτερα γραφικά, ωραίες πίστες και customizations? Προσωπικά εγώ δεν προτιμώ το ένα ή το άλλο αλλά έχω αυτήν την απορία, μπορείς να μου το εξηγήσεις?Red Forever έγραψε:Ρε Τζίμ, τι λίστα είναι αυτή χωρίς Tekken 4, Soul Calibur 2? Πάρε να έχεις και Altered Beast, Beat Down, GARO, Bujingai, Crimson Sea 2, Chain Dive, Ikusagami / Demon Chaos, JoJo : Ougon no Kaze, Kamen Rider Seigi no Keifu, Shinobi, Kunocihi, Rurouni Kenshin, Onechanbara 2, OZ : Over Zentih, Warriors Orochi, Sengoku BASARA 2 Heroes για τα Beat'em Up. Από παιχνίδια ξύλου, δράσης και γενικού χαμού, το PS2 έφερε τρελή επανάσταση.Costascss έγραψε:Γιατί το λες αυτό? Αφού αν δεις παντού τα χαραχτηρίζουν ως Action-Fighting, όπως υπάρχει Action-Abventure ακόμα και Action-RPG. Για εμένα πάει όπως ο χαραχτηρισμός των ειδών (ζώων) δηλαδή υπάρχουν μεγάλες κατηγορίες που αγκαλιάζουν άλλες πχ το Action είναι σαν να λέμε θηλαστικά...βγάλε άκρη μόνο με αυτόν τον χαραχτηρισμό.
- Σπόιλερ:
Όσο για τα τελευταία που λες δεν είναι σαν τα Dynasty Hack-n'-slash?
Πάντως επειδή έχω λιώσει όσο δεν πάει τα Dynasty Warriors 5 και 6 και το Warriors Orochi 2 και λίγο το ένα, δεν θέλω να τα βλέπω για λίγο καιρό. Ειδικά με την ξενέρα του 6 με το bug: αν παίξεις πολλές ιστορίες ηρώων κολλάει το παιχνίδι.
Παρ Ιαν 16, 2015 7:44 pm
Καλά, ένα God Hand 2 θα ήταν χάλια σαν ιστορία, αν ήταν να κάνουν κάτι με τον τίτλο θα έπρεπε να κάνουν Spiritual Successor με σχεδόν ίδιο και αναβαθμισμένο gameplay. Όχι ότι είναι δύσκολο, αλλά άμα σου φύγει το 75% των δημιουργών σου και έχεις αυτόν για CEO :
Γιατί έχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ παιχτών, καλύτερα όπλα, στο GC έχει καλύτερα γραφικά και από το 3(ιδίως στις πίστες), θεωρείται το τέλος της αυθεντικής ομάδας του Soul Calibur(οι δημιουργοί φύγαν μετά από αυτόν τον τίτλο) και γενικότερα είναι πιο γρήγορο σαν gameplay, έστω και ελαφρά με πιο σωστή ανταπόκριση. Η προτίμηση είναι σχεδόν πάντα μηχανική στις περιπτώσεις τυπάδων που λιώνουν τα παιχνίδια ξύλου, οι υπόλοιποι προτιμούν το 3 αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Μιλούσα για γενική δράση και χαμό και προσφέρουν άπλετο στο PS2.
Γιατί έχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ παιχτών, καλύτερα όπλα, στο GC έχει καλύτερα γραφικά και από το 3(ιδίως στις πίστες), θεωρείται το τέλος της αυθεντικής ομάδας του Soul Calibur(οι δημιουργοί φύγαν μετά από αυτόν τον τίτλο) και γενικότερα είναι πιο γρήγορο σαν gameplay, έστω και ελαφρά με πιο σωστή ανταπόκριση. Η προτίμηση είναι σχεδόν πάντα μηχανική στις περιπτώσεις τυπάδων που λιώνουν τα παιχνίδια ξύλου, οι υπόλοιποι προτιμούν το 3 αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Μιλούσα για γενική δράση και χαμό και προσφέρουν άπλετο στο PS2.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιαν 16, 2015 10:45 pm
Καλά νέα για τους φανς του one piece που είναι pc gamers, σύμφωνα με τηΝ ign, το one piece pirate warriors 3 που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη θα βγει και για pc εκτός από PlayStation
Φήμες για το story λένε ότι θα ακολουθει τις περιπέτειες των straw hats (mugiwara) από την αρχή έως το σημείο που έχει φτάσει τώρα, πράγμα που μας δίνει ελπίδες ότι ο Sabo θα είναι playable character, δεν μπορώ να περιμένω για αυτό το παιχνίδι όπως και για το sao
Φήμες για το story λένε ότι θα ακολουθει τις περιπέτειες των straw hats (mugiwara) από την αρχή έως το σημείο που έχει φτάσει τώρα, πράγμα που μας δίνει ελπίδες ότι ο Sabo θα είναι playable character, δεν μπορώ να περιμένω για αυτό το παιχνίδι όπως και για το sao
Παρ Ιαν 16, 2015 10:58 pm
Red Forever έγραψε:Ρε Τζίμ, τι λίστα είναι αυτή χωρίς Tekken 4, Soul Calibur 2?
Δεν έχω παίξει Tekken 4 ποτέ βασικά οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Για τα όλα τα υπόλοιπα που έγραψα εγγυόμαι για την ποιότητα τους. Για το Soul Calibur 2 έγραψε πριν για άλλα Souls Calibur αρά υπέθεσα πως το έχει παίξει.
Πάντως και γω δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν όλοι στο soul calibur 2. Δεν είναι τόσο καλό όσο τα 3 και 4 μην τρελαθούμε. Για το 3 αγόρασα ps2 και για το 4 xbox 360. Αυτό τα λέει όλα. Το 1 και το 2 στο ίδιο τσουβάλι με το soul blade πάει για μένα. Γαμάτα και τα τρία αλλά την επανάσταση την έφεραν τα άλλα για μένα τουλάχιστον. Εκατοντάδες ώρες gameplay έχω και στο 3 και στο 4 και στο broken destiny. Τα 1 και 2 τα έλιωνα στα arcades παλιότερα αλλά καλύτερα των tekken δεν ήταν με τίποτα. Αντίθετα τα 3,4 με κάνανε να παρατήσω μια και καλή το tekken, έτη φωτός μπροστά στο gameplay. Το 5 πάλι ναι αυτό είναι για τα μπάζα. Πέρα του character creation το οποίο ούτε αυτό ήταν το "Τα φτιάχνω όλα" ότι άλλο μου άρεσε στη σειρά το κατέστρεψαν και είχε ένα ρόστερ για τα πανηγύρια. Τρελαίνομαι από τα νεύρα μου όποτε σκέφτομαι τι έκαναν στον Kilik ειδικά και που μου βγάλαν πόσα fighing styles χωρίς λόγο.
Παρ Ιαν 16, 2015 11:23 pm
Costascss έγραψε:
Από αυτά έχω παίξει το Tekken 5 και το Mortal Kombat Shaolin Monks, το δεύτερο το φτάσαμε μέχρι ένα σημείο με έναν φίλο μου και το μπουχτίσαμε, αφού φαντάσου πήγαμε να το ξεκινήσουμε ξανά προχτές και μετά από 5 λεπτά δεν θέλαμε να το βλέπουμε, το tekken 5 δεν μου άρεσε καθόλου, προτιμώ το 3.
Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω να μου πολύ αρέσουν.
Πάντως σου λέω για χιλιοστή φορά ότι πρέπει να παίξεις το God Hand, αν σου αρέσουν τα δύσκολα και γρήγορα games με πολύ δράση χιούμορ που απαιτούν αντανακλαστικά και button mashing σε κάποιες στιγμές, θα τρελαθείς. Δεν είναι τυχαίο που τόσος κόσμος βρίζει την Campcom που δεν βγάζει νούμερο 2 και την IGN που το έκραξε..
Σοκάρομαι με αυτό που λες για το Shaolin Monks. Το τερμάτισα πριν 1-2 χρόνια για πρώτη φορά και έπαθα τη πλάκα μου με το πόσο παιχνιδάρα ήταν και που εξήγησε όλη την ιστορία του παιχνιδιού με διαφορετικό τρόπο. Λείπουν τόσο έξυπνα και πρωτότυπα παιχνίδια στις μέρες μας!
Eχώ κάνει και review-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Bασικά μιας και το παιχνίδι δεν έχω καταφέρει να το βρω να το πάρω, θα το κατεβάσω να το παίξω με emulator το God Hand. Για να το λες και να το ξαναλες θα είναι παιχνιδάρα. Eπαθά ζημιά με τα king of fighters xiii, guilty gear xx, guilty gear asuka, injustice gods amongst us στο steam και έπιασε πάλι η παλιά ανίατη αρρώστια με 2D fightings και παίζω και όλα αυτά που σου έγραψα συν mugen και πάλι. Ελιωσα να παίζω Κing of Fighters 94 σήμερα στο PSP. Ημαρτόν παναγία μου, δεν έχω ξαναδεί πιο broken Rugal από αυτόν. Με διαφορά το δυσκολότερο της σειράς. Του βάζεις δυσκολία 1 στα 8 και πάλι παίζουν όλοι λες και παίζεις στο 8. Δηλαδή στο 8 τι γίνεται ρε παιδιά? Πως δεν το έσπασα σήμερα το psp τυχερό είναι...Αυτό και το 95 πραγματικά μην ασχοληθείς καθόλου μαζί τους. Είναι τέρμα broken. Παίξε τα υπόλοιπα που τα σπάνε και είναι και balanced.
Παρ Ιαν 16, 2015 11:36 pm
Καλά ο Rugal άσχει από την γνωστή ασθένεια των SNK BOSSES που όσο καλύτερος είναι ο παίχτης, τόσο πιο δύσκολο είναι το pc και πρέπει να σκεφτείς σαν πρωτάρης χαζούλιακας και να τσητάρεις σε στυλ "Low Kick->Low Kick->Low Kick ->..." και τους βγάζεις πανεύκολα. Το κατάλαβα πολύ αργά στην ζωή μου αφού έφαγα τόσες νούλες με τα διάφορα παιχνίδια ξύλου. Τα ίδια χάλια είναι και η I-No αλλά αυτή είναι χαζή και σου δείχνει που θα χτυπήσει για να την αποφύγεις.
Παρ Ιαν 16, 2015 11:52 pm
πρώτη φορά βλέπω fighting να το βάζεις στο εύκολο και να είναι πιο παλούκι και από τα παλούκια. Πάντως βελτιώθηκα. Αν θυμάσαι πέρυσι πάλι που τα είχα πάρει σβάρνα τα KOF δεν μπορούσα να σταυρώσω νίκη όχι να φτάσω στον Rugal. Eπίσης είδα πως η arcade έκδοση του neo ragex emulator για psp είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή του orochi saga collection του PSP. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Rugal σε βαράει από όλες τις μπάντες και το τραγικό είναι πως βαράει σαν τρένο και από όλες τις μπάντες. Με 2-3 χτυπήματα χάνεις. Μου έκανε εντύπωση επίσης που τα fireballs όλων οι αντίπαλοι τα αποφεύγουν εδώ. Στα παλιά fatal fury υπήρχε η πλάγια κίνηση που βάραγες κιόλας. Εδώ απλά κάνεις αποφυγή έτσι. Μα πόσο imba AI έχει αυτό το παιχνίδι ρε παιδάκι μου
Οπώς σου είχα πει παλιότερα μόνο τα 94 και 95 δεν έχω τερματίσει. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν είχα πρόβλημα.
Εdit...όπα υπάρχει και remake του 94
Καμία σχέση σε δυσκολία ξεκάθαρα. Σκάει ο rugal move και η μπάρα ενέργειας ίσα που κουνιέται, ενώ πρίν έχανες 75% στο original
Οπώς σου είχα πει παλιότερα μόνο τα 94 και 95 δεν έχω τερματίσει. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν είχα πρόβλημα.
Εdit...όπα υπάρχει και remake του 94
Καμία σχέση σε δυσκολία ξεκάθαρα. Σκάει ο rugal move και η μπάρα ενέργειας ίσα που κουνιέται, ενώ πρίν έχανες 75% στο original
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης