Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Παρ Ιαν 16, 2015 11:52 pm
πρώτη φορά βλέπω fighting να το βάζεις στο εύκολο και να είναι πιο παλούκι και από τα παλούκια. Πάντως βελτιώθηκα. Αν θυμάσαι πέρυσι πάλι που τα είχα πάρει σβάρνα τα KOF δεν μπορούσα να σταυρώσω νίκη όχι να φτάσω στον Rugal. Eπίσης είδα πως η arcade έκδοση του neo ragex emulator για psp είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή του orochi saga collection του PSP. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Rugal σε βαράει από όλες τις μπάντες και το τραγικό είναι πως βαράει σαν τρένο και από όλες τις μπάντες. Με 2-3 χτυπήματα χάνεις. Μου έκανε εντύπωση επίσης που τα fireballs όλων οι αντίπαλοι τα αποφεύγουν εδώ. Στα παλιά fatal fury υπήρχε η πλάγια κίνηση που βάραγες κιόλας. Εδώ απλά κάνεις αποφυγή έτσι. Μα πόσο imba AI έχει αυτό το παιχνίδι ρε παιδάκι μου
Οπώς σου είχα πει παλιότερα μόνο τα 94 και 95 δεν έχω τερματίσει. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν είχα πρόβλημα.
Εdit...όπα υπάρχει και remake του 94
Καμία σχέση σε δυσκολία ξεκάθαρα. Σκάει ο rugal move και η μπάρα ενέργειας ίσα που κουνιέται, ενώ πρίν έχανες 75% στο original
Οπώς σου είχα πει παλιότερα μόνο τα 94 και 95 δεν έχω τερματίσει. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν είχα πρόβλημα.
Εdit...όπα υπάρχει και remake του 94
Καμία σχέση σε δυσκολία ξεκάθαρα. Σκάει ο rugal move και η μπάρα ενέργειας ίσα που κουνιέται, ενώ πρίν έχανες 75% στο original
Σαβ Ιαν 17, 2015 12:16 am
Δοκίμασε το, τα παιχνίδια της SNK είναι δύσκολα αλλά οι αρχηγοί πάντα έχουν κόλπο, όπως και στα Guilty Gear και τα Blazblue. Σκέψου και το άλλο, τώρα έχουμε συνηθήσει τα σούπερ γρήγορα παιχνίδια ξύλου ενώ τα παλιά είναι πιο αργά σχετικά και θέλουν άλλου είδους στρατηγικής, κυρίως επείδη τα αντανακλαστικά μας έχουν καλύτερο επίπεδο τώρα και το παιχνίδι δεν μπορεί να μας ακολουθήσει.
Ή απλά μπορείς να δείς το εξής :
Βλέπεις τι εννοώ, με το βγεί εκτός του πεδίου πληροφοριών του(στην περίπτωση του Rugal, να είσαι μακριά του) τότε αρχίζει και φέρεται σαν χαζό. Κάθε αρχηγός βέβαία έχει τα δικά του βίτσια, οπότε καλή υπομονή αλλά όταν τον μάθεις, παιχνιδάκι. Ντάξει τώρα πια βέβαια δεν ισχύει καθολικά όπως παλιά γιατί τα παιχνίδια έχουν καλύτερους επεξεργαστές κλπ και απλά γίνονται δύσκολοι οι αρχηγοί και όχι CHEAP όπως οι παλιοί καλοί.
Πλάκα στην πλάκα μόνο το Street Fighter το απέφευγε αυτό, αλλά μέχρι να φτάσει να έχει καλό Turbo κλπ τους είχαν φάει τα σώβρακα η SNK.
PS : Την ισορροπία χαρακτήρων την κρίνουμε από τους χαρακτήρες που δίνονται στους παίχτες, όχι από αυτούς του arcade, υπ'όψην διότι έχουμε κάτι τυπάδες σε φάση Boss Rugal και ανατριχιάζουμε.
Ή απλά μπορείς να δείς το εξής :
Βλέπεις τι εννοώ, με το βγεί εκτός του πεδίου πληροφοριών του(στην περίπτωση του Rugal, να είσαι μακριά του) τότε αρχίζει και φέρεται σαν χαζό. Κάθε αρχηγός βέβαία έχει τα δικά του βίτσια, οπότε καλή υπομονή αλλά όταν τον μάθεις, παιχνιδάκι. Ντάξει τώρα πια βέβαια δεν ισχύει καθολικά όπως παλιά γιατί τα παιχνίδια έχουν καλύτερους επεξεργαστές κλπ και απλά γίνονται δύσκολοι οι αρχηγοί και όχι CHEAP όπως οι παλιοί καλοί.
Πλάκα στην πλάκα μόνο το Street Fighter το απέφευγε αυτό, αλλά μέχρι να φτάσει να έχει καλό Turbo κλπ τους είχαν φάει τα σώβρακα η SNK.
PS : Την ισορροπία χαρακτήρων την κρίνουμε από τους χαρακτήρες που δίνονται στους παίχτες, όχι από αυτούς του arcade, υπ'όψην διότι έχουμε κάτι τυπάδες σε φάση Boss Rugal και ανατριχιάζουμε.
Σαβ Ιαν 17, 2015 6:42 pm
αν δεν το τερματίσω δεν θα ησυχάσω να είσαι σίγουρος. Στο KOFXIII να δεις τι γίνεται online. Δεν έχω καταφέρει να κερδίσω ακόμα κανέναν. Το πολύ 3-2 το πάω το ματς. Προσπαθώ να κάνω και το achievements στο survival με τις 35 νίκες σερί. Στις 21 σταμάτησα
Πάντως πλέον κάνεις πολύ πιο εύκολα combos & super moves στα παιχνίδια σε σχέση με παλιά. Πράγματι είναι πιο γρήγορα τώρα
Τώρα για cheap που λες δεν είναι τελείως έτσι τα πράγματα. Π.χ. κάποια που μου έρχονται στο μυαλό guilty gear x (psp), blazblue (psp/steam), street fighter alpha 3 max, tekken 6, doa 4 όλα έχουν cheap αρχηγούς
Γενικώς ωστόσο ναι έχουν γίνει πιο εύκολα τα παιχνίδια, αυτό είναι γεγονός
Πάντως πλέον κάνεις πολύ πιο εύκολα combos & super moves στα παιχνίδια σε σχέση με παλιά. Πράγματι είναι πιο γρήγορα τώρα
Τώρα για cheap που λες δεν είναι τελείως έτσι τα πράγματα. Π.χ. κάποια που μου έρχονται στο μυαλό guilty gear x (psp), blazblue (psp/steam), street fighter alpha 3 max, tekken 6, doa 4 όλα έχουν cheap αρχηγούς
Γενικώς ωστόσο ναι έχουν γίνει πιο εύκολα τα παιχνίδια, αυτό είναι γεγονός
Σαβ Ιαν 17, 2015 8:40 pm
Καλά, τώρα που κάνουμε τα τουρνούα και online και δεν χρειάζεται να τρέχουμε στα ουφάδικα, έχει πέσει πολύ "προπόνηση" από διάφορους. Γίνεται χαμός πια online.
Ναι, τώρα που έχουμε φτάσει στο apex της τεχνολογίας των 2d fighters, τα πράγματα είναι τέλεια.
Α ναι, υπάρχει ακόμα το Tekken, που από το 5 και μετά τους σηκώθηκε να φτιάχνουν εντελώς cheap-ηδες τελικούς και προ-τελικούς για κάποιον λόγο. Γενικώς, από τα παιχνίδια που ανέφερες, δεν είναι πια και τόσο cheap όσο παλιά, αλλά υπάρχει ακόμα αυτό το στοιχείο όντως.
Πιο δίκαια έχουν γίνει τα παιχνίδια ξύλου αντικειμενικά, με πιο ευέλικτα χειριστήρια, καλύτερη ανταπόκριση στα ανθρώπινα αντανακλαστικά μας(μετάδοση πληροφορίας στον χαρακτήρα του παίχτη), δεν έχουμε πρόβλημα με τα frames, τα AI δέχονται περισσότερες πληροφορίες και δεν κολλάνε σε μια cheap στρατηγική απαραίτητα πια κλπ
Γενικώς τώρα είναι η χρυσή επόχη των παιχνιδιών ξύλου από άποψη hardware αλλά δυστυχώς άντε να ξαναβγάλει κανείς κάτι τόσο κορυφαίο όσο τα παλιά, με το ζόρι. Αυτό το χρόνο τα μόνα δύο καλά παιχνίδια ξύλου που βγαίνουν απ'ότι φαίνεται είναι το GG Xrd και το Mortal Kombat X, και για το GG έχω τις αμφιβολίες μου γιατί λένε ότι η ταχύτητα, λόγω Unreal Engine 3, έχει πέσει ελάχιστα πιο κάτω από αυτές του GG XX Accent Core και με ανυσηχεί λίγο.
Ναι, τώρα που έχουμε φτάσει στο apex της τεχνολογίας των 2d fighters, τα πράγματα είναι τέλεια.
Α ναι, υπάρχει ακόμα το Tekken, που από το 5 και μετά τους σηκώθηκε να φτιάχνουν εντελώς cheap-ηδες τελικούς και προ-τελικούς για κάποιον λόγο. Γενικώς, από τα παιχνίδια που ανέφερες, δεν είναι πια και τόσο cheap όσο παλιά, αλλά υπάρχει ακόμα αυτό το στοιχείο όντως.
Πιο δίκαια έχουν γίνει τα παιχνίδια ξύλου αντικειμενικά, με πιο ευέλικτα χειριστήρια, καλύτερη ανταπόκριση στα ανθρώπινα αντανακλαστικά μας(μετάδοση πληροφορίας στον χαρακτήρα του παίχτη), δεν έχουμε πρόβλημα με τα frames, τα AI δέχονται περισσότερες πληροφορίες και δεν κολλάνε σε μια cheap στρατηγική απαραίτητα πια κλπ
Γενικώς τώρα είναι η χρυσή επόχη των παιχνιδιών ξύλου από άποψη hardware αλλά δυστυχώς άντε να ξαναβγάλει κανείς κάτι τόσο κορυφαίο όσο τα παλιά, με το ζόρι. Αυτό το χρόνο τα μόνα δύο καλά παιχνίδια ξύλου που βγαίνουν απ'ότι φαίνεται είναι το GG Xrd και το Mortal Kombat X, και για το GG έχω τις αμφιβολίες μου γιατί λένε ότι η ταχύτητα, λόγω Unreal Engine 3, έχει πέσει ελάχιστα πιο κάτω από αυτές του GG XX Accent Core και με ανυσηχεί λίγο.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Ιαν 17, 2015 10:08 pm
Ναι το έψαξα και ισχύειredlegend έγραψε:Καλά νέα για τους φανς του one piece που είναι pc gamers, σύμφωνα με τηΝ ign, το one piece pirate warriors 3 που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη θα βγει και για pc εκτός από PlayStation
Φήμες για το story λένε ότι θα ακολουθει τις περιπέτειες των straw hats (mugiwara) από την αρχή έως το σημείο που έχει φτάσει τώρα, πράγμα που μας δίνει ελπίδες ότι ο Sabo θα είναι playable character, δεν μπορώ να περιμένω για αυτό το παιχνίδι όπως και για το sao
Επιτέλους, τι ηλιθιότητα ήταν αυτή με το PS exclusive!
Βασικά επειδή στην αρχή θα σε δυσκολέψει λίγο θα σου πω κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις.Green Rider έγραψε:Bασικά μιας και το παιχνίδι δεν έχω καταφέρει να το βρω να το πάρω, θα το κατεβάσω να το παίξω με emulator το God Hand. Για να το λες και να το ξαναλες θα είναι παιχνιδάρα.
έψαξα στο youtube για οδηγούς για αρχάριου για να μην διαβαζεις αλλά βρήκα μόνο έναν 1 ώρας, ο τύπος το έχει σκάψει πολύ το θέμα).
Σκόπευα να σου τα γράψω εδώ αλλά έκανα θέμα για να μην γίνει τεράστιο το post: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
1. πρέπει να φτιάξουμε τις εικόνες του forum ξανά, κάντε αυτό που σας είχα πει την άλλη φορά για να μην χρειαστεί ξανά αυτή η δουλειά.
2. κοιτάξτε τι έχει κάνει αυτός ο τρελός, πηδάει τεράστια κομμάτια πιστών. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:
3. Το 2014 βγήκαν 2 παιχνίδια exclusive για το WiiU που θα ήθελα πολύ να τα παίξω, είναι το Bayonetta 2 και το Warriors του The legend of Zelda (δεν θυμάμαι το κανονικό όνομα του).
Σαβ Ιαν 17, 2015 10:46 pm
^Πρέπει να κάτσω να το αρχίσω το mirror's edge επιτέλους. Δεν έχω ιδέα καν πως είναι και έχω ακούσει τόσα
Η Capcom επίσης μου την έχει δώσει άγρια στα νεύρα με την πολιτική της με τους extra χαρακτήρες και έξτρα εκδόσεις. Και που είναι επιτέλους ένα Street Fighter Alpha 4? Μπουχτήσαμε με αυτά τα απαίσια γραφικά του SF4...
Το Mortal Kombat X είναι πολύ κοντά πράγματι. Για να δούμε τι θα δούμε. Ελπίζω και το Tekken 7 να είναι κορυφή. Ειδικά στο θέμα του Story Mode να παραδειγματιστούν οι πάντες από τα mortal kombat & injustice gods amongst us.
Soul Calibur 6 τέλος όποτε με το καλό βγει να επανέλθουν όλοι οι χαρακτήρες που έφυγαν χωρίς εξήγηση ή έστω να έρθουν άλλοι με τα fighing styles τους. Προπάντων να γίνει ο Kilik όπως ήταν
Προφανώς και έχουμε ένα σοβαρό story mode ξανά και όχι αυτό το πράμα του 5...
Κατάφερα να τερματίσω το KOF 94 με την Korea Team επιτέλους. Το κλειδί ήταν το POW. Οταν φουλάρεις τη μπάρα αυτή γίνεσαι τούμπανο σε στατιστικά. Δεν το ήξερα. Μεγάλη υπόθεση. Για πλάκα έφτασα στον Rugal. Ωρα να τερματίσω το KOF 95 τώρα το τελευταίο της σειράς που δεν έχω τερματίσει. Προσπαθούσα χθες να παίξω τα maximum impact, neowave και κάτι άλλα exlusive της snk στο ps2 αλλά κολλάνε σαν διάολοι. Πρέπει να βρω ρυθμίσεις. Πόσο παιχνιδάρα το capcom vs snk 2 ρε παιδάκι μου ποποπο. Πρέπει να τα αγοράσω όλα αυτά πάντως δεν πάει άλλο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
To Guilty Gear X2 Reload που το πήρα πρόσφατα στο steam τα σπάει άγρια πάντως. Και το Αsuka που επίσης πήρα έχει κάποια ενδιαφέροντα modes, αν και λίγο παράξενο πως στρίβεις στη μάχη. Αυτό και Blazblue πραγματικά απέδειξαν πως μπορούμε να περιμένουμε και άλλα πρωτότυπα και κορυφαία παιχνίδια του είδους. Αυτό που με ανησυχεί είναι η SNK. Ναι μεν το KOF XIII είναι φανταστικό αλλά δεν βγάζει συνέχειες όπως Garou Mark of The Wolves 2, Fatal Fury 4, Samurai Showdown 7, Art of Fighting 4, SNK vs Capcom 2, Capcom vs SNK 3 κτλπ. Ξεκολλήστε λίγο από το King of Fighters επιτέλους...Red Forever έγραψε:Καλά, τώρα που κάνουμε τα τουρνούα και online και δεν χρειάζεται να τρέχουμε στα ουφάδικα, έχει πέσει πολύ "προπόνηση" από διάφορους. Γίνεται χαμός πια online.
Η Capcom επίσης μου την έχει δώσει άγρια στα νεύρα με την πολιτική της με τους extra χαρακτήρες και έξτρα εκδόσεις. Και που είναι επιτέλους ένα Street Fighter Alpha 4? Μπουχτήσαμε με αυτά τα απαίσια γραφικά του SF4...
Το Mortal Kombat X είναι πολύ κοντά πράγματι. Για να δούμε τι θα δούμε. Ελπίζω και το Tekken 7 να είναι κορυφή. Ειδικά στο θέμα του Story Mode να παραδειγματιστούν οι πάντες από τα mortal kombat & injustice gods amongst us.
Soul Calibur 6 τέλος όποτε με το καλό βγει να επανέλθουν όλοι οι χαρακτήρες που έφυγαν χωρίς εξήγηση ή έστω να έρθουν άλλοι με τα fighing styles τους. Προπάντων να γίνει ο Kilik όπως ήταν
Προφανώς και έχουμε ένα σοβαρό story mode ξανά και όχι αυτό το πράμα του 5...
Κατάφερα να τερματίσω το KOF 94 με την Korea Team επιτέλους. Το κλειδί ήταν το POW. Οταν φουλάρεις τη μπάρα αυτή γίνεσαι τούμπανο σε στατιστικά. Δεν το ήξερα. Μεγάλη υπόθεση. Για πλάκα έφτασα στον Rugal. Ωρα να τερματίσω το KOF 95 τώρα το τελευταίο της σειράς που δεν έχω τερματίσει. Προσπαθούσα χθες να παίξω τα maximum impact, neowave και κάτι άλλα exlusive της snk στο ps2 αλλά κολλάνε σαν διάολοι. Πρέπει να βρω ρυθμίσεις. Πόσο παιχνιδάρα το capcom vs snk 2 ρε παιδάκι μου ποποπο. Πρέπει να τα αγοράσω όλα αυτά πάντως δεν πάει άλλο
Σαβ Ιαν 17, 2015 11:22 pm
Παραδόξως τώρα τελευταία έχεια ρχίσει να πέφτει η ποιότητα του Blazblue, αλλά ευτυχώς υπάρχουν αρκετά καλά ακόμα.
Τώρα η SNK είναι τραγική ιστορία γιατί αγοράστηκε και από κινέζους και κλαίνε μάνες...άστα, είναι τραγικό. Όσο για την Capcom, τα έχουμε ξαναπεί, δεν έχει πια καλές εποχές, πάμε για άλλα.
Το Tekken 7 μοιάζει να είναι λες και ζηλέψαν που το Dead Or Alive 5 κατάφερει να μεταφέρει το style του Virtua Fighter σε υψηλές ταχύτητες και που το Virtua Fighter ξαναέγινε σχετικό στην ιαπωνία και είπαν "Πφ, ας τα ριπάρουμε και τα δύο, όχι ότι δεν έχουμε ξεμείνει από ιδέες και τα έχουμε κάνει θάλασσα που θέλουμε και την Unreal Engine 4 τρομάρα μας".
Soul 6 άσ'το καλύτερα, αν είναι να ξαναφάμε την νούλα του 4 και του 5, καλύτερα όχι.
Όλοι μας Τζίμ, όλοι μας. Ένα κλασσικό την φορά.
Τώρα η SNK είναι τραγική ιστορία γιατί αγοράστηκε και από κινέζους και κλαίνε μάνες...άστα, είναι τραγικό. Όσο για την Capcom, τα έχουμε ξαναπεί, δεν έχει πια καλές εποχές, πάμε για άλλα.
Το Tekken 7 μοιάζει να είναι λες και ζηλέψαν που το Dead Or Alive 5 κατάφερει να μεταφέρει το style του Virtua Fighter σε υψηλές ταχύτητες και που το Virtua Fighter ξαναέγινε σχετικό στην ιαπωνία και είπαν "Πφ, ας τα ριπάρουμε και τα δύο, όχι ότι δεν έχουμε ξεμείνει από ιδέες και τα έχουμε κάνει θάλασσα που θέλουμε και την Unreal Engine 4 τρομάρα μας".
Soul 6 άσ'το καλύτερα, αν είναι να ξαναφάμε την νούλα του 4 και του 5, καλύτερα όχι.
Όλοι μας Τζίμ, όλοι μας. Ένα κλασσικό την φορά.
Κυρ Ιαν 18, 2015 12:41 pm
Τι ακριβώς δεν σου άρεσε στο Soul Calibur 4? Για μένα είναι το κορυφαίο της σειράς
Το Ultimate Marvel vs Capcom 3 ήταν παιχνιδάρα πάντως από την capcom να λέμε και αυτά. Το SSSFIV μέχρι την arcade έκδοση που έχω (ultra δεν έχω πάρει ακόμα) το βαριέμαι. Σπάστηκα επίσης που δεν έχει Maki & Karin...
Ντάξει για την πολιτική των DLC τα έχουμε ξαναπεί.
Το Ultimate Marvel vs Capcom 3 ήταν παιχνιδάρα πάντως από την capcom να λέμε και αυτά. Το SSSFIV μέχρι την arcade έκδοση που έχω (ultra δεν έχω πάρει ακόμα) το βαριέμαι. Σπάστηκα επίσης που δεν έχει Maki & Karin...
Ντάξει για την πολιτική των DLC τα έχουμε ξαναπεί.
Κυρ Ιαν 18, 2015 1:06 pm
Δεν κολάει καλά με την σειρά, είναι σαν να έκανε βήματα πίσω από το 3 για να φτιάξει καλύτερο character creator και ιστορία για αυτό αλλά για τίποτε άλλο...είναι περίεργη εξήγηση, αλλά σίγουρα δεν είναι χειρότερο του 5. Λιγότερο τεχνικό μπορεί, αλλά απέχει από εκείνη την απογοήτευση.
Εννοείς της Eighting(Tatsunoko Vs Capcom, Marvel Vs Capcom 3, Kamen Rider Climax Heroes series / Battride Wars, Fate / Unlimited Codes), για αυτό και είναι παιχνιδάρα. Το ταλέντο της Capcom για παιχνίδια ξύλου έχει φύγει υπερβολικά πολλά χρόνια πια.
Καλά, έτσι όπως έχουν γίνει πια τα πράγματα, τα DLC είναι τα λιγότερα προβλήματα που υπάρχουν.
Εννοείς της Eighting(Tatsunoko Vs Capcom, Marvel Vs Capcom 3, Kamen Rider Climax Heroes series / Battride Wars, Fate / Unlimited Codes), για αυτό και είναι παιχνιδάρα. Το ταλέντο της Capcom για παιχνίδια ξύλου έχει φύγει υπερβολικά πολλά χρόνια πια.
Καλά, έτσι όπως έχουν γίνει πια τα πράγματα, τα DLC είναι τα λιγότερα προβλήματα που υπάρχουν.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιαν 18, 2015 6:40 pm
Σοβαρά τώρα !!!!!!!!!!!!! πάμε καλά;
Η σονη προσπαθεί να μας τρολάρει παλι τον αδόξαστο
Αυτή την φορά ουτε να είχε δει τα ποστ μας
τρία χρόνια και τέσσερις μήνες μετά η sony βγάζει την βερσιον 6.61 για psp ώστε να καταπολεμήσει τους χάκερς
να και αποδείξεις
Mου την πέταξε όταν προσπάθησα να μπω online στο resistance. Πολύ κρίμα για την sony αν μπεις με cfw σε αφήνει και έτσι αφού υπάρχει ήδη το psn lover μέσα στην 6.60 cfw:lol!:
άδικος κόπος sony
Προσοχή δεν είναι σίγουρο οτι δουλεύουν τα cfw και downgraders kai sthn 661, οπότε μην βιαστείτε ακόμη να την κάνετε
Με είχε πιάσει νευρικό για κανα 10αλεπτο
Η σονη προσπαθεί να μας τρολάρει παλι τον αδόξαστο
Αυτή την φορά ουτε να είχε δει τα ποστ μας
τρία χρόνια και τέσσερις μήνες μετά η sony βγάζει την βερσιον 6.61 για psp ώστε να καταπολεμήσει τους χάκερς
να και αποδείξεις
Mου την πέταξε όταν προσπάθησα να μπω online στο resistance. Πολύ κρίμα για την sony αν μπεις με cfw σε αφήνει και έτσι αφού υπάρχει ήδη το psn lover μέσα στην 6.60 cfw:lol!:
άδικος κόπος sony
Προσοχή δεν είναι σίγουρο οτι δουλεύουν τα cfw και downgraders kai sthn 661, οπότε μην βιαστείτε ακόμη να την κάνετε
Με είχε πιάσει νευρικό για κανα 10αλεπτο
Κυρ Ιαν 18, 2015 8:42 pm
Koίτα το 3 σίγουρα το έλιωσα περισσότερο καιρό και πράγματι είχε καλύτερο story mode, που και αυτό σαν του soul blade δεν ήταν αλλά ΟΚ. Το 4 για μένα έχει το καλύτερο combat system και το καλύτερο ρόστερ απλά. Ελιωσα να παίζω και το broken destiny για ένα χρόνο και βάλε πριν πάρω xbox και μετά ήμουν ήδη expertRed Forever έγραψε:Δεν κολάει καλά με την σειρά, είναι σαν να έκανε βήματα πίσω από το 3 για να φτιάξει καλύτερο character creator και ιστορία για αυτό αλλά για τίποτε άλλο...είναι περίεργη εξήγηση, αλλά σίγουρα δεν είναι χειρότερο του 5. Λιγότερο τεχνικό μπορεί, αλλά απέχει από εκείνη την απογοήτευση.
Το 5 ντάξει φτιάχτηκε για να φτιάχνεις χαρακτήρες, έχει τα καλύτερα γραφικά ever αλλά τίποτα άλλο... Χάλασαν όλα τα υπόλοιπα τι να το κάνεις...
Βάση ρόστερ θεωρώ το 4 το καλύτερο. Σαφώς και στο 2 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πολλοί γαμάτοι και αγαπημένοι χαρακτήρες από την άλλη. Το 4 είχε και star wars μέσα που ήταν πώρωση
Παίζω και το 1 και το 2 ακόμα καμιά φορά σε emulators. Το 3 πάλι μπα. Το είχα πεθάνει και βαριέμαι να ασχοληθώ ξανά μαζί του.
Κυρ Ιαν 18, 2015 9:21 pm
Εγώ το έχω πεί το κόλλημα μου καθαρά, Soul 2 τώρα και για πάντα. Αν και το Soul Edge και το Soul Calibur δεν ήταν καθόλου άσχημα, το Soul Edge που το έπαιξα και σε ουφάδικο ήταν πολύ καλό και ωραίο. Το Calibur το είχα λιώσει στο Dreamcast ενός φίλου.
Κυρ Ιαν 18, 2015 11:53 pm
εγώ τα 1 και 2 κυρίως σε ουφάδικα τα έπαιζα. Το Soul Blade το είχα ξεσκίσει πριν καμιά δεκαριά χρόνια όταν ένα καλοκαίρι δεν είχα υπολογιστή. Είχα κάνει τα πάντα όλα μέσα στο παιχνίδι. Τρελό λιώσιμο. Το ΙΙΙ το έπαιζα επίσης για ένα χρόνο στο νερό, επίσης το είχα πεθάνει. Το Broken Destiny στα είπα και πριν άλλο λιώσιμο από κει, που να είχε και story mode,lol. Το 4 το πεθάναμε με τον Ηλία για μήνες επίσης. Ναι τα 1 και 2 δεν τα έχω παίξει τόσο όσο τα υπόλοιπα αλλά έχω φάει αρκετά κέρματα και σε αυτά. Θυμάμαι πολλές φορές να τα είχα τερματίσει με ένα κατοστάρικο τότε
Είναι η αγαπημένη μου σειρά 3d fighting αναμφίβολα. Οσες βλακείες και να κάνει ανά καιρούς τα tekken, doa, virtua fighter δεν το φτάνουν με τη καμία σε ποιότητα
Επαιξα λίγο το God Hand στον emulator του ps2. Φοβερό παιχνίδι πράγματι. Μου κολλάει γαμώτο όμως, πολύ βαρύ. Πρέπει να το πάρω αυθεντικό. Costacss παίξε όπως είσαι matrix path of neo και genji. Παρόμοιο gameplay έχουν κατά κάποιο τρόπο. Από πιο παλιά fighting force
θέλω πολύ να βρω και αυτό. Είναι παιχνιδάρα!!!!!!!!
Καλύτερο και από το ΚΟFXIII μη σου πω!
Είναι η αγαπημένη μου σειρά 3d fighting αναμφίβολα. Οσες βλακείες και να κάνει ανά καιρούς τα tekken, doa, virtua fighter δεν το φτάνουν με τη καμία σε ποιότητα
Επαιξα λίγο το God Hand στον emulator του ps2. Φοβερό παιχνίδι πράγματι. Μου κολλάει γαμώτο όμως, πολύ βαρύ. Πρέπει να το πάρω αυθεντικό. Costacss παίξε όπως είσαι matrix path of neo και genji. Παρόμοιο gameplay έχουν κατά κάποιο τρόπο. Από πιο παλιά fighting force
θέλω πολύ να βρω και αυτό. Είναι παιχνιδάρα!!!!!!!!
Καλύτερο και από το ΚΟFXIII μη σου πω!
- CostascssΣυντονιστής
Δευ Ιαν 19, 2015 11:31 pm
Εχτές το βράδυ έφερε ένα φίλος ένα ps3 στο σπίτι μου και μαζευτήκαμε όλοι να παίξουμε, ξεκινήσαμε με One Piece Warriors (όλη η παρέα είναι fans) και ήταν ήταν πολύ ωραίο game αλλά 2 άτομα τους έπιασε η μα%@κία και μας το πή&*ξαν άσχημα.
Για αυτούς αν δεν είναι κάτι Dota ή Pro ή άντε και call δεν είναι game.
Τελικά για να βγάλουν τον σκασμό βάλαμε ένα smack down, Η ΣΑΠΙΛΑ, καλά ούτε του ps2 μου άρεσε αλλά αυτό παίρνει βραβείο. Είναι copy paste το παιχνίδι του ps2 με καλύτερα γραφικά μόνο στους παίκτες, όλα τα άλλα (ring, θεατές, διαιτητής) είχαν σχεδόν τα ίδια με το ps2.
Το πιο αστείο ήταν οι θεατές, ήταν τρεις άντρες και τρεις γυναίκες copy paste σε ολόκληρη την κερκίδα που κινούνται ταυτόχρονα κάνοντας τις ίδιες ακριβώς κινήσεις οι κόπιες μεταξύ τους.
Βαρετό βράδυ.
Για αυτούς αν δεν είναι κάτι Dota ή Pro ή άντε και call δεν είναι game.
Τελικά για να βγάλουν τον σκασμό βάλαμε ένα smack down, Η ΣΑΠΙΛΑ, καλά ούτε του ps2 μου άρεσε αλλά αυτό παίρνει βραβείο. Είναι copy paste το παιχνίδι του ps2 με καλύτερα γραφικά μόνο στους παίκτες, όλα τα άλλα (ring, θεατές, διαιτητής) είχαν σχεδόν τα ίδια με το ps2.
Το πιο αστείο ήταν οι θεατές, ήταν τρεις άντρες και τρεις γυναίκες copy paste σε ολόκληρη την κερκίδα που κινούνται ταυτόχρονα κάνοντας τις ίδιες ακριβώς κινήσεις οι κόπιες μεταξύ τους.
Βαρετό βράδυ.
Τρι Ιαν 20, 2015 2:13 am
JAPAN, U Y SO OSUM?
Αυθεντικό :
Remake 2012 :
Πόρισμα :
Αυθεντικό :
Remake 2012 :
Πόρισμα :
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Ιαν 20, 2015 5:24 pm
^Πετάει πύραυλο από το..το..(ξερόβηχας) από το καβάλο?
Πριν πέντε μέρες πέθανε ο Ηθοποιός που έκανε την φωνή του Gol D. Roger (One Piece). Τώρα δεν θα ακούμε πια την φωνή των εισαγωγών που την συνδυάσαμε με την επικότητα.
Ο συγχωρεμένος έχει παίξει και σε άλλα anime ή games που μπορεί να έχετε δει: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
R.I.P
Ίσως λίγο απρεπές αλλά ένας fan είπε ότι ελπίζει τα τελευταία του λόγια να ήταν επικά σαν του Roger.
Πριν πέντε μέρες πέθανε ο Ηθοποιός που έκανε την φωνή του Gol D. Roger (One Piece). Τώρα δεν θα ακούμε πια την φωνή των εισαγωγών που την συνδυάσαμε με την επικότητα.
Ο συγχωρεμένος έχει παίξει και σε άλλα anime ή games που μπορεί να έχετε δει: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
R.I.P
Ίσως λίγο απρεπές αλλά ένας fan είπε ότι ελπίζει τα τελευταία του λόγια να ήταν επικά σαν του Roger.
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης