Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τρι Δεκ 30, 2014 1:11 pm
Εκτός από ένα επεισόδιο στην μέση (που είναι η ανακεφαλαίωση όλου του Legend of Korra) όλη η τέταρτη σεζόν είναι πολύ ωραία. Τα τρία τελευταία δευτερόλεπτα του τελευταίου επεισοδίου !!κατά την γνώμη μου!! είναι ενοχλητικά. Δείχνει την σεξουαλική προτίμηση δυο πρωταγωνιστών που κατά την άποψη μου ήταν από το πουθενά και δεν κόλλαγαν εκεί, αλλά ίσως το έβαλαν εκεί γιατί οι αμερικάνοι θέλουν να δείξουν στα παιδιά να μην είναι ρατσιστές στις σεξουαλικές προτιμήσεις.redlegend έγραψε:^Καλά για το Dark Αμερικανοί είναι πάντα υπερβάλουν λίγο σε άσχετα θέματα κυρίως στα παλιά το 70,80,90, αλλά εντάξει είπαμε αυτό είναι γελοίο, αν είναι αλήθεια τότε θα αρχίσω να πιστεύω και την θεωρία ότι ο Ας από τα pokemon είναι σε κομα και τις λύπες βλακείες που συνεπάγονται
Κάπως άσχετο, τόσο άσχημο ήταν το τέλος του legend of korra και είσαι τόσο σοκαρισμένος; Τον τέταρτο κύκλο δεν τον έχω αρχίσει ακόμα εκτός του πρώτου επεισοδίου
Μην μου πεις ότι πάλι την κάναν την πατάτα οι Αμερικάνοι
Κατά την γνώμη μου πάλι, το έχουν παρακάνει με τον ρατσισμό. Υπάρχει όντως τεράστιο θέμα ρατσισμού στη ΗΠΑ αλλά έχουν φτάσει και στο άλλο άκρο που ακόμα και το να φτερνιστείς δίπλα από κάποιον είναι ρατσιστική επίθεση. Γενικά είναι μια χώρα των άκρων, κάτι που με ενοχλεί απίστευτα. Γι'αυτό οι περισσότεροι πολίτες εκεί είναι φοβισμένοι και δεν είναι ευτυχισμένοι (περισσότερο από εδώ) - Και να με πλήρωνες πάντως δεν θα πήγαινα να ζήσω εκεί.
Πάντως σου προτείνω να το δεις, είναι πραγματικά πολύ ωραία σεζόν.
Άσχετο: αναρωτιέμαι αν το ΕΣΡ επέτρεψε αυτό το επεισόδιο στο Ελληνικό Nickelodeon.
Τετ Δεκ 31, 2014 12:11 am
Οπώς τα λες. Και γω παλιά είχα δει ένα επεισόδιο και είχα την ίδια λανθασμένη υπόθεση. Καμία σχέση. Πόλεμος γίνεται, πανικός. Την πέθανα τη σειρά. Είδα και τα 19 επεισόδια που έχουν βγει σε χρόνο μηδέν. Και όχι μόνο αυτό. Αρχισα και Turboranger και μου βγήκαν νέοι mmpr/megaranger!!!redlegend έγραψε:Όντος έτσι είναι; απο κάτι εικόνες που είχα πετύχει μου φαινόταν οτι είχαν να κάνουν με κάτι αρχαίο, ποιο άκυρη πρόβλεψη δεν υπήρχεGreen Rider έγραψε:είναι απίστευτο το πόσο καμία σχέση έχουν οι zeo με τους Ohranger. Δεν περίμενα να δω νέους RPM
Με βλέπω να αρχίζω Ohranger όπως είμαι, αν είναι σαν τους rpm. με την νταρκίλα που έχουν και οι sentai.....
Ξεκινώ με τη μία και GoGoV!!!
Ναι του δωσα και κατάλαβε αυτές τις γιορτές. Είδα ότι είχα αφήσει πίσω γενικώς από σειρές/anime/animations. Χθες μάλιστα είδα και το πρώτο επεισόδιο των gi-joe που είχα να τους δω από 7 χρονών (ή όσο ήμουν όταν τους έβλεπα μικρός) και ένα δάκρυ κύλησε ντάξει. Ως προς έκπληξη είδα σχεδόν όσους έχω σε παιχνίδια μέσα. Και το πιο φοβερό της υπόθεσης ήταν το πόσο πλάκα έπαθα με την υπόθεση και τη δράση. Πολύ μπροστά ρε αδερφέ. Πραγματικά έλεγα, τι βλέπαμε τότε ρε παιδάκι μου. Αριστουργήματα!
Και ναι διαπίστωσα πως οι ταινίες καλά μετέφεραν το feeling και τους χαρακτήρες τελικά
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Δεκ 31, 2014 10:51 am
^Με βλέπω να λιώνω στους sentai αυτή την βδομάδα με αυτά που μου λες
@costascss είδα την τελευταία σκηνή μόνο και μόνο επειδή με είχε φάει η περιέργεια, δεν το περίμενα καθόλου κυρίως με όλα όσα είχαν γίνει με τον Μάκο
@costascss είδα την τελευταία σκηνή μόνο και μόνο επειδή με είχε φάει η περιέργεια, δεν το περίμενα καθόλου κυρίως με όλα όσα είχαν γίνει με τον Μάκο
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Τετ Δεκ 31, 2014 4:20 pm
^Το συζητούσα με την αδερφή μου εδώ και πολύ καιρό η οποία έχει δει μόνο την πρώτη σεζόν. Και αφού διάβασα το post σου της έδειξα την σκηνή στο youtube και επιμένει ότι είμαι υπερβολικός και ότι όλα τα κορίτσια πιάνονται χέρι με χέρι και αγκαλιάζονται. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, σωστά? Εδώ έχουν τόσα topics και βίντεο στο youtube που το σχολιάζουν (τα περισσότερα θετικά - άρα τους αρέσει έτσι όπως τελειώνει).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Δεκ 31, 2014 4:47 pm
^Η αλήθεια είναι οτι κάτι τέτοια τα συνηθίζουν, αλλά δεν νομίζω οτι είναι το ίδιο σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να το έπαιζαν φίλες αλλά στο κάτω κάτω η Κορρα τις είχε κλέψει το αγόρι, όσο να ναι δεν είναι και λίγο. Μετά μου φάνηκε οτι είχαν μια ιδιαίτερη τρυφερότητα μεταξύ τους, αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί και σε ενα ολόκληρο κύκλο για να είμαι και σίγουρος.
Πιστεύω οτι εμείς αντιδράσαμε ποιο έντονα γιατί έχουμε δει πολύ περισσότερα και δεν νομίζω οτι είχε και κανα τρανταχτό υπονοούμενο σε όλη την σειρά, κάθε άλλο.
Πάντως απο ότι διάβασα απο τυχαία ποστ στο internet και στο yputue επιβεβαιώθηκε οτι ισχύει, αν μπορούμε βέβαια να εμπιστευτούμε τέτοιες πηγές
Πιστεύω οτι εμείς αντιδράσαμε ποιο έντονα γιατί έχουμε δει πολύ περισσότερα και δεν νομίζω οτι είχε και κανα τρανταχτό υπονοούμενο σε όλη την σειρά, κάθε άλλο.
Πάντως απο ότι διάβασα απο τυχαία ποστ στο internet και στο yputue επιβεβαιώθηκε οτι ισχύει, αν μπορούμε βέβαια να εμπιστευτούμε τέτοιες πηγές
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τετ Δεκ 31, 2014 4:54 pm
Και εγω καθομε και απορω για πιο λογο κανουν ολοι σαν ομοφοβικοι επιδει εγηναι αφτο μπραβο στους σεναριογραφους που το εκαναν και μπραβο τους που τολμησαν και εκαναν τοσα πραγματα στην korra το να σκοτονεις χαρακτηρα σε show για παιδια απαγορεβεται στην αμερικη για καπιο λογο αλλα τολμησαν και το εκαναν και γιαφτο τους εβγαλαν απο την tv αλλα τα εβαλαν στο site το nickelodeon Ολλα και ναι το ΕΣΡ μπορει να το βαλει γιατι δεν θα τους νιαξει κατι τοσο μικρο απο τη στιγμη που ειναι μεγαλος τιτλος
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Δεκ 31, 2014 5:03 pm
1. Τι εννοείς ότι το έβγαλαν από την tv? Ανάλυσε το.bond tail έγραψε:Και εγω καθομε και απορω για πιο λογο κανουν ολοι σαν ομοφοβικοι επιδει εγηναι αφτο μπραβο στους σεναριογραφους που το εκαναν και μπραβο τους που τολμησαν και εκαναν τοσα πραγματα στην korra το να σκοτονεις χαρακτηρα σε show για παιδια απαγορεβεται στην αμερικη για καπιο λογο αλλα τολμησαν και το εκαναν και γιαφτο τους εβγαλαν απο την tv αλλα τα εβαλαν στο site το nickelodeon Ολλα και ναι το ΕΣΡ μπορει να το βαλει γιατι δεν θα τους νιαξει κατι τοσο μικρο απο τη στιγμη που ειναι μεγαλος τιτλος
2. Κανένας δεν έκανε σαν ομοφοβικος αντίθετα όλοι στην αμερική το λάτρεψαν. Τώρα αυτό που με ενοχλεί όπως ήδη έχω πει είναι ο τρόπος που το έκαναν. Θα μου άρεσε από την μέση της σεζόν να σκηνοθετήσουν κάτι που από φίλες να γίνουν κάτι παραπάνω και να δούμε την σχέση τους να εξελίζεται πιο ρεαλιστικά, ενώ έτσι όπως το έκαναν με νευρίασε, ήταν από το πουθενά.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Δεκ 31, 2014 5:06 pm
@ bond tail προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τις/τους ομοφυλόφιλους αλλά εδώ δεν μου φάνηκε να κολλάει και τόσο σύμφωνα με τα προηγούμενα επεισόδια, βέβαια μπορεί να ναι και ιδέα μου, ποτέ δεν μου τράβηξε τόσο το ενδιαφέρον και όταν έβλεπα τα επεισόδια δεν έδινα και τρομερή προσοχή και τον τέταρτο κύκλο δεν τον έχω δει καν οπότε μπορεί απλά να μην το είχα καταλάβει ότι κάτι παίζει
- bond tailΣυντονιστής
Τετ Δεκ 31, 2014 5:10 pm
Δεν το εδηξαν στην tv την μιση 2η season την εβαλαν στο site του Nickelodeon και ολλες της αλλες μονο στο site τους
Σε οποιον το εχω δηξει λεει οτι αφτο ειναι για παιδια και δεν πρεπει να προοθουμε τους ομοφιλοφιλουςσ και τετοια και εχω πολλα νεβρα απο τοτε
Λοιπον οσο για τη σχεση τους η korra εστελενε γραμματα και μιλουσε μονο με την asami σε ολλη τη season μεχρι που γυρισε φυσικα
Σε οποιον το εχω δηξει λεει οτι αφτο ειναι για παιδια και δεν πρεπει να προοθουμε τους ομοφιλοφιλουςσ και τετοια και εχω πολλα νεβρα απο τοτε
Λοιπον οσο για τη σχεση τους η korra εστελενε γραμματα και μιλουσε μονο με την asami σε ολλη τη season μεχρι που γυρισε φυσικα
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Δεκ 31, 2014 6:17 pm
Και εγώ αυτό λέω.redlegend έγραψε:@ bond tail προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τις/τους ομοφυλόφιλους αλλά εδώ δεν μου φάνηκε να κολλάει και τόσο σύμφωνα με τα προηγούμενα επεισόδια, βέβαια μπορεί να ναι και ιδέα μου, ποτέ δεν μου τράβηξε τόσο το ενδιαφέρον και όταν έβλεπα τα επεισόδια δεν έδινα και τρομερή προσοχή και τον τέταρτο κύκλο δεν τον έχω δει καν οπότε μπορεί απλά να μην το είχα καταλάβει ότι κάτι παίζει
1. Γιατί; Πως συμπλήρωσαν το κενό; Αφού τους κάνει τρελά νούμερα πως και το έκαναν έτσι;bond tail έγραψε:Δεν το εδηξαν στην tv την μιση 2η season την εβαλαν στο site του Nickelodeon και ολλες της αλλες μονο στο site τους
2. Το μόνο που έδειξε ήταν όντως αυτό το γράμμα το οποίο ήταν μόνο ένα και είπε ότι δεν έγραψε σε κανέναν άλλο για να μην ανησυχήσουν. Έτσι όπως το έδειξαν δηλαδή έγραψε μόνο σε αυτή γιατί είναι η μόνη από τους φίλους της που ήταν πιο απόμακρη.
Edit:
3. Πάντως αλήθεια δεν τα λέω αυτά επειδή είναι ομοφυλόφιλη, αλλά δεν μου άρεσε έτσι όπως το έκαναν. Από την άλλη βέβαια είναι γενικά αντισυμβατικός χαραχτήρας (Spoiler: ) α) Στην αρχή έχει πρόβλημα θυμού και το αγαπημένο της στοιχείο είναι προφανώς η φωτιά (κάτι που καταστρέφει την εικόνα που είχαμε για το avatar από τον Angg), β) Χάνει το bending της γ) Καταστρέφει μια ολόκληρη πόλη (όταν ήταν τεράστια) δ) κατάστρεψε τον διαχωρισμό κόσμων που προστάτευαν τα προηγούμενα avatars, ε) έμεινε ανάπηρη για 3 χρόνια και ήταν ανίσχυρη στ) έχασε την σύνδεση με τις προηγούμενες ζωές της, ζ) και τέλος αυτό που συζητάμε (: spoiler) άρα της ταιριάζει αυτό το τέλος απλά ήταν πολύ απότομο και μικρό σε διάρκεια.
(Νομίζω ότι δεν είναι η μόνη ομοφυλόφιλη avatar, νομίζω ότι και η Kioshi πρέπει να ήταν).
- bond tailΣυντονιστής
Τετ Δεκ 31, 2014 7:21 pm
Κιτα ο εβαλαν στο site γιατι απο την αρχη της δευτερης season μετα απο οταν σκοτοσαν τους .......................... στην πρωτη season ειχαν αλλαξει ωρες για βραδια και ειδαν οτι σιγα σιγα το πραμα χειροτερευε και γιαφτο το βαλανε στο site γιαφτο ειχαμε και πολλα επεισοδια μαζι καμια φορα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιαν 01, 2015 12:17 am
Καλό 2015 σε όλους, ότι επιθυμείτε!!!
Πεμ Ιαν 01, 2015 1:59 am
Eύχομαι το 2015 να είναι μια φανταστική χρονιά για όλους!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιαν 01, 2015 10:26 am
Παρατηρήσατε ότι το χρονόμετρο άρχισε να μετράει πάλι απο την αρχή; μένουν ακόμα 364 μέρες
βρέθηκε πλανήτης σχεδόν ολόιδιος με την γη 500 ετη φωτός μακριά πραγματικά απίστευτο, ίσως προλάβουμε την μέρα που θα αποικήσουμε σε άλλο πλανήτη.
Κάπως άσχετο αλλά μου θύμισε λίγο lost galaxy, η γη ξεκινάει για να βρει ενα νέο πλανήτη κλπ, λέτε να γίνει κάποτε το ίδιο και στην πραγματικότητα, να γίνει πραγματικό tera venture κλπ; Τι τέλεια που θα ήταν !!
βρέθηκε πλανήτης σχεδόν ολόιδιος με την γη 500 ετη φωτός μακριά πραγματικά απίστευτο, ίσως προλάβουμε την μέρα που θα αποικήσουμε σε άλλο πλανήτη.
Κάπως άσχετο αλλά μου θύμισε λίγο lost galaxy, η γη ξεκινάει για να βρει ενα νέο πλανήτη κλπ, λέτε να γίνει κάποτε το ίδιο και στην πραγματικότητα, να γίνει πραγματικό tera venture κλπ; Τι τέλεια που θα ήταν !!
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 01, 2015 2:28 pm
Χρόνια πολλά σε όλους καλή χρονιά.
Μου φαίνεται περίεργο γιατί ένα μεγάλο μέρος των fan είναι ενήλικοι.bond tail έγραψε:Κιτα ο εβαλαν στο site γιατι απο την αρχη της δευτερης season μετα απο οταν σκοτοσαν τους .......................... στην πρωτη season ειχαν αλλαξει ωρες για βραδια και ειδαν οτι σιγα σιγα το πραμα χειροτερευε και γιαφτο το βαλανε στο site γιαφτο ειχαμε και πολλα επεισοδια μαζι καμια φορα
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης