Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τετ Δεκ 24, 2014 4:58 pm
Όχι, τουλάχιστον για το Mirror's Edge που ξέρω καλύτερα ξεκίνησε να πουλάει 3 χρόνια μετά και φέτος ξεκίνησε να πουλάει πιο πολύ λόγο του Steam.Red Forever έγραψε:Costascss έγραψε:^Στην αρχή του βίντεο λέει ότι μιλάει για games που ενώ ήταν ωραία και πρωτότυπα δεν πουλήθηκα τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους άσχετος τι έκαναν μετά. Το Mirror's Edge άρχισε να πουλιέται χρόνια μετά την κυκλοφορία του.
Κοινώς, αποφασίσαμε να δούμε τα κλασσικό shipping media που δίνει πληροφορίες μόνο τον πρώτο μήνα που διαψεύδονται μετά από ενά χρόνο...χαιρετίσματα. Και σιγά τα παραμελημένα αν πούλησαν στο τέλος, το θέμα είναι αν πούλησαν όσο υπήρχε η κονσόλα, εδώ αυτά που έβαλα δεν πουλάνε ούτε τώρα που έχουν ελλεϊνές εκπτώσεις.
Edit:
Έτσι εύχεται Καλές γιορτές η Square Enix
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Δεκ 24, 2014 5:17 pm
^εμένα πάντως μου κάνει μια χαρά ευχή αυτό, να είχα και ένα ps4 να το παίξω τι ωραία που θα ήταν
Τετ Δεκ 24, 2014 7:00 pm
συγγνώμη αλλά τις voices για remake του VII δεν τις ακούν τόσα χρόνια?
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Δεκ 25, 2014 12:55 pm
^Τι είναι το Rptr? Πως φτιάχνεις υπογραφή για xbox και pc?
Κοιτάξτε τι έχει κάνει αυτός ο τύπος με την myanimelist λίστα του, είναι καταπληχτική, και δεν είναι η καλύτερη δουλειά:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι αυτό αντιγράφοντας τον κώδικα κάποιου αλλού:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Είναι ωραίο να ξέρεις προγραμματισμό. Γι'αυτό βιάζομαι να πάρω πτυχίο για να ξεκινήσω μεταπτυχιακό στον προγραμματισμό.
Κοιτάξτε τι έχει κάνει αυτός ο τύπος με την myanimelist λίστα του, είναι καταπληχτική, και δεν είναι η καλύτερη δουλειά:
Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι αυτό αντιγράφοντας τον κώδικα κάποιου αλλού:
Είναι ωραίο να ξέρεις προγραμματισμό. Γι'αυτό βιάζομαι να πάρω πτυχίο για να ξεκινήσω μεταπτυχιακό στον προγραμματισμό.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Πεμ Δεκ 25, 2014 1:13 pm
Ο θεε μου τα score του ειναι απεσια εβαλε 10 στην 6η ταινια kara no kyoukai που υποτιθετε οτι ειναι χειροτερη απο το fate/stay night
Πεμ Δεκ 25, 2014 3:54 pm
πρόγραμμα της AMD που κάνει tracking τι παίζεις παντού. Μέχρι βίντεο μπορείς να τραβήξεις στο pc. Μαζεύει και πόντους για όσα κάνεις και μπορείς να πάρεις παιχνίδια με αυτούς. Για να κάνεις υπογραφή πας στο http://raptr.com/communityCostascss έγραψε:^Τι είναι το Rptr? Πως φτιάχνεις υπογραφή για xbox και pc?
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Δεκ 26, 2014 4:31 am
Και τι το εγκαθιστάς και βλέπει τι παίζεις?
Παρ Δεκ 26, 2014 1:18 pm
Ναι. Kατέβασε το αξίζει πολύ. Μου κάνει update και την κάρτα γραφικών αυτόματα
- CostascssΣυντονιστής
Δευ Δεκ 29, 2014 7:12 pm
Τι αηδίες είναι αυτές:
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Δεκ 29, 2014 7:24 pm
^ χρόνια είχα να ακούσω τέτοια χοντρή μ@λ@κει@. Παμε καλά; μιλάμε για ένα παιδικό που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 5-10, όχι για την τρελή φαντασία Kira-Μαλτεζου μαζί, αμάν με τους σχιζοφρενείς των cartoons
- CostascssΣυντονιστής
Δευ Δεκ 29, 2014 8:29 pm
^Η αλήθεια είναι ότι τα αμερικάνικα καρτούνς πολλές φορές καταλήγουν πολύ πιο dark από ότι πρέπει για την ηλικία που απευθύνονται. Όπως σε μια πολύ παιδική έκδοση των Luney Toons που οι πρωταγωνιστές σε ένα επεισόδιο πίνουν ποτά και γίνονται λιώμα ή ένα άλλο παιδικό καρτούν που δείχνει κόκα ή όπως το τέλος του Legend of Korra (είναι άσχετο αλλά δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα).
Πάντως αυτό είναι τελείως μαλ$%@ όπως λες.
Πάντως αυτό είναι τελείως μαλ$%@ όπως λες.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Δεκ 29, 2014 8:53 pm
^Καλά για το Dark Αμερικανοί είναι πάντα υπερβάλουν λίγο σε άσχετα θέματα κυρίως στα παλιά το 70,80,90, αλλά εντάξει είπαμε αυτό είναι γελοίο, αν είναι αλήθεια τότε θα αρχίσω να πιστεύω και την θεωρία ότι ο Ας από τα pokemon είναι σε κομα και τις λύπες βλακείες που συνεπάγονται
Κάπως άσχετο, τόσο άσχημο ήταν το τέλος του legend of korra και είσαι τόσο σοκαρισμένος; Τον τέταρτο κύκλο δεν τον έχω αρχίσει ακόμα εκτός του πρώτου επεισοδίου
Μην μου πεις ότι πάλι την κάναν την πατάτα οι Αμερικάνοι
Κάπως άσχετο, τόσο άσχημο ήταν το τέλος του legend of korra και είσαι τόσο σοκαρισμένος; Τον τέταρτο κύκλο δεν τον έχω αρχίσει ακόμα εκτός του πρώτου επεισοδίου
Τρι Δεκ 30, 2014 12:18 am
είναι απίστευτο το πόσο καμία σχέση έχουν οι zeo με τους Ohranger. Δεν περίμενα να δω νέους RPM
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Δεκ 30, 2014 8:53 am
Όντος έτσι είναι; απο κάτι εικόνες που είχα πετύχει μου φαινόταν οτι είχαν να κάνουν με κάτι αρχαίο, ποιο άκυρη πρόβλεψη δεν υπήρχεGreen Rider έγραψε:είναι απίστευτο το πόσο καμία σχέση έχουν οι zeo με τους Ohranger. Δεν περίμενα να δω νέους RPM
Με βλέπω να αρχίζω Ohranger όπως είμαι, αν είναι σαν τους rpm. με την νταρκίλα που έχουν και οι sentai.....
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Δεκ 30, 2014 1:11 pm
Εκτός από ένα επεισόδιο στην μέση (που είναι η ανακεφαλαίωση όλου του Legend of Korra) όλη η τέταρτη σεζόν είναι πολύ ωραία. Τα τρία τελευταία δευτερόλεπτα του τελευταίου επεισοδίου !!κατά την γνώμη μου!! είναι ενοχλητικά. Δείχνει την σεξουαλική προτίμηση δυο πρωταγωνιστών που κατά την άποψη μου ήταν από το πουθενά και δεν κόλλαγαν εκεί, αλλά ίσως το έβαλαν εκεί γιατί οι αμερικάνοι θέλουν να δείξουν στα παιδιά να μην είναι ρατσιστές στις σεξουαλικές προτιμήσεις.redlegend έγραψε:^Καλά για το Dark Αμερικανοί είναι πάντα υπερβάλουν λίγο σε άσχετα θέματα κυρίως στα παλιά το 70,80,90, αλλά εντάξει είπαμε αυτό είναι γελοίο, αν είναι αλήθεια τότε θα αρχίσω να πιστεύω και την θεωρία ότι ο Ας από τα pokemon είναι σε κομα και τις λύπες βλακείες που συνεπάγονται
Κατά την γνώμη μου πάλι, το έχουν παρακάνει με τον ρατσισμό. Υπάρχει όντως τεράστιο θέμα ρατσισμού στη ΗΠΑ αλλά έχουν φτάσει και στο άλλο άκρο που ακόμα και το να φτερνιστείς δίπλα από κάποιον είναι ρατσιστική επίθεση. Γενικά είναι μια χώρα των άκρων, κάτι που με ενοχλεί απίστευτα. Γι'αυτό οι περισσότεροι πολίτες εκεί είναι φοβισμένοι και δεν είναι ευτυχισμένοι (περισσότερο από εδώ) - Και να με πλήρωνες πάντως δεν θα πήγαινα να ζήσω εκεί.
Πάντως σου προτείνω να το δεις, είναι πραγματικά πολύ ωραία σεζόν.
Άσχετο: αναρωτιέμαι αν το ΕΣΡ επέτρεψε αυτό το επεισόδιο στο Ελληνικό Nickelodeon.
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης