Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 57 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Πεμ Δεκ 11, 2014 1:06 pm
^ Με το 11 δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, σταμάτησε να έχει συνδρομή όταν βγήκε το 14 αλλά άκουσα ότι ξαφνικά έβαλαν συνδρομή πάλι πριν λίγους μήνες. ΟΤΙ ΝΑΝΕ!
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 57 3_zps4d69e2b4
Τόπος : Αθήνα

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 57 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Παρ Δεκ 19, 2014 5:25 pm
Συμφωνώ απόλυτα:
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Παρ Δεκ 19, 2014 6:43 pm
Δείτε απλά τα 4 επεισόδια The Spider-Verse του Ultimate Spiderman. Αν δεν πάθετε πλάκα ντάξει τι να πω. Οτι πιο πωρωτικό έχω δει με τον spiderman, για την ακρίβεια με τους spiderman!!!
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Σαβ Δεκ 20, 2014 11:16 am
Αυτά τα φθινοπωρινά και χειμερινά κενά που έχουν οι αμερικάνοι στις σειρές τους και στα καρτούν τους είναι επικώς απαράδεκτα, τα επεισόδια βγήκαν τον Οκτώβριο και τα καινούργια επεισόδια θα βγούν από του χρόνου.

Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Δεκ 21, 2014 8:06 pm
Βασικά στο παρακάτω βίντεο λέει κάτι πολύ σωστό, "όλοι οι gamers παραπονιούνται για όλα αυτά τα ίδια και τα ίδια games και ζητούν όλο κάτι καινούριο αλλά όταν τελικά βγει αυτό το καινούριο δεν το αγοράζει κανένας γιατί φοβούνται όλοι να ρισκάρουν τα λεφτά τους" και θα συμπληρώσω ότι τελικά βλέπεις ότι οι πιο ψαγμένοι gamers είναι αυτοί που κατεβάζουν πειρατικά games.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Δεκ 22, 2014 2:37 am
^στο ffxiii και γω 12/35 achievements έχω. Παίζει να είμαστε στο ίδιο σημείο. Στο Grand Pulse είμαι στο chapter 11, εσύ?
Οσό γι'αυτό που λες για τα games το γεγονός πως τα indie έχουν τόση επιτυχία δεν είναι τυχαίο. Από την άλλη αν κάτι είναι καλό εν τέλει ο κόσμος το λατρεύει αν και στην αρχή γίνεται αυτό που λες. Αλλά μετά γίνεται άρμεγμα αυτής της νέας ιδέας που γέννησε. Π.χ. Diablo, Dark Souls, Max Payne. Πόσοι κλώνοι βγήκαν από αυτά?
Λογικό να γίνεται αυτό. Οι εταιρείες κοιτάνε την κονόμα και το σίγουρο κέρδος και προσπαθούν να αποφύγουν το ρίσκο. Παλιότερα δεν ήταν έτσι θα μου πεις αλλά τότε υπήρχε και χρήμα στην αγορά και κυρίως περισσότερες φρέσκες ιδέες
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Δεκ 22, 2014 9:12 am
Ναι, στον γκρεμισμένο πύργο (δεν θυμάμαι το όνομα του). Έχω μείνει πολύ πίσω σε αυτό το game γιατί δεν έχω pc.
Το achievment για το τελείωμα του προτού κεφαλαίου δεν μου ξεκλειδώθηκε για κάποιον λόγο, εσένα?

Για το άλλο θέμα που είπες, δεν είναι κακό που αντιγραφουν γνωστά games σαν το diablo και max payne, το κακό είναι ότι αντιγραφουν και φρέσκες ιδέες από games που δεν είναι τόσο γνωστά στον κόσμο με αποτέλεσμα να παίρνουν όλη την δόξα (το λέει και αυτό στο βίντεο). Για παράδειγμα ποιος ξέρει το game στο οποίο βασίζεται το Devil May Cry και άλλα πολλά, ούτε εγώ δεν το θυμάμαι, για αυτό πιστεύουμε ότι το DMC είναι το πρώτο στο είδος του.
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Δευ Δεκ 22, 2014 12:36 pm
Το DMC είναι το πρώτο παιχνίδι του είδους του, είναι αυτό που έφτιαξε το συγκεκριμένο είδος action. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχε όλα αυτά τα Styles, τον τρόπο με τον οποιό διεξάγονται combo κλπ.

Γ********μενες ιώσεις, με το που πάω σπίτι, με πιάνουν τα πάντα. Rolling Eyes

Costascss έγραψε:Βασικά στο παρακάτω βίντεο λέει κάτι πολύ σωστό, "όλοι οι gamers παραπονιούνται για όλα αυτά τα ίδια και τα ίδια games και ζητούν όλο κάτι καινούριο αλλά όταν τελικά βγει αυτό το καινούριο δεν το αγοράζει κανένας γιατί φοβούνται όλοι να ρισκάρουν τα λεφτά τους" και θα συμπληρώσω ότι τελικά βλέπεις ότι οι πιο ψαγμένοι gamers είναι αυτοί που κατεβάζουν πειρατικά games.

Επέτρεψε μου να γελάσω για δύο λόγους :

1.)WatchMojo : Είναι σαν να μου λές ότι βλέπεις τους Young Turks για ειδήσεις

2.)Η λίστα είναι επικώς απαράδεκτη, με μόνο το Madworld να έχει μια κάποια θέση εκεί πάνω. Θέλετε να δείτε πραγματικά Top 5 παρατημένα παιχνίδια αυτής της γενιάς; Ψάξτε από παντού, όχι μόνο Wii και X360 που είναι φθηνά εδώ πέρα. Όποιος ψάξει για Senritsu no Stratus, Madworld, Max Anarchy, Sengoku Basara 4 και ίσως, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος για τις πωλήσεις και το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτό, το Ninety Nine Nights II, δεν θα το μετανοιώσει. Αν θέλετε να βάλετε και ειδικό βραβείο, δώστε το στο Trinity : Souls of Zill'Ol.

Green Rider έγραψε:^στο ffxiii και γω 12/35 achievements έχω. Παίζει να είμαστε στο ίδιο σημείο. Στο Grand Pulse είμαι στο chapter 11, εσύ?
Οσό γι'αυτό που λες για τα games το γεγονός πως τα indie έχουν τόση επιτυχία δεν είναι τυχαίο. Από την άλλη αν κάτι είναι καλό εν τέλει ο κόσμος το λατρεύει αν και στην αρχή γίνεται αυτό που λες. Αλλά μετά γίνεται άρμεγμα αυτής της νέας ιδέας που γέννησε. Π.χ. Diablo, Dark Souls, Max Payne. Πόσοι κλώνοι βγήκαν από αυτά?
Λογικό να γίνεται αυτό. Οι εταιρείες κοιτάνε την κονόμα και το σίγουρο κέρδος και προσπαθούν να αποφύγουν το ρίσκο. Παλιότερα δεν ήταν έτσι θα μου πεις αλλά τότε υπήρχε και χρήμα στην αγορά και κυρίως περισσότερες φρέσκες ιδέες

όχι ρε Τζιμ, είναι σαν τις ταινίες. Πριν γίνουν mainstream, όπως και οι ταινίες, έτσι και τα βιντεοπαιχνίδια άνθιζαν από ιδέες και είχαν μια σταθερή ποιότητα γιατί ήμασταν εμείς και εμείς που λέμε. Βάλε τώρα και τον μισό πλανήτη να θέλει να πάρει μέρος σε αυτό και ξαφνικά τα πράγματα γίνονται μπάχαλο. Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο ρουτινάς, δεν του άρεσει το κάτι το διαφορετικό από την νόρμα, την ρουτίνα αν δεν ασχολείτε τακτικά με αυτό. Για αυτό βλέπεις που όλοι αυτοί οι "mainstream" και casuals είναι εντελώς τυπάδες και τύπισσες της ρουτίνας με τα χίλια CoD, τούς άπειρους κλώνους του Candy Crush Saga και δεν ξέρω και εγώ τι άλλη μπούρδα θέλουν.

Τώρα, όπως με τις ταινίες καλό είναι από την μια για τί ρέει κέρδος, από την άλλη το κέρδος δεν ρέει από αυτούς που χτίσαν την βιομηχανία αλλά από όλους αυτούς τους χαζοχαρούμενους που ήρθαν αργότερα και μας τα κάνανε λίμπα. Το απόλυτο παράδειγμα είναι αυτό :

Είναι όπως τα λέει, δεν μπήκαν στα βινταοπαιχνίδια για τα βιντεοπαιχνίδια, αλλά για όλα τα άχρηστα πράγματα εκεί μέσα. Θες να δείς χειρότερα πράγματα :

Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Δεκ 22, 2014 4:57 pm
Costascss έγραψε:Ναι, στον γκρεμισμένο πύργο (δεν θυμάμαι το όνομα του). Έχω μείνει πολύ πίσω σε αυτό το game γιατί δεν έχω

Αυτά έχω κάνει για την ώρα στο xbox. Μόλις άρχισα να παίρνω quests εκεί στην πεδιάδα με τα άπειρα τέρατα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Oσό γι'αυτό που λες Σόλωνα πράγματι έχεις δίκιο. Κάπως έτσι και η dance μουσική έχει χαλάσει. Από κει που ήταν underground να ακούς electro, proggresive, trance, edm, house τώρα έχει γίνει mainstream και όλα τα είδα της μουσικής έχουν γίνει ένα μπάχαλο. Μέχρι και οι onirama από ροκ βγάλανε τραγούδι σε στυλ Aviicii...Pop/Rock δεν υπάρχουν στον ορίζοντα όπως τα ξέραμε. Πλέον ένα μπαστάρδεμα τα πάντα όλα με το μόνο γνώμονα το κέρδος...

Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Δεκ 23, 2014 1:47 am
Κάνουμε υπομονή Τζιμ. Ή παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και βάζουμε όρια και σύνορα στο τι θέλουμε και το τι θέλει η mainstream σκηνή ή περιμένουμε να πεθάνει το mainstream κίνημα για να μας αφήσουν στην ησυχία μας επιτέλους τα βλαμμένα. Ο κόσμος συνήθως διαλέγει την επιλογή 2...υπομονή. Suspect
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Δεκ 23, 2014 3:29 am
@Green rider: Είμαι λίγο πιο πέρα (Taejin Tower), στην #24 πετρα.
Το chapter 11 είναι το ωραιότερο κεφάλαιο γιατί θυμίζει πολύ τα παλιά FF και ξεχνάς ότι είναι linear.

@Red Forever: 1. Μπορεί το watch mojo να είναι πολύ χάλια κανάλι για games κυρίως γιατί σε όλες τις λίστες τους έχουν τα ίδια και τα ίδια αγαπημένα τους games αλλά έχουν πολύ καλές λίστες για ταινίες.

2. Μπορεί να διαφωνώ συνήθως με τις λίστες τους αλλά συμφωνώ με αυτή. Αν και στην θέση του Mad World θα έβαζα όλα τα καλά games του wii μαζί γιατί ενώ είχε καλά games δεν τα ξέρουν πολλοί γιατί είναι παρεξηγημένη κονσόλα.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Δεκ 23, 2014 2:48 pm
^τα quests πρέπει να τα κάνω όλα εκεί στη πεδιάδα?

Red Forever έγραψε:Κάνουμε υπομονή Τζιμ. Ή παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και βάζουμε όρια και σύνορα στο τι θέλουμε και το τι θέλει η mainstream σκηνή ή περιμένουμε να πεθάνει το mainstream κίνημα για να μας αφήσουν στην ησυχία μας επιτέλους τα βλαμμένα. Ο κόσμος συνήθως διαλέγει την επιλογή 2...υπομονή. Suspect
όσον αφορά τη μουσική ακούω περισσότερο παλιότερη μουσική παρά τις νέες αηδίες τα τελευταία 2 χρόνια. Γιατί ναι πριν 2 χρόνια δεν ήταν τόσο άθλια η κατάσταση...
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Δεκ 23, 2014 3:15 pm
Είσαι πολύ πιο γενναίος από μένα Τζιμ. Εγώ είμαι ακόμα κολλημένος στα παλιά :

@Costass : Η λίστα είναι για τα παραμελλημένα παιχνίδια, το Mad World όντως είναι παραμελημένο παιχνίδι ακόμα και όταν το πουλούσαν με 0.9 λεπτά. Τώρα τα άλλα είναι αστεία, Mirror's Edge να πούμε, μια χαρά δημοφιλές και πωλήσεις έκανε, επειδή δεν πάτησε το εκκατομύριο κλαίμε τώρα;
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Δεκ 23, 2014 5:38 pm
^Στην αρχή του βίντεο λέει ότι μιλάει για games που ενώ ήταν ωραία και πρωτότυπα δεν πουλήθηκα τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους άσχετος τι έκαναν μετά. Το Mirror's Edge άρχισε να πουλιέται χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

@Green Rider: Μπορείς αλλά γιατί να τα αφήσεις αφού είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Τα μόνα quests από πέτρες που είναι υποχρεωτικά είναι τα 23 και 24 (δεν ξέρω αν έχει πιο μετά άλλες).
Από ότι διάβασα αν τα κανεις όλα όμως μετά είσαι λίγο overpowered (το αρνητικό τους). Για να καταλάβεις, αυτά τα τεραστια τέρατα (με τα κερατα όχι αυτά χωρίς που είναι πιο αδύναμα) κανονικά μπορείς να τα νικήσεις μόνο στο επόμενο κεφαλαιο με δυσκολία, αλλά αν κάνεις τα side-quests μπορείς να τα νικήσεις από το 11 (με μεγάλη δυσκολία πάλι).
Τώρα που το θυμήθηκα, να καταναλώνεις τα cp αν έχεις πολλά γιατί φτάνει μέχρι 999999 cp. Εγώ την πάτησα, δεν είδα ότι τερμάτισε και έχασα πολλά cp τσάμπα.

Γύρισε η αδελφή μου χάλια από την πενταήμερη έβηχε πάνω μου και τώρα είμαι εγώ χάλια, δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τις γιορτές Crying or Very sad

Και θυμήθηκα ότι τότε που είχε βγει το Shadow of Mordor το έπαιξα και έγραψα ένα review σε ένα τετράδιο για να το μεταφέρω μετά εδώ αλλά το ξέχασα μέχρι τώρα. Πρέπει να το μεταφέρω κάποια στιγμή.
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Δεκ 23, 2014 11:42 pm
Costascss έγραψε:^Στην αρχή του βίντεο λέει ότι μιλάει για games που ενώ ήταν ωραία και πρωτότυπα δεν πουλήθηκα τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους άσχετος τι έκαναν μετά. Το Mirror's Edge άρχισε να πουλιέται χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Κοινώς, αποφασίσαμε να δούμε τα κλασσικό shipping media που δίνει πληροφορίες μόνο τον πρώτο μήνα που διαψεύδονται μετά από ενά χρόνο...χαιρετίσματα. Και σιγά τα παραμελημένα αν πούλησαν στο τέλος, το θέμα είναι αν πούλησαν όσο υπήρχε η κονσόλα, εδώ αυτά που έβαλα δεν πουλάνε ούτε τώρα που έχουν ελλεϊνές εκπτώσεις.
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τετ Δεκ 24, 2014 4:58 pm
Red Forever έγραψε:
Costascss έγραψε:^Στην αρχή του βίντεο λέει ότι μιλάει για games που ενώ ήταν ωραία και πρωτότυπα δεν πουλήθηκα τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους άσχετος τι έκαναν μετά. Το Mirror's Edge άρχισε να πουλιέται χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Κοινώς, αποφασίσαμε να δούμε τα κλασσικό shipping media που δίνει πληροφορίες μόνο τον πρώτο μήνα που διαψεύδονται μετά από ενά χρόνο...χαιρετίσματα. Και σιγά τα παραμελημένα αν πούλησαν στο τέλος, το θέμα είναι αν πούλησαν όσο υπήρχε η κονσόλα, εδώ αυτά που έβαλα δεν πουλάνε ούτε τώρα που έχουν ελλεϊνές εκπτώσεις.
Όχι, τουλάχιστον για το Mirror's Edge που ξέρω καλύτερα ξεκίνησε να πουλάει 3 χρόνια μετά και φέτος ξεκίνησε να πουλάει πιο πολύ λόγο του Steam.

Edit:
Έτσι εύχεται Καλές γιορτές η Square Enix Smile
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης