Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Σαβ Δεκ 06, 2014 11:44 pm
^Μα το λέει ότι δεν έχει παίξει τα 1 μέχρι 3 και ότι όταν τα παίξει θα κάνει καινούρια λίστα.
Βλέποντας το επόμενο βίντεο από το παραπάνω που έβαλα σκέφτηκα κάποια πράγματα:
1. Ο Gilgamesh των FF και των Φάτε έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν πολλά όπλα από διάφορα είδη.
2. Θυμήθηκα ότι το X-2 έχει πόλους δύσκολους αρχηγούς και αυτό.
3. Και είχα ξεχάσει τελείως το Ozma, τον μόνο αρχηγό από game που έχω τερματίσει και δεν νίκησα ποτέ.
Το δεύτερο βίντεο του είναι λίγο πιο σωστό και πρέπει να δείτε όπως δήποτε τα πιο ψηλά στην λίστα του, όταν είδα το #1 έπεσα κάτω από τα γέλια, είναι σωστό αλλά έβαλε πολύ αστείο βίντεο:
Βλέποντας το επόμενο βίντεο από το παραπάνω που έβαλα σκέφτηκα κάποια πράγματα:
1. Ο Gilgamesh των FF και των Φάτε έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν πολλά όπλα από διάφορα είδη.
2. Θυμήθηκα ότι το X-2 έχει πόλους δύσκολους αρχηγούς και αυτό.
3. Και είχα ξεχάσει τελείως το Ozma, τον μόνο αρχηγό από game που έχω τερματίσει και δεν νίκησα ποτέ.
Το δεύτερο βίντεο του είναι λίγο πιο σωστό και πρέπει να δείτε όπως δήποτε τα πιο ψηλά στην λίστα του, όταν είδα το #1 έπεσα κάτω από τα γέλια, είναι σωστό αλλά έβαλε πολύ αστείο βίντεο:
Κυρ Δεκ 07, 2014 12:47 am
Οzma, Penance, Yiazmat και αυτούς από την international έκδοση (δεν την έχω παίξει, μόνο το κανονικό έχω) δεν ασχολήθηκα να τους φάω και θα εξηγήσω γιατί
Οzma-> Βαριόμουν τη διαδικασία για να φτάσω σε αυτόν
Penance-> Δεν μπορούσα να σκοτώσω με τίποτα τον Dark Yojimbo
Yiazmat-> Αν και στο σαφάρι είχα κάνει τα πάντα αυτόν τον άφησα. Ειδικά ακούγοντας πόσες ώρες είναι η μάχη
Αυτό που σκέφτηκα και απορώ πως δεν είναι στη λίστα είναι η Minerva από το Crisis Core ή ο Inward Chaos lv.120 από το Dissidia 012. Eιδικά στη minerva παθαίνεις τενοντίτιδα...
Κάτι άλλο που έχω να πω είναι πως δεν σκότωσα ποτέ τα weapons στο FF7. Απλά δεν μπορώ. Ειδικά το Ruby Weapon...
Αντίθετα στα 4,5,6,8 σκότωσα τα πάντα
Γιατί έβγαλε τον Necron από τη λίστα? Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τέλος του ΙΧ. Πάνω που είχα τη χαρά πως το τερμάτισα, που ήταν και παλούκι και η μάχη με τον Kuja πάρε ένα game over 10-20 φορές μετά να γουστάρεις. Και όπως είπες και πριν παίζει και να παρατήσεις το παιχνίδι τελείως. Εγώ κόντεψα γιατί ήμουν underleveled σε αυτή τη μάχη...
Kαι το επαναλαμβάνω, που είναι ο Seymour όταν τον συναντάς πρώτη φορά που βαράει 2-3-4 φορές όσες τους καπνίσει και όποτε του γουστάρει επίθεση? Τι βρισίδια είχα ρίξει...Ο μόνος είμαι?
Στο τέλος του παιχνιδιού έφυγε με ένα hit λόγω monster arena που είχα γίνει τούμπανο βέβαια και πήρα το αίμα μου πίσω
Eίμαι σίγουρος πως αν παίξει το Type-0 θα αλλάξει τη λίστα του 1000%....
Οzma-> Βαριόμουν τη διαδικασία για να φτάσω σε αυτόν
Penance-> Δεν μπορούσα να σκοτώσω με τίποτα τον Dark Yojimbo
Yiazmat-> Αν και στο σαφάρι είχα κάνει τα πάντα αυτόν τον άφησα. Ειδικά ακούγοντας πόσες ώρες είναι η μάχη
Αυτό που σκέφτηκα και απορώ πως δεν είναι στη λίστα είναι η Minerva από το Crisis Core ή ο Inward Chaos lv.120 από το Dissidia 012. Eιδικά στη minerva παθαίνεις τενοντίτιδα...
Κάτι άλλο που έχω να πω είναι πως δεν σκότωσα ποτέ τα weapons στο FF7. Απλά δεν μπορώ. Ειδικά το Ruby Weapon...
Αντίθετα στα 4,5,6,8 σκότωσα τα πάντα
Γιατί έβγαλε τον Necron από τη λίστα? Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τέλος του ΙΧ. Πάνω που είχα τη χαρά πως το τερμάτισα, που ήταν και παλούκι και η μάχη με τον Kuja πάρε ένα game over 10-20 φορές μετά να γουστάρεις. Και όπως είπες και πριν παίζει και να παρατήσεις το παιχνίδι τελείως. Εγώ κόντεψα γιατί ήμουν underleveled σε αυτή τη μάχη...
Kαι το επαναλαμβάνω, που είναι ο Seymour όταν τον συναντάς πρώτη φορά που βαράει 2-3-4 φορές όσες τους καπνίσει και όποτε του γουστάρει επίθεση? Τι βρισίδια είχα ρίξει...Ο μόνος είμαι?
Στο τέλος του παιχνιδιού έφυγε με ένα hit λόγω monster arena που είχα γίνει τούμπανο βέβαια και πήρα το αίμα μου πίσω
Eίμαι σίγουρος πως αν παίξει το Type-0 θα αλλάξει τη λίστα του 1000%....
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Δεκ 07, 2014 1:00 am
^Δεν θυμάμαι αν δυσκολεύτηκα στην minerva πάντως τα όπλα του 7 είναι πολύ εύκολα αν τα αφήσεις για το τέλος. Το dissidia μάλλον δεν το έχει παίξει αλλά ούτε εγώ δεν θα το έβαζα γιατί το θεωρώ σαν ξεχωριστή σειρά.
Έχετε δει αυτό το βίντεο?
Έχετε δει αυτό το βίντεο?
Κυρ Δεκ 07, 2014 1:07 am
Nαι τα έχω δει φανταστικά!
Θα δούμε αν παίξω το FFVII στο steam πως θα πάει με τα weapons. Στο PSP που το τερμάτισα το 2008 πάντως ενώ είχα κάνει τα πάντα στο παιχνίδι, αυτά τα παράτησα
Θα δούμε αν παίξω το FFVII στο steam πως θα πάει με τα weapons. Στο PSP που το τερμάτισα το 2008 πάντως ενώ είχα κάνει τα πάντα στο παιχνίδι, αυτά τα παράτησα
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Δεκ 07, 2014 2:39 am
^^Δυστυχώς όταν βγήκε σε pc η επανέκδοση του VII το πήρα αμέσως και έτσι δεν το έχω στο steam
Καλά είμαι μόνος άνθρωπος σε όλον τον κόσμο που λάτρεψε το Dirge of Cerberus??? Όλο ακούω και διαβάζω άσχημα λόγια για αυτό το game. Μόνο τα γραφικά του με ενοχλούν και ότι δεν μπορώ να παίξω shooting games χωρίς ποντίκι (ευτυχώς μπορείς να το παίξεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο).
A ναι, ξέχασα να το γράψω στο προ-προηγούμενο post μου αλλά δεν υπάρχουν καθόλου moogles στο XIII, τι σόι FF είναι χωρίς mougle? (Ένταξη και σε άλλα δεν υπάρχει αλλά εκεί θα ταίριαζε πολύ)
Καλά είμαι μόνος άνθρωπος σε όλον τον κόσμο που λάτρεψε το Dirge of Cerberus??? Όλο ακούω και διαβάζω άσχημα λόγια για αυτό το game. Μόνο τα γραφικά του με ενοχλούν και ότι δεν μπορώ να παίξω shooting games χωρίς ποντίκι (ευτυχώς μπορείς να το παίξεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο).
A ναι, ξέχασα να το γράψω στο προ-προηγούμενο post μου αλλά δεν υπάρχουν καθόλου moogles στο XIII, τι σόι FF είναι χωρίς mougle? (Ένταξη και σε άλλα δεν υπάρχει αλλά εκεί θα ταίριαζε πολύ)
Κυρ Δεκ 07, 2014 4:35 pm
Bλέπω ξαναφούντωσε το ενδιαφέρον με τα FF...κάτσε να ρίξω και κάτι να σας διαλύσω :
Αλλά προσοχή, έχουμε νέο ανταγωνιστή στην παρέα :
Άντε να ξανάρθουν οι κόντρες που είχαμε τότε ε Ocarina και FFVII.
Αλλά προσοχή, έχουμε νέο ανταγωνιστή στην παρέα :
Άντε να ξανάρθουν οι κόντρες που είχαμε τότε ε Ocarina και FFVII.
Κυρ Δεκ 07, 2014 5:45 pm
Costascss έγραψε:Καλά είμαι μόνος άνθρωπος σε όλον τον κόσμο που λάτρεψε το Dirge of Cerberus??? Όλο ακούω και διαβάζω άσχημα λόγια για αυτό το game. Μόνο τα γραφικά του με ενοχλούν και ότι δεν μπορώ να παίξω shooting games χωρίς ποντίκι (ευτυχώς μπορείς να το παίξεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο).
Με εκνεύρισε εκεί που έπρεπε να κάνεις το sniper με το μικρό και το παράτησα πριν 2-3 χρόνια. Πρέπει να το ξαναπιάσω. Ντροπή να μην το έχω τερματίσει ακόμα.
@Σόλων
Απίστευτα και τα 2 τι να λέμε
Ελπίζω έστω το FF να βγει στο pc. Παραείναι νωρίς για να πάρω xbox one
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Δεκ 07, 2014 6:25 pm
^Το βλέπω συνέχεια σε λίστες των top 10 χειρότερων FF, ενώ για εμένα δεν αξίζει να είναι μέσα. Μαζί βλέπω μέσα και το FF14 online που είναι ένα από τα FF που έχω καταναλώσει τις περισσότερες ώρες. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως το βάζουν μέσα ενώ έχει τόσους παίχτες. Άσε κι'όλας που αυτό που θεωρούν ως 14 είναι το beta.
@Red Forever: Δεν σταμάτησα ποτέ να ασχολούμαι με τα FF.
@Red Forever: Δεν σταμάτησα ποτέ να ασχολούμαι με τα FF.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Δεκ 07, 2014 7:26 pm
To 14 το είδα σε ένα σιτε με 10 άλλα με παραξένεψε που ήταν τόσο φθηνό και δεν έδωσα σημασία λέει τίποτα;
Κυρ Δεκ 07, 2014 7:50 pm
Green Rider έγραψε:@Σόλων
Απίστευτα και τα 2 τι να λέμε
Ελπίζω έστω το FF να βγει στο pc. Παραείναι νωρίς για να πάρω xbox one
Δεν λες τίποτα Τζιμ, χαμός και στα δύο. Να δούμε αν θα βγεί σε PC γιατί και εγώ βαριέμαι να πάρω PS4 μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι, ιδίως με τις αηδίες "δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια των προηγούμενων PS". Ναι, οκ.
Ιδού το καλύτερο παιχνίδι ξύλου Dragon Ball ανά τα χρόνια. Έχετε υπ'όψη, το παιχνίδι είναι στα arcades από το...2011. Kαι παίζει το παιχνίδι να έχει το καλύτερο instumental theme του We Gotta Power, καλύτερο και από το ελληνικό που είχαμε.
Επίσης, για όσους θέλουν να φτιάξουν δικούς τους χαρακτήρες Dragon Ball :
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Δεκ 08, 2014 8:55 pm
Σκέφτομαι να πάρω μια r4 για το dsi αλλά έχω ακούσει ότι δεν κάνουν όλες αυτή εδώ βέβαια γραφει αλλά δεν πολύ εμπιστεύομαι μικρά μαγαζιά έχει κανείς καμία ιδέα;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δευ Δεκ 08, 2014 10:03 pm
Ρώτα το Δημήτρη (xamergt). Είναι ειδικός σε αυτά
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Δεκ 10, 2014 1:15 pm
Το είδατε αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
rip pirate bay θα μας λήψεις
rip pirate bay θα μας λήψεις
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Δεκ 11, 2014 12:58 pm
Μάλλον έπεσε η τιμή του dvd, 64 euro ήταν παραπολλά.redlegend έγραψε:To 14 το είδα σε ένα σιτε με 10 άλλα με παραξένεψε που ήταν τόσο φθηνό και δεν έδωσα σημασία λέει τίποτα;
Πάντως είναι φτηνό γιατί έχει μηνιαία συνδρομή 12 euro (δεν ξέρω αν έπεσε στα 10 που έλεγαν) + κάποια λεφτά για να φτιάξεις νέους παίκτες.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Δεκ 11, 2014 1:01 pm
^Μάλλον επειδή έχει συνδρομή και το 11 αν δεν κάνω λάθος έχει
Τώρα το βρήκα ακόμα ποιο φθηνά http://gamestory.skroutzstore.gr/p.PS3-FINAL-FANTASY-XIV-A-REALM-REBORN.1054173.html?analytics_session=59110be7-6fa1-44e1-afe3-94fd204ff19b
Τώρα το βρήκα ακόμα ποιο φθηνά http://gamestory.skroutzstore.gr/p.PS3-FINAL-FANTASY-XIV-A-REALM-REBORN.1054173.html?analytics_session=59110be7-6fa1-44e1-afe3-94fd204ff19b
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Δεκ 11, 2014 1:06 pm
^ Με το 11 δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, σταμάτησε να έχει συνδρομή όταν βγήκε το 14 αλλά άκουσα ότι ξαφνικά έβαλαν συνδρομή πάλι πριν λίγους μήνες. ΟΤΙ ΝΑΝΕ!
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης