Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τετ Αυγ 13, 2014 12:50 pm
Μέτρια. Απλά αυτό που με ενοχλεί στους αμερικάνους είναι ότι αλλά πράγματα γίνονται στα κόμιξ άλλα στις ταινίες, άλλα στο ένα cartoon και άλλα στο άλλο cartoon.Red Forever έγραψε:Costascss έγραψε:Μισώ την DC (και την marvel λίγο) γιατί βγάζουν αντικρουόμενες ιστορίες. Όπως καταλαβαίνετε είδα Young Justice...
Εξηγάς λίγο παραπάνω; Το Young Justice τι σχέση είχε, καλή σειρά δεν ήταν;
Η μια ιστορία αντιτίθεται με την άλλη και όλα αυτά για να βγάλουν λεφτά χωρίς σκέψη (easy money). Αλλά καλά κάνουν, αφού τα βλέπουμε καλά να πάθουμε.
Το άλλο είναι ότι οι ίδιοι και οι ίδιοι εχθροί συνεχίζουν να επιστρέφουν, ο θάνατος δεν είναι αρκετός. Για να μην αρχίσω να λέω για το πόσο ανιστόρητοι, ρατσιστές και φτωχοί σε φαντασία είναι οι συγγραφείς.
Μπορώ να αρχίσω να λέω πολλά αλλά δεν χρειάζεται νομίζω. Ευτυχώς με τα anime άρχισαν να ξυπνάει ο κόσμος και να ζητάει ποιότητα.
- Λίγα εκνευριστικά πράγματα στο Young Justice:
- 1. Και καλά ξεκίνησαν οι Aquaman, Flash και Green Arrow να έχουν τυχαία την ίδια περίοδο βοηθούς (sidekicks), ο Green Arrow 2 κι'όλας (αν και νομίζω ότι ο Red arrow έχει εμφανιστεί και αλλού).
2. Ο Martian Manhunter έχει ανιψιά ενώ στο Justice league αλλά και αλλού ήταν ο τελευταίος του είδους του. Η οποία ανιψιά έχει 12 αδέλφια και οικογένεια στον Άρη -_-
3. Ο Superman έχει καλό κλώνο που δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού ενώ έχουμε δει χιλιάδες φορές το μέλλον του.
4. Οι χρονολογίες δεν βγαίνουν. Ο Robin είναι 13 χρονών και φαίνεται ότι δεν ήταν ποτέ αρχηγός σε ομάδα (?Teen Titans?). Επίσης η γυναίκα του Aquaman είναι έγγειος (δεν είμαι πολύ σίγουρος αν είναι λάθος αυτό), ενώ η γυναίκα του Dr Fate πέθανε από γερατειά, το ίδιο και ο Fate.
και άλλα πολλά
Σήμερα πάω πάτμο.
Τετ Αυγ 13, 2014 2:03 pm
Νομίζω μπορώ να εξηγήσω μερικά πράγματα :
1.)Εκτός από τα καρτούν του Bruce Timm, το Batman, Superman, Batman Beyond και Justice League, κανένα, μα κανένα άλλο καρτούν δεν έχει σχέση με κανένα άλλο. Είναι όπως και την Marvel, μόνο στα 90ς ο Spider-Man, Iron man, Hulk και X-Men ήταν στο ίδιο σύμπαν από καρτούν. Ακόμα και τώρα, με το ζόρι ο Spider-man και οι Avengers είναι στο ίδιο συμπαν στα καρτούν.
2.)Το ότι όλοι ταυτόχρονα έχουν sidekicks συμβαίνει από τα 50ς, το να υπάρχει παράπονο για αυτό, είναι σαν να υπάρχει παράπονο που πάντα υπάρχει κάποιος κακός που θέλει τις Dragon balls.
3.)Ο λόγος που ο Superman έχει κλώνο, ο Martian έχει ανηψία κλπ, είναι επειδή εκείνη την περίοδο στα κόμικς, ως γνωστόν κιόλας , υηπήρξε άνοδος καιεπανενδιαφέρον σε αρκετούς χαρακτήρες και για αυτό βλέπεις αλλαγές εδώ για να αντανακλούν όσο γίνεται το τότε σύμπαν τον κόμικς. Ο Superboy υπάρχει από τα 90ς, αλλά πρόσφατα που πέθανε και αναστήθηκε ξανατράβηξε ενδιαφέρον όπως και ο MM και οι υπόλοιποι αρειανοί.
4.)Όπως είπα και παραπάνω σε αυτό το σύμπαν, που δεν έχει σχέση με τα άλλα, αντί να υπάρξει Teen Titans -> Titans -> Young Justice, υπήρξε μόνο Young Justice. Όσον αφορά χαρακτήρες που μπορεί να μην βγάζουν νόημα ή να είναι κάπως ut of place, όπως ένας μεξικάνος Blue Beetle, μαύρος Aqua Boy κλπ, είναι επειδή εκείνη την περίοδο αρκετοί ήρωες είχαν ή πεθάνει, ή προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της ζωής τους και κάποιος τους είχε αντικαταστήσει όπως έχουμε δει πάμπολες φορές με τον Robin, που γίνεται Nightwing και έρχονται ο Jason Todd και ο Tim Drake ας πούμε.
5.)Ξέρω ότι πολλούς τους χάλασε η όλη επιδρομή των beetles και ιδίως το backstory του τι είναι στην πραγματικότητα το Blue Beetle, μιας και είναι, ως γνωστό αυτές τις μέρες στα αμερικάνικα σόου, βιντεοπαιχνίδια και κόμιξ , παρμένο από την Ιαπωνία, συγκεκριμένα είναι ακριβώς η ιστορία του Bio Booster Armour Guyver. Προσωπικά, από τα 80ς που το κάνουν αυτό, από τότε που τους χτύπησαν τα manga και τα anime στο κεφάλι, πάντα τα ίδια σκατά. Προσωπικά έχω πάθει ανοσία στην μ*λ*κι* που τους βαράει τα 33 χρόνια.
1.)Εκτός από τα καρτούν του Bruce Timm, το Batman, Superman, Batman Beyond και Justice League, κανένα, μα κανένα άλλο καρτούν δεν έχει σχέση με κανένα άλλο. Είναι όπως και την Marvel, μόνο στα 90ς ο Spider-Man, Iron man, Hulk και X-Men ήταν στο ίδιο σύμπαν από καρτούν. Ακόμα και τώρα, με το ζόρι ο Spider-man και οι Avengers είναι στο ίδιο συμπαν στα καρτούν.
2.)Το ότι όλοι ταυτόχρονα έχουν sidekicks συμβαίνει από τα 50ς, το να υπάρχει παράπονο για αυτό, είναι σαν να υπάρχει παράπονο που πάντα υπάρχει κάποιος κακός που θέλει τις Dragon balls.
3.)Ο λόγος που ο Superman έχει κλώνο, ο Martian έχει ανηψία κλπ, είναι επειδή εκείνη την περίοδο στα κόμικς, ως γνωστόν κιόλας , υηπήρξε άνοδος καιεπανενδιαφέρον σε αρκετούς χαρακτήρες και για αυτό βλέπεις αλλαγές εδώ για να αντανακλούν όσο γίνεται το τότε σύμπαν τον κόμικς. Ο Superboy υπάρχει από τα 90ς, αλλά πρόσφατα που πέθανε και αναστήθηκε ξανατράβηξε ενδιαφέρον όπως και ο MM και οι υπόλοιποι αρειανοί.
4.)Όπως είπα και παραπάνω σε αυτό το σύμπαν, που δεν έχει σχέση με τα άλλα, αντί να υπάρξει Teen Titans -> Titans -> Young Justice, υπήρξε μόνο Young Justice. Όσον αφορά χαρακτήρες που μπορεί να μην βγάζουν νόημα ή να είναι κάπως ut of place, όπως ένας μεξικάνος Blue Beetle, μαύρος Aqua Boy κλπ, είναι επειδή εκείνη την περίοδο αρκετοί ήρωες είχαν ή πεθάνει, ή προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της ζωής τους και κάποιος τους είχε αντικαταστήσει όπως έχουμε δει πάμπολες φορές με τον Robin, που γίνεται Nightwing και έρχονται ο Jason Todd και ο Tim Drake ας πούμε.
5.)Ξέρω ότι πολλούς τους χάλασε η όλη επιδρομή των beetles και ιδίως το backstory του τι είναι στην πραγματικότητα το Blue Beetle, μιας και είναι, ως γνωστό αυτές τις μέρες στα αμερικάνικα σόου, βιντεοπαιχνίδια και κόμιξ , παρμένο από την Ιαπωνία, συγκεκριμένα είναι ακριβώς η ιστορία του Bio Booster Armour Guyver. Προσωπικά, από τα 80ς που το κάνουν αυτό, από τότε που τους χτύπησαν τα manga και τα anime στο κεφάλι, πάντα τα ίδια σκατά. Προσωπικά έχω πάθει ανοσία στην μ*λ*κι* που τους βαράει τα 33 χρόνια.
Τετ Αυγ 13, 2014 6:35 pm
καλά με τα σύμπαντα η marvel τα έχει κάνει μύλο. Σε κάθε animation άλλο σύμπαν από avengers emh και πέρα που έχω δει. Από DC μόνο Green Lantern έχω δει ολόκληρο, δεν εμφανίστηκε κανείς άλλος ήρωας ούτε και αναφέρθηκε σε αντίθεση με τη marvel που το πεθαίνει στις guest star εμφανίσεις.
Καλά με το νέο silent hill που θα βγει τρελάθηκα μιλάμε
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Kαι αυτό αν και δεν παίζω Wow πια πολύ ωραίο που έγινε
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Για δείτε και αυτό. Το ΤV-Nihon το βγάζει με υπότιτλους. Λογικά θα έχει πλάκα
Καλά με το νέο silent hill που θα βγει τρελάθηκα μιλάμε
Kαι αυτό αν και δεν παίζω Wow πια πολύ ωραίο που έγινε
Για δείτε και αυτό. Το ΤV-Nihon το βγάζει με υπότιτλους. Λογικά θα έχει πλάκα
Πεμ Αυγ 21, 2014 11:16 pm
Πω ρε φίλε τελειώνουν και διακοπές...τελειώνει και ο Gaim στα 47αρια του...καλά ήταν φέτος. Καλός Rider, καλός Garo, το Showa Vs Heisei είχε κάποιες από τις πιο απίστευτες "ανανεωμένες" σκηνές για τους Showa, βγαίνει το Super Megaforce και το Battride War II...πολύ καλά. Να δούμε τι θα μας φέρει το "νέο έτος των τόκου" αυτόν τον Οκτώβρη.
Κατά τα άλλα, πολύ καλές διακοπές φέτος, δεν μπορώ να παραπονεθώ, είδα και κάτι που με ξάφνιασε πολύ.
Εσείς ακόμα να επιστρέψτε στα πόστα σας βρε παλικάρια;
Κατά τα άλλα, πολύ καλές διακοπές φέτος, δεν μπορώ να παραπονεθώ, είδα και κάτι που με ξάφνιασε πολύ.
Εσείς ακόμα να επιστρέψτε στα πόστα σας βρε παλικάρια;
Παρ Αυγ 22, 2014 1:33 am
Για τον Garo θα συμφωνήσω πως είναι πολύ καλές σειρές. Για τον Gaim με τίποτα. Η χειρότερη kamen rider σειρά ever για μένα. Και αυτό λόγω του σιχαμένου Μitsuzane. Μιλάμε είναι από τους τύπους που θες να τους σπας στο ξύλο μέρα νύχτα
Για τις τωρινές σειρές όποιος δεν βλέπει Toqger & After V απλά κάνει έγκλημα. Εγώ αυτό έχω να πω. Ο Gaim το κούρασε το θέμα για πολλά επεισόδια και είχε πολλούς σιχαμένους/αντιπαθητικούς χαρακτήρες. Πήγαν να μιξάρουν kuuga με ryuki αλλά τα κάνανε μούσκεμα δυστυχώς
Για τις τωρινές σειρές όποιος δεν βλέπει Toqger & After V απλά κάνει έγκλημα. Εγώ αυτό έχω να πω. Ο Gaim το κούρασε το θέμα για πολλά επεισόδια και είχε πολλούς σιχαμένους/αντιπαθητικούς χαρακτήρες. Πήγαν να μιξάρουν kuuga με ryuki αλλά τα κάνανε μούσκεμα δυστυχώς
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Παρ Αυγ 22, 2014 1:51 am
Και γύρισα απ τις διακοπές μου κι ήρθα να δω λιγάκι το φόρουυυυμ :3
Παρ Αυγ 22, 2014 2:06 am
After V τα σπάνε άγρια, τρελό γέλιο, ιδίως τα πρώτα επισόδεια, που λένε όλα τα πολύ τρανταχτά λάθη των κακών και αυτοί να χέζονται πάνω τους γιατί νομίζουν ότι τους έχουν στο χέρι οι After V. Αυτό με την Βραζιλία και τα εισιτήρια με σκότωσε.
Gaim το λατρεύω, αν και είναι Ryuki X Madoka Magica : The series...που ειρωνικά υπάρχουν άπειρα fanart από ιάπωνες και άπειρη ζήτηση αυτού εντελώς τρελού crossover...και το καταφέραν, βάλαν τον Urobuchi να κάνει μια σειρά Rider. Why not? Να δούμε πόσα ακόμα ψυχολογικά τραύματα θα πάθουν τα παιδάκια στην Ιαπωνία, άσχετα αν είναι ακόμα φρέσκα από την ψυχοφθορά του Madoka.
Gaim το λατρεύω, αν και είναι Ryuki X Madoka Magica : The series...που ειρωνικά υπάρχουν άπειρα fanart από ιάπωνες και άπειρη ζήτηση αυτού εντελώς τρελού crossover...και το καταφέραν, βάλαν τον Urobuchi να κάνει μια σειρά Rider. Why not? Να δούμε πόσα ακόμα ψυχολογικά τραύματα θα πάθουν τα παιδάκια στην Ιαπωνία, άσχετα αν είναι ακόμα φρέσκα από την ψυχοφθορά του Madoka.
Παρ Αυγ 22, 2014 2:36 am
Πραγματικά ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο αυτό σκεφτόμουν. Εδώ παθαίνω εγώ ψυχοπλάκωση/θέλω να σκοτώσω άνθρωπο με αυτή τη σειρά. Τα καημένα τα γιαπωνεζάκια πως τη παλεύουν???
Καλά After V το σκηνικό δεν φτιάχνουμε τέρατα γιατί δεν έχουμε άλλα λεφτά δεν υπάρχει απλά!
Οσό για Toqger δείτε τι badass κακό έχουν βάλει που είναι λες και βγήκε από maskman και τι έγραψα στο review του τελευταιου επεισοδίου!
Καλά After V το σκηνικό δεν φτιάχνουμε τέρατα γιατί δεν έχουμε άλλα λεφτά δεν υπάρχει απλά!
Οσό για Toqger δείτε τι badass κακό έχουν βάλει που είναι λες και βγήκε από maskman και τι έγραψα στο review του τελευταιου επεισοδίου!
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Παρ Αυγ 22, 2014 9:11 am
Red Forever έγραψε:After V τα σπάνε άγρια, τρελό γέλιο, ιδίως τα πρώτα επισόδεια, που λένε όλα τα πολύ τρανταχτά λάθη των κακών και αυτοί να χέζονται πάνω τους γιατί νομίζουν ότι τους έχουν στο χέρι οι After V. Αυτό με την Βραζιλία και τα εισιτήρια με σκότωσε.
Fate/zero Μην ξεχναμε ακομα δεν καταλαβενω πος το κανει καθε φορα κανει οτι του ανατεθει μια καταστροφη για την πσιχολογια μας ακομα και το psycho pass που υποτιθτε ειναι το πιο ελαφρι που εχει κανει στην καταστρεει την ψυχολογια
Παρ Αυγ 22, 2014 10:21 am
Καλά, όχι και έτσι ρε παιδία, το έχω ξαναπεί, ο Urobuchi έχει φτιάξει κάτι ελαφρύ, το αυθεντικό Phantom of the Inferno, το παιχνίδι, που για να σας δώσω ένα παράδειγμα, ένα από τα τέλη περιλαμβάνει απαράδεκτες μεξικάνικες μεταμφιέσεις και προφορές, με μπαζούκας, χραπαχρούπες και ηλίθιους νταλικέριδες.
Απλά έπαθε καταθλιψάρα μετά από αυτό και έγραψε κάτι μελαγχολικές μπούρδες, μέχρι που οι τυπάδες του Fate / Stay Night του είπαν να έρθει να γράψει τα βιβλία Fate / Zero μπας και γίνει φυσιολογικός...και το πέτυχαν, απλά ανακάλυψε οτι λατρεύει αυτό το ψυχοπλακωτικό στύλ.
Τα γιαπωνεζάκια είναι σε φάση : "Αν δεν καταφέρουμε να το δούμε αυτό, δεν θα επιβιώσουμε" (όπιως πιάσει το reference, συγχαρητήρια) και μετά προχωρούν στο Fist of the North Star.
Απλά έπαθε καταθλιψάρα μετά από αυτό και έγραψε κάτι μελαγχολικές μπούρδες, μέχρι που οι τυπάδες του Fate / Stay Night του είπαν να έρθει να γράψει τα βιβλία Fate / Zero μπας και γίνει φυσιολογικός...και το πέτυχαν, απλά ανακάλυψε οτι λατρεύει αυτό το ψυχοπλακωτικό στύλ.
Τα γιαπωνεζάκια είναι σε φάση : "Αν δεν καταφέρουμε να το δούμε αυτό, δεν θα επιβιώσουμε" (όπιως πιάσει το reference, συγχαρητήρια) και μετά προχωρούν στο Fist of the North Star.
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Σαβ Αυγ 23, 2014 1:40 am
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Αυγ 23, 2014 10:44 pm
Γύρισα επιτέλους από τις διακοπές. Με κουράζουν πολύ οι διακοπές με τους γονείς μου.
Προσωπικά πιστεύω ότι η Marvel δεν είναι και τόσο χάλια σε αυτό το θέμα αν ξεχάσεις τους Avengers.
Όσο για τους sidekicks, εννοούσα ότι ακριβώς ταυτόχρονα έτυχε να εμφανίζονται (εκτός του Robin και Flash Kid).
Και αυτό για τους αρειανούς μου φαίνεται πολύ χονδρό.
Όσο για τα anime δεν έχω πετύχει ποτέ κάτι τέτοιο.
Δηλαδή μου λες ότι έχω δίκιο αλλά κάνουμε αποδεχτές όλες τις βλακείες τους. Αυτό είναι που δεν μπορώ να αποδεχθώ, ότι όλοι το αποδέχονται.Red Forever έγραψε:Νομίζω μπορώ να εξηγήσω μερικά πράγματα :
Προσωπικά πιστεύω ότι η Marvel δεν είναι και τόσο χάλια σε αυτό το θέμα αν ξεχάσεις τους Avengers.
Όσο για τους sidekicks, εννοούσα ότι ακριβώς ταυτόχρονα έτυχε να εμφανίζονται (εκτός του Robin και Flash Kid).
Κυρ Αυγ 24, 2014 12:20 am
Costascss έγραψε:Δηλαδή μου λες ότι έχω δίκιο αλλά κάνουμε αποδεχτές όλες τις βλακείες τους. Αυτό είναι που δεν μπορώ να αποδεχθώ, ότι όλοι το αποδέχονται.
Λιγό πολύ ναι. Βασικά αυτό ισχύει για τα περισσότερα πράγματα στον κόσμο, άσχετο αν είναι δεκτό ή όχι...στην περιπτωσή μας, είναι δεκτό αν γίνεται ότι γίνεται.
Δεν είπα ότι είναι χάλια, απλά είπα ότι τα σύμπαντα δεν συνδέοονται. Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό, είναι στην κρίση των θεαωτών.
Καλά, εδώ αντιμετωπίζουν μεταφυσικούς θεούς από άλλους πλανήτες που βοηθούν τους μεγαλύτερους καπιταλιστές της Γης επειδή δεν τους αρέσει να διαβάζουν βιβλία και δεν έχουν ανακαλύψει τα βιντεοπαιχνίδια στους πλανήτες τους, αλλά αυτό είναι χοντρό; Έλα ρε, εδώ γίνονται χοντρότερα σε καλύτερες σειρές από το YJ.
Συνήθως δεν το προσέχουν πολλοί, ακόμα και εγώ για να τα καταλάβω έπρεπε να τα δώ και δύο και τρείς φορές. Ας πούμε για τον Batman Beyond, μου πήρε τρεις φορές για να δώ ότι αρκετά επεισόδεια θα μπορούσαν να φτιάξουν την ταινία Akira ενώ άλλα το Blade Runner.
Κυρ Αυγ 24, 2014 12:40 am
Μισώ τον Μιτσουζάνε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κυρ Αυγ 24, 2014 1:01 am
Όλοι μας. Που αυτό θα κάνει τον θάνατο του και την μάχη με τον Gaim(που θα τον κάνει κομματάκια ο Gaim, μέχρι να κλάψει) όλο και πιο ευχάριστο. Νομίζω οτι θα φτάσουμε σε επίπεδα νιρβάνας μόλις το δούμε.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης