Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- Zer0Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τετ Ιουν 18, 2014 2:21 pm
περαστικα φιλε τι εχεις ακριβως ?
Τετ Ιουν 18, 2014 4:32 pm
Κατά καιρούς με πιάνουν τρομαχτικοί πόνοι γύρω από τον καρπό του δεξιού μου χεριού, οι γιατροί μου είπαν δεν είναι τίποτα, απλά πρέπει να κάνω κάποιες ασκήσεις για να το δυναμώσω αλλιώς...ατροφία και πόνος. Ε, μέσα στις εξετάσεις δεν έκανα τίποτα και απλά έγραφα...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 18, 2014 4:49 pm
Περαστικά σου τότε να γίνεις γρήγορα καλά
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Τόπος : ροδος
Τετ Ιουν 18, 2014 5:40 pm
ααα καταλαβα περαστικα φιλεRed Forever έγραψε:Κατά καιρούς με πιάνουν τρομαχτικοί πόνοι γύρω από τον καρπό του δεξιού μου χεριού, οι γιατροί μου είπαν δεν είναι τίποτα, απλά πρέπει να κάνω κάποιες ασκήσεις για να το δυναμώσω αλλιώς...ατροφία και πόνος. Ε, μέσα στις εξετάσεις δεν έκανα τίποτα και απλά έγραφα...
Πεμ Ιουν 19, 2014 1:32 pm
περαστικά φίλε και από μένα
Λόγω μουντιάλ δεν βλεπω τίποτα άλλο αυτό το καιρό. Μόνο για το Kai θα κάνω εξαίρεση αμά βγάλουν επεισόδιο
Λόγω μουντιάλ δεν βλεπω τίποτα άλλο αυτό το καιρό. Μόνο για το Kai θα κάνω εξαίρεση αμά βγάλουν επεισόδιο
Πεμ Ιουν 19, 2014 1:40 pm
^κι εγω.
Κριμα για την Ισπανια χθες. Ισως αυτο να σημαινει τελος εποχης για τους Ισπανους..
Κριμα για την Ισπανια χθες. Ισως αυτο να σημαινει τελος εποχης για τους Ισπανους..
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Πεμ Ιουν 19, 2014 1:45 pm
Red Forever έγραψε:Ευχαριστώ παιδία.
Περαστικα και απο εμενα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιουν 19, 2014 1:48 pm
Ναι κρίμα 2 αγώνες στην σειρά χαμένη ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και Μην την Ελλάδαchrys97 έγραψε:^κι εγω.
- Zer0Συντονιστής
Πεμ Ιουν 19, 2014 3:59 pm
ελπιζω να κερδισουμε την ιαπωνια
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Ιουν 20, 2014 12:35 am
Αρχίζω να νευριάζω με το Jeanne D'Arc. Όλοι οι πρώτοι παίχτες ή οι παίχτες που έχω ασχοληθεί πιο πολύ ή φεύγουν από την ομάδα ή πεθαίνουν, είναι όλα τα tactics games έτσι (δεν έχω παίξει άλλο tactics πάνω από 3 ώρες)?
Επίσης έδειξε κάτι σκληρό που με τράνταξε, ένα αθώο μικρό γλυκό κοριτσάκι να καίγεται στην πυρά δεμένο σε ένα παλούκι, άδικα. Θεωρώ τον θάνατο από φωτιά τον χειρότερο και με σόκαρε...
Επίσης έδειξε κάτι σκληρό που με τράνταξε, ένα αθώο μικρό γλυκό κοριτσάκι να καίγεται στην πυρά δεμένο σε ένα παλούκι, άδικα. Θεωρώ τον θάνατο από φωτιά τον χειρότερο και με σόκαρε...
Παρ Ιουν 20, 2014 12:24 pm
Costascss έγραψε:Αρχίζω να νευριάζω με το Jeanne D'Arc. Όλοι οι πρώτοι παίχτες ή οι παίχτες που έχω ασχοληθεί πιο πολύ ή φεύγουν από την ομάδα ή πεθαίνουν, είναι όλα τα tactics games έτσι (δεν έχω παίξει άλλο tactics πάνω από 3 ώρες)?
Όχι, απ’ότι ξέρω τα FF Tactics και τα Fire Emblem δεν το κάνουν αυτό, αλλά υπάρχει permadeath μέσα στην μάχη.
Όσο για το δεύτερο...Μόνο και μόνο τα Mortal Kombat σε κάνουν να πιστεύεις οτι το να πεθάνεις στην πυρά είναι ότι καλύτερο.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Παρ Ιουν 20, 2014 2:15 pm
Επιτέλους τελείωσαν οι εξετάσειιις (από χθες δλδ αλλά στο τελείωμα πισίνα και μετά βόλτα κι έτσι που χρόνος για το φόρουμ χΔ)
Θα κάνει πολυυυ καιρό να με δει το σπίτι πολλές ώρες μεσα του...
Θα κάνει πολυυυ καιρό να με δει το σπίτι πολλές ώρες μεσα του...
- Zer0Συντονιστής
Παρ Ιουν 20, 2014 2:23 pm
τυχερε εγω τελειωνω 30/6 και 1 με 2 ιουλιου βγαινουν τα αποτελεσματα καταλαβα μαυρο καλοκαιρι θα κανω
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Ιουν 20, 2014 9:47 pm
Μπα, τους θανάτους στο MK μπορείς να τους δεις με χιούμορ τόσο υπερβολικοί που είναι. Το video ροής σας λέω όταν το είδα έμεινα κάπως έτσι για λίγα δευτερόλεπταRed Forever έγραψε:Costascss έγραψε:Αρχίζω να νευριάζω με το Jeanne D'Arc. Όλοι οι πρώτοι παίχτες ή οι παίχτες που έχω ασχοληθεί πιο πολύ ή φεύγουν από την ομάδα ή πεθαίνουν, είναι όλα τα tactics games έτσι (δεν έχω παίξει άλλο tactics πάνω από 3 ώρες)?
Όχι, απ’ότι ξέρω τα FF Tactics και τα Fire Emblem δεν το κάνουν αυτό, αλλά υπάρχει permadeath μέσα στην μάχη.
Όσο για το δεύτερο...Μόνο και μόνο τα Mortal Kombat σε κάνουν να πιστεύεις οτι το να πεθάνεις στην πυρά είναι ότι καλύτερο.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Είδα ένα video στο youtube που το είδα όλο και δεν ξέρω γιατί το έκανα στον εαυτό μου. ΗΤΑΝ ΦΡΙΧΤΟ! Και δεν σας το βάζω να το δείτε για να μην σας κάνω κακό, ειδικά στους νεαρούς εδώ... Δεν ξέρω αν κοιμηθώ σήμερα. (Αλήθεια το λέω, καλά ίσως όχι για τον ύπνο αλλά για τα υπόλοιπα) Φουυυ...
- Τελοσπάντων, σε αυτό είδα αυτό το ελαφρι:
Για όσους αγαπάνε τα πόκεμον
- (16+)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης