Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Παρ Ιουν 20, 2014 9:47 pm
Μπα, τους θανάτους στο MK μπορείς να τους δεις με χιούμορ τόσο υπερβολικοί που είναι. Το video ροής σας λέω όταν το είδα έμεινα κάπως έτσι για λίγα δευτερόλεπταRed Forever έγραψε:Costascss έγραψε:Αρχίζω να νευριάζω με το Jeanne D'Arc. Όλοι οι πρώτοι παίχτες ή οι παίχτες που έχω ασχοληθεί πιο πολύ ή φεύγουν από την ομάδα ή πεθαίνουν, είναι όλα τα tactics games έτσι (δεν έχω παίξει άλλο tactics πάνω από 3 ώρες)?
Επίσης έδειξε κάτι σκληρό που με τράνταξε, ένα αθώο μικρό γλυκό κοριτσάκι να καίγεται στην πυρά δεμένο σε ένα παλούκι, άδικα. Θεωρώ τον θάνατο από φωτιά τον χειρότερο και με σόκαρε...
Όχι, απ’ότι ξέρω τα FF Tactics και τα Fire Emblem δεν το κάνουν αυτό, αλλά υπάρχει permadeath μέσα στην μάχη.
Όσο για το δεύτερο...Μόνο και μόνο τα Mortal Kombat σε κάνουν να πιστεύεις οτι το να πεθάνεις στην πυρά είναι ότι καλύτερο.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Είδα ένα video στο youtube που το είδα όλο και δεν ξέρω γιατί το έκανα στον εαυτό μου. ΗΤΑΝ ΦΡΙΧΤΟ! Και δεν σας το βάζω να το δείτε για να μην σας κάνω κακό, ειδικά στους νεαρούς εδώ... Δεν ξέρω αν κοιμηθώ σήμερα. (Αλήθεια το λέω, καλά ίσως όχι για τον ύπνο αλλά για τα υπόλοιπα) Φουυυ...
- Τελοσπάντων, σε αυτό είδα αυτό το ελαφρι:
Για όσους αγαπάνε τα πόκεμον
- (16+)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Παρ Ιουν 20, 2014 9:59 pm
Στιλε σε εμενα το video με τοσα που εχουν δει τα ματια μου δεν θα παθω τιποτα btw αμα δεν ηθελες να στο ζιτισει καπιος μην αναφερεισ οτι το ιδεσ τωρα ολοι θα θελουν να δουν τι ειναι
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Παρ Ιουν 20, 2014 10:26 pm
Ναι αλλά δεν στο δείχνω
- bond tailΣυντονιστής
Παρ Ιουν 20, 2014 10:27 pm
Καντο κραταω death note και εχω και geass οπος επισης μπορω να στιλω το johan να σε βρει
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Παρ Ιουν 20, 2014 10:41 pm
^
Δεν είναι ότι δεν μπορείς να το δεις ή να το αντέξεις, είναι το τι πρέπει να βλέπουμε και τι όχι, και τι μπορεί να κάνει αυτό σε κάποιον. Μπορεί και να μην κάνει τίποτα απολύτως καμία ζημιά σε εσένα ή σε μένα αλλά γιατί να πάρουμε αυτό το ρίσκο.
Τον τελευταίο καιρό διαβάζω βιβλία ψυχολογίας και βλέπω βίντεο για το υποσυνείδητο τα οποια δείχνουν ότι μέχρι και τα πιο απλά πράγματα σε επηρεάζουν τεράστια. Μέχρι και ένα ποτήρι ζεστό ρόφημα μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σου.
Δεν είναι ότι δεν μπορείς να το δεις ή να το αντέξεις, είναι το τι πρέπει να βλέπουμε και τι όχι, και τι μπορεί να κάνει αυτό σε κάποιον. Μπορεί και να μην κάνει τίποτα απολύτως καμία ζημιά σε εσένα ή σε μένα αλλά γιατί να πάρουμε αυτό το ρίσκο.
Τον τελευταίο καιρό διαβάζω βιβλία ψυχολογίας και βλέπω βίντεο για το υποσυνείδητο τα οποια δείχνουν ότι μέχρι και τα πιο απλά πράγματα σε επηρεάζουν τεράστια. Μέχρι και ένα ποτήρι ζεστό ρόφημα μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σου.
- bond tailΣυντονιστής
Παρ Ιουν 20, 2014 10:42 pm
Τουλαχιστον με τι εχει σχεση να ξερω αμα θα με επιραιαζε εστο και λιγο
Παρ Ιουν 20, 2014 10:46 pm
Costascss έγραψε:Μπα, τους θανάτους στο MK μπορείς να τους δεις με χιούμορ τόσο υπερβολικοί που είναι. Το video ροής σας λέω όταν το είδα έμεινα κάπως έτσι για λίγα δευτερόλεπτα
- Είδα ένα video στο youtube που το είδα όλο και δεν ξέρω γιατί το έκανα στον εαυτό μου. ΗΤΑΝ ΦΡΙΧΤΟ! Και δεν σας το βάζω να το δείτε για να μην σας κάνω κακό, ειδικά στους νεαρούς εδώ... Δεν ξέρω αν κοιμηθώ σήμερα. (Αλήθεια το λέω, καλά ίσως όχι για τον ύπνο αλλά για τα υπόλοιπα) Φουυυ...
- Τελοσπάντων, σε αυτό είδα αυτό το ελαφρι:
Για όσους αγαπάνε τα πόκεμον
- (16+)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
Ok, δεκτό για τους θανάτους στο MK αν και κάποιοι είναι πολύ πραγματικοί όσον αφορά την ανατομία τους...μια σκέψη για το βράδυ.
Ε, έχεις ακόμα να δείς, μευαξύ των βίντεο στο youtube για την ιστορία της βίας που δείχνουν σουβλίσματα και τις εικόνες φόνου και πολέμου στις μεσανατολίτικες χώρες μέσω ατυχών επισκέψεων στην 4chan, αυτά δεν είναι τίποτα.
Α, η κλασσικές καφρίλες των PokeMon , το αστείο είναι ότι η περισσότερες από αυτές τις εικόνες είναι εμπνευσμένες από τα PokeDex! ΕΙΡΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
bond tail έγραψε:Στιλε σε εμενα το video με τοσα που εχουν δει τα ματια μου δεν θα παθω τιποτα btw αμα δεν ηθελες να στο ζιτισει καπιος μην αναφερεισ οτι το ιδεσ τωρα ολοι θα θελουν να δουν τι ειναι
Μου αρέσουν τα κότσια σου μικρέ...δεν ξέρω αν πρέπει να σε πάρω στα σοβαρά βέβαια, ακόμα... , εγώ στα 16 ήμουν ακόμα σχετικά πάρα πολύ αθώος, φτάσε πρώτα τα 18 σου, να πήξει το μυαλό σου και μετά πήγαινε στα πιο σκλήρα, αλλιώς κινδυνεύεις να γίνεις ένα απαθές κυνικό καθίκι σαν και εμένα.
Αν πάλι δεν σε πείθω...απλά βρές, παίξε και διάβασε πολύ προσεκτικά το εξής παιχνίδι :
Saya no Uta
Επίσης, δοκίμασε να διαβάσεις το Berserk αν θες, αλλά δεν ξέρω αν θα το αντέξεις μετά από κάποια φάση.
Παρ Ιουν 20, 2014 10:52 pm
Costascss έγραψε:^
Έλα ρε, ντάξει υπερβολές τωρα. Δεν είμαστε και τυπάδες που σχεδόν καήκαμε στην πισίνα στα 3 μας για να έχουμε τέτοιους φόβους.
Σκέψου το γεγονός οτι δεν ξέρουμε ακόμα πως λειτουργεί βιολογικά το υποσυνείδητο και από που προέρχεται συνήθως βγάζει αυτές τις θεωρίες εντελώς τρύπιες. Άσε που ακόμα και να ξέραμε, έχουν περάσει τόσοι μεγάλοι επιστήμονες που ακόμα δεν καταλαβαίνουν πως λειτουργεί το μυαλό του κάθε ανθρώπου, από αρχαιοτάτων χρόνων.
TL;DR : Κάθε μυαλό λειτουργεί διαφορετικά, και μερικές στατιστικές στο συγκεκριμένο θέμα δεν βγάζουν πολύ νόημα δυστυχώς. Ο μικρός μπορεί να αντέχει πράγματα που εσύ και εγώ δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε και το αντίθετο. Η γονικές συναινέσεις κλπ, είναι απλά χοντρικοί κανόνες.
- bond tailΣυντονιστής
Παρ Ιουν 20, 2014 10:55 pm
Εχω δει το The abc of death δεν επαθα τιποτα το berserk δεν μου εκανε τιποτα το saya no uta θα το κιταξω
Παρ Ιουν 20, 2014 11:13 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αυτή την μπούρδα; Αυτό είναι πιο "κωμικό" και από τα fatality του MK και αυτό το λέω με το ζόρι, λέγαν ότι θα είναι σκοτεινό χιούμορ αλλά είναι πάνω κάτω τόσο χάλια όσο μια άλλη "κωμική" ταινία.
Το Berserk, διάβασες το μάνγκα ή απλά είδες το υπανάπτικτο άνιμε;
Αυτή την μπούρδα; Αυτό είναι πιο "κωμικό" και από τα fatality του MK και αυτό το λέω με το ζόρι, λέγαν ότι θα είναι σκοτεινό χιούμορ αλλά είναι πάνω κάτω τόσο χάλια όσο μια άλλη "κωμική" ταινία.
Το Berserk, διάβασες το μάνγκα ή απλά είδες το υπανάπτικτο άνιμε;
- bond tailΣυντονιστής
Παρ Ιουν 20, 2014 11:16 pm
Και τα 2 απλα το Manga ο αφισα καπου στο 120 οσο για το abc of death δεν με εκανε να τρομαξω ουτε 1% απλα ειχα 3 παιδια μαζι μοθ και ειχαν χεστει και μου περασε οτι ολοι σκεφτονται ετσι επισης στο θεμα του υποσινιδιτου και του ψιχολογικου τραμβατισμου εχω δει Boku no pico nuff said
Παρ Ιουν 20, 2014 11:21 pm
Άρα δεν έχεις τα χειρότερα που σου λέω, όσο για το Boku no Pico, όλοι πάνω κάτω έχουμε πάθει κοκομπλόκο με τα yaoi επειδή δεν ξέραμε τι ήταν...να χαίρεσαι που αυτό είναι το χειρότερο που έχεις δει, υπάρχουν κάποια πράγματα στα άδυτα του ίντερνετ που κάνουν το Berserk να μοιάζει με τα στρουμφάκια.
Παράδοξο, αλλά τα σεξουαλικά αντικείμενα συνήθως αφήνουν περισσότερες τραυματικές εμπειρίες παρά τα βίαια και αποκρουστικά...ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!
Παράδοξο, αλλά τα σεξουαλικά αντικείμενα συνήθως αφήνουν περισσότερες τραυματικές εμπειρίες παρά τα βίαια και αποκρουστικά...ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!
- bond tailΣυντονιστής
Παρ Ιουν 20, 2014 11:25 pm
Εγω δεν εχω προβλιμα με τα yaoi ουτε με τα shota(το boku no pico ειναι shota) εχω δει κιολας που μαρεσαν ας πουμαι το Love less μαρεσει τελος παντον δεν νομιζω να παθω τιποτα σε σεξουαλικο περιεχομανο μετα το boku no pico ετσι κιαλιος ειμαι λιγο περιεργος με τετια θεμαρα για παραδιγμα λατρευω τα traps στα anime
Παρ Ιουν 20, 2014 11:40 pm
A, τα μπερδεμένα χρόνια της εφηβίας. Θυμάμαι και εγώ μικρός σκεφτόμουν ότι αυτό ήταν το μέγιστο :
Then
Then
- Now:
- bond tailΣυντονιστής
Παρ Ιουν 20, 2014 11:44 pm
Τι σχεση εχει το killer is dead και η misty? Και αν ειμαι μπερδεμενος φανταζομαι θα περασει μετα? Αν και δεν με πιραζει για τωρα κανω την πλακα μου με το να κοροιδευω τους αλους με τα traps
Παρ Ιουν 20, 2014 11:54 pm
Ήταν ένα παράδειγμα για το πως σκεφτόμουν στην ηλικία σου χοντρικά, γενικώς ως έφηβοι, οι άνθρωποι είναι υπερβολικά μπερδεμένοι λόγω των πάμπολων αλλαγών που γίνονται στο μυαλό και το σώμα τους. Οι κοπέλες την γλυτώνουν στα 17 τους και το σταματάνε αυτό αλλά εμείς μπορεί να φτάσουμε μέχρι τα 21 μας και να μην έχουμε φύγει από τη εφηβεία.
Άμα τρολλάρεις άλλους με trap θυμίσου να κάνεις και αυτό μετά :
Άμα τρολλάρεις άλλους με trap θυμίσου να κάνεις και αυτό μετά :
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης