Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τρι Αυγ 05, 2014 11:05 am
εγω δεν καταλαβαινω γιατι παιρνετε ψηφιακα?
δεν σας αρεσει να τα εχετε σε κουτακια για συλλογη.
Ειδικα απο pc με λιγα λεφτα φτιαχνεις τελεια συλλογη, ειχα δει τριλογια της σειρας thief 9 ευρω!
Εγω πλεον δεν εχω καλο pc οποτε ασχολουμαι με κονσολες μονο αλλα μου κανει εντυπωση αν χαλαση το pc σας παλι πρεπει να τα κατεβασετε ιστοριες κτλ...
Ειδικα απο pc με λιγα λεφτα φτιαχνεις τελεια συλλογη, ειχα δει τριλογια της σειρας thief 9 ευρω!
Εγω πλεον δεν εχω καλο pc οποτε ασχολουμαι με κονσολες μονο αλλα μου κανει εντυπωση αν χαλαση το pc σας παλι πρεπει να τα κατεβασετε ιστοριες κτλ...
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Αυγ 05, 2014 2:39 pm
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αγοράσει ποτέ από amazon και τέτοια γιατί δεν έχω πιστωτική και δεν ασχολούμαι με τους λογαριασμούς μου τραπέζης.bond tail έγραψε:Καλα στο amazon δεν κιταξες? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Και εγώ προτιμώ τα κουτιά αλλά πρώτον κάποια games είναι πολύ πιο φτηνά στο internet, δεύτερον τα βρίσκεις πιο εύκολα και γρήγορα και τρίτον ακόμα και σε κουτί να τα πάρεις πλέων θέλουν κατέβασμα από το steam. πχ κάποια games που έχω αγοράσει σε dvd και θέλουν steam είναι:XameR_GT έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω γιατι παιρνετε ψηφιακα?
-Tomb Raider
-Remember me
-DMC
-Shogun 2: Total War
Όπως αντίστοιχα UPlay: Assassin's Creed 2 μέχρι 4.
Τρι Αυγ 05, 2014 8:12 pm
Στο pc ειδικά δεν με πολυνοιάζει να τα έχω με κουτιά καθόλου μη σου πω. Achievements να έχουν με νοιάζει. Στο 360 προτιμώ να τα έχω με κουτιά, ειδικά για παιχνίδια που γουστάρω και κάνω συλλογή π.χ. final fantasy, resident evil, silent hill
Βασικά έχω τόσα πολλά με κουτιά γενικώς που δεν έχω και που να τα βάλω από pc, ps2, 360
Βασικά έχω τόσα πολλά με κουτιά γενικώς που δεν έχω και που να τα βάλω από pc, ps2, 360
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Αυγ 07, 2014 6:44 pm
^Πρώτον, σε ζηλεύω, δεύτερον και με κουτιά να τα έχεις achievments έχουν, απλά μπορεί να μην είναι στο steam αλλά αλλού (όπως live ή uplay ή origin).
Παρ Αυγ 08, 2014 1:17 am
έπαθα τη πλάκα μου στο 17ο επεισόδιο του Garo Makari No hana
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Αυγ 08, 2014 2:10 am
Μου έστειλαν email ότι θα βγει free Open beta για το σαββατοκύριακο ενός online game Nosgoth.
Τα έχει και extra exp για όσους το παίξουν αυτή τη περίοδο.
Φαίνεται καλό:
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει την γνώμη του.
Τα έχει και extra exp για όσους το παίξουν αυτή τη περίοδο.
Φαίνεται καλό:
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει την γνώμη του.
Σαβ Αυγ 09, 2014 1:35 am
Βγαίνει anime Garo τον Οκτώβρη τι λες τώρα!!!
Τρι Αυγ 12, 2014 12:40 am
Πολύ καλύτερα τα πηγαίνουν οι Justirisers από τους GranSazer, ακόμα και τα κοστούμια, τα CG, όλα. Και η μουσική είναι κορυφαία.
Τέλειωσα και το Ninja Gaiden 3 Razor's Edge στο Hard...φάση είχε. Αν μπορούσαν να κάνουν κάτι και να έχουν λιγότερο σπαστικούς αρχηγούς και να μην τους κάνουν εχθρούς του παιχνιδιού, καλά θα ήταν/ Από την άλλη, αυτό είχε από τα καλύτερα concept, κινήσεις, αρχηγούς και ποικιλία εχθρών.
Τέλειωσα και το Ninja Gaiden 3 Razor's Edge στο Hard...φάση είχε. Αν μπορούσαν να κάνουν κάτι και να έχουν λιγότερο σπαστικούς αρχηγούς και να μην τους κάνουν εχθρούς του παιχνιδιού, καλά θα ήταν/ Από την άλλη, αυτό είχε από τα καλύτερα concept, κινήσεις, αρχηγούς και ποικιλία εχθρών.
Τρι Αυγ 12, 2014 12:44 am
Είδα σήμερα το street fighter assassin's fist
Τρι Αυγ 12, 2014 2:49 pm
RIP Robin Williams. Μακάρι να φέρνεις γέλιο και χαρα για πολλά χρόνια ακόμα με τις ταινίες σου.
Τρι Αυγ 12, 2014 4:13 pm
ναι ρε φίλε τι ήταν αυτό γαμώτο
Το είδατε αυτό? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αναρωτιέμαι αν θα με ενδιέφερε. Το βλέπει κανείς?
Το είδατε αυτό? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αναρωτιέμαι αν θα με ενδιέφερε. Το βλέπει κανείς?
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Τετ Αυγ 13, 2014 12:19 am
μολις γυρισα απο τις διακοπες μου.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Αυγ 13, 2014 12:24 am
Κρίμα. RIP.Red Forever έγραψε:RIP Robin Williams. Μακάρι να φέρνεις γέλιο και χαρα για πολλά χρόνια ακόμα με τις ταινίες σου.
Ήταν καλός άνθρωπος εκτός από ηθοποιός (έτσι πιστεύω). Σας έχω πει ότι ήταν gamer? (πάνω από 3 φορές)
Μισώ την DC (και την marvel λίγο) γιατί βγάζουν αντικρουόμενες ιστορίες. Όπως καταλαβαίνετε είδα Young Justice...
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Τετ Αυγ 13, 2014 12:35 am
ε τον καημενο τον robert williams.
Τετ Αυγ 13, 2014 12:49 am
Costascss έγραψε:Μισώ την DC (και την marvel λίγο) γιατί βγάζουν αντικρουόμενες ιστορίες. Όπως καταλαβαίνετε είδα Young Justice...
Εξηγάς λίγο παραπάνω; Το Young Justice τι σχέση είχε, καλή σειρά δεν ήταν;
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης