Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τετ Ιουλ 30, 2014 5:05 pm
Κάπου δεν είχαμε ένα θέμα για αγορές εκτός από videogames? Γιατί ποτέ δεν βρίσκω αυτό που θέλω σε αυτό το forum?... Τελοσπάντων, θα το γράψω εδώ:
Επιτέλους μετά από μέρες αναμονής ήρθαν σπίτι μου τα dvds "Avatar Legend of Aang Book 2" και "Nausicaä of the valley of the Wind"
- Από το avatar πήρα το δεύτερο βιβλίο γιατί δεν βρίσκω το πρώτο. Όποιος ξέρει που μπορώ να το βρω παρακαλώ να μου το πει.
- Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πήρα το Nausicaä of the valley of the Wind γιατί είναι από τι πιο αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις. Όσες φορές και να τη δω δεν την χορταίνω.
Ποτέ δεν είχα παρατηρήσει ότι οι καλύτερες anime ταινίες είναι όλες της ίδιας εταιρίας (Studio Ghibli).
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι 3 από τις πιο κορυφαίες ταινίες δεν έπαιρναν την έγκριση για την δημιουργία τους και όμως έγιναν παγκοσμίως γνωστές. Αναφέρομαι στις: Nausicaä of the valley of the Wind, My neibour Totoro και The Grave of Fireflies.
Επιτέλους μετά από μέρες αναμονής ήρθαν σπίτι μου τα dvds "Avatar Legend of Aang Book 2" και "Nausicaä of the valley of the Wind"
- Από το avatar πήρα το δεύτερο βιβλίο γιατί δεν βρίσκω το πρώτο. Όποιος ξέρει που μπορώ να το βρω παρακαλώ να μου το πει.
- Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πήρα το Nausicaä of the valley of the Wind γιατί είναι από τι πιο αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις. Όσες φορές και να τη δω δεν την χορταίνω.
Ποτέ δεν είχα παρατηρήσει ότι οι καλύτερες anime ταινίες είναι όλες της ίδιας εταιρίας (Studio Ghibli).
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι 3 από τις πιο κορυφαίες ταινίες δεν έπαιρναν την έγκριση για την δημιουργία τους και όμως έγιναν παγκοσμίως γνωστές. Αναφέρομαι στις: Nausicaä of the valley of the Wind, My neibour Totoro και The Grave of Fireflies.
Τετ Ιουλ 30, 2014 7:14 pm
Green Rider έγραψε:μόλις τελειώσω το anime θα το δω και αυτό. Η μήπως δεν τοποθετείται μετά το τέλος του?
Gransazer ο Αντώνης ο μικρός θυμάσε τι πώρωση είχε πάθει με αυτούς? Να δω πότε θα τις δω αυτές τις σειρές. Χλωμό για τώρα πάντως, έχω άλλα στη μέση
Ναι, είχε τρελή πώρωση και μπορώ να καταλάβω γιατί. Η ταινία είναι μετά το τέλος της σειράς, οπότε υπομονή. Εγώ λέω να τις τελειώσω πριν το καλοκαίρι.
Πεμ Ιουλ 31, 2014 1:23 am
paidia sta prota 10 deutera pio einai auto to theme tou lord of the rings? pos onomazetai??
Πεμ Ιουλ 31, 2014 9:42 pm
Για πολλούς λόγους
1. Ο Κωτσόβολος μου έστειλε χαλασμένη τηλεόραση. Τώρα πρέπει να τη στείλω πάλι πίσω
2. Γιατί είχα ένα ραντεβού με κάποιον να μου δώσει κάτι λεφτά που είχε αφήσει και αφού πήγα μου είπαν δεν άφησε τίποτα. Τον πήρα και είπε έλα μετά από μία ώρα
3. Γιατί θέλω τανκς στο δρόμο μιλάμε. Να τα διαλύσω όλα. Δεν διανοήσε τι κόσμο έχει εδώ, τι πανικός γίνεται από χιλιάδες αυτοκίνητα, μηχανάκια, γουρούνες χωρίς τροχαία να κάνει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
4. Βάλε και τα νεύρα από τη δουλειά με ότι βλακεία ακούω
Ε μετά πως να μην είμαι σε φάση να σκοτώσω κανένα
1. Ο Κωτσόβολος μου έστειλε χαλασμένη τηλεόραση. Τώρα πρέπει να τη στείλω πάλι πίσω
2. Γιατί είχα ένα ραντεβού με κάποιον να μου δώσει κάτι λεφτά που είχε αφήσει και αφού πήγα μου είπαν δεν άφησε τίποτα. Τον πήρα και είπε έλα μετά από μία ώρα
3. Γιατί θέλω τανκς στο δρόμο μιλάμε. Να τα διαλύσω όλα. Δεν διανοήσε τι κόσμο έχει εδώ, τι πανικός γίνεται από χιλιάδες αυτοκίνητα, μηχανάκια, γουρούνες χωρίς τροχαία να κάνει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Σαβ Αυγ 02, 2014 5:40 pm
Επιτελους γυρισα απο τισ διακοπες 2 βδομαδες χωρις internet ηταν θανατος
Κυρ Αυγ 03, 2014 1:58 pm
Aνεκτίμητη εμπειρία να παίζεις emulators & mugen σε ανάλυση 1280x768 με χειριστήριο xbox 360 σε τηλεόραση 32"
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Κυρ Αυγ 03, 2014 4:01 pm
γεια σας παιδια σας στελνω μυνημα απο τις διακοπες που κανω στην αττικη.
Κυρ Αυγ 03, 2014 7:37 pm
Φοβερό το φόντο του φόρουμ, δική σου ιδέα ήταν Τζίμ;
Κάθομαι και διαβάζω λιγάκι τα πρωινά από σήμερα και μετά το λιώνω. Δίατα και γυμναστήριο είναι πολύ κουραστικά.
Κάθομαι και διαβάζω λιγάκι τα πρωινά από σήμερα και μετά το λιώνω. Δίατα και γυμναστήριο είναι πολύ κουραστικά.
Κυρ Αυγ 03, 2014 8:30 pm
ναι δική μου ήταν. Το βρήκα κάπου και το άρπαξα με τη μία. Καλά μιλάμε έχω πάθει σούπερ πώρωση. Επαιζα πριν persona 4, ffxii zodiak international (πως τη λένε τέλος πάντων), capcom vs snk 2, samurai showdown 6, capcom vs marvel 2, street fighter ex3 στον emulator του ps2 και λιώνω και με τα mugen. Ασέ που παίζω πάλι ps2 μετά από 1 χρόνο και βάλε (ναι χώρια τον emulator) και έχω πιάσει το kingdom hearts εκεί. Κορυφή να έχεις tv για οθόνη στο pc. Σαν να έχεις όλες τις κονσόλες μαζί νιώθεις. Απλά δείτε εδώ τι γίνεται
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
κατεβάζω και κάτι άλλα mugen και ps2 games τη στιγμή που μιλάμε. Χθες όλη μέρα σέταρα τους emulators για τα πάντα π.χ. snes, mega drive, neo geo, capcom arcade, dreamcast, gamecube, n64, gameboy, gba κτλπ.
Καλά και άλλο πράμα το xbox 360 με το hdmi καλώδιο. Καμία σχέση που έπαιζα πριν σε απλή τηλεόραση. Εχω και στο steam τα 62 παιχνίδια να περιμένουν. Ε ρε δουλειές!
A ναι...ξέχασα. Εβαλα τον emulator του psp και ντάξει τι να λέμε. Τύφλα να έχει το ps3 με τέτοιες γραφικάρες. Εmulators FTW!
κατεβάζω και κάτι άλλα mugen και ps2 games τη στιγμή που μιλάμε. Χθες όλη μέρα σέταρα τους emulators για τα πάντα π.χ. snes, mega drive, neo geo, capcom arcade, dreamcast, gamecube, n64, gameboy, gba κτλπ.
Καλά και άλλο πράμα το xbox 360 με το hdmi καλώδιο. Καμία σχέση που έπαιζα πριν σε απλή τηλεόραση. Εχω και στο steam τα 62 παιχνίδια να περιμένουν. Ε ρε δουλειές!
A ναι...ξέχασα. Εβαλα τον emulator του psp και ντάξει τι να λέμε. Τύφλα να έχει το ps3 με τέτοιες γραφικάρες. Εmulators FTW!
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Αυγ 03, 2014 11:32 pm
Κοίτα εδώ τι έπαθα:Green Rider έγραψε:Για πολλούς λόγους
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Δευ Αυγ 04, 2014 11:37 pm
Από τα top πιο αγαπημένα μου games.
Το ψάχνω καιρό τώρα, αν ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω για pc να μου το πει.
Το ψάχνω καιρό τώρα, αν ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω για pc να μου το πει.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τρι Αυγ 05, 2014 12:04 am
Καλα στο amazon δεν κιταξες? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τρι Αυγ 05, 2014 12:18 am
εγώ πάντως το πήρα στο steam 5 euro στα summer sales
Τρι Αυγ 05, 2014 11:05 am
εγω δεν καταλαβαινω γιατι παιρνετε ψηφιακα?
δεν σας αρεσει να τα εχετε σε κουτακια για συλλογη.
Ειδικα απο pc με λιγα λεφτα φτιαχνεις τελεια συλλογη, ειχα δει τριλογια της σειρας thief 9 ευρω!
Εγω πλεον δεν εχω καλο pc οποτε ασχολουμαι με κονσολες μονο αλλα μου κανει εντυπωση αν χαλαση το pc σας παλι πρεπει να τα κατεβασετε ιστοριες κτλ...
δεν σας αρεσει να τα εχετε σε κουτακια για συλλογη.
Ειδικα απο pc με λιγα λεφτα φτιαχνεις τελεια συλλογη, ειχα δει τριλογια της σειρας thief 9 ευρω!
Εγω πλεον δεν εχω καλο pc οποτε ασχολουμαι με κονσολες μονο αλλα μου κανει εντυπωση αν χαλαση το pc σας παλι πρεπει να τα κατεβασετε ιστοριες κτλ...
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης