Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Πεμ Ιουλ 17, 2014 9:04 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πεμ Ιουλ 17, 2014 10:41 pm
ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρ Ιουλ 18, 2014 1:28 am
Οσοί δεν έχετε Kakuranger καμία δικαιολογία πλέον. Τρεχάτε να δείτε. Μιλάμε για την καλύτερη σειρά ever
Tελείωσε ο υποτιτλισμός επιτέλους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Tελείωσε ο υποτιτλισμός επιτέλους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Κυρ Ιουλ 20, 2014 11:59 pm
Άρχισα επιτέλους τους Justiriser, μου πήρε λίγο, αλλά τελικά θα τους δώ αυτούς και μετά τους Gransazer.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Ιουλ 22, 2014 3:34 pm
Βγήκε βιβλίο με τίτλο "Η τελευταία ευχή" που έχει να κάνει με το παιχνίδι The Witcher. Αν το έγραψε ο συγγραφέας του παιχνιδιού θα είναι καταπληχτικό. Κρίμα που δεν έχω όρεξη να διαβάσω αυτόν τον καιρό.
Τρι Ιουλ 22, 2014 5:22 pm
ξαναπωρώθηκα με τα adventure. Χρόνια είχα
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιουλ 24, 2014 8:50 pm
1) Στο facebook έγραψε ένας ότι είδε το trailer μιας καινούριας ταινίας: LUCY. Και είπε ότι μοιάζει πάρα πολύ με το Elfen Lied αλλά το είδα και δεν συμφωνώ. Πιο πολύ μου θυμίζει κάποια βιντεάκια στο you tube που βλέπω τον τελευταίο καιρό για προικισμένους ανθρώπους (πχ. ένα κινεζάκι με τηλεπάθεια, ένας τυφλός ρώσος που βλέπε καλύτερα από εμάς και άλλα, αν θέλετε θα κάνω θέμα για να τα βάλω). Δείτε τα trailes και πείτε τι πιστεύεται. Γιατί άραγε το έγραψε αυτό?
Σε ένα σημείο χρησιμοποίησε Conquer's Haki (One piece) . Πάντως υπάρχουν άτομα που τους έχουν καταγράψει να κάνουν τέτοια ανεξήγητα πράγματα και κάποιοι πιστεύουν ότι οφείλονται στο μυαλό.
2) Ωραία εικόνα:
Σε ένα σημείο χρησιμοποίησε Conquer's Haki (One piece) . Πάντως υπάρχουν άτομα που τους έχουν καταγράψει να κάνουν τέτοια ανεξήγητα πράγματα και κάποιοι πιστεύουν ότι οφείλονται στο μυαλό.
2) Ωραία εικόνα:
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Πεμ Ιουλ 24, 2014 11:02 pm
εεεεε τι ειναι αυτο ακου απο την μια καλο ειναι αλλα απο την ειναι πηρα λιγο απο ολα τα ανιμε και τα βαζω μαζι. ελπιζω να εχει καλο σεναριο τουλαχιστονCostascss έγραψε:1) Στο facebook έγραψε ένας ότι είδε το trailer μιας καινούριας ταινίας: LUCY. Και είπε ότι μοιάζει πάρα πολύ με το Elfen Lied αλλά το είδα και δεν συμφωνώ. Πιο πολύ μου θυμίζει κάποια βιντεάκια στο you tube που βλέπω τον τελευταίο καιρό για προικισμένους ανθρώπους (πχ. ένα κινεζάκι με τηλεπάθεια, ένας τυφλός ρώσος που βλέπε καλύτερα από εμάς και άλλα, αν θέλετε θα κάνω θέμα για να τα βάλω). Δείτε τα trailes και πείτε τι πιστεύεται. Γιατί άραγε το έγραψε αυτό?
2) Ωραία εικόνα:
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Ιουλ 25, 2014 9:01 pm
3 πράγματα:
1) Πολύ ωραία όλα αυτά τα πράγματα που έκαναν στις next-gen (αν και ήδη γινόντουσαν στο pc σε έναν βαθμό) αλλά δεν αντέχω το πρόσωπο της έτσι, προτιμώ των "Old-gen":
2) Αστείο βίντεο κλιπ :
3) Ωραίο βίντεο ():
1) Πολύ ωραία όλα αυτά τα πράγματα που έκαναν στις next-gen (αν και ήδη γινόντουσαν στο pc σε έναν βαθμό) αλλά δεν αντέχω το πρόσωπο της έτσι, προτιμώ των "Old-gen":
2) Αστείο βίντεο κλιπ :
3) Ωραίο βίντεο ():
Παρ Ιουλ 25, 2014 9:06 pm
σκέφτομαι να πάρω το ace combat στο steam
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Κυρ Ιουλ 27, 2014 4:25 pm
ζητω συγνωμη που δεν μπενω πολυ,αλλα εχω πολυ δουλεια τον τελευταιο καιρο.σε λιγες μερες παω διακοπες στην αττικη.γεια σας.
Δευ Ιουλ 28, 2014 5:31 pm
Ξεπεράσαμε τα 1500 μέλη
Το πιο φοβερό είναι πως σε λίγους μήνες μόνο συνέβη αυτό.
Μπράβο παιδιά
Το πιο φοβερό είναι πως σε λίγους μήνες μόνο συνέβη αυτό.
Μπράβο παιδιά
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιουλ 28, 2014 6:44 pm
Μπράβο μας πάμε για τα 2000 τώρα
Τετ Ιουλ 30, 2014 3:55 am
Άψογο το Tiger & Bunny : The Rising, αντάξιο φίλμ του Garo : Shoukoku no Maryu. Επίσης αρκετά καλοί οι GranSeiza αλλά οι JustiRisers είναι μακράν οι μέγιστοι.
Τετ Ιουλ 30, 2014 1:41 pm
μόλις τελειώσω το anime θα το δω και αυτό. Η μήπως δεν τοποθετείται μετά το τέλος του?
Gransazer ο Αντώνης ο μικρός θυμάσε τι πώρωση είχε πάθει με αυτούς? Να δω πότε θα τις δω αυτές τις σειρές. Χλωμό για τώρα πάντως, έχω άλλα στη μέση
Gransazer ο Αντώνης ο μικρός θυμάσε τι πώρωση είχε πάθει με αυτούς? Να δω πότε θα τις δω αυτές τις σειρές. Χλωμό για τώρα πάντως, έχω άλλα στη μέση
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιουλ 30, 2014 5:05 pm
Κάπου δεν είχαμε ένα θέμα για αγορές εκτός από videogames? Γιατί ποτέ δεν βρίσκω αυτό που θέλω σε αυτό το forum?... Τελοσπάντων, θα το γράψω εδώ:
Επιτέλους μετά από μέρες αναμονής ήρθαν σπίτι μου τα dvds "Avatar Legend of Aang Book 2" και "Nausicaä of the valley of the Wind"
- Από το avatar πήρα το δεύτερο βιβλίο γιατί δεν βρίσκω το πρώτο. Όποιος ξέρει που μπορώ να το βρω παρακαλώ να μου το πει.
- Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πήρα το Nausicaä of the valley of the Wind γιατί είναι από τι πιο αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις. Όσες φορές και να τη δω δεν την χορταίνω.
Ποτέ δεν είχα παρατηρήσει ότι οι καλύτερες anime ταινίες είναι όλες της ίδιας εταιρίας (Studio Ghibli).
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι 3 από τις πιο κορυφαίες ταινίες δεν έπαιρναν την έγκριση για την δημιουργία τους και όμως έγιναν παγκοσμίως γνωστές. Αναφέρομαι στις: Nausicaä of the valley of the Wind, My neibour Totoro και The Grave of Fireflies.
Επιτέλους μετά από μέρες αναμονής ήρθαν σπίτι μου τα dvds "Avatar Legend of Aang Book 2" και "Nausicaä of the valley of the Wind"
- Από το avatar πήρα το δεύτερο βιβλίο γιατί δεν βρίσκω το πρώτο. Όποιος ξέρει που μπορώ να το βρω παρακαλώ να μου το πει.
- Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πήρα το Nausicaä of the valley of the Wind γιατί είναι από τι πιο αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις. Όσες φορές και να τη δω δεν την χορταίνω.
Ποτέ δεν είχα παρατηρήσει ότι οι καλύτερες anime ταινίες είναι όλες της ίδιας εταιρίας (Studio Ghibli).
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι 3 από τις πιο κορυφαίες ταινίες δεν έπαιρναν την έγκριση για την δημιουργία τους και όμως έγιναν παγκοσμίως γνωστές. Αναφέρομαι στις: Nausicaä of the valley of the Wind, My neibour Totoro και The Grave of Fireflies.
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης