Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Παρ Οκτ 24, 2014 5:42 pm
Red Forever έγραψε:bond tail έγραψε:Και οπος ειχα τις αμφιβολιες μου το παιχνιδι the legend of korra απο την Platinumgames απετιχε δυστιχος και ειχα τοσες ελπιδες
Ε, από ποιάς πλευράς απέτυχε; Αν εννοείς από πλευράς παιχνιδιού το παιχνίδι είναι ήδη τρείς μέρες έξω και κάποιοι τώρα αρχίσαν να βγάζουν combo video γιατί το παιχνίδι είναι μια μίξη MGR και Bayonetta αντί για απλά το ένα ή το άλλο ξεχωριστά.
Όπως λένε οι διάφοροι :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γιατί όπως λέει και η παροιμία :
Αν τώρα μιλάς για τα σκόρ της IGN και των άλλων σάιτ, "Remember, you can't spell IGNorance without IGN!"
Αν τώρα μιλάς για πωλήσεις, χαλάρωσε, το παιχνίδι με το ζόρι έχει κλείσει μια βδομάδα στην Αμερική, λιγότερο στην Ευρώπη και θα βγεί και στην Ιαπωνία σε λιγάκι και έχουμε και τις πωλήσεις μέσω Steam που θέλουν κανά μήνα για να φανούν.
Ποτε μα ποτε στη ζωη μου δεν ακουσα τα score απο gaming site αλλιος τωρα δεν θα ειχα παι3ει ποτε nier και δεν θα ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου rpg.Τελος παντον εγω το τελιοσα μεσα σε μια μερ ακαι εχω να πω οτι ειναι πολυ μικρο που δεν με ενιαζε καθολου αλλα οκ σε μια μερα να το τελιοσω στα hard λιγο υπερβολικο για battle system και γενικα gameplay ειμαι ευχαριστιμενος επειδι λογικο ηταν οι Platinum games αλλα για story μεγαλη απογοιτευση οσο για πολυσεις νομιζα οτι πηγεναν καλα
Παρ Οκτ 24, 2014 7:13 pm
bond tail έγραψε:Ποτε μα ποτε στη ζωη μου δεν ακουσα τα score απο gaming site αλλιος τωρα δεν θα ειχα παι3ει ποτε nier και δεν θα ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου rpg.Τελος παντον εγω το τελιοσα μεσα σε μια μερ ακαι εχω να πω οτι ειναι πολυ μικρο που δεν με ενιαζε καθολου αλλα οκ σε μια μερα να το τελιοσω στα hard λιγο υπερβολικο για battle system και γενικα gameplay ειμαι ευχαριστιμενος επειδι λογικο ηταν οι Platinum games αλλα για story μεγαλη απογοιτευση οσο για πολυσεις νομιζα οτι πηγεναν καλα
Ειρωνία μιας και το NieR γενικώς είχε καλύτερα review από τα προηγούμενα DrakenGard και με εξαίρεση δύο hipster site, στην δύση και στην Ιαπωνία ήταν σχετικά καλό με πολύ καλό στα review.
Τόσο γρήγορα στο Hard? Μπράβο. Ξεκλείδωσες σχεδόν τα πάντα δηλαδή; Τώρα ιστορία, είναι ένα παιχνίδι με budget 15 δολαρίων που ανακοινώθηκε πριν κάτι μήνες την ώρα που η Platinum δούλευαν στην Bayonetta 2 και αυτό με ελάχιστο μισθό, περίμενες οι τυπάδες που επέλεξε η activision να κάνουν καλύτερη δουλειά από την Platinum στην ιστορία;
Οι πωλήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες γιατί δεν έχει περάσει καλά καλά μια βδομάδα.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Παρ Οκτ 24, 2014 7:24 pm
Red Forever έγραψε:
Ειρωνία μιας και το NieR γενικώς είχε καλύτερα review από τα προηγούμενα DrakenGard και με εξαίρεση δύο hipster site, στην δύση και στην Ιαπωνία ήταν σχετικά καλό με πολύ καλό στα review.
Τόσο γρήγορα στο Hard? Μπράβο. Ξεκλείδωσες σχεδόν τα πάντα δηλαδή; Τώρα ιστορία, είναι ένα παιχνίδι με budget 15 δολαρίων που ανακοινώθηκε πριν κάτι μήνες την ώρα που η Platinum δούλευαν στην Bayonetta 2 και αυτό με ελάχιστο μισθό, περίμενες οι τυπάδες που επέλεξε η activision να κάνουν καλύτερη δουλειά από την Platinum στην ιστορία;
Οι πωλήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες γιατί δεν έχει περάσει καλά καλά μια βδομάδα.
Δεν τα ξεκλιδοσα ολλα ακομα παιζω new game + για να τα παρω ολλα και να παρω platinum(ειναι λιγα τα trophys οποτε γιατι οχι? ) παντος για 15 δολαρια αμα δεν ηταν μονο 5-6 ωρες θα το ευχαριστιομουν πιο πολυ αλλα οτι και να πω το διασκεδασα
Μην λες bayonetta 2 δεν εχω WII U και δεν μπορω να το παιξω
Ε αληθια? νομιζα οτι το nier σχεδον παντου ειχαι απεσια reviews gamespot ειδικα και Gametrailers ελεγαν οτι ηταν απεσιο οσο για τα dragengard εχω παι3ει μονο το 3 δυστιχος που μαρεσε αρκετα για να ειμαι ηλικρινεις αλλα ναι ign 4.9 χωρις καν να εχει τελιοσει και τα 4 routes ο/η reviewer
Παρ Οκτ 24, 2014 8:19 pm
Πλάκα κάνεις; Εδώ για 15 δολάρια έχουν μικρότερα και πιο αισχρά πράγματα, για να μην πώ για τα διάφορα DLC που δεν αξίζουν καν τα 15 ή στην χειρότερη, τα 30 τους δολάρια. Τα παιχνίδια της Platinum είναι σαν το Devil May Cry 3 και το Strider 2, δεν τελειώνεις ποτέ στις 2-6 ώρες, συνεχίζεις να το παίζεις μέχρι να μπορείς να κάνεις αυτό :
Ούτε και εγώ...και όλα τα έξτρα του Bayonetta 1 είναι υπερβολικά καλά για να τα χάσω.
Gamespot πρώτον δεν είναι επίσημο review site μιας και είναι κάτι σαν τα σκόρ χρηστών του MetaCritic, δεν έχει reviewrs, αλλά απλούς χρήστες. Όσο για το Drakengard 3, να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι χάλια σαν DrakenGard παιχνίδι και αυτός είναι ένας τίτλος που κρατούσε το 2 για πολλά χρόνια μιας και δεν ήταν φτιαγμένο από το Yoko Taro αλλά βλέπουμε ότι ο τύπος καλύτερα να φτιάχνει One-shots ή Spin-offs όπως το NieR γιατί όταν πρόκειται για sequels και prequels καταστρέφει ο ίδιος την δουλεία του χωρίς να το καταλαβαίνει. Κάτι σαν George Lukas με τα prequels, αλλά δεν το κάνει επειδή μισεί το κοινό του, απλά δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος και το γεγονός ότι οι φάν του δεν τουλένε τίποτα λόγω του ότι δεν καταφέρνει να βρεί δουλειά τους κάνει να καταπίνουν ότι βγάζει.
Ούτε και εγώ...και όλα τα έξτρα του Bayonetta 1 είναι υπερβολικά καλά για να τα χάσω.
Gamespot πρώτον δεν είναι επίσημο review site μιας και είναι κάτι σαν τα σκόρ χρηστών του MetaCritic, δεν έχει reviewrs, αλλά απλούς χρήστες. Όσο για το Drakengard 3, να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι χάλια σαν DrakenGard παιχνίδι και αυτός είναι ένας τίτλος που κρατούσε το 2 για πολλά χρόνια μιας και δεν ήταν φτιαγμένο από το Yoko Taro αλλά βλέπουμε ότι ο τύπος καλύτερα να φτιάχνει One-shots ή Spin-offs όπως το NieR γιατί όταν πρόκειται για sequels και prequels καταστρέφει ο ίδιος την δουλεία του χωρίς να το καταλαβαίνει. Κάτι σαν George Lukas με τα prequels, αλλά δεν το κάνει επειδή μισεί το κοινό του, απλά δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος και το γεγονός ότι οι φάν του δεν τουλένε τίποτα λόγω του ότι δεν καταφέρνει να βρεί δουλειά τους κάνει να καταπίνουν ότι βγάζει.
Δευ Οκτ 27, 2014 2:39 am
Σκέφτομαι πως έχω μείνει πίσω λόγω Dark Souls σε αυτά που βλέπω
Χώρια όλα αυτά βάλτε και FMAB, One piece, SAO που είχα δει μερικά επεισόδια
Αλλά που μυαλό με αυτό το παιχνίδι για οτιδήποτε άλλο?
Πάντως μετά το Dragonball Kai θα δω επιτέλους το GT και όχι ταινίες από Ζ και πέρα δεν έχω δει, να ξεμπερδέψω επιτέλους με Dragonball να δω και τίποτα άλλο από τα μεγάλα. Περισσότερο one piece ίσως, θα δω. Εχουμέ δουλειές για καιρό. Αλλά και πολλά παιχνίδια για παίξιμο. Ασ'τα να πάνε.
Χώρια όλα αυτά βάλτε και FMAB, One piece, SAO που είχα δει μερικά επεισόδια
Αλλά που μυαλό με αυτό το παιχνίδι για οτιδήποτε άλλο?
Πάντως μετά το Dragonball Kai θα δω επιτέλους το GT και όχι ταινίες από Ζ και πέρα δεν έχω δει, να ξεμπερδέψω επιτέλους με Dragonball να δω και τίποτα άλλο από τα μεγάλα. Περισσότερο one piece ίσως, θα δω. Εχουμέ δουλειές για καιρό. Αλλά και πολλά παιχνίδια για παίξιμο. Ασ'τα να πάνε.
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Δευ Οκτ 27, 2014 7:05 pm
17/1/2015 βγαινει η καινουρια ταινια super sentai με τους toqger και τους κyoryuger
- Zer0Συντονιστής
Δευ Οκτ 27, 2014 8:29 pm
ααα ναι το ξεχασα να παρει γιατι τοσο πολυ κανουν να υποτιτλισουν
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Οκτ 27, 2014 8:38 pm
^Ε, καλά δεν είναι και τόσο εύκολο, εδώ εμείς και κάνουμε τόσο για να μεταφράσουμε έτοιμους συγχρονισμένους απο τα Αγγλικά που είναι και διεθνής γλωσσα και κουτσά στραβά όλοι ξέρουμε σε 20λεπτα επεισόδια, φαντάσου απο τα Ιαπωνικά ολόκληρη ταινία και συγχρονισμό πόσο θα κάνει
- Zer0Συντονιστής
Δευ Οκτ 27, 2014 8:54 pm
καλα λες ειναι και δυσκολη γλωσσα τα ιαπωνεζικα αστα να πανε δικιο εχεις που κανουν τοσο καιρο
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Δευ Οκτ 27, 2014 9:01 pm
^ τα γιαπωνεζικα ειναι στην πεμπτη θεση απο τις πιο δυσκολες γλωσσες στο κοσμο,2 τα ελληνικα και 1 τα κινεζικα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δευ Οκτ 27, 2014 11:57 pm
Μην ξεχνάτε πως πρέπει να βγει σε dvd/blue ray η ταινία πρώτα για να τη φτιάξουν. Αυτό είναι το βασικό. Αλλά πάντως πόσο διαφορά νοοτροπίας ρε παιδάκι μου. Σε άλλες χώρες τις γράφουν με κρυφές κάμερες. Toku δεν έχω πετύχει ποτέ έτσι!
- Zer0Συντονιστής
Τρι Οκτ 28, 2014 12:31 am
καταλαβα οταν ανοιξουν τα σχολεια για 2015-2016 θα δουμε την ταινια
Τρι Οκτ 28, 2014 12:40 am
Νομίζω ότι έλιωσε το PS3 μου αυτές τις μέρες από το Battride War II.
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης