Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τετ Νοε 26, 2014 1:54 pm
αισθάνομαι λίγο άσχημα που έχω βάλει μεγαλύτερο βαθμό στους Super Megaforce από άλλες σειρές όπως Dino Thunder, Wildforce κτλπ. Πρέπει να ανεβάσω τους βαθμούς. Είχε γίνει με άλλα κριτήρια η κριτική γι'αυτές
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Κυρ Νοε 30, 2014 6:56 pm
Παιδιά θέλω να πάω να δώσω κάτι παιχνίδια παλιά μου στο public μπας κ πάρω καινούριο κινητό,τι λέτε κρατάνε καλές τιμές ή μπα?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Νοε 30, 2014 7:06 pm
εξαρτάτε τα παιχνίδια συνήθως για το ps2 παίρνουν γύρω στο 5ευρω και πολύ λέω για το 3 πάει παραπάνω όσο ποιο πρόσφατο το παιχνίδι και με πολύ ζήτηση τόσο ποιο πολύ, π,χ. μπορούν να στο πάρουν και πάνω απο 40 αν κάνει πανω απο 50-60 καινούριο
- MCygo13Συντονιστής
Δευ Δεκ 01, 2014 6:22 pm
5 για το ps2 θέλω να δώσω,άλλα 2 για το DS κι ένα για pc,ελπίζω να βγουν έστω ένα 30-40ευρω με το ζόρι έστω...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Δεκ 01, 2014 6:49 pm
Ένας φίλος είχε δωσει 4-5 για ps2 και κάνα δύο για psp και το τα πήραν ένα 20αρι όλα μαζί κάποια από το 2 δεν του τα κράτησαν γιατί λένε ότι ήταν παλιά και δεν θα είχαν πέραση, μερικά ωστόσο από αυτά που έδωσε δεν παίζανε καν και του τα πήραν χωρίς να τα δοκιμάσουν αποτι μου είπε
Δευ Δεκ 01, 2014 11:30 pm
στο PS2 τι παιχνίδια θες να δώσεις? Γενικά δεν τα λες όλα μπας και θέλεις κανείς?MCygo13 έγραψε:5 για το ps2 θέλω να δώσω,άλλα 2 για το DS κι ένα για pc,ελπίζω να βγουν έστω ένα 30-40ευρω με το ζόρι έστω...
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Τρι Δεκ 02, 2014 3:38 pm
χρονια πολλα zer0
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Τρι Δεκ 02, 2014 3:40 pm
ευχαριστω αν και αυριο εχω γενεθλια
- GEOHEROΣυντονιστής
Τρι Δεκ 02, 2014 3:41 pm
αα οκ
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Δεκ 02, 2014 5:04 pm
Χρόνια πολλά zero έστω και προκαταβολικά, αν το θυμηθώ θα σου πω και αύριο
Το ξέρατε ότι ο spider man ήταν toku από την Toei στα τέλη το 70 και χάρις σε αυτό έχουμε τα ζορντς στουΣ sentai/rangers ;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το ξέρατε ότι ο spider man ήταν toku από την Toei στα τέλη το 70 και χάρις σε αυτό έχουμε τα ζορντς στουΣ sentai/rangers ;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- MCygo13Συντονιστής
Τρι Δεκ 02, 2014 5:24 pm
Καιιι ξεκινάω One Piece,για να δούμε τι παίζει και μ'αυτό,αν και το κόβω πως θα κολλήσω...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Δεκ 02, 2014 5:28 pm
Στην αρχή ίσως να μην σου κάνει τρομερή εντύπωση αλλά όσο πάει θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω
- GEOHEROΣυντονιστής
Τρι Δεκ 02, 2014 5:42 pm
εγω αυτο το ξερω.redlegend έγραψε:Χρόνια πολλά zero έστω και προκαταβολικά, αν το θυμηθώ θα σου πω και αύριο
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Τρι Δεκ 02, 2014 10:43 pm
ευχαριστωredlegend έγραψε:Χρόνια πολλά zero έστω και προκαταβολικά, αν το θυμηθώ θα σου πω και αύριο
και αυτο που λες με τον spider man μενω αφωνος
Τρι Δεκ 02, 2014 10:47 pm
Ωπ ξέχασα και γω να του ευχηθώ, χρόνια πολλά και απο μέναredlegend έγραψε:Χρόνια πολλά zero έστω και προκαταβολικά, αν το θυμηθώ θα σου πω και αύριο
Οσο για τον Spiderman εννοείται, έχω κάνει και κατηγορία νομίζω στα toku of east. Τα έχω κατεβάσει τα επεισόδια όλα. Μικρός είχα νοικιάσει κασέτες σίγουρα κιόλας
Τρι Δεκ 02, 2014 10:47 pm
Ωπ ξέχασα και γω να του ευχηθώ, χρόνια πολλά και απο μέναredlegend έγραψε:Χρόνια πολλά zero έστω και προκαταβολικά, αν το θυμηθώ θα σου πω και αύριο
Οσο για τον Spiderman εννοείται, έχω κάνει και κατηγορία νομίζω στα toku of east. Τα έχω κατεβάσει τα επεισόδια όλα. Μικρός είχα νοικιάσει κασέτες σίγουρα κιόλας
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης