Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 52 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Κυρ Νοε 16, 2014 5:47 pm
Στο crisis core αν δεν συμπληρώσω το dmw  Και δεν κάνω και κάποια μίνι μισιονς θα υπάρχει διαφορά σε κάτι πχ στις αναμνήσεις που βλέπει καμία φορά όταν πολεμάει ?
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 52 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Κυρ Νοε 16, 2014 7:24 pm
redlegend έγραψε:Στο crisis core αν δεν συμπληρώσω το dmw  Και δεν κάνω και κάποια μίνι μισιονς θα υπάρχει διαφορά σε κάτι πχ στις αναμνήσεις που βλέπει καμία φορά όταν πολεμάει ?

Οχι της αναμνησεις της εχει ολλες μεχρι το τελος τα αλλα στο dmw ειναι summons μονο
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Κυρ Νοε 16, 2014 7:37 pm
bond tail έγραψε:
redlegend έγραψε:Στο crisis core αν δεν συμπληρώσω το dmw  Και δεν κάνω και κάποια μίνι μισιονς θα υπάρχει διαφορά σε κάτι πχ στις αναμνήσεις που βλέπει καμία φορά όταν πολεμάει ?

Οχι της αναμνησεις της εχει ολλες μεχρι το τελος τα αλλα στο dmw ειναι summons μονο
A ok ευχαριστώ μου γλιτωσες αρκετές ωρες  Very Happy
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Νοε 17, 2014 10:51 pm
Δεν μας παραταει το IGN Πια το καταλαβαμε θελετε να αγοραζουμε call of duty σαν ηλιθιοι http://www.ign.com/articles/2014/11/03/call-of-duty-advanced-warfare-review
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Νοε 17, 2014 10:56 pm
^ στην πυρά τα shooter τα εχω βαρεθεί μέχρι θανάτου δεν με νοιάζει πόσο καλά γραφικά έχουν το ένα ποιο βαρετό από το άλλο ένα στην συλλογή σου για online είναι αρκετό ήδη έχω κάνει το λάθος και έχω 7 ο βλάκας. Αν ήταν κάνα ανερχόμενο γιαπωνέζικο rpg θα είχε φάει το κράξιμο της χρονιάς του
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Νοε 17, 2014 11:38 pm
Κοιτα δεν ειναι το προβλημα τα shooters το προβλημα ειναι οτι υπαρχει κοσμος που παει και αγοραζει μονο αυτα επιδη ειναι συνιθησμενα και οπος ξερουμε ολοι οτι ειναι Mainstream ειναι 10/10 ενο οτι ειναι ιαπονικο συνιθος ειναι περιεργο και παιρνει 6/10 αμα εχει εκπλικτικο gameplay
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Νοε 18, 2014 1:26 pm
^ σε αυτό συμφωνώ, αυτοί μόνο και μόνο για τον τίτλο το θεωρούν παιχνιδάρα πχ το CoD βγαινει 70 ευρω το αγοράζουν σαν τρελοί και μεσα σε λίγους μήνες βγαίνει το επόμενο και το άλλο περνάει σε δευτερη μοίρα π.χ το Ghosts όταν βγήκε εκανε γύρω στα 70 ίσως και παραπάνω τώρα το βρίσκεις στα 20 άρα πλήρωσες μόνο τον τίτλο. Τα rpg πάντα τα χαντακώναν για τους πρωταγωνιστές ή το σεναριο ασχετα το πόσο καλά ήταν, παράδειγμα όλο το internet βρίζει το lighting returns οτι ήταν βαρετό η Lighting ήταν χαλια κλπ, εγω το νίκηασα για δυο μέρες και μου φάνηκε πολύ καλύτερο σίγουρα οχι το καλύτερο αλά ποιο καλό απο ενα συνηθισμένο shooter, ως απόδειξη το ff ξεκινάει απο 40
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Νοε 18, 2014 2:34 pm
Ε ενταξει το Lightning returns δεν ηταν και κανα αριστουργημα αλλα 40 ευρο τα αξιζε.Παντος η lightning πραγματικα δεν ειναι καληχαρακτηρας δεν ξερεις σχεδον τιποτα για αυτη εκτος οτι θελει να σοζει την αδερφη της παντος εγω εχω αφυναμια στης γυναικες χαρακτηρες και τη συμπαθω (cough cough waifu cough cough)
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Νοε 18, 2014 3:14 pm
Ε καλά δεν είναι και το καλύτερο όπως είπα, αλλά παίζεται, εγώ πρόλαβα να παίξω μόλις τέσσερεις ώρες και δεν κατάλαβα πως πέρασαν, βέβαια τα τελευταία δύο χρόνια έχω γίνει μεγάλos fun boy του ff από εκεί που δεν ήθελα ούτε να το βλέπω
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Τρι Νοε 18, 2014 4:00 pm
εμένα πάντως τα shooters μου αρέσουν πολύ γενικώς. Αρκεί να μην έχουν να κάνουν με στρατιώτες. Με τέρατα, εξωγήινους κτπλ. δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να μην γουστάρει. Καλά το ign για κλωτσιές μην το συζητάτε
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 52 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Τρι Νοε 18, 2014 7:20 pm
1. Για αυτό που συζητάτε: Υπάρχουν πολλές Ιαπωνικές παιχνιδάρες που ούτε που ακούγονται ποτέ και δεν τα ξέρει κανείς. Ακόμα και εγώ που ήμουν τρελός fan των RPGs υπάρχουν πολλά games που τώρα αρχίζω να τα μαθαίνω. Για παράδειγμα ποιος από εδώ ξέρει τα Ys (και αυτό είναι από τα πιο γνωστά και καινούρια).

2. Σήμερα έπαιξα λίγο Dissidia 012 και ανακάλυψα ότι το FF XIII-2 έχει το τραγούδι του Gilgamesh του FFV "Clash On The Big Bridge" (λίγο διαφορετικό):

3. Για 3 βδομάδες διάβαζα ασταμάτητα αλλά οι εργασίες της σχολής μου δεν λιγόστεψαν καθόλου. Τέσσερις μέρες τώρα έχω τεμπελιάσει και έχω 10 εργασίες που με περιμένουν, τι κάνεις για να σου έρθει όρεξη για διάβασμα?
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Νοε 18, 2014 9:46 pm
Costascss έγραψε:1. Για αυτό που συζητάτε: Υπάρχουν πολλές Ιαπωνικές παιχνιδάρες που ούτε που ακούγονται ποτέ και δεν τα ξέρει κανείς. Ακόμα και εγώ που ήμουν τρελός fan των RPGs υπάρχουν πολλά games που τώρα αρχίζω να τα μαθαίνω. Για παράδειγμα ποιος από εδώ ξέρει τα Ys (και αυτό είναι από τα πιο γνωστά και καινούρια).

2. Σήμερα έπαιξα λίγο Dissidia 012 και ανακάλυψα ότι το FF XIII-2 έχει το τραγούδι του Gilgamesh του FFV "Clash On The Big Bridge" (λίγο διαφορετικό):

3. Για 3 βδομάδες διάβαζα ασταμάτητα αλλά οι εργασίες της σχολής μου δεν λιγόστεψαν καθόλου. Τέσσερις μέρες τώρα έχω τεμπελιάσει και έχω 10 εργασίες που με περιμένουν, τι κάνεις για να σου έρθει όρεξη για διάβασμα?
Κανεις ενα ευχέλαιο και περιμένεις για το καλυτερο, εγω αυτο κανω  Razz

το Ys το εχω κατεβάσει και περιμένει με πολλά άλλα τα Χριστούγεννα να το λιώσω, απο εκει που δεν τα άντεχα καθόλου τα rpg έγιναν τα αγαπημένα μου ηταν μεχρι να δοκιμάσω μετα κόλλησα
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Νοε 18, 2014 9:51 pm
Ys,star ocean valkyrie chronicles jeanne d'Arc απο τα πιο υποτιμιμημενα rpg που εχω λιοσει ιδικα rpg οπος το eternal sonata η το nier δεν το ξερει σχεδον καανεις ενο ειναι παιχνιδαρες
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Νοε 18, 2014 10:09 pm
Ta rpg exoun xasei polu kurios giati ta poio palia htan apla na patas koumpia Kai oi perissoteroi nomoizan oti einai bareta enw einai polu e8istika toulaxisron etsi pisteuw

Sry gia to greeklish alla exei kolisei to kinhto kai den allagei
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Τετ Νοε 19, 2014 12:38 am
To Ys 7 ήταν αριστούργημα πράγματι. Τα υπόλοιπα Ys πάλι δεν με τραβάνε και τόσο να ασχοληθώ μαζί τους που είναι σόλο. Ανέβασε τρελά το πήχη αυτό το παιχνίδι με τόσους γαμάτους χαρακτήρες
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Νοε 19, 2014 1:32 pm
Δείτε που καταντήσαμε 
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης