Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Πεμ Φεβ 26, 2015 5:28 pm
^Αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου μάχη από όλο το One piece φαντάσου.
Έτσι χτίζεις ένα pc.
Πρώτο πράγμα που πρέπει να κανεις είναι να βγάλεις την μπλούζα σου.
lol
Έτσι χτίζεις ένα pc.
Πρώτο πράγμα που πρέπει να κανεις είναι να βγάλεις την μπλούζα σου.
lol
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 26, 2015 5:49 pm
@MCygo13
Από τις ποιο στεναχωρες στιγμές στο one piece και γενικά από εδώ και πέρα να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντιλα δίπλα, θα καταλάβεις....
@Costascss πόσο δίκιο έχεις
Από τις ποιο στεναχωρες στιγμές στο one piece και γενικά από εδώ και πέρα να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντιλα δίπλα, θα καταλάβεις....
@Costascss πόσο δίκιο έχεις
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Πεμ Φεβ 26, 2015 7:52 pm
Άσε,αυτό με τον Usopp με σκισε για τα καλά...προχώρησα ήδη 2 επεισόδια κι ακόμα να το ξεπεράσω...
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Μαρ 05, 2015 8:49 pm
Troll and I:
Το Troll and I είναι ένα παιχνίδι υπό κατασκευή που υποστηρίζεται από την Square Enix: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Πως σας φαίνεται? Εμένα μου άρεσε αρκετά.
Αν τα καταφέρει, θα βγει στην αγορά μέσα στο 2015 σε pc, ps4 και xbox one.
Το Troll and I είναι ένα παιχνίδι υπό κατασκευή που υποστηρίζεται από την Square Enix: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Πως σας φαίνεται? Εμένα μου άρεσε αρκετά.
Αν τα καταφέρει, θα βγει στην αγορά μέσα στο 2015 σε pc, ps4 και xbox one.
Παρ Μαρ 06, 2015 1:55 am
Τι έφτιαξα πάλι ο άτιμος
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- MCygo13Συντονιστής
Σαβ Μαρ 07, 2015 3:25 pm
Κάηκα την Πέμπτη,είδα 25 επεισόδια one piece σε μια μέρα...πέρασα όλες τις μάχες με τους cp9
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 07, 2015 5:34 pm
^ είναι από τις καλύτερες μάχες, σε αυτό το arc πήραν παρα πολυ σημαντικες ικανότητες. Στα γεγονότα με την going Mary έφτασες (την τελική τους απόφαση εννοώ, δεν λέω αλλά για να μη στο χαλάσω) εκεί να δεις κλάμα μομόνο ο oda μπορεί να το πετύχει αυτό με ένα πλοίο.
Κάπως άσχετο, μόνο σε εμένα φάνηκε κάπως περίεργο το όνομα της κίνησης του Ζορο; (περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα )
Κάπως άσχετο, μόνο σε εμένα φάνηκε κάπως περίεργο το όνομα της κίνησης του Ζορο; (περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα )
- teo1323Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 290
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Κυρ Μαρ 08, 2015 8:50 am
3 Καλύτερο arc του one piece κάτσε να φτάσεις marineford να πωρωθείς
- MCygo13Συντονιστής
Κυρ Μαρ 08, 2015 4:52 pm
Στη φάση που άρχισε να πετάει τα filler αλλύπητα ήθελα να σπάσω το pc,κι ειδικά εκεί που τελειώνουν,λες εντάξει αρχίζει το ξύλο,και πετάει μια παράλληλη ιστορία 2 επεισοδίων...
- teo1323Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 290
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Κυρ Μαρ 08, 2015 9:35 pm
Μην βλέπεις τα filler
- CostascssΣυντονιστής
Δευ Μαρ 16, 2015 11:29 pm
Τρι Μαρ 17, 2015 12:44 am
Costascss έγραψε:
Αχ, αυτή η πλαστική στα βυζία της Lightning...και αμέσως θυμάμαι ότι η Light είναι πρακτικά ο transexual Cloud και σιχαίνομαι τα πάντα...καταραμένε Τοριγιάμα.
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Μαρ 20, 2015 3:21 am
Μπορεί να είναι σπαστικός, να έχει εκνευριστική φωνή και να φτιάχνει βαρετά βίντεο αλλά έχει 100% δίκιο:
Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν σε αυτή την ηλίθια ταινία όλοι, και εννοώ τους πάντες, δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην του αρέσει.
Προσωπικά δυσκολεύτηκα να την δω όλη, δοκίμασα πολλές φορές αλλά είτε με έπαιρνε ο ύπνος είτε βαριόμουν τόσο που ήθελα να δουλειές στο σπίτι -_-
Ο κακομοίρης, επειδή είπε την γνώμη του καταστράφηκε το άλλοτε δημοφιλές κανάλι του και δέχτηκε κάποια πολύ άσχημα (και ηλίθια) σχόλια.
Για παράδειγμα κάποιοι έγραψαν "θεέ μου, σχολιάζει θετικά παιδικές ταινίες και το Avatar the last airbender αλλά όχι το matrix" ή "Το matrix είναι η καλύτερη ταινία του κόσμου επειδή είναι...". Ότι νάνε.
Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν σε αυτή την ηλίθια ταινία όλοι, και εννοώ τους πάντες, δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην του αρέσει.
Προσωπικά δυσκολεύτηκα να την δω όλη, δοκίμασα πολλές φορές αλλά είτε με έπαιρνε ο ύπνος είτε βαριόμουν τόσο που ήθελα να δουλειές στο σπίτι -_-
Ο κακομοίρης, επειδή είπε την γνώμη του καταστράφηκε το άλλοτε δημοφιλές κανάλι του και δέχτηκε κάποια πολύ άσχημα (και ηλίθια) σχόλια.
Για παράδειγμα κάποιοι έγραψαν "θεέ μου, σχολιάζει θετικά παιδικές ταινίες και το Avatar the last airbender αλλά όχι το matrix" ή "Το matrix είναι η καλύτερη ταινία του κόσμου επειδή είναι...". Ότι νάνε.
Παρ Μαρ 20, 2015 12:59 pm
Costascss έγραψε:Μπορεί να είναι σπαστικός, να έχει εκνευριστική φωνή και να φτιάχνει βαρετά βίντεο αλλά έχει 100% δίκιο:
Μπούν, σε 5 λεπτά καλού χιούμορ, σε έσωσα από τον ξιπασμένο τον Doug και σου δίνω και λόγους για το Μάτριξ.
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Μαρ 20, 2015 2:58 pm
Μπα το αντίθετο. Στην ουσία λέει τα ίδια με τον άλλο. Δηλαδή ότι είναι μια χαζή ταινία που έχει ωραία ειδικά εφέ (για την εποχή του).Red Forever έγραψε:Μπούν, σε 5 λεπτά καλού χιούμορ, σε έσωσα από τον ξιπασμένο τον Doug και σου δίνω και λόγους για το Μάτριξ.
Ίσως να γινόταν επική ταινία αν δεν στηριζόταν τόσο στα ειδικά εφέ και απόδειξη είναι οι ταινίες που ακολουθούν.
Ο λόγος που δεν δέχτηκε τόσο άσχημα σχόλια είναι ότι έχει περισσότερο χιούμορ όταν λέει τα αρνητικά και ότι έλεγε εναλλάξ τα θετικά με τα αρνητικά.
Παρ Μαρ 20, 2015 4:28 pm
Costascss έγραψε:Μπα το αντίθετο. Στην ουσία λέει τα ίδια με τον άλλο. Δηλαδή ότι είναι μια χαζή ταινία που έχει ωραία ειδικά εφέ (για την εποχή του).Red Forever έγραψε:Μπούν, σε 5 λεπτά καλού χιούμορ, σε έσωσα από τον ξιπασμένο τον Doug και σου δίνω και λόγους για το Μάτριξ.
Ίσως να γινόταν επική ταινία αν δεν στηριζόταν τόσο στα ειδικά εφέ και απόδειξη είναι οι ταινίες που ακολουθούν.
Ο λόγος που δεν δέχτηκε τόσο άσχημα σχόλια είναι ότι έχει περισσότερο χιούμορ όταν λέει τα αρνητικά και ότι έλεγε εναλλάξ τα θετικά με τα αρνητικά.
Είναι ταινία, τι περιμένεις, καλό gameplay? Απίστευτα συμβολική ιστορία που θα αλλάξει την σκέψη των ανθρώπων και θα μας κάνει να φιλοσοφούμε στα βουνά; Όσες ταινίες προσπαθούν να το κάνουν καταλήγουν σαν...να πώ τον πολίτη Κέιν; Και ο Πολίτης Κέιν τουλάχιστον είναι μια αξιόλογη προσπάθεια με καλή σκηνοθεσία και τρικ οι υπόλοιπες που ακολουθούν είναι κάτι μπούρδες και μισές.
Τώρα ίσως γινόταν επική ταινία αν δεν στηριζόταν τόσο πολύ στα εφέ της...
δηλαδή τα Star Wars, Indiana Jones, Lord of the Rings, Batman, Jurassic Park, Terminator είναι καθαρά για τα σκουπίδια μιας και έχουν καλά εφέ για την εποχή τους(και κάποια από αυτά κρατάνε ακόμα).
Η ουσία δεν είναι καθόλου η ίδια, τα Honest Trailers χρησιμοποιούν χιούμορ που βγαίνει από την αναλυτική κριτική και την τιμιότητα να πείς τι έκανε σωστά και τι λάθος το φίλμ, ο Doug από την άλλη κάθεται και σε μαγαρίζει για ένα μισάωρο σαν τον Mikeus με ένα υφάκι "είστε ηλίθιοι που σας αρέσει το Μάτριξ ενώ εγώ είμαι σωστός". Ιδού και ένα χιουμοριστικό βιντεάκι :
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης