Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 6 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Παρ Μαρ 20, 2015 4:28 pm
Costascss έγραψε:
Red Forever έγραψε:Μπούν, σε 5 λεπτά καλού χιούμορ, σε έσωσα από τον ξιπασμένο τον Doug και σου δίνω και λόγους για το Μάτριξ.
Μπα το αντίθετο. Στην ουσία λέει τα ίδια με τον άλλο. Δηλαδή ότι είναι μια χαζή ταινία που έχει ωραία ειδικά εφέ (για την εποχή του).
Ίσως να γινόταν επική ταινία αν δεν στηριζόταν τόσο στα ειδικά εφέ και απόδειξη είναι οι ταινίες που ακολουθούν.

Ο λόγος που δεν δέχτηκε τόσο άσχημα σχόλια είναι ότι έχει περισσότερο χιούμορ όταν λέει τα αρνητικά και ότι έλεγε εναλλάξ τα θετικά με τα αρνητικά.

Είναι ταινία, τι περιμένεις, καλό gameplay? lol! Απίστευτα συμβολική ιστορία που θα αλλάξει την σκέψη των ανθρώπων και θα μας κάνει να φιλοσοφούμε στα βουνά; Όσες ταινίες προσπαθούν να το κάνουν καταλήγουν σαν...να πώ τον πολίτη Κέιν; Και ο Πολίτης Κέιν τουλάχιστον είναι μια αξιόλογη προσπάθεια με καλή σκηνοθεσία και τρικ οι υπόλοιπες που ακολουθούν είναι κάτι μπούρδες και μισές.

Τώρα ίσως γινόταν επική ταινία αν δεν στηριζόταν τόσο πολύ στα εφέ της...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δηλαδή τα Star Wars, Indiana Jones, Lord of the Rings, Batman, Jurassic Park, Terminator είναι καθαρά για τα σκουπίδια μιας και έχουν καλά εφέ για την εποχή τους(και κάποια από αυτά κρατάνε ακόμα). lol!

Η ουσία δεν είναι καθόλου η ίδια, τα Honest Trailers χρησιμοποιούν χιούμορ που βγαίνει από την αναλυτική κριτική και την τιμιότητα να πείς τι έκανε σωστά και τι λάθος το φίλμ, ο Doug από την άλλη κάθεται και σε μαγαρίζει για ένα μισάωρο σαν τον Mikeus με ένα υφάκι "είστε ηλίθιοι που σας αρέσει το Μάτριξ ενώ εγώ είμαι σωστός". Ιδού και ένα χιουμοριστικό βιντεάκι :

Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 6 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Παρ Μαρ 20, 2015 5:42 pm
το μάτριξ είναι κάτι παραπάνω από ταινία μην το ψάχνετε. Εδώ αγόρασα δερμάτινη καρπαντίνα τότε από την πώρωση  Razz
Πάντως το equillibrium είναι καλύτερο!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μαρ 20, 2015 6:05 pm
^και εμένα μου αρέσει πολύ σαν ταινία/υπόθεση αλλά ποτέ δεν χωνεψα αυτές τις τρύπες Razz
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Παρ Μαρ 20, 2015 10:38 pm
θα έπρεπε να βγει ένα prequel ή sequel, φάση θα είχε
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μαρ 20, 2015 10:45 pm
^ δεν νομίζω δυστυχώς, έχουν περάσει πολλά χρόνια από το revelations (Τρίτη ταινία) αν γίνει κάτι στην καλύτερη θα είναι reboot αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, πάντως ωραίο θα ήταν με τα εφέ του σήμερα και προσεγμένο σενάριο
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Κυρ Μαρ 22, 2015 12:23 am
ποτέ μη λες ποτέ. Ολά ξαναβγαίνουν κάποια στιγμή
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 6 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Κυρ Μαρ 22, 2015 12:58 pm
Red Forever έγραψε:Είναι ταινία, τι περιμένεις, καλό gameplay? lol!
Όχι, σωστή ιστορία χωρίς λάθη και άλλες άδειες.

Red Forever έγραψε:Απίστευτα συμβολική ιστορία που θα αλλάξει την σκέψη των ανθρώπων και θα μας κάνει να φιλοσοφούμε στα βουνά; Όσες ταινίες προσπαθούν να το κάνουν καταλήγουν σαν...να πώ τον πολίτη Κέιν; Και ο Πολίτης Κέιν τουλάχιστον είναι μια αξιόλογη προσπάθεια με καλή σκηνοθεσία και τρικ οι υπόλοιπες που ακολουθούν είναι κάτι μπούρδες και μισές.
Ταινίες και βιβλία με "ψαγμένη" ιστορία υπήρχαν ήδη ακόμα και στο χόλιγουντ (τα "" είναι επειδή δεν θεωρώ ότι ισχύει για το matrix αλλά τεσπα).
Το μόνο που επηρέασε το matrix είναι τα SFX και το έχουν πει πολλοί σκηνοθέτες, με την μορφή: <<Μετά το matrix αναγκαστήκαμε να έχουμε πιο προηγμένα και προσεγμένα sfx>>, δεν έχω ακούσει τίποτα για την ιστορία από αυτούς.

Red Forever έγραψε:Τώρα ίσως γινόταν επική ταινία αν δεν στηριζόταν τόσο πολύ στα εφέ της...
Μπορεί να την κράζω αλλά είμαι σίγουρος ότι αν στηριζόταν περισσότερο στην ιστορία και λιγότερο σε όλα τα άλλα θα ήταν ταινιάρα, γιατί είχε καλές βάσεις.

Red Forever έγραψε:δηλαδή τα Star Wars, Indiana Jones, Lord of the Rings, Batman, Jurassic Park, Terminator είναι καθαρά για τα σκουπίδια μιας και έχουν καλά εφέ για την εποχή τους(και κάποια από αυτά κρατάνε ακόμα). lol!
Ένταξη δεν ξέρω τόσο για τα άλλα αλλά το Άρχοντας των δαχτυλιδιών έχει συνδυάσει την καλή ιστορία με τα ειδικά εφέ κάτι που δεν έκανε το matrix. Όχι ότι και αυτό δεν είχε λάθη αλλά ήταν αναπόφεκτα, πχ οι χρηματοδότες στην αρχή πίεζαν να είναι μία ταινία και με τεράστια μάχη κατάφερε ο Jackson να την κάνει τριλογία που και πάλι τον ανάγκασε να κόψει γιγαντιαίο μέρος από την ιστορία.

Red Forever έγραψε:Η ουσία δεν είναι καθόλου η ίδια, τα Honest Trailers χρησιμοποιούν χιούμορ που βγαίνει από την αναλυτική κριτική και την τιμιότητα να πείς τι έκανε σωστά και τι λάθος το φίλμ, ο Doug από την άλλη κάθεται και σε μαγαρίζει για ένα μισάωρο σαν τον Mikeus με ένα υφάκι "είστε ηλίθιοι που σας αρέσει το Μάτριξ ενώ εγώ είμαι σωστός". Ιδού και ένα χιουμοριστικό βιντεάκι :
Εδώ μπορεί και να κάνω λάθος αλλα στο συγκεκριμένο βίντεο μου φάνηκε ότι ήταν μαζεμένος και φοβισμένος γιατί περίμενε άσχημες αντιδράσεις.

Όσο για το βίντεο που έβαλες, εντάξι ακόμα και βλακείες να έλεγε είχε το θάρρος να πει την γνώμη του δημόσια ενώ ήξερε ότι θα έχει αρνητικό αντίχτυπο, δεν είναι ωραίο να το κράζεις αυτό.

Πάντως δεν κατάλαβα ακριβώς αν απλά σου αρέσει ή αν την θεωρείς ταινιάρα.(?)
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Κυρ Μαρ 22, 2015 3:00 pm
Costascss έγραψε:Όχι, σωστή ιστορία χωρίς λάθη και άλλες άδειες.
Εντάξει, ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου, με σαφή απάντηση...κοίτα να δείς όμως, αυτό είναι λίγο απίθανο να υπάρξει, πάντα θα υπάρχουν κενά, απλά να το έχεις υπ’όψη σου.

Costascss έγραψε:Ταινίες και βιβλία με "ψαγμένη" ιστορία υπήρχαν ήδη ακόμα και στο χόλιγουντ (τα "" είναι επειδή δεν θεωρώ ότι ισχύει για το matrix αλλά τεσπα).
Το μόνο που επηρέασε το matrix είναι τα SFX και το έχουν πει πολλοί σκηνοθέτες, με την μορφή: <<Μετά το matrix αναγκαστήκαμε να έχουμε πιο προηγμένα και προσεγμένα sfx>>, δεν έχω ακούσει τίποτα για την ιστορία από αυτούς.

Ώπα, ώπα. Πέρα από τους Βαζόφσκι και τους βλάκες τους αμερικάνους που δεν έχουν καν ακουστά το Ghost in The Shell, κανείς δεν λέει ότι η ιστορία του Μάτριξ είναι ψαγμένη ιδιαίτερη. Αν το πάμε έτσι και η σάτυρα που κάνει ο Robocop στην πρώτη του ταινία και οι έγκυρες προβλέψεις που έκανε για τα επόμενα 20 χρόνια για το Detroit είναι εξίσου ψαγμένα τότε. scratch

Κοίτα να δείς, οι ταινίες, σε τεράστια αντίθεση με τα βιβλία και τα βιντεοπαιχνίδια, είναι ένα οπτικό μέσο. Το οπτικό στύλ, η σκηνοθεσία και η μεταφορά μιας ιστορίας με ενά συγκεκριμένο τρόπο είναι η κύρια έλξη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Δεν είναι ούτε η ιστορία, ούτε το σενάριο. Μην ξεχνάμε ότι οι πιό ωραίες ταινίες που υπάρχουν συνήθως έχουν αρκετά τρύπιο σενάριο αν κάτσουμε και το διαβάσουμε ως βιβλίο. Ένα παράδειγμα είναι οι ταινίες του Godzila, κανείς δεν λέει ότι έχουν το καλύτερο σενάριο, αλλά οπτικά ήταν επανάσταση σε όλους τους τομείς του κινηματογράφου μέχρι κάποια εποχή.

Costascss έγραψε:Μπορεί να την κράζω αλλά είμαι σίγουρος ότι αν στηριζόταν περισσότερο στην ιστορία και λιγότερο σε όλα τα άλλα θα ήταν ταινιάρα, γιατί είχε καλές βάσεις.

Δεν θα γινόταν ταινιάρα, θα γινόταν αντιγραφάρα του Ghost in the Shell. Όπως και αρκετές αγαπημένες μας ταινίες των τελευταίων 40 ετών θα γινόντουσαν 10000% αντιγραφές διαφόρων αγαπημένων άνιμε αν δεν βάζαν το δικό τους στύλ οι αμερικανοί - δυτικοί σκηνοθέτες. Τρανά παραδείγματα :

Friday the 13nth - Violence Jack
Batman μετά τα 80s(Tim Burton, Frank Miller) - Devilman
Robocop - Akira + Space Sheriff Gavan
Terminator - Time Robo Daltanian
Total Recall - Ghost in the Shell

Και αν δεν έλεγαν ο Paul Verhoven(σκηνοθέτης του Total Recall) και ο Ed Neuenmeier(δημιουργοί του Robocop) ότι περισσότερο βασιστήκαν σε άνιμε παρά στην νουβέλα του Total Recall και ότι η ιδέα του να βάλουν τον Gavan, έναν ήρωα που και οι δύο τους είναι φαν, στο σύμπαν του Akira θα το καταλαβαίναν από μόνοι τους οι φάν γιατί το στύλ είναι ολόιδιο.

*Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ιάπωνες είναι σούπερ original ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν κρατάνε κρυφό ότι θέλουν να κάνουν την τάδε ιστορία έτσι επειδή τους άρεσε, τρανά παραδείγματα :

Castlevania - Hammer&Universal Dracula films
Hokuto no Ken - Mad Max
Hakkaider the Violator - Terminator
Records of the Lodoss Wars - Tolkien + Conan
*

Costascss έγραψε:Ένταξη δεν ξέρω τόσο για τα άλλα αλλά το Άρχοντας των δαχτυλιδιών έχει συνδυάσει την καλή ιστορία με τα ειδικά εφέ κάτι που δεν έκανε το matrix. Όχι ότι και αυτό δεν είχε λάθη αλλά ήταν αναπόφεκτα, πχ οι χρηματοδότες στην αρχή πίεζαν να είναι μία ταινία και με τεράστια μάχη κατάφερε ο Jackson να την κάνει τριλογία που και πάλι τον ανάγκασε να κόψει γιγαντιαίο μέρος από την ιστορία.

Η καλή ιστορία του Άρχοντα είναι εξίσου καλή με του Μάτριξ και άλλων ταινίων. Θες και απόδειξη :

Ξερείς γιατί η ιστορία όμως είναι καλή στην ταινία; Για τους ίδιους λόγους που και άλλες ταινίες με καλή ιστορία μένουν στην μνήμη μας : υπάρχει ένα καλό οπτικό και σκηνοθετικό στύλ που συνδύαζει την όψη της ταινίας με τους ηθοποιούς και την ιστορία που έχει γραφτεί.

Costascss έγραψε:Εδώ μπορεί και να κάνω λάθος αλλα στο συγκεκριμένο βίντεο μου φάνηκε ότι ήταν μαζεμένος και φοβισμένος γιατί περίμενε άσχημες αντιδράσεις.

Όσο για το βίντεο που έβαλες, εντάξι ακόμα και βλακείες να έλεγε είχε το θάρρος να πει την γνώμη του δημόσια ενώ ήξερε ότι θα έχει αρνητικό αντίχτυπο, δεν είναι ωραίο να το κράζεις αυτό.

Πάντως δεν κατάλαβα ακριβώς αν απλά σου αρέσει ή αν την θεωρείς ταινιάρα.(?)

Όπως λέει και το βίντεο, κανείς δεν νοιάστηκε αν του αρέσει ή όχι το Μάτριξ, καθένας μας έχει την δικιά του γνώμη. Προσωπικά, ούτε έμένα μου αρέσει ιδιαίτερα πια το Μάτριξ, ιδίως όταν διάβασα το αυθεντικό Ghost in the Shell και είδα την πιο ξιπασμένη ταινία του.

Αυτό που κάνει ο Doug όμως είναι ότι φτιάχνει έναν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], ένα άτομο που αντιπροσωπεύει το κοινό που του αρέσει το Μάτριξ αλλά το παρουσιάζει ως ηλίθιο, ξιπασμένο και ανίκανο να παρουσιάσει με ευκρίνεια και σιγουρία τις απόψεις του για την ταινία. Όλοι οι χαρακτήρες μέσα στα σκιτσάκια του, εκτός από τον Nostalgia Critic, κάνουν πάντα το ίδιο. Για αυτό ο τυπάς στο βίντεο τον κάνει κομμάτια.

Αν ο Doug όντως έβαζε απόψεις φίλων του, γνωστών του καθώς και κριτικών που τους άρεσε η ταινία και απλά μας έλεγε "δεν μου αρέσει η ταινία" και έκανε το φωνακλάδικο βίντεο του με τα αστεία του, κανείς δεν θα σήκωνε βλέφαρο. Το θέμα είναι ότι έγραψε ολόκληρο το βίντεο κάνοντας πρακτικά επίθεση σε ένα αντίθετο κοινό, κάτι που κάνει αρκετά τα τελευταία χρόνια, ιδίως αφού έκανε την "επιστροφή" του.

Ξέρεις ποιός έκανε κάτι παρόμοιο με τον Doug, αλλά πέτυχε στην σάτυρα αυτού του τρόπου; Ένα τυπάς ονόματι Cinema Snob, που ξεκαθάρησε στο κοινό πολύ διακριτικά και με άπειρη λεπτότητα ότι όλα αυτά είναι καλό χιούμορ βάζοντας τα κλιπάκια των ανθρώπων που τον ενέπνευσαν να πετάει αυτές τις προσβολές, βάζοντας και τον εαυτό του μέσα στο κολπό. Και το πιο απίθανο; Σε αντίθεση με τον Doug, δεν αποτυγχάνει σε αυτό.

Κάτι παρόμοιο κάνουν και οι Red Letter Media, με έναν πιο επιθετικό τρόπο αλλά πάντα το γυρνάνε μπούμερανγκ και χτυπάνε και τους εαυτούς τους γιατί ξέρουν ότι δεν είναι αλάθητοι. Κάτι που ο Doug πιστεύει ότι είναι.

Και από την στιγμή που κάποιος βγάζει την γνώμη του στο ίντερνετ, ιδίως σε μορφή βίντεο, πρέπει να περιμένει σχόλια όλων των ειδών. Αν δεν τα αντέχει, κακώς επέλεξε να το κάνει. Δεν είμαστε στον παιδικό σταθμό να μην λέμε κακές λέξεις γιατί θα πληγωθούν τα τετράχρονα ούτε στην ναζιστική Γερμανία να λογοκρίνουμε ότι δεν μας αρέσει...

Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Μαρ 23, 2015 12:11 am
μόνο εγώ έπαθα πλάκα με την υπόθεση του μάτριξ???
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Δευ Μαρ 23, 2015 12:33 am
Green Rider έγραψε:μόνο εγώ έπαθα πλάκα με την υπόθεση του μάτριξ???

Όχι, αρκετοί από μας που είμασταν μικροί ή έφηβοι όταν βγήκε γιατί μας έκανε να σκεφτούμε λίγο πιο έξω από το σχολείο(κάτι παρόμοιο έκανε και το Robocop όταν βγήκε) αλλά οι ενήλικοι της εποχής το λάτρεψαν γιατί οι Βαζόφσκι βάλαν στην υπόθεση του Μάτριξ όλα αυτά που λέγαν διάφοροι ιστορικοί και διανοούμενοι εκείνη την εποχή, με την ανεξέλεγκτη πρόοδο της τεχνολογίας και πως οι νέες γενεές θα φτάσουν να είναι υπόδουλοι αυτής της τεχνολογίας που φτιάχνεται. Που δεν απέχει και πολύ πια η κατάσταση από αυτήν την ιδέα ή πιο σωστά την ουσία της πρώτης ταινίας.

Βέβαια ο Keanu Reeves εξέφρασε την έκπληξη όλων μας τον καλύτερο και πιο εκφραστικό τρόπο :

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 6 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Τρι Μαρ 24, 2015 12:01 am
Red Forever έγραψε:
Costascss έγραψε:Ταινίες και βιβλία με "ψαγμένη" ιστορία υπήρχαν ήδη ακόμα και στο χόλιγουντ (τα "" είναι επειδή δεν θεωρώ ότι ισχύει για το matrix αλλά τεσπα).

Ώπα, ώπα. Πέρα από τους Βαζόφσκι και τους βλάκες τους αμερικάνους που δεν έχουν καν ακουστά το Ghost in The Shell, κανείς δεν λέει ότι η ιστορία του Μάτριξ είναι ψαγμένη ιδιαίτερη. Αν το πάμε έτσι και η σάτυρα που κάνει ο Robocop στην πρώτη του ταινία και οι έγκυρες προβλέψεις που έκανε για τα επόμενα 20 χρόνια για το Detroit είναι εξίσου ψαγμένα τότε. scratch
Δυστυχώς κάνεις λάθος. Εκτός από εμάς όταν ήμασταν μικροί και τους αμερικανους υπάρχουν και πολλοί έλληνες ενήλικες που τρελαίνονται ακόμα με την ιστορία του.

Red Forever έγραψε:Η καλή ιστορία του Άρχοντα είναι εξίσου καλή με του Μάτριξ και άλλων ταινίων. Θες και απόδειξη :

Το έχω δει. Και αν και τότε δεν έψαχνα πολύ τις ταινίες που έβλεπα το είχα σκεφτεί αυτό το κενό. Το συγκεκριμένο όμως διορθώνεται διαβάζοντας τα βιβλία, κυρίως το Hobbit που εκεί ο Gwaihir, ο αετός που κουβαλάει τον Gandalf, συστήνεται.

Εκτός θέματος: Ο Gwaihir που είναι φίλος του Gandalf θα έκανε του όποια χάρη του ζητούσε, αλλά όπως όλοι οι υπόλοιποι λαοί στην ΜΕ νοιάζονται πιο πολύ για την ασφάλεια τους παρά για τους άλλους, έτσι δεν θα μπορούσε να ζητήσει από τα αδέλφια του να τον ακολουθήσουν. Το ταξίδι πετώντας θα ήταν πολύ επικίνδυνο (μαγικά, ιπτάμενα τέρατα και ένα μάτι που βλέπει τα πάντα) έτσι προτιμήθηκε η μυστικότητα.
Και πάλι με ενοχλεί που πήγαν να τους πάρουν στο τέλος γιατί πιστεύω ότι οι αετοί δεν θα το δέχονταν λόγο τις υπερηφάνειας τους, αλλά μπορεί και όχι.

Αν και ακόμα και στην ταινία εννοείται (Μάτι + μαγικά + τέρατα = Μυστικότητα, [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]), δεν την θεωρώ αψεγάδιαστη ταινία, όπως είπα και πιο πάνω. Απλά για μια βεβιασμένη ταινία που δεν έβρισκε χρηματοδότες (ο Jackson το καθυστερούσε όσο μπορούσε βέβαια), είναι τέλεια.

Στα υπόλοιπα που λες για τον Doug συμφωνώ, είναι M.
Όμως πιστεύω ότι αν και τον πονάνε τα σχόλια το χειρίζεται σωστά, κάνει σαν να μην έγινε τίποτα, εκτός από ένα πικρόχολο σχόλιο: "κάποιοι μίσησαν τόσο πολύ το βίντεο που το είδαν 3 φορές", είναι αλήθεια αυτό αλλά όταν το λέει είναι σαν να τους τρίβει στην μούρη το: "άντε γαμ%$&%#@, ότι και να λέτε εγώ έκανα νούμερα".
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 24, 2015 11:10 am
Αυτό για το Μάτριξ με πόνεσε λίγο παραπάνω απ’ότι θα’πρεπε...

...Το αστείο της υπόθεσης το κατάλαβες όμως; Αυτό που παρουσιάζει το βίντεο;

Για αυτόν τον λόγο ο Doug ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων που το internet χαρακτηρίζει ως lolcows. Με κάτι τέτοιες μπούρδες χάνει κοινό, παράγει δράμα και βγάζει γέλιο από αυτούς που δεν έχουν ιδέα από διαδικτυακά. Όπως λέει και το urban dictionary :

lolcow
A lolcow is a person you get extensive laughs from, who doesn't know they are being made fun of. They can often think they are admired for what they are doing, but secretly are being laughed at constantly.
See that obese lady dancing on cam? She's such a lolcow.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Μαρ 24, 2015 4:16 pm
Costascss έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν σε αυτή την ηλίθια ταινία όλοι, και εννοώ τους πάντες, δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην του αρέσει.
Προσωπικά δυσκολεύτηκα να την δω όλη, δοκίμασα πολλές φορές αλλά είτε με έπαιρνε ο ύπνος είτε βαριόμουν τόσο που ήθελα να δουλειές στο σπίτι -_-

Mια βασική ερώτηση. Είδες τις ταινίες όταν βγήκαν? Γιατί αν όχι είναι λάθος να τις κρίνεις με ετεροχρονισμένα κριτήρια, κάτι που κάνουν πολλοί φανς και των rangers στο εξωτερικό θάβοντας τους mmpr. Για την εποχή τους οι ταινίες αυτές ήταν όλα τα λεφτά από κάθε άποψη
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 24, 2015 4:50 pm
Καλά δεν είναι μόνο αυτό, κάποιες ταινίες θα τις βλέπουν και μελλοντικές γενίες που όντως θα ξέρουν από κινηματογράφο και θα τις μελετάνε για τεχνικές, εφε κλπ. Ας πούμε τόσο ο King Kong ο παλιός όσο ο καινούργιος είναι ταινίες που αντέχουν άνετα το πέρασμα του χρόνου. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το Μάτριξ, τον Άρχοντα και καλώς ή κακώς τον Πολίτη Κέιν, άσχετο αν πριν από αυτόν εγγλέζοι, γάλλοι και ρώσοι σκηνοθέτες είχαν ήδη χρησιμοποιήσαν τις κινηματογραφικές του τεχνικές... Suspect
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Μαρ 24, 2015 10:24 pm
^ η συγκεκριμένη ταινία αν όντως βγει remake στο μέλλον όπως λέει ο Green Rider με σωστά εφέ και μικρές διορθώσεις στο σενάριο πιστεύω θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, το σενάριο άλλωστε το έχει, το θέμα είναι να παρει κάποιος την απόφαση να το κάνει, αν και όσο το αργότερο τόσο το καλύτερο πιστεύω για αυτή την ταινία
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Μαρ 24, 2015 11:31 pm
redlegend έγραψε:^ η συγκεκριμένη ταινία αν όντως βγει remake στο μέλλον όπως λέει ο Green Rider με σωστά εφέ και μικρές διορθώσεις στο σενάριο πιστεύω θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, το σενάριο άλλωστε το έχει, το θέμα είναι να παρει κάποιος την απόφαση να το κάνει, αν και όσο το αργότερο τόσο το καλύτερο πιστεύω για αυτή την ταινία

Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει σαν το remake του Robocop...και θα είναι εντελώς απαράδεκτο και χαζό. Και αν μη τι άλλο, δεν θα έχει ούτε το 1/1000000 του αντίκτυπου που είχε το Μάτριξ όταν βγήκε γιατί ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης