Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τρι Σεπ 15, 2015 10:46 pm
Ωπ σωστός. Εκανά τις πράλλες θέμα για τη σειρά Garuda
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Eκανέ έναν κακό στον Kamen Rider Decade και έχει τραγουδήσει και τα τραγούδια της σειράς
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Eκανέ έναν κακό στον Kamen Rider Decade και έχει τραγουδήσει και τα τραγούδια της σειράς
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Σεπ 16, 2015 9:48 pm
^Πάντως είδες, ο Genesis επιστρέφει μετά το CC. Αν επιστρέφει αυτός και ο Sephiroth συνέχεια τότε λογικά μπορεί και ο Angel και Zack. (λίγο off topic: από αυτό το βίντεο θυμήθηκα την τελευταία μάχη στο cc, σε αυτή τη σπηλιά έγινε).
Cartoon Network Fail -_-:
5 Most Terrifying Children's Cartoons From Around The World:
Το πρώτο cartoon δεν ξέρω αν το θυμάστε από την ελληνική tv? Μου είχε στοιχειώσει τα παιδικά χρόνια, πολύς θάνατος... Ειδικά την σκηνή με τις πέρδικες την θυμάμαι καθαρά ακόμα
Cartoon Network Fail -_-:
5 Most Terrifying Children's Cartoons From Around The World:
Το πρώτο cartoon δεν ξέρω αν το θυμάστε από την ελληνική tv? Μου είχε στοιχειώσει τα παιδικά χρόνια, πολύς θάνατος... Ειδικά την σκηνή με τις πέρδικες την θυμάμαι καθαρά ακόμα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Σεπ 17, 2015 12:27 pm
Σήμερα μόνο μάθημα δεν έκανα στο σχολείο, σε μια φάση εντωμεταξύ παίζαμε στο διάλειμμα μπαλα και έρχονται κάτι "μαγκες" απο την τρίτη και μας προκαλούν, μας λένε κιόλας "πάρτε και 3 γκολ απο την αρχή" τελικά όχι μόνο δεν τα δεχτήκαμε, αλλά τους κάναμε να τρέχουν στις μανούλες τους
Επίσης μια κοπέλα απο την περσινή μου τάξη μου έκανε παράπονα οτι δεν της μιλάω και της υποσχέθηκα οτι θα αλλάξει αυτό
Το κακό είναι οτι απο την Τρίτη αρχίζει το κανονικό πρόγραμμα, ως τώρα μόνο γέλια και χαρές, αλλά πάει αυτό
Επίσης μια κοπέλα απο την περσινή μου τάξη μου έκανε παράπονα οτι δεν της μιλάω και της υποσχέθηκα οτι θα αλλάξει αυτό
Το κακό είναι οτι απο την Τρίτη αρχίζει το κανονικό πρόγραμμα, ως τώρα μόνο γέλια και χαρές, αλλά πάει αυτό
Παρ Σεπ 18, 2015 1:04 am
@costascss
Το moomins έβλεπα φανατικά στο Λύκειο γιατί μετά έβαζε τους Ατρόμητους (Cebollitas). Μου άρεσε πολύ αυτό. Ούτε που το θυμόμουν το τέρας που λέει. Αλλά ντάξει γενικώς είχε ιδιαίτερο σχέδιο σαν animation. Αρκετά αλλόκοτο θα έλεγα
Το moomins έβλεπα φανατικά στο Λύκειο γιατί μετά έβαζε τους Ατρόμητους (Cebollitas). Μου άρεσε πολύ αυτό. Ούτε που το θυμόμουν το τέρας που λέει. Αλλά ντάξει γενικώς είχε ιδιαίτερο σχέδιο σαν animation. Αρκετά αλλόκοτο θα έλεγα
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Σεπ 18, 2015 4:16 pm
^Μήπως δεν έδειξε το τέλος στην Ελληνική tv?
Σαβ Σεπ 19, 2015 12:37 am
Δεν ξέρω. Παίζει και να μην το είδα τι να σου πω. Πάνε και 14 χρόνια περίπου από τότε. Ούτε καν την υπόθεση δεν θυμάμαι πια
- Mahad7Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 805
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Κυπρος
Σαβ Σεπ 19, 2015 5:48 pm
Παιδια παρατήρησα πτι στο TV Series οι κατηγορίες: Merlin, Walking dead, Terminator.., Prison Break , True Blood δεν εχουν καθόλου θέματα μεσα τους
Σαβ Σεπ 19, 2015 6:38 pm
Τα έβλεπα όλα αυτά και σκόπευα να κάνω reviews να μιλάμε για τα επεισόδια αλλά μετά δεν είχα χρόνο, κάτι που ισχύει ακόμα. Δεν ασχολήθηκε κανείς άλλος και έτσι μείνανε κενά. Νομίζω πως πρέπει να τα στείλουμε
- Mahad7Συντονιστής
Σαβ Σεπ 19, 2015 7:44 pm
Εγω ισως μπορέσω να κανω κανα θεμα για το Merlin, τα αλλα δεν τα εχω δει..
Αλλα για να κανω κατι θα χρειαστω λιγο καιρο μιας και τωρα που άρχισε σχολειο/ιδιαιτερα..δεν εχω την όρεξη..
Αλλα για να κανω κατι θα χρειαστω λιγο καιρο μιας και τωρα που άρχισε σχολειο/ιδιαιτερα..δεν εχω την όρεξη..
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Σεπ 20, 2015 1:43 pm
^Το Merlin συνεχίζεται? Είχα δει μέχρι τον τέταρτο κύκλο νομίζω, και μετά βαρέθηκα να περιμένω να βγούν επεισόδια και το παράτησα.
Μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό?:
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Σεπ 20, 2015 1:51 pm
Κλόνος psp που έχει μέσα ps1 emulator και όχι μόνο, υπάρχουν αμέτρητα στο internet και αν δεν κάνω λάθος και reviews στο yoytube, άλλα δουλεύουν, άλλα όχι, άλλα λαγκάρουν πολύ. Αν έχεις χακαρισμένο psp ¨η ένα μέτριο smartphone δεν το χρειάζεσαι.Costascss έγραψε:^Το Merlin συνεχίζεται? Είχα δει μέχρι τον τέταρτο κύκλο νομίζω, και μετά βαρέθηκα να περιμένω να βγούν επεισόδια και το παράτησα.
- Mahad7Συντονιστής
Κυρ Σεπ 20, 2015 3:29 pm
To Merlin έχει 5 κύκλους.. Υπήρχαν φήμες για 6ο αλλα Δυστηχως το BBC δεν τις επιβεβαίωσε..
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Σεπ 20, 2015 6:05 pm
^Τελειώνει κάπως ή το άφησαν να κρέμεται?
^^thx
^^thx
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Σεπ 22, 2015 3:46 pm
Γιατί έιχει τόσο χάλια βαθμολογίες το Type-0 στο steam?
Τρι Σεπ 22, 2015 3:51 pm
Eδώ κράζουν το Mortal Kombat X..τι ψάχνεις να βρεις. Αυτό τα εξηγεί όλα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- Mahad7Συντονιστής
Τρι Σεπ 22, 2015 5:00 pm
Να σου πω την αληθεια εγω ακομη να το τελειώσω, χθες άρχισα τον 5ο κύκλο.. Υπολογίζω σε καμια βδομάδα να το τελιωσω και να σου πω...Costascss έγραψε:^Τελειώνει κάπως ή το άφησαν να κρέμεται?
^^thx
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης