Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τρι Οκτ 27, 2015 8:10 pm
Ερώτηση:
Ξέρει κάποιος από bitcoin? Αξίζει? Είναι αξιόπιστο?
Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι βρήκα τα BloodRayne 1 και 2 με 0.99 euro το καθένα αλλά αυτή η σελίδα δέχεται μόνο paypal (που δεν έχω) και BidCoin:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ξέρει κάποιος από bitcoin? Αξίζει? Είναι αξιόπιστο?
Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι βρήκα τα BloodRayne 1 και 2 με 0.99 euro το καθένα αλλά αυτή η σελίδα δέχεται μόνο paypal (που δεν έχω) και BidCoin:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τετ Οκτ 28, 2015 4:07 am
Δεν το γνωρίζω. Εγώ έχω πάρει κάποια παιχνίδια από κει παλιότερα με την virtual mastercard που έχω της εθνικής. Δεν ασχολούμαι με paypal. Δεν χρειάζεται. Πολύ καλύτερος αυτός ο τρόπος. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Οκτ 28, 2015 8:25 pm
Αν δουλεύεται πάντως ίσως μπορείτε να χρησιμοποιησετε την κάρτα της μισθοδοσίας αν πιστωτική (αν είναι καινούρια συνήθως είναι και χρεωστική) εγώ που χρησιμοποιω των γονιών μου σο psn κάνω αγορά και αφαιρεί το πόσο κατευθείαν, αντίδηλαδή να βάλουν από atm να μου τα δώσουν να αγοράσω προπληρωμένη τα βάζουμε κατευθείαν.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Οκτ 29, 2015 4:35 pm
Καλά θα το αφήσω, μου φαίνεται πολύς κόπος και ίσως να μην το παίξω ποτέ έτσι όπως πάει. Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή τιμή.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Πεμ Οκτ 29, 2015 7:28 pm
Συγκινουμε με καθε νεο που μαθενω ο platinum games θα κανεις το θαυμα σου παλυ
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Νοε 04, 2015 3:31 pm
Έχω χάσει κάποιες καλές προσφορες από το steam λόγο Capital Control. Ξέρει κάποιος με ποιες τράπεζες δέχεται συναλλαγές το steam να πάρω μια prepaid κάρτα να τελειώνω (άκουσα ότι δεν δέχεται κάποιες)?
Ξέρω ότι δέχεται από την πειραιώς αλλά δεν έχω λογαριασμό και βαριέμαι να μαζεύω τα δικαιολογητικά. Ξέρετε αν γίνεται από Εθνική ή ταχυδρομικό ταμιευτήριο?
Μάλλον είμαι ο μόνος που έχει αυτήν την απορία αλλά από μικρός αναρωτιόμουν πως φτιάχνονται οι αλυσίδες.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ξέρω ότι δέχεται από την πειραιώς αλλά δεν έχω λογαριασμό και βαριέμαι να μαζεύω τα δικαιολογητικά. Ξέρετε αν γίνεται από Εθνική ή ταχυδρομικό ταμιευτήριο?
Μάλλον είμαι ο μόνος που έχει αυτήν την απορία αλλά από μικρός αναρωτιόμουν πως φτιάχνονται οι αλυσίδες.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τετ Νοε 04, 2015 8:47 pm
Εγω εχω prepaid απο eurobank και την δεχετεCostascss έγραψε:Έχω χάσει κάποιες καλές προσφορες από το steam λόγο Capital Control. Ξέρει κάποιος με ποιες τράπεζες δέχεται συναλλαγές το steam να πάρω μια prepaid κάρτα να τελειώνω (άκουσα ότι δεν δέχεται κάποιες)?
Πεμ Νοε 05, 2015 3:24 am
Τι πώρωση ρε παιδιά ο Κamen Rider Ghost. Καιρό έχω να δω τόσο φανταστικό ξεκίνημα σε Kamen Rider. Από εποχής ΟΟΟ είχα να δω τέτοιο πράγμα
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Πεμ Νοε 05, 2015 1:19 pm
Μολις εμαθα οτι ο ηθοποιος Κωστας Τσακωνας πεθανε
Πεμ Νοε 05, 2015 1:31 pm
Oχί ρε φίλε. Απίστευτα άσχημο νέο
Στα του Kamen Rider Ghost για να σπάσει λίγο ο πάγος..
Στα του Kamen Rider Ghost για να σπάσει λίγο ο πάγος..
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Νοε 05, 2015 8:56 pm
Δυστυχώς ούτε στην Eurobank έχω λογαριασμό και βαριέμαι να ψάχνω δικαιολογητικά.bond tail έγραψε:Εγω εχω prepaid απο eurobank και την δεχετεCostascss έγραψε:Έχω χάσει κάποιες καλές προσφορες από το steam λόγο Capital Control. Ξέρει κάποιος με ποιες τράπεζες δέχεται συναλλαγές το steam να πάρω μια prepaid κάρτα να τελειώνω (άκουσα ότι δεν δέχεται κάποιες)?
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Νοε 07, 2015 4:51 pm
Ετσι, ετσι:
Σαβ Νοε 07, 2015 8:53 pm
Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν γίνει ένας κακός χαμός, χάλια αποδόσεις και απαράδεκτες κονσόλες με ελάχιστα αληθινά παιχνίδια και απάρεδεκτό σέρβις ακόμα και από τους ίδιους τους δημιουργούς...εξαίρεση, η Nintendo...και παραδόξως τα Pachinko :
Όταν τα pachinko φαίνονται πιο ελκυστικά από τα τωρινά βιντεοπαιχνίδια, ξέρεις ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά.
Πάλι καλά που έχουμε και τους P* να βγάζουν και κανένα καλό βιντεοπαιχνίδι που και που...πρέπει να πάρω τα Transformers, ιδίως για το τραγούδι :
Μια και είμαστε στο θέμα των 80ς, οι Teen Titans είχαν ένα εκπληκτικό επεισόδιο αφιερωμένο σε αυτά και την μουσική του :
EDIT : Πάλι καλά που έχουμε τους Kamen Rider να έχουμε και κάτι καλό στα βιντεοπαιχνίδια για όσο ακόμα μπορούμε :
Όταν τα pachinko φαίνονται πιο ελκυστικά από τα τωρινά βιντεοπαιχνίδια, ξέρεις ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά.
Πάλι καλά που έχουμε και τους P* να βγάζουν και κανένα καλό βιντεοπαιχνίδι που και που...πρέπει να πάρω τα Transformers, ιδίως για το τραγούδι :
Μια και είμαστε στο θέμα των 80ς, οι Teen Titans είχαν ένα εκπληκτικό επεισόδιο αφιερωμένο σε αυτά και την μουσική του :
EDIT : Πάλι καλά που έχουμε τους Kamen Rider να έχουμε και κάτι καλό στα βιντεοπαιχνίδια για όσο ακόμα μπορούμε :
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Νοε 08, 2015 1:25 pm
Δεν ξέρω αν είναι διαφήμιση ή πραγματικότητα αλλα είναι ωραίο:
Κυρ Νοε 08, 2015 10:37 pm
Σόλωνα τώρα αυτό το ποστ πιστεύω πως αξίζει θέμα μόνο του. Τώρα εδώ θα χαθεί και είναι κρίμα. Πόπο χάζεψα με το humble bundle. Ισα με 200 ευρώ παιχνίδια τα παίρνεις με 5,5 ευρώ. Τρελά πράγματα
Δευ Νοε 09, 2015 10:09 am
Ποιό απ'ολα βρε Τζιμ; Θα κάνω ένα θεματάκι αλλά μάλλον θα πέσει στο κενό λίγο.
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης