Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
http://maagr.forumgreek.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 14 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Κυρ Μάης 24, 2015 3:34 am
Κάτι πήρε το μάτι μου. Καμία σχέση με τα παλιά ζορτνς απ'ότι είδα. Θα τα βάλω να δείτε στο θέμα που έχουμε για την ταινία. Τι κάψιμο έχω ρίξει με το Dark Souls 2 άστα να πάνε. Τις παιχνιδάρες βγάζει αυτή η εταιρεία ρε παιδάκι μου. Τι κρίμα να μην έχω ps3 να παίξω και το demon souls
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 14 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Κυρ Μάης 24, 2015 2:25 pm
Green Rider έγραψε:Κάτι πήρε το μάτι μου. Καμία σχέση με τα παλιά ζορτνς απ'ότι είδα. Θα τα βάλω να δείτε στο θέμα που έχουμε για την ταινία. Τι κάψιμο έχω ρίξει με το Dark Souls 2 άστα να πάνε. Τις παιχνιδάρες βγάζει αυτή η εταιρεία ρε παιδάκι μου. Τι κρίμα να μην έχω ps3 να παίξω και το demon souls
Μιας που  ανέφερες το dark souls, έχεις καμία συμβουλή για το 1 για thief, τι πρέπει να αναβαθμίσω και έτσι; γιατι προς το παρόν μόνο ξύλο τρώω  Razz Επίσης καμιά συμβουλή για ένα boss που εμφανίζετε όταν φτάσεις στη μέση μιας γέφυρας και σε κάνει με τα κρεμμυδάκια;
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Τόπος : Mirror World

Κυρ Μάης 24, 2015 8:00 pm
Στον thief ανεβάζεις κυριώς dexterity και endurance. Πρώτο σου μέλημα είναι να κάνεις backstab/κάρφωμα στη πλάτη με dagger στον αντίπαλο. Τον 2ο μου χαρακτήρα τον είχα κάνει ninja. Ηταν απίστευτα γρήγορος. Στο αριστερό χέρι είχα dagger και στο δεξί katana. Εκανα repost έτσι. Τα DEX builds γενικά είναι πολύ broken ειδικά στο pvp αφού σπαμμάρεις ατελείωτα το R1, ειδικά αν έχεις μεγάλο stamina. Οσο για το boss στη γέφυρα ανέβα τη σκάλα όπως σε κυνηγάει και κάνε jumping attack πάνω του. Του κατεβάζεις τη μισή ενέργεια. Προσπάθησε να ανέβεις ξανά πάνω να το κάνεις και 2η φορά ή βάρα τον στην πλάτη αποφεύγοντας τα χτυπήματα του με βουτιές. Αν θες καλό katana λίγο πριν από κει έχει έναν merchant. Αγόρασε ότι πουλάει και μετά σκότωσε τον. Επίσης να κοιτάξεις να πάρεις το δακτυλίδι που κάνεις κωλοτούμπες αντί για ρολλαρίσματα. Οταν φτάσεις στο δάσος αργότερα κάνε join και σκότωσε τον νίντζα φρουρό. Στο Dark Souls 2 που παίζω τώρα φτιάχνω quality build χαρακτήρα, δηλαδή ισάξια attack/dexterity. Τα σπάει γιατί πολλά σπαθιά κάνουν scale και με τα 2 στατιστικά. Εσύ όπως καλύτερα DEX ανέβασε τώρα. Πήγαινε το τουλάχιστον 40.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Μάης 25, 2015 12:29 pm
^ευχαριστώ για τις συμβουλές, εγώ ο χαζός του ανέβαζα strength για να κρατάει δυνατότερα όπλα, βλακεία μου  Evil or Very Mad θα κάτσω να φαρμάρω λίγο εκεί που είμαι να τον ανεβάσω λίγο και θα πάω μετά.
Τώρα που είπες για την σκάλα, είχα ανέβει μια φορά και αφου σκότωσα αυτούς εκεί πανω προσπάθησα να του πετάξω κατι βόμβες που είχα και επειδή αργούσα πήδηξε πάνω και είμαι σε φάση, "οκ την γα..... τώρα" θα δοκιμάσω αυτό που είπες μπας και κάνω τίποτα, γιατί αλλιώς δε με βλέπω καλά. Η πλάκα είναι οτι όταν το πήρα και είδα το κουτί απο πίσω που έγραφε "prepare to die" γέλασα κοροϊδευτικά, που να φανταστώ τι με περίμενε  affraid
Άσε τρομερό παλούκι αυτά τα παιχνίδια, πάντως το demons souls λένε ότι είναι πολύ ποιο εύκολο, προσωπικά δεν το έχω παίξει για να σου πω την γνώμη μου.

Γνώρισα κάτι 20άχρονες τουρίστριες στο λεωφορείο σήμερα, πρώτη φορά δεν ήθελα να φτάσω γρήγορα bounce  cheers Razz
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Μάης 25, 2015 7:53 pm
στο 2 τουλάχιστον μπορείς να βάλεις τους πόντους από την αρχή αν κάνεις κάποιο λάθος. Ντάξει καλά έκανες και ανέβασες και strength. Aν παίζεις με το uchigatana που σου είπα θέλει 14 strength/14 dexterity για να το κρατάς και το damage μετα ανεβαίνει με το dexterity σου μόνο. Το καλύτερο dagger είναι το dark silver tracer. το φτιάξεις με το soul το Artorias. Εχεις το dlc να υποθέσω ε?
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Μάης 26, 2015 10:53 am
Green Rider έγραψε:στο 2 τουλάχιστον μπορείς να βάλεις τους πόντους από την αρχή αν κάνεις κάποιο λάθος. Ντάξει καλά έκανες και ανέβασες και strength. Aν παίζεις με το uchigatana που σου είπα θέλει 14 strength/14 dexterity για να το κρατάς και το damage μετα ανεβαίνει με το dexterity σου μόνο. Το καλύτερο dagger είναι το dark silver tracer. το φτιάξεις με το soul το Artorias. Εχεις το dlc να υποθέσω ε?
Οχι δεν έχω dlc, να σου πω το είχα σκεφτεί, αλλά όταν βάζω λεφτά στο psn συνήθως έχει προσφορές ή κάτι συγκεκριμένο που θέλω οπότε δεν περισσεύουν. 

Δοκίμασα το κόλπο που είπες, δεν ανέβασα τίποτα απλά για να δω περίπου πως γίνετε, να φανταστείς προσπαθούσα να αποφύγω και τους εχθρούς όσο ήταν δυνατό, τον έφτασα δυο φορές, την μία σχεδόν τον έφτασα μέχρι την μέση και την άλλη σχεδόν τον νίκησα, πιστεύω με λίγη προσπάθεια και 1-2 level θα το έχω άνετα.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Μάης 26, 2015 10:56 pm
ασε στο ng+ & στο ng++ τον είχα κατεβάσει με ένα hit τόσο ντούκι που είχα γίνει :p
Πόπο έχω πάθει μεγάλη πλάκα με το 2ο παιχνίδι με πόσα optional bosses και περιοχές έχει! Το DLC στο ενα πάρτο οπωσδήποτε όταν μπορέσεις. Εχει απίστευτα bosses, πιο δύσκολα και από το κανονικό παιχνίδι. Επίσης οπλάρες, φοβερά spells και πωρωτικές πανοπλίες
Πάρε ένα screenshot πριν τη μάχη μου με το final boss στο NG+  Cool
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σε περιμένει κάποιος αφού φας το boss  lol!
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 14 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Τετ Μάης 27, 2015 3:47 pm
Καλά έχει ξεφύγει εντελώς η tv στην Ιαπωνία. Και μετά λέμε γιατί έχουν χαλάσει τα ανιμε.

2 κορίτσια 1 κατσαρίδα

Αυτό το είδα στην ελληνική tv

δείτε το τελευταίο

---------------------------------------------------------------------------------------------------
@Green Rider: Στο Dark Souls έχει διπλό (vs mode) ώστε να συγκρίνεις τους χαραχτήρες σου με άλλους?
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τετ Μάης 27, 2015 4:18 pm
Δεν πάμε καθόλου καλά. Ειδικά στο τελευταίο βίντεο...
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena

Τετ Μάης 27, 2015 5:48 pm
Παιδιά μια ερώτηση να σας παραθέσω,και θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απαντήσεις σας...

Αν κάπως,κάποτε,φτιαχνόταν ένα σύμπαν,σαν αυτά της Marvel και της DC,από Έλληνες,με κόμικ ή γενικότερα ιστορίες με ήρωες,προσαρμοσμένα και στην ελληνική πραγματικότητα,ή μάλλον βασισμένο και στην ελληνική πραγματικότητα,πως θα σας φαινόταν?
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 27, 2015 6:15 pm
MCygo13 έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση να σας παραθέσω,και θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απαντήσεις σας...

Αν κάπως,κάποτε,φτιαχνόταν ένα σύμπαν,σαν αυτά της Marvel και της DC,από Έλληνες,με κόμικ ή γενικότερα ιστορίες με ήρωες,προσαρμοσμένα και στην ελληνική πραγματικότητα,ή μάλλον βασισμένο και στην ελληνική πραγματικότητα,πως θα σας φαινόταν?
Προσωπικά θα του έδινα μια ευκαιρία σίγουρα, αν θα συνέχιζα να το βλέπω/διαβάζω απο εκεί και πέρα θα εξαρτιόταν απο το σενάριο.

@Green Rider τρίτη και τυχερή  cheers Τον λιάνισα επιτέλους!  cheers τέλειο το κόλπο να είσαι καλά.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τετ Μάης 27, 2015 11:56 pm
τίποτα. Χαίρομαι που τα κατάφερες. Και γω σε αυτό είχα σκαρώσει και είχα παρατήσει αρχικά το παιχνίδι. Μετά μου είπαν 2-3 πράγματα, σκότωσα αυτό το boss και κάηκα για τα καλά για 2-3 μήνες. Στο 2 ειδικά προβλέπεται μεγαλύτερο κάψιμο με 3 dlc, προαιρετικά bosses, κρυφές περιοχές, κρυφά όπλα και σετ κτλπ. Στο 1 το dlc και γω δεν το είχα και έσκασα 15 ευρώ στο xbox live. Πολύ λίγα λεφτά εν τέλει για τι αριστούργημα ήταν το dlc. Χαλαρά για μένα το Dark Souls μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών.
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Μάης 28, 2015 12:23 am
Εσύ Δημήτρη τι θα λεγες γι αυτό που ανέφερα πιο πάνω?

Βαριέμαι να το κάνω και θέμα να σας πω την αλήθεια, οπότε το αναφέρω έτσι ανεπίσημα εδώ, περιμένοντας να ακούσω την γνώμη όλων  Smile Smile Smile
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Πεμ Μάης 28, 2015 6:22 pm
το όνειρο μου είναι να βγει μια τέτοια ελληνική σειρά με γνωστούς ηθοποιούς μέσα. Πιστεύω θα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.
Mahad7
Mahad7
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 14 Got_zpsb88bd570
Αριθμός μηνυμάτων : 805
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Κυπρος

Πεμ Μάης 28, 2015 7:31 pm
Παιδια τι κάνατε οταν αποφοιτήσαντες το γυμνασιο? Πείτε εσείς και θα πω και γω πιο μετα μιας και αύριο θα κανουμε και μεις κατι.
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Μάης 28, 2015 7:44 pm
Εμείς δεν είχαμε κάνει και κάτι φοβερό,μόλις δώσαμε το τελευταίο μάθημα πήγαμε σε μια πισίνα όλοι μαζί,οι περισσότεροι τουλάχιστον,κι απ την επόμενη μέρα και για 4-5 βδομάδες είχαμε συνέχεια πάρτι...θυμάμαι μάλιστα μια στη ενδιάμεση βδομάδα είχαμε σε 4 συνεχόμενα να πάμε,μιλάμε τρομερή φάση
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης