Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Δευ Μάης 04, 2015 4:24 pm
@Red Forever: Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει άλλο glitch/bug εκτός από το πρόβλημα με τον κωδικό ενεργοποίησης από το steam (βρήκα διάφορες λύσις στο net αλλά ακόμα δεν το έφτιαξα).
@Green Rider: Έπαιξα ξανά την αρχή του Assassin's Creed 2 και τελικά όντως θα είσαι χαμένος στην αρχή του όσον αφορά τον πρωταγωνιστή (Desmond Miles) και την ιστορία του, όχι ότι είναι καθόλου ενδιαφέρουσα αλλά...
Θα καταλάβεις πολύ πιο πολλά αρχίζοντας από το 3 (έχει εισαγωγή που τα εξηγεί όλα) όμως μετά θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις στα 3 προηγούμενα που είναι τα καλύτερα της σειράς.
Ήδη εγώ έχοντας συνηθίσει τα 3 και έπειτα, ένιωθα πολύ περίεργα που έπεφτα προσπαθώντας να κάνω αυτά:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λοιπόν είχα την αίσθηση και τώρα που έπαιξα την αρχή το AC2 βεβαιώθηκα ότι η ιστορία του 3 δεν κολλάει.
Σύμφωνα με το 3 ο Desmond μεγάλωσε σε οικογένεια Assassin και προπονιόταν σκληρά μέχρι τα 17(~) όπου το έσκασε. Αλλά στο 2 φαίνεται ότι δεν έχει ιδέα από το πως να είναι Assassin.
@Green Rider: Έπαιξα ξανά την αρχή του Assassin's Creed 2 και τελικά όντως θα είσαι χαμένος στην αρχή του όσον αφορά τον πρωταγωνιστή (Desmond Miles) και την ιστορία του, όχι ότι είναι καθόλου ενδιαφέρουσα αλλά...
Θα καταλάβεις πολύ πιο πολλά αρχίζοντας από το 3 (έχει εισαγωγή που τα εξηγεί όλα) όμως μετά θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις στα 3 προηγούμενα που είναι τα καλύτερα της σειράς.
Ήδη εγώ έχοντας συνηθίσει τα 3 και έπειτα, ένιωθα πολύ περίεργα που έπεφτα προσπαθώντας να κάνω αυτά:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λοιπόν είχα την αίσθηση και τώρα που έπαιξα την αρχή το AC2 βεβαιώθηκα ότι η ιστορία του 3 δεν κολλάει.
Σύμφωνα με το 3 ο Desmond μεγάλωσε σε οικογένεια Assassin και προπονιόταν σκληρά μέχρι τα 17(~) όπου το έσκασε. Αλλά στο 2 φαίνεται ότι δεν έχει ιδέα από το πως να είναι Assassin.
Δευ Μάης 04, 2015 6:30 pm
Είσαι πάρα πολυ τυχερός, αυτό έχω να πω. Και πάλι καλά να λές. ντάξει, από την άλλη δεν λες ότι είναι και Crysis που γινόταν χαμός...
Είδα έφτιαξες και εσύ Backloggery. Θές να το βάλεις στην υπογραφή σου;
Δευ Μάης 04, 2015 7:30 pm
Με σοκάρει που το λες αυτό. Το anime είχε απίστευτη κλιμάκωση από το 17ο επεισόδιο και πέρα που άξιζε όλη την υπομονή που κάναμε που οι σεναριογράφοι δεν ήξεραν τι να κάνουν με την ιστορία. Το Gold Storm πάλι το μωρό το απίστευτο (το παντρεύομαι εδώ και τώρα ) επέστρεψε και μαζί και ο D-d-d-dikeido σαν κακός με άλλο τρελό μωρό για παρέαRed Forever έγραψε:Προσωπικά, το Yamiterasu και το Gold Storm του Garo είναι για τα μπαζά, μακριά.
Ναι ΟΚ περίμενα συνέχεια της προηγούμενης σειρά να δω και μια εξήγηση που είναι οι άλλοι 2 makai knights αλλά προσωπικά Garo να'ναι και ότι να'ναι όπως να'ναι. Τα ξεπερνάει όλα σε ποιότητα για μένα τα tokusatsu και το anime δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε στυλ και σοβαρότητα από π.χ. full metal alchemist. Ανυπομονώ για τη 2η σεζόν
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Δευ Μάης 04, 2015 7:52 pm
Ναι πιο μετά.Red Forever έγραψε:Είσαι πάρα πολυ τυχερός, αυτό έχω να πω. Και πάλι καλά να λές. ντάξει, από την άλλη δεν λες ότι είναι και Crysis που γινόταν χαμός...
Δευ Μάης 04, 2015 8:43 pm
Green Rider έγραψε:Με σοκάρει που το λες αυτό. Το anime είχε απίστευτη κλιμάκωση από το 17ο επεισόδιο και πέρα που άξιζε όλη την υπομονή που κάναμε που οι σεναριογράφοι δεν ήξεραν τι να κάνουν με την ιστορία. Το Gold Storm πάλι το μωρό το απίστευτο (το παντρεύομαι εδώ και τώρα ) επέστρεψε και μαζί και ο D-d-d-dikeido σαν κακός με άλλο τρελό μωρό για παρέαRed Forever έγραψε:Προσωπικά, το Yamiterasu και το Gold Storm του Garo είναι για τα μπαζά, μακριά.
Ναι ΟΚ περίμενα συνέχεια της προηγούμενης σειρά να δω και μια εξήγηση που είναι οι άλλοι 2 makai knights αλλά προσωπικά Garo να'ναι και ότι να'ναι όπως να'ναι. Τα ξεπερνάει όλα σε ποιότητα για μένα τα tokusatsu και το anime δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε στυλ και σοβαρότητα από π.χ. full metal alchemist. Ανυπομονώ για τη 2η σεζόν
Το άνιμε είναι το Seal of Flames / Honoo no Kokuin και είναι όντως απίθανο, το Yamiterasu είναι το πρώτο με την Rian και τον Ryuga που ήταν...μπλιαχ.
Από την άλλη το γεγονός ότι υπάρχει o ΟΝΟΡΕ Decade κλπ και εύχομαι να γίνουν τόσα με αυτόν είναι το μόνο θετικό της σειράς...α ναι και το μωρό που κουβαλάει μαζί του ο τυχεράκιας...όχι ότι ο γέρος από το 2ο επεισόδιο δεν είχε καλό γκομενάκι...αχ, Ιαπωνία.
Full metal Alchemist 2η σεζον; Υπάρχει δεύτερη σεζον; Εκτός και αν εννοείς το Brotherhood.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μιλώντας για δεύτερη σεζόν :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μ’αγκες, πιάστε μπύρες και τίποτα καπνιστό. Θα κάτσουμε να το γιορτάσουμε!
Τρι Μάης 05, 2015 12:57 am
Σε μπέρδεψα. Το Garo: Honoo no Kokuin θα έχει 2η σεζόν. Απλά είπα πως μου θύμισε τρελά FMAB σε ύφος και αυτό με πώρωσε. Εγώ προσωπικά την 3η σεζόν του Garo την λάτρεψα. Ειδικά γιατί σκότωναν horrors unmorphed και οι μάχες ήταν στυλ final fantasy type-0. Και όπως είπα η Ρίαν μου έχει πάρει τα μυαλά
Ναι ΟΚ οι πρώτες δύο σειρές του Garo είναι αξεπέραστε σε αυτό συμφωνώ. Εκείνες είναι σειρές του 10/10, οι άλλες του 8 και του 9. Μάπα δεν τις λες με τίποτα. Το τελευταίο επεισόδιο του Goldstorm το είδες με τον badass τυπά με την τσεκούρα?
Ναι ΟΚ οι πρώτες δύο σειρές του Garo είναι αξεπέραστε σε αυτό συμφωνώ. Εκείνες είναι σειρές του 10/10, οι άλλες του 8 και του 9. Μάπα δεν τις λες με τίποτα. Το τελευταίο επεισόδιο του Goldstorm το είδες με τον badass τυπά με την τσεκούρα?
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Μάης 06, 2015 1:27 am
Το γρουσούζεψα! Μόλις συνάντησα το πρώτο μεγάλο bug στο Far Cry 2 που μάλλον θα μου σπάσει τα νεύρα μέχρι να το τερματίσω.
Τετ Μάης 06, 2015 5:08 pm
Σκέφτομαι να πάω να δώ το 50 Shades of Gray άκουσα ότι είναι τέλειο :
- Σπόιλερ:
50 shades of Gray
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
50 shades of Gray 2 : Aquatic Boogaloo
50 shades of Gray 3 : Stalker Level - JUVIA
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Μάης 09, 2015 6:09 pm
Σαβ Μάης 09, 2015 6:43 pm
θεεικές διαφημίσεις. Καιρό είχα να δω χαχαχα
Τρελή πώρωση με έχει πιάσει με τις dbz ova
Τρελή πώρωση με έχει πιάσει με τις dbz ova
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Μάης 10, 2015 5:34 am
^Το video με τις διαφημίσεις έχει και part 2 αν θες να δεις:
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 19, 2015 3:42 pm
Άνοιξα σήμερα το chrunchyrol (εφαρμογή για να βλέπεις ανιμε και καλά hd και είναι και καλα επίσημη, έχει αγοράσει δικαιώματα κλπ) στο ps3 μετά απο τόσο καιρό που το είχα κατεβάσει και τελικά διαπίστωσα οτι εκτός απο το ότι λείπουν όλα τα γνωστά ανιμε παλιά και καινούρια ( με κάποιες ασήμαντες εξαιρέσεις ) οι διαφημίσεις που σου πετά κάθε 5 λεπτά είναι ποιο hd απο τα ίδια τα ανιμε που έχει
Και μου θέλουν να βάλω και premium και απο πάνω για να έχει λιγότερες διαφημίσεις
Και μου θέλουν να βάλω και premium και απο πάνω για να έχει λιγότερες διαφημίσεις
Σαβ Μάης 23, 2015 3:13 am
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 45, στις Κυρ 3 Μαϊος 2015 - 17:28
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Μάης 23, 2015 4:18 am
Σημερα σχεδον ολη την ημερα επαιζα Need for Speed World. Ειναι ωραιο αλλα συνηθως βαριεμαι τα NFS μετα απο λιγο (και τα ΜΜΟ).
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Σαβ Μάης 23, 2015 3:51 pm
Έπεσε κανενός το μάτι σε μια αποκάλυψη για τα ζορντς της ταινίας??
Κυρ Μάης 24, 2015 3:34 am
Κάτι πήρε το μάτι μου. Καμία σχέση με τα παλιά ζορτνς απ'ότι είδα. Θα τα βάλω να δείτε στο θέμα που έχουμε για την ταινία. Τι κάψιμο έχω ρίξει με το Dark Souls 2 άστα να πάνε. Τις παιχνιδάρες βγάζει αυτή η εταιρεία ρε παιδάκι μου. Τι κρίμα να μην έχω ps3 να παίξω και το demon souls
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης