Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 24 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Πεμ Οκτ 01, 2015 11:21 pm
Μια φορά είναι τυχαίο, τρεις κάτι τρέχει με το pc μου.
Τρεις φορές ενώ είχα ανοιχτό κάποιο game, το pc μου έκλεινε μόνο του και άνοιγε. Τι λέτε να είναι?
Μου ακούγεται για τροφοδοτικό αλλά όλα είναι καινούρια στο pc μου (εκτος από κάρτα γραφικών).
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 24 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Παρ Οκτ 02, 2015 1:13 am
Η αυτό ή καρτά γραφικών είναι πιστεύω. Δες το επιγόντως μην γίνει καμιά χοντρή ζημιά λόγω ρεύματος.
Χρωστάω να γράψω reviews για garo goldstorm, kamen rider gaim & ohranger. Να δω πότε θα αδειάσω να τα κάνω...
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 24 3_zps4d69e2b4
Τόπος : Αθήνα

Παρ Οκτ 02, 2015 5:36 pm
Θα το κάνω. Όμως δεν έχω λεφτά για νέα κάρτα γραφικών Sad

Στο youtube είδα σε ένα αστείο βίντεο την παρακάτω σκηνή και μου φάνηκε αστεία, έτσι έψαξα από πιο ανιμε είναι. Βρήκα ότι είναι από το Prison School (2015) και το έβαλα αμέσως να κατεβαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Μετά είδα ότι είναι ecchi και είπα σιγά αλλά τελικά πλησιάζει πολύ το hentai ειδικά το manga, δείτε απλά μια google search: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τελικά δεν το κατεβάζω γιατί είναι πολύ fan service.
Άραγε εκεί θα καταντήσουν τα ανιμε (αν δεν το έκαναν ήδη).
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey

Παρ Οκτ 02, 2015 7:41 pm
Costascss έγραψε:Θα το κάνω. Όμως δεν έχω λεφτά για νέα κάρτα γραφικών  Sad

Στο youtube είδα σε ένα αστείο βίντεο την παρακάτω σκηνή και μου φάνηκε αστεία, έτσι έψαξα από πιο ανιμε είναι. Βρήκα ότι είναι από το Prison School (2015) και το έβαλα αμέσως να κατεβαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Μετά είδα ότι είναι ecchi και είπα σιγά αλλά τελικά πλησιάζει πολύ το hentai ειδικά το manga, δείτε απλά μια google search: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τελικά δεν το κατεβάζω γιατί είναι πολύ fan service.
Άραγε εκεί θα καταντήσουν τα ανιμε (αν δεν το έκαναν ήδη).

Να κατελιγαν εκι καλα θα ηταν μονο loilis και moe εχουμε τωρα
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Οκτ 06, 2015 6:48 pm
Έπαιξα τη πρώτη πιστα του Fire Emblem: Radiant Dawn (Wii) και εκεί έχει μια μικρή περιοχή που ονομάζεται Crimea για την οποία μάχονται δύο τεράστια βασιλιά για να την πάρουν. Το game είναι του 2007, νομίζω πριν αρχίσει η κρίση στην Κριμαία, δεν είναι εντυπωσιακό?
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Οκτ 06, 2015 6:51 pm
Το remeber me αξίζει, ξέρετε;
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey

Τρι Οκτ 06, 2015 8:12 pm
redlegend έγραψε:Το remeber me αξίζει, ξέρετε;
Ε το story ειναι ok αλλα τα beat them up mechanics επρεπε να ειναι πιο costumizable και θα ηταν αρκετα καλο αλλα και το Gameplay ειναι οκ
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Οκτ 06, 2015 8:19 pm
^Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το mass effect, τελικά πήρα το mass effect επειδή στο internet το κραζαν το remember me, αλλά μου έχει κολλήσει για κάποιο λόγο ότι έκανα βλακεία.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Τρι Οκτ 06, 2015 10:36 pm
Τα έχω και τα δύο και σκοπεύω να τα παίξω στο προσεχές διάστημα. Τα έχω πολύ ψηλά στο backlog list μου
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Παρ Οκτ 09, 2015 9:29 pm
Όχι. Το έχω τερματίσει 6 φορές και σου λέω ότι δεν αξίζει. Εκτός αν δεν είσαι completionist και το πήρες free.
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena

Τετ Οκτ 21, 2015 7:59 pm
Παίδες θέλω την γνώμη σας,την βοήθειά σας(κατά κάποιον τρόπο) απ όσα μπορεί να ξέρετε

Θέλουμε να οργανώσουμε ένα πάρτι,παρεάκι καμιά 10-15αρια άτομα να βάλουμε λεφτά(και ρεφενέ εφ'όσον δε γινόταν σε σπίτι,δηλαδή ο καθένας έφερνε κι ένα μπουκάλι),για σπίτι όμως δεν κάθεται οπότε θέλουμε να ψαχτούμε για εξωτερικό χώρο.Το θέμα όμως είναι πως ως ανήλικοι κανονικά δεν πρέπει να μας αφήσουν τα ποτά στο μαγαζί που θα βρούμε,και λογικά θα μας βάλουν να υπογράψουμε εμείς ότι παίρνουμε κάθε ευθύνη

Σε περίπτωση όμως που το μαγαζί δεν έχει θέμα,ζητάει να πάρει τα λεφτά μπροστά και το πάρτι έκλεισε ,τι ποσό λέτε να είναι?(μιλάμε τώρα για χώρο με μάξιμουμ 200 με το ζόρι άτομα έτσι)
Γιατί άμα είναι κάνα 500αρικο δεν συμφέρει να το ψάξουμε,και χίλιες φορές περισσότερο να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι και να φιλήσουμε κατουρημένες ποδιές μπας και καταφέρουμε να το κάνουμε σε σπίτι....
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Παρ Οκτ 23, 2015 11:23 am
Τελικά το τελευταίο καλό παιχνίδι της ΚΟΝΑΜΙ ήταν το Suikoden του PSP το 2012...μια χαρά βγήκε. Very Happy

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena

Παρ Οκτ 23, 2015 2:41 pm
Τι κωλόβροχο ήταν αυτό χθες,όλη η Αθήνα πνίγηκε...κωλοκράτος
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Σαβ Οκτ 24, 2015 1:12 am
Μου λείπει πολύ ο υπολογιστής μου, ή θα λείπω ή θα είμαι πτώμα και θα κοιμάμαι ή, το χειρότερο, θα έχει φασαρία σπίτι μου και δεν θα μπορώ να παίξω ή να δω ταινία (δυστυχώς από τότε που πήρε σύνταξη η μάνα μου έχει συνέχεια φασαρία σπίτι μου, δεν μπορώ να ηρεμήσω). Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Σαβ Οκτ 24, 2015 5:05 pm
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Οκτ 27, 2015 8:10 pm
Ερώτηση:
Ξέρει κάποιος από bitcoin? Αξίζει? Είναι αξιόπιστο?

Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι βρήκα τα BloodRayne 1 και 2 με 0.99 euro το καθένα αλλά αυτή η σελίδα δέχεται μόνο paypal (που δεν έχω) και BidCoin:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης