Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Σαβ Μάης 14, 2016 1:21 am
Γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως ξανά:
Edit:
redlegend Παίζεις Warframe? Έπαιξα λίγο πριν λίγο καιρό.
Edit:
redlegend Παίζεις Warframe? Έπαιξα λίγο πριν λίγο καιρό.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 14, 2016 9:27 am
Το tutorial έχω κάνει μόνο, αλλά φάνηκε ωραίο, οπότε κάποια στιγμή θα το συνεχίσω.Costascss έγραψε:redlegend Παίζεις Warframe? Έπαιξα λίγο πριν λίγο καιρό.
Σαβ Μάης 14, 2016 4:16 pm
Costascss έγραψε:Γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως ξανά:
Περισσότερο ρεζίλι από το γεγονός ότι βγάζουμε τους ίδιους προδότες βλάκες στην προεδρική καρέκλα που όλη η υπόλοιπη δύση βγάζει; Σιγά, όταν αρχίσουμε να δίνουμε νησιά στους τούρκους και να φιλάμε τα πόδια των γερμανών, ίσιως να γίνουμε περισσότερο ρεζίλι, αλλά θα χρειαστεί να το κάνουμε και οικιοθελώς, όχι όταν η Τουρκιά, Αμερική, ΝΑΤΟ και Ευρώπη είναι έτοιμες να σε κρεμάσουν, δηλητηριάσουν και να πυροβολήσουν το πτώμα.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Μάης 15, 2016 7:48 pm
Φοβάμαι ότι έχεις δίκιο. Μας χτυπάνε στα αχαμνά και μετά γελάνε μαζί μας.
Μας αναγκάζουν να κόψουμε εντελώς τα στρατιωτικά έξοδα την ίδια ώρα που οι τούρκοι μας πιέζουν περισσότερο (για να μας τελειώσουν τα ανταλλακτικά και καύσιμα πιο γρήγορα) κάτω από την προστασία του ΝΑΤΟ.
Ταυτόχρονα, ενώ λιποθυμούν τα παιδιά στα σχόλια, πριν ακόμα να ξεκινήσει ο "κόφτης", η τρόικα λέει "ε και να μην πληρώσετε ένα τρίμηνο τους μισθούς και συντάξεις τι έγινε"
Και ενώ γίνονται όλα αυτά εμείς δείχνουμε πόσο μεγάλα ... έχουμε ακόμα, φροντίζοντας τους μετανάστες ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος ξύνει τα ...δακια του.
Μας αναγκάζουν να κόψουμε εντελώς τα στρατιωτικά έξοδα την ίδια ώρα που οι τούρκοι μας πιέζουν περισσότερο (για να μας τελειώσουν τα ανταλλακτικά και καύσιμα πιο γρήγορα) κάτω από την προστασία του ΝΑΤΟ.
Ταυτόχρονα, ενώ λιποθυμούν τα παιδιά στα σχόλια, πριν ακόμα να ξεκινήσει ο "κόφτης", η τρόικα λέει "ε και να μην πληρώσετε ένα τρίμηνο τους μισθούς και συντάξεις τι έγινε"
Και ενώ γίνονται όλα αυτά εμείς δείχνουμε πόσο μεγάλα ... έχουμε ακόμα, φροντίζοντας τους μετανάστες ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος ξύνει τα ...δακια του.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιουν 08, 2016 5:07 pm
Το steam δίνει το Watch dogs με 12 euro, αξίζει γιατί έχω ακούσει ότι παρά τον ντόρο είναι πολύ βαρετό?
Το άλλο πρόβλημα είναι ότι αρχίζει το summer sale σε λίγο.
Το άλλο πρόβλημα είναι ότι αρχίζει το summer sale σε λίγο.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 08, 2016 5:45 pm
^Μετριο είναι, 12€ αξίζει πιστεύω, αλλά αφού έρχονται τα summer sales καλύτερα κράτα τα.
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιουν 09, 2016 2:37 am
^Βασικά, μόνο 2 games θέλω να πάρω στο sales, άντε και κανένα ff. Αλλά επειδή θέλω να χαλάσω μέχρι 50-60 euro θα το αφήσω γιατί μπορεί να βρω κάτι καλύτερο (μια και το λες και εσύ).
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Ιουν 14, 2016 9:30 pm
(γιατί δεν μιλάτε, μισώ να κάνω double posts)
Τώρα έμαθα για κάτι που έγινε το 2012, δύο άτομα από την ομάδα που φτιάχνει την σειρά παιχνιδιών ΑΡΜΑ συνελήφθησαν από την Ελληνική αστυνομία με την κατηγορία της κατασκοπίας όταν βρέθηκαν στις φωτογραφικές τους μηχανές πολλές φωτογραφίες από της στρατιωτικής βάσης της Λήμνου. Αυτά τα άτομα, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές, τράβηξαν αυτές τις φωτογραφίες για το παιχνίδι ΑΡΜΑ III. Μετά από αυτό το γεγονός εννοείται ότι πολλοί fan από όλο τον κόσμο νευρίασαν και κατηγορούσαν τις Ελληνικές αρχές για αυτήν την σύλληψη, όπως λένε η κατηγορια είναι ηλίθια.
Ο λόγος που σκέφτομαι τόσο πολύ αυτό το γεγονός είναι ότι πρώτα από όλα δεν μου αρέσει να κακολογούν την χώρα μου και κάποια από αυτά τα άτομα ήταν πραγματικά εξαγριωμένοι με την Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς, ακόμα χειρότερα, χλεύασαν την Ελλάδα λέγοντας ότι είναι μικρή χώρα με στρατό που κανένας δεν ενδιαφέρεται να κατασκοπεύσει και ότι αν ήθελε κάποιος να κατασκοπεύσει αυτήν την βάση θα μπορούσε να μπει google earth (φαίνεται από εκεί).
Και αναρωτιέμαι, γιατί να το κάνουν, όλοι ξέρουν ότι σε όλες τις χώρες κόσμου απαγορεύεται να τραβήξεις φωτογραφίες στρατιωτικού υλικού (οχημάτων, όπλων, προσωπικού και ακινήτων) χωρίς ειδική άδεια. Σαν να πήγαιναν γυρεύοντας, τι θα έλεγαν όλοι αυτή αν συνέβαινε στην χώρα τους άραγε;
Τώρα έμαθα για κάτι που έγινε το 2012, δύο άτομα από την ομάδα που φτιάχνει την σειρά παιχνιδιών ΑΡΜΑ συνελήφθησαν από την Ελληνική αστυνομία με την κατηγορία της κατασκοπίας όταν βρέθηκαν στις φωτογραφικές τους μηχανές πολλές φωτογραφίες από της στρατιωτικής βάσης της Λήμνου. Αυτά τα άτομα, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές, τράβηξαν αυτές τις φωτογραφίες για το παιχνίδι ΑΡΜΑ III. Μετά από αυτό το γεγονός εννοείται ότι πολλοί fan από όλο τον κόσμο νευρίασαν και κατηγορούσαν τις Ελληνικές αρχές για αυτήν την σύλληψη, όπως λένε η κατηγορια είναι ηλίθια.
Ο λόγος που σκέφτομαι τόσο πολύ αυτό το γεγονός είναι ότι πρώτα από όλα δεν μου αρέσει να κακολογούν την χώρα μου και κάποια από αυτά τα άτομα ήταν πραγματικά εξαγριωμένοι με την Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς, ακόμα χειρότερα, χλεύασαν την Ελλάδα λέγοντας ότι είναι μικρή χώρα με στρατό που κανένας δεν ενδιαφέρεται να κατασκοπεύσει και ότι αν ήθελε κάποιος να κατασκοπεύσει αυτήν την βάση θα μπορούσε να μπει google earth (φαίνεται από εκεί).
Και αναρωτιέμαι, γιατί να το κάνουν, όλοι ξέρουν ότι σε όλες τις χώρες κόσμου απαγορεύεται να τραβήξεις φωτογραφίες στρατιωτικού υλικού (οχημάτων, όπλων, προσωπικού και ακινήτων) χωρίς ειδική άδεια. Σαν να πήγαιναν γυρεύοντας, τι θα έλεγαν όλοι αυτή αν συνέβαινε στην χώρα τους άραγε;
Τρι Ιουν 14, 2016 9:34 pm
Πας να βγάλεις άκρη με τους ηλίθιους που στη χώρα τους είναι κοτούλες και νομίζουν πως στις άλλες χώρες είναι ξεφραγα αμπέλια...
Τετ Ιουν 15, 2016 1:00 pm
Γιατί η Ευρώπη και η Αμερική σιχαίνονται τις χώρες που σε σχέση με αυτές, είναι σχετικά υγιείς πνευματικά και πολιτισμικά...σε σχέση με αυτές πάντα έτσι, έχουμε άπειρα χάλια, αλλά όλα αυτά οχρυούν μπροστά σε αυτά της κάθε ευρωπαϊκής χώρας. Είναι ο λόγος που οι αμερικάνοι ενθαρύνουν των βιασμών των ιαπώνων κοριτσιών και γυναικών, ιδίως στην Οκινάουα και τον θάνατο των Ιαπώνων αντρών και όταν τους πιάνουν απλά τους στέλνουν διακοπές και τα ΗΕ απλά τους χειροκροτάνε. Σιχαμενοι όλοι τους.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιουν 15, 2016 2:03 pm
Και οι δικοί μας έτσι είναι, οι απλοί πολίτες που σκέφτονται έτσι με προβληματίζουν
Τετ Ιουν 15, 2016 3:28 pm
Οι δικοί μας είναι ανίδεοι, ηλίθιοι και αγράμματοι, κακούβουλοι και μαυρόψυχοι δεν έχουμε γίνει ακόμα. Οι δικοί μας μπορούν να φτιαχτούν
Τετ Ιουν 15, 2016 6:38 pm
Aπλά δείτε του Αγγλους τι κάνουν στο euro. Που να τα κάνουν αυτά στη χώρα τους...
Τετ Ιουν 15, 2016 6:44 pm
Δες τι κάνουν όλοι στο Γιούρο Τζιμ, φρίκη και αίσχος, έχουμε τους βάρβαρους και τους βάνδαλους φανατικούς από την μια και τους τρικαράγκιοζους φασίστες από την άλλη, ένας και ένας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου του καναπέ.
Τετ Ιουν 15, 2016 11:18 pm
ναι και κατα τ'αλλα λενε για την Ελλάδα...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιουλ 29, 2016 11:18 pm
Έβγαλε μια ωραία προσφορά το what's up, με 5€ όλο το καλοκαίρι, κάθε μέρα για 8 ώρες 1 gb χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Είμαι διακοπές και μου έκατσε πραγματικά κουτί, έπαιζα πάνω από 1 ώρα και 40 λεπτά Fifa 15 online και μου έφαγε μόνο 40 mb, δλδ τίποτα και αύριο ξανά γεμίζουν, μια χαρά
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης