Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τετ Απρ 15, 2015 2:40 am
Μάλλον έχεις δίκιο. Το είχα ψάξει πάλι παλιά για εδώ και τίποτα
Τετ Απρ 15, 2015 12:50 pm
Του τρελαίνεται κανενός άλλου το Avast κάθε που μπαίνει στο φόρουμ; Γιατί εμένα μου βαράει συναγερμό για τα bannerakia της Anime-Eclipse και δεν με αφήνει να μπώ καν στο σάιτ τους;
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Τετ Απρ 15, 2015 1:28 pm
^Θέλεις να τους γράψω εκ μέρους σου?
Τι έχει γίνει με το Origin, είχα δυο games (Sims 3 και Dragon Age Origins) και μου δείχνει ότι δεν έχω τίποτα?
Τι έχει γίνει με το Origin, είχα δυο games (Sims 3 και Dragon Age Origins) και μου δείχνει ότι δεν έχω τίποτα?
Τετ Απρ 15, 2015 4:06 pm
Όχι, ευχαριστώ. Απλά μου τρελαίνεται το avast και μου μπλοκάρει ότι έχει σχέση με το σάιτ για κάποιον λόγο.
Πεμ Απρ 16, 2015 2:44 am
Το avast είναι για τα μπάζα πραγματικά. Παντού υιούς βλέπει...
Εγω χρησιμοποιώ χρόνια της microsoft μαζί με το Malwarebytes Anti-Malware και δεν έχω κανένα θέμα ασφάλειας
Εγω χρησιμοποιώ χρόνια της microsoft μαζί με το Malwarebytes Anti-Malware και δεν έχω κανένα θέμα ασφάλειας
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Απρ 16, 2015 5:41 pm
^Κάντε μια ψηφοφορία για Αντί-virus.
Μόλις έμαθα ότι το Claymore τελείωσε
Και εγώ επίτηδες δεν διάβαζα τον τελευταίο χρόνο για να αφήσω να βγούν αρκετοί τόμοι και τελικά τελειώνει 6 τόμους μετά από εκεί που είμαι (21 -> 27)
Πολύ απότομα το τελείωσαν, πάνω στο καλύτερο σημείο
Μόλις έμαθα ότι το Claymore τελείωσε
Και εγώ επίτηδες δεν διάβαζα τον τελευταίο χρόνο για να αφήσω να βγούν αρκετοί τόμοι και τελικά τελειώνει 6 τόμους μετά από εκεί που είμαι (21 -> 27)
Πολύ απότομα το τελείωσαν, πάνω στο καλύτερο σημείο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Απρ 17, 2015 1:08 pm
Είδα σε ένα άλλο τοπικ κάτι thanks buttons, που στο καλό βρέθηκαν αυτά, ξέρει κανείς;
Παρ Απρ 17, 2015 11:06 pm
χαχαχα τσιμπα ένα thanks που το είδες
Τσεκάρετε το remix που έκανα στο trooper των iron maiden
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Απρ 18, 2015 1:27 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]redlegend έγραψε:Είδα σε ένα άλλο τοπικ κάτι thanks buttons, που στο καλό βρέθηκαν αυτά, ξέρει κανείς;
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Σαβ Απρ 18, 2015 3:45 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] παιδιά γράψτε εδώ,θα βοηθήσετε πολύ
κι όπως κ να το κάνουμε είναι διασκεδαστικό θέμα,φαντάζομαι σ'όσους δεν πάνε πια σχολείο θα θυμίσει καλές στιγμές
κι όπως κ να το κάνουμε είναι διασκεδαστικό θέμα,φαντάζομαι σ'όσους δεν πάνε πια σχολείο θα θυμίσει καλές στιγμές
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Απρ 18, 2015 7:21 pm
Ευχαριστώ και ανταποδίδω.Green Rider έγραψε:χαχαχα τσιμπα ένα thanks που το είδες
Ωραίο είναι, θα το δείξω και σε ένα φίλο που έχει τρέλα με iron maiden, θα του αρέσει σίγουρα πιστεύω!!
@costascss ούτε εδω δείχνει την εικόνα, απο link τις βάζεις κατευθείαν ή απο το pc σου;
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Πεμ Απρ 23, 2015 12:18 am
χρονια πολλα στους γιωργους.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Απρ 23, 2015 2:19 pm
Χρόνια πολλά και σε εσένα και στον bnsgoldranger και σε όλους τους άλλους που γιορτάζουνGEOHERO έγραψε:χρονια πολλα στους γιωργους.
Πεμ Απρ 23, 2015 2:42 pm
το final boss του Revelations χάλασε όλο το παιχνίδι...
Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους τους Γιώργηδες του φόρουμ και τη φίλη μας τη Τζωρτζίνα
Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους τους Γιώργηδες του φόρουμ και τη φίλη μας τη Τζωρτζίνα
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Απρ 23, 2015 9:44 pm
^Για πιο παιχνίδι λες (Assassin's Creed Revelations)?
Έχω να μπω πολλές μέρες γιατί πέρασα μια οδύσσεια με το pc μου 6 μέρες. Είναι 2 μήνες που πήρα το νέο pc και τις τελευταίες μέρες χάλασε η μητρική μου και ο καινούριος σκληρός δίσκος. Οι ζημιες αυτές κατάστρεψαν την εγγύηση αλλά τουλάχιστον έφτιαξα τις ζημιές με πατέντες... Από αυτά έχασα και μια σημαντική εργασία για ένα εργαστήριο.
Δεν φαντάζεστε τι κλάμα έριξα τις τελευταίες μέρες..
Έταξα μια λαμπάδα για την κυριακή για να μην συμβεί τίποτα ξανά στο pc μου (γιατί χωρίς εγγύηση άστα να πάνε).
Τα μόνα καλά νέα που έχω είναι ότι εχτές πήρα το δίπλωμα οδήγησης (σιγά το πράγμα).
Ναι από link. Αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει πια. Μάλλον την κατέβασαν.redlegend έγραψε:@costascss ούτε εδω δείχνει την εικόνα, απο link τις βάζεις κατευθείαν ή απο το pc σου;
Έχω να μπω πολλές μέρες γιατί πέρασα μια οδύσσεια με το pc μου 6 μέρες. Είναι 2 μήνες που πήρα το νέο pc και τις τελευταίες μέρες χάλασε η μητρική μου και ο καινούριος σκληρός δίσκος. Οι ζημιες αυτές κατάστρεψαν την εγγύηση αλλά τουλάχιστον έφτιαξα τις ζημιές με πατέντες... Από αυτά έχασα και μια σημαντική εργασία για ένα εργαστήριο.
Δεν φαντάζεστε τι κλάμα έριξα τις τελευταίες μέρες..
Έταξα μια λαμπάδα για την κυριακή για να μην συμβεί τίποτα ξανά στο pc μου (γιατί χωρίς εγγύηση άστα να πάνε).
Τα μόνα καλά νέα που έχω είναι ότι εχτές πήρα το δίπλωμα οδήγησης (σιγά το πράγμα).
Παρ Απρ 24, 2015 12:47 pm
Costascss έγραψε:^Για πιο παιχνίδι λες (Assassin's Creed Revelations)?
Οχι. Αν θυμάσαι καλά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτή τη σειρά παιχνιδιών. Αργότερα όταν πέσει η τιμή του 1. Εχώ το 2 και το 4 στο xbox 360 δωρεάν από games with gold αλλά για την ώρα δεν ασχολούμαι. Είχα παίξει λίγο το 2 και μου είχε σπάσει τα νεύρα ο χειρισμός. Πρέπει να παίξω το 1 πρώτα να συνηθίσω και να καταλάβω τι γίνεται. Για το Resident Evil Revelations λέω. Τελικά δεν ήθελε κόπο άλλα τρόπο το final boss. Αλλά δεν είχα rocket launcher θα έσπαγα την κονσόλα....
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης