Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 9 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Πεμ Απρ 09, 2015 12:22 am
Έχω την εντύπωση ότι τα επεισόδια στο The Walking Dead Season 2 το παιχνίδι είναι πολύ πιο μικρά από την πρώτη σεζόν  Sad
Το καλό είναι ότι σε ανταμείβουν με ωραία τραγούδια στο τέλος.
Σπόιλερ:
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 9 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Πεμ Απρ 09, 2015 1:28 am

Tι φοβερό remake. Απορώ πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια. Ωρα να ξεφορτωθώ ακόμα ένα απωθημένο γιατί στο gameboy ήταν παλουκάρα και είχε περιορισμένα continue...

Μιλώντας για gameboy πάλι μου έρχεται στο μυαλό το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών με το καλύτερο sountrack ever...το gargoyle's quest  cheers

Διαβάστε και αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Απρ 09, 2015 10:30 am
Έπαιξα ενα  demo του beyond:two souls και απλά ήταν τέλειο και λίγα λέω! Είχε και Ελληνικά κιόλας!! μόλις τελειώσω απο τις εξετάσεις βρήκα τι θα πάρω!
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 9 3_zps4d69e2b4
Τόπος : Αθήνα

Σαβ Απρ 11, 2015 9:16 pm
Για το Yu-gi-oh! που λέγαμε, βρήκα ένα Ελληνικό online game που όμως έχει λίγες κάρτες, ίσως επειδή είναι beta (ή λόγο των αυστηρών κανονισμών της konami). Μπουρούμε να παίξουμε κανένα game κάποια στιγμή.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Κυρ Απρ 12, 2015 1:37 pm

Tο έχετε δει αυτό;  Shocked το πρόσθεσαν στο τέλος του hd λέτε να ισχύει;
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Κυρ Απρ 12, 2015 2:42 pm
Άνετα, είχαν πει ότι θα κάνουν και άλλα Type παιχνίδια στο ίδιο ή παρόμοιο στύλ αν πήγαινε καλά το Type-0.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Κυρ Απρ 12, 2015 8:26 pm
^Α δε το είχα ακούσει αυτό, τότε σίγουρα θα βγάλουν, το συγκεκριμένο είναι μόνο στο ps4, στο psp δεν υπάρχει τέτοια σκηνή. Πάντως αν βγει λογικά δεν θα έχει τους ίδιους χαρακτήρες δυστυχώς Sad 
Πρεπει να παρω ps4 μου φαινεται και ειείναι πάρα πολύ δυσκολο αυτη την εποχη Sad
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Απρ 12, 2015 9:18 pm
^1. Ωραία θα είναι αλλα θα προτιμούσα να μην έχει πάλι το FF όνομα γιατί καταντάει ξεφτίλα.

^2. Ίσως βγει και για pc γιατί παγκόσμια αρχίζει να υπάρχει μια μικρή άνοδος του, απλά οι εταιρίες ακόμα προτιμούν τις κονσόλες (και όσοι θέλουν να είναι ξαπλωμένοι σε καναπέ όταν παίζουν Razz )
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Κυρ Απρ 12, 2015 9:22 pm
μέχρι type-3 θα βγει διάβασα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Κυρ Απρ 12, 2015 9:41 pm
Μακάρι να βγει έως το 3 θα ήταν τέλεια.

@Costascss αν βγει σε pc θα είναι μια μικρή ανακούφιση, αλλά και πάλι έχω πρόβλημα, το κύριο pc μου δεν παίζει παιχνίδια και πρέπει να δανείζομαι του αδερφού μου το οποίο όμως το έχει για τη δουλειά (είναι και laptop)  οπότε δε θα μπορώ να λιώνω με την ησυχία μου.
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Κυρ Απρ 12, 2015 11:47 pm
redlegend έγραψε:^Α δε το είχα ακούσει αυτό, τότε σίγουρα θα βγάλουν, το συγκεκριμένο είναι μόνο στο ps4, στο psp δεν υπάρχει τέτοια σκηνή. Πάντως αν βγει λογικά δεν θα έχει τους ίδιους χαρακτήρες δυστυχώς Sad 
Πρεπει να παρω ps4 μου φαινεται και ειείναι πάρα πολύ δυσκολο αυτη την εποχη Sad

Ποτέ δεν θα είχε τους ίδιους χαρακτήρες, ΄πως και τα FF, εκτός από πολύ συγκεκριμένες συνέχειες, οι κύριοι τίτλοι δεν έχουν ποτέ τους ίδιους χαρακτήρες πόσο μάλλον τους ίδιους κόσμους.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Απρ 13, 2015 1:24 pm
Red Forever έγραψε:
redlegend έγραψε:^Α δε το είχα ακούσει αυτό, τότε σίγουρα θα βγάλουν, το συγκεκριμένο είναι μόνο στο ps4, στο psp δεν υπάρχει τέτοια σκηνή. Πάντως αν βγει λογικά δεν θα έχει τους ίδιους χαρακτήρες δυστυχώς Sad 

Ποτέ δεν θα είχε τους ίδιους χαρακτήρες, ΄πως και τα FF, εκτός από πολύ συγκεκριμένες συνέχειες, οι κύριοι τίτλοι δεν έχουν ποτέ τους ίδιους χαρακτήρες πόσο μάλλον τους ίδιους κόσμους.
Το σκέφτηκα σαν συνέχεια της ιστορίας/κόσμου του type 0, για αυτό είπα για τους χαρακτήρες, πάντως όσο βλέπω το teaser όλο και περισσότερο μου θυμίζει τον Ace αυτός, έχει και το ''we have arrived'' που είναι ατάκα της class 0, αλλά αυτός στο Video έχει κατάνα ενώ στο 0 ο Ace έχει κάτι μαγικά τραπουλόχαρτα, και ούτε το σκηνικό πολυ κολλάει.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Απρ 13, 2015 1:38 pm
Δεν μπορώ να το πιστέψω πως επιτέλους τελειώσαν οι gingaman που τους είχε πιάσει άλλη ομάδα και τους είχε παρατήσει παλιότερα. Οπώς επίσης και το γεγονός πως οι Carranger θέλουν μόνο δύο επεισόδια και αυτοί. Ειδικά το δεύτερο κάνω υπομονή εφτά χρόνια τώρα. Ακόμα πιο φανταστικό νέο είναι πως το millionfordcuriocity τώρα θα βγάζει πολύ πιο γρήγορα τους ohranger και μετά θα πιάσει Dynoman. Το imagination subs από την άλλη που έβγαλε σε χρόνο ρεκόρ όλα τα επεισόδια των Abanrager που υπήρχαν με hk subs μόνο πριν θα αρχίσει τους gogov που είχε παρατήσει ο hikarisenshi στο 17ο επεισόδιο. Ετσι όπως πάει το θέμα δεν είμαι και πολύ μακρυά από το να έχω δει όλες τις σειρές των super sentai. Το ευχόμουν με όλη μου τη ψυχή αυτό το πράγμα. Δεν πίστευα πως θα γίνονταν τόσο σύντομα ωστόσο. Αντε guis τελείωνε bioman και fiveman και συ να γουστάρουμε. Και turboranger βγείτε πιο γρήγορα και σεις από τους love & care!!!  Very Happy
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Απρ 14, 2015 2:20 pm
Απορία: Έχω δει πολλές φορές σε διάφορα forums να ποστάρουν links που σε πάει σε ένα συγκεκριμένο post (εκτός από topic), πως γίνεται?
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τετ Απρ 15, 2015 1:56 am
στα άλλα γίνεται όντως. Εδώ δεν βλέπω να μπορείς να το κάνεις κάπως. Στο rangercrew το κάνω που έχουν vbuletin
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τετ Απρ 15, 2015 2:40 am
Μάλλον έχεις δίκιο. Το είχα ψάξει πάλι παλιά για εδώ και τίποτα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης