Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 37 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Σαβ Σεπ 13, 2014 3:57 pm
redlegend έγραψε:^τιποτα 

θα βγει τέταρτος κύκλος the legend of korra 
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ναι είχε ανακοινωθεί από την αρχή του τρίτου.
GEOHERO
GEOHERO
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 37 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Κυρ Σεπ 14, 2014 12:29 am
Costascss έγραψε:@siderislol: Λόγο ηλικίας δεν ξέρεις την Sakura από την Cardcaptor Sakura Shocked
Όταν το είδα στο θέμα με τις υπογραφές κόλλησα και σκέφτηκα "μα τι λέει αυτός, αφού είναι Sakura..."

redlegend έγραψε:
Και λίγα λέει ο τύπος
Άστα να πάνε. Αυτή η εταιρία κατέστρεψε κάποιες πολύ ωραίες σειρές των παιδικών μας χρόνων γιατί η Ελλάδα έπαιρνε σειρές από αμερική. Όσο για το One Piece το πήραμε από την ισπανία που αυτή το πήρε από την 4kids και έγινε χαλασμένο τηλέφωνο.

Δεν αντέχω άλλο αυτήν την αμερικανοποίηση των πάντων. Οι αμερικανικές εταιρίες και κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχουν και άλλες κουλτούρες και πολιτισμοί (οι πολίτες είναι πολύ πιο ανοιχτόμυαλοι). Αν προσέξετε δεν υπάρχει ούτε μια σειρά ταινία ή καρτούν της αμερικής που να μην προβάλλεται συνέχεια η αμερικάνικη σημαία ή να μην ακούγεται ο εθνικός ύμνος (άντε να υπάρχουν 5 στις 5 χιλιάδες).
Και μετά αναρωτιέται η κυβέρνηση γιατί ο ρατσισμός και ο αναλφαβητισμός είναι οι μεγαλύτερες μάστιγες των ΗΠΑ.... (γιατί άραγε?...)
ναι το ξερω διακια μου υπογραφη ειναι η sakura cardcaptor
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 37 3_zps4d69e2b4
Τόπος : Αθήνα

Δευ Σεπ 15, 2014 1:30 pm
^Δεν κατάλαβα, αυτό το έλεγα στον siderislol για αυτό που είπε στην υπογραφή σου.

Skyrim 3.74 euro στο steam μόνο για σήμερα.
Και όλα της camcom -50-60%.

Πήρα το DMC 4 γιατί απελπιστικά, δεν το βρίσκω πουθενά σε cd για pc. Έχω φάει τον κόσμο.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Δευ Σεπ 15, 2014 4:20 pm
Οχι να το παινευτώ άλλα έκανα απίστευτο ρεμίξ. Εχεί κολλήσει το replay button  cheers
GEOHERO
GEOHERO
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012

Δευ Σεπ 15, 2014 4:35 pm
Costascss έγραψε:^Δεν κατάλαβα, αυτό το έλεγα στον siderislol για αυτό που είπε στην υπογραφή σου.

Skyrim 3.74 euro στο steam μόνο για σήμερα.
Και όλα της camcom -50-60%.

Πήρα το DMC 4 γιατί απελπιστικά, δεν το βρίσκω πουθενά σε cd για pc. Έχω φάει τον κόσμο.
η υπογραφη που εχω μαλλον ειναι η μοναδικη που εχει την sakura cardcaptor.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Σεπ 15, 2014 5:33 pm
Ρε παιδιά στο fifa 15 αύξησαν την δυσκολία πολύ ή μου φαίνεται  scratch
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Σεπ 15, 2014 7:57 pm
Τώρα που είπες fifa, φαντάζομαι ότι ξέρετε για τον μύθο των fifa. Όποιος παίχτης απεικονιστεί στο εξώφυλλο του game τραυματίζεται άσχημα και μένει εκτός για 1-2 χρόνια ή οι αποδόσεις του πέφτουν κατακόρυφα για την σεζόν που απεικονίζεται. Προσωπικά δεν το έχω προσέξει.
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey

Δευ Σεπ 15, 2014 8:31 pm
Costascss έγραψε:Τώρα που είπες fifa, φαντάζομαι ότι ξέρετε για τον μύθο των fifa. Όποιος παίχτης απεικονιστεί στο εξώφυλλο του game τραυματίζεται άσχημα και μένει εκτός για 1-2 χρόνια ή οι αποδόσεις του πέφτουν κατακόρυφα για την σεζόν που απεικονίζεται. Προσωπικά δεν το έχω προσέξει.

Στο madden δεν ειναι αυτο?
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Σεπ 15, 2014 9:45 pm
Από εκεί που το διάβασα έλεγε ότι είναι και στο ποδόσφαιρο (soccer).
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Σεπ 16, 2014 12:18 am
redlegend έγραψε:Ρε παιδιά στο fifa 15 αύξησαν την δυσκολία πολύ ή μου φαίνεται  scratch
Σοβαρά? Πρώτο ματς κέρδισα 4-3 τη Σίτυ εγώ. Νικούσα 3-0, με ισοφάρισαν και κέρδισα στις καθυστερήσεις  lol!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Σεπ 16, 2014 6:42 am
^ τι να σου πω στο 14 έπαιζα στο expert και τα κατάφερνα να νικησω, εδώ με το ζόρι έπαιρνα μπάλα μάλλον δεν θα ήταν η μέρα μου
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Σεπ 16, 2014 1:36 pm
Όταν το είδα δεν το πίστευα: Ο Verne Troyer τα είχε και παντρεύτηκε για μια μέρα το μοντέλο Geneviève Gallen.

Και μετά τα έφτιαξε με την σκηνοθέτιδα Ranae Shrider (CSI: Crime Scene Investigation, New Girl). Η οποία για να πλουτίσει και να πάρει δημοσιότητα διέρρευσε sex tape με τους δυο τους. Ένας παραγωγός προνόταινιών προσπάθησε να την πουλήσει αλλά τον σταμάτησε ο έξαλλος Verne Troyer.

Geneviève Gallen:
Σε κάποιες εικόνες μου φαίνεται σαν άνδρας με φουστάνι Razz
Έχει ωραίο σώμα αλλά στα περιοδικά πέφτει photoshop στο πρόσωπο της πιστεύω.

Ranae Shrider:
Κρίμα γιατί φαίνονται ευτυχισμένοι οι δυο τους στις εικόνες.
Η τελευταία εικόνα είναι μια από τις πολλές που έδωσαν τα αμερικανικά κανάλια στην δημοσιότητα από την sex tape.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Σεπ 16, 2014 3:22 pm
βαριέμαι να πάω για δουλειά πάλι, έλεος  Rolling Eyes
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Σεπ 17, 2014 4:07 pm
Δυο μέρες έχει που κυκλοφόρησε το fifa 15 και το 14 είδη έπεσε στα 20 ευρό στο psn.Το έχει παρακάνει η ea, καθε φορά που βγάζει καινούριο παιχνίδι μιας σειράς, το προηγούμενο ξεχνιέται όλο και ποιο γρήγορα κάθε φορά
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6813
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2012
Τόπος : Κύπρος
https://www.youtube.com/user/TheRedranger1997

Τετ Σεπ 17, 2014 8:32 pm
πωπω 3 μερες εχω να μπω στο φορουμ Razz . Ευτυχως δεν εγιναν πολλες δημοσιευσεις lol!

Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Σεπ 18, 2014 1:01 am
Στην αρχή το έκραζα αλλά ίσως έχει πλάκα το turbox usb HD Media player που διαφημίζει το πλαίσιο. Παίζει όλα τα είδη βίντεο και υπότιτλους (μέχρι και flv), παίρνει usb 3 εξωτερικούς, συνδέεται στο internet και έχει ενσωματωμένο το utorrent. Επίσης παίρνει επιπλέον ηχεία. Η μόνη βλακεία του είναι η τιμή του 99 ευρώ. Όμως το έχει σήμερα σε μεταμεσονύχτια προσφορά 69 ευρώ. Αν τα είχα θα πέρναγε από το μυαλό μου να το πάρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης