Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Πεμ Σεπ 11, 2014 3:18 pm
Oχι στο κινητό μου το είδα. Κατέβασα εφαρμογή που βλέπεις όλα τα επεισόδια με υπότιτλους. Το ίδιο έκανα και για dragonball, sailor moon, Attack on Titans, Bleach, Yugioh, fairytail, FMAB, Hunter X Hunter. Από την εφαρμογή του Crunchyroll βλέπω SAO, Jojo's, Naruto αν θέλω πάλι στο κινητό. Εχώ πωρωθεί άσχημα άσε. Πολύ καλά ξηγήθηκα και πήρα windows phone!
Στο alter όχι δεν το είχα πετύχει ποτέ, ούτε είχα ακούσει τίποτα γι'αυτό από κανέναν. Οταν κάποιος έκανε τόπικ γι'αυτό εδώ μέσα έμαθα ότι υπάρχει. Oταν παίζονταν είχα πρωτοπάει στη σχολή. Οπότε δεν ξύπναγα ποτέ το πρωί τα Σ/Κ. Αντίθετα τότε πήγαινα για ύπνο
Ασέ που οι παρέες μου δεν έβλεπαν anime οπότε δεν ασχολιούμουν με anime καθόλου. Ούτε toku έβλεπα τότε να φανταστείς. videogames πάλι έπαιζα. Internet επίσης στην Κοζάνη δεν είχα.
Ο Ηλίας (just reaper) και ένας άλλος φίλος μου στη Μύκονο ήξερα πως βλέπουν anime πάντως και το είχα στο πρόγραμμα να το κάνω κάποτε. Οτάν γύρισα από Κοζάνη, όταν ξενοίκιασα για την ακρίβεια με έπιασε να δω mmpr και μετά κόλλησα γενικώς με toku. Ε δεν ήθελε και πολύ να ασχοληθώ και με τα anime έχοντας δει γύρω στις 100 toku σειρές από το 2006 ως σήμερα
Εχώ πάθει τζαπανομάνια για τα καλά, είναι γεγονός. Καλά αν είχα περάσει σε καμιά σχολή στην Αθήνα η ζημιά θα είχε γίνει πολύ νωρίτερα αυτό είναι σίγουρο
Στο alter όχι δεν το είχα πετύχει ποτέ, ούτε είχα ακούσει τίποτα γι'αυτό από κανέναν. Οταν κάποιος έκανε τόπικ γι'αυτό εδώ μέσα έμαθα ότι υπάρχει. Oταν παίζονταν είχα πρωτοπάει στη σχολή. Οπότε δεν ξύπναγα ποτέ το πρωί τα Σ/Κ. Αντίθετα τότε πήγαινα για ύπνο
Ασέ που οι παρέες μου δεν έβλεπαν anime οπότε δεν ασχολιούμουν με anime καθόλου. Ούτε toku έβλεπα τότε να φανταστείς. videogames πάλι έπαιζα. Internet επίσης στην Κοζάνη δεν είχα.
Ο Ηλίας (just reaper) και ένας άλλος φίλος μου στη Μύκονο ήξερα πως βλέπουν anime πάντως και το είχα στο πρόγραμμα να το κάνω κάποτε. Οτάν γύρισα από Κοζάνη, όταν ξενοίκιασα για την ακρίβεια με έπιασε να δω mmpr και μετά κόλλησα γενικώς με toku. Ε δεν ήθελε και πολύ να ασχοληθώ και με τα anime έχοντας δει γύρω στις 100 toku σειρές από το 2006 ως σήμερα
Εχώ πάθει τζαπανομάνια για τα καλά, είναι γεγονός. Καλά αν είχα περάσει σε καμιά σχολή στην Αθήνα η ζημιά θα είχε γίνει πολύ νωρίτερα αυτό είναι σίγουρο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Σεπ 11, 2014 3:55 pm
^ υπήρχε τέτοια εφαρμογή για sentai και riders αλλά νομίζω την αφαίρεσαν από το κατάστημα βέβαια αν ψάξεις μπορεί να βρεις καμία
Πεμ Σεπ 11, 2014 5:13 pm
ναι δεν βρίσκω κάτι πέρα από κάτι wiki & soundboards
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Σεπ 12, 2014 1:49 am
^Και εγώ έχω πωρωθεί βλέποντας ανιμε από το κινητό (παρόλου που έχω διάβασμα ) γιατί το pc μου δεν έχει ήχο. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω One piece από εκεί γιατί θέλω να το απολαύσω σε μεγάλη οθόνη οπότε περιμένω να το φτιάξω
Όλο ξεχνάω να το γράψω...: Θυμάστε που αναρωτιόμασταν γιατί δεν υπάρχουν άλλα games σαν το Undead Knights (psp)? Ε βρήκα ένα για το wii που λέγεται Overlord: Dark Legend. Είναι πολύ ωραίο αλλά ακόμα υπάρχουν τα Overlord, Overlord: Raising Hell και Overlord II για το pc που είναι ίδια αλλά με καλύτερα γραφικά. Όμως δεν τα έχω τσεκάρει ακόμη.
Δείτε τι όμορφα και απλά games υπάρχουν για το pc και δεν τα ξέρει κανένας. Εκτός από το Mount & Blade που το έχω αγοράσει στο steam και το παίζω πωρωμένα εδώ και καιρό (παίζω και το ιαπωνικό του mod), δεν έχω παίξει τίποτα άλλο από αυτά στο βίντεο αλλά φαίνονται πολύ ωραία.
Όλο ξεχνάω να το γράψω...: Θυμάστε που αναρωτιόμασταν γιατί δεν υπάρχουν άλλα games σαν το Undead Knights (psp)? Ε βρήκα ένα για το wii που λέγεται Overlord: Dark Legend. Είναι πολύ ωραίο αλλά ακόμα υπάρχουν τα Overlord, Overlord: Raising Hell και Overlord II για το pc που είναι ίδια αλλά με καλύτερα γραφικά. Όμως δεν τα έχω τσεκάρει ακόμη.
Δείτε τι όμορφα και απλά games υπάρχουν για το pc και δεν τα ξέρει κανένας. Εκτός από το Mount & Blade που το έχω αγοράσει στο steam και το παίζω πωρωμένα εδώ και καιρό (παίζω και το ιαπωνικό του mod), δεν έχω παίξει τίποτα άλλο από αυτά στο βίντεο αλλά φαίνονται πολύ ωραία.
Παρ Σεπ 12, 2014 12:02 pm
^Το Undead Knights δεν με τράβηξε προσωπικά. Το βρήκα βαρετό και το διέγραψα
Με το youtube κανάλι μας υπάρχει θέμα. Μόνο ένας μπορεί να το διαχειρίζεται γιατί έχει συνδεθεί με
κινητό γαμώτο. Και ήθελα κάτι να επεξεργαστώ...
Με το youtube κανάλι μας υπάρχει θέμα. Μόνο ένας μπορεί να το διαχειρίζεται γιατί έχει συνδεθεί με
κινητό γαμώτο. Και ήθελα κάτι να επεξεργαστώ...
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Σεπ 12, 2014 2:12 pm
^Εγώ το λάτρεψα. Ειδικά αν το παίξει στο normal ή hard είναι παλούκι, δεν έχω καν δοκιμάσει να το παίξω στο very hard. Επίσης όσο προχωράει το game γίνεται πιο πολύ σαν god of war παρα παιχνίδι στρατηγικής. Έπρεπε να δεις τους bosses, οι μάχες μαζί τους είναι ωραίες.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Παρ Σεπ 12, 2014 2:21 pm
το μαλλί μου έγινε επισήμως πιο καγκούρικο από ποτέ
Παρ Σεπ 12, 2014 2:35 pm
@costacss
θα το δοκιμάσω πάλι κάποια στιγμή
θα το δοκιμάσω πάλι κάποια στιγμή
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Σεπ 12, 2014 8:12 pm
^ ωχ χοντρή ζημιά ή κάτι που φτιάχνετε σχετικά εύκολα;
Σαβ Σεπ 13, 2014 12:41 am
τι να σου πω, δεν ξερω. Παντως προτιμω να παρω καινουργιο παρα να μου το φτιαξει ο τεχνικος γιατι ολο και χαλαει οποτε και να το φτιαξει παλι θα χαλασει.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 13, 2014 7:51 am
^ σωστό αυτό αν και θα σου πρότεινα εφόσον πάρεις καινούργιο να πάρεις πύργο τα laptop στις μέρες μας είναι ποιο πολύ για απλή χρήση στο internet και έχουν πολλά προβλήματα ,είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα της προκοπής
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 13, 2014 1:36 pm
^τιποτα
θα βγει τέταρτος κύκλος the legend of korra
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- Mahad7Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 805
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Κυπρος
Σαβ Σεπ 13, 2014 2:36 pm
Πω πω εφτασα τα 200 post κιόλας.
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Σεπ 13, 2014 3:57 pm
Ναι είχε ανακοινωθεί από την αρχή του τρίτου.redlegend έγραψε:^τιποτα
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης