Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
http://maagr.forumgreek.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Κυρ Ιουν 22, 2014 2:24 am
μεγάλη ζημιά τρία πράγματα αυτό το καλοκαίρι για μένα

1. FF Type-0 (PSP)
2. FF III (DS)
3. Steam Summer Sales

εχώ καεί/καταστραφεί τέλος  lol!
καλά για maa, fifa14, hitman absolution ούτε λόγος. Αυτά είναι τα κλασσικά καυσόξυλα  lol!
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Κυρ Ιουν 22, 2014 1:46 pm
bond tail έγραψε:Τυχαια με πηγαν στο γιατρο επιδει σκιπαρα λεξεις μικρος καλα τις ανορθογραφιες μην τις πιασουμαι καλητερα  lol!  

Οταν φτασω τα 19 απλα απο περιεργια τη θα αλλαξη περιπου?

Μάλιστα, εσύ τώρα σκιππάρεις λέξεις και γραμμές όταν διαβάζεις ή απλά έχεις μείνει ανορθόγραφος? Γιατί αν είναι το δεύτερο, πολύ πιθανό το άγχος των γονέων σου να σε κατέστρεψε όπως και αρκετά παιδία αυτές τις γενιές.

Αυτό δεν μπορώ να στο πω εγώ, μιας και δεν είμαι εσύ. Θα το καταλάβεις μόνος σου, σιγά σιγά. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, πριν φτάσω τα 18 και νταντεύσω για πρώτη φορά δεν είχα ιδέα γιατί φρικάραν οι γονείς μου και ήταν τόσο υπερπροστατευτική όταν ήμουν μικρός...μια νύχτα αρκούσε για να μου δώσει ιδέες. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι λόγω εμπειρίων, μέχρι σε έκεινο το σήμειο της ζώης, άρχισα να καταλαβαίνω πως γίνεται κάποια παιδικά να έχουν και ενήλικο κοινό όπως ο Kamen Rider.
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey

Κυρ Ιουν 22, 2014 1:58 pm
Πριν 3 χρονια σκιπρα συνεχια γραμμες και λεξεις τωρα δεν ξερω πος αλλα σκιπαρω λεξεις η δεν μπορω να τις διαβασω και οπος αποδικνιει οτιδιποτε εχω γραψει ως τωρα ειμαι ανορθογραφος.Επισης δεν ειχαν κανενα ανχος ακομα και την μιοπια που εχω δεν την καταλβαν εκηνει τους το ειπα εγω και μετα απο 3 μηνες και μια φλεγμονη στο ματι με πηγαν σε γιατρο

Μου ξιπνησες μια κακη αναμπιση οταν επρεπε να προσεχω την βαφτισιμια που ηταν 9-10 μηνων(ξεχασα ποσο ακριβος) και δεν την αφηνα δευτερολεπτο γιατι ειχαι χτιπισει και ειχαι ραματα και φοβομουν μην παθει τιποτα παλι.Μιας και θα καταλαβω στο μελον τοτε δεν ξανα ροταω τοτε
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Κυρ Ιουν 22, 2014 3:30 pm
Α, οκ οπότε όντως.

Είναι και αυτό μια παρόμοια εμπειρία. Θα το δείς και μόνος σου, η αλλαγή που γίνεται με το που τελειώνεις το σχολείο και ενηλικιώνεσαι είναι απίστευτη. Μέχρι τότε, καλό κουράγιο.
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Κυρ Ιουν 22, 2014 7:56 pm
Red Forever έγραψε:
Costascss έγραψε:Γιατί το κάνεις αυτό? (για να μην παρεξηγηθώ λέω για το Berserk και το Saya no Uta)
Όπως είπα, μπορεί να το αντέξει μπορεί και όχι, γιατί να το πάρουμε το ρίσκο?. Δεν υπάρχει λόγος.
Μην υποτιμάς τις μελέτες-παρατηρήσεις που έχουν γίνει. Πχ. όταν από τους 100 ανθρώπους οι 90 αντιδρούν κάπως όταν κάνουν κάτι, όπως το να πίνουν ζεστό ρόφημα, τότε είναι κατά 90% σίγουρο ότι θα κάνεις το ίδιο. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκοι γιατί σε αντίθεση με αλλα ζώα "χτίζει" με την εμπειρία το μεγαλύτερο μέρος των εγκεφαλικών νεύρων. Ωστόσο και πάλι έχουμε κοινά πρότυπα (διαδρομων), γι'αυτό αντιδρούμε παρόμοια σε ερεθίσματα. Το καλύτερο παράδειγμα ανθρώπων που χρησιμοποιούν επιτυχημένα αυτές τις μελέτες είναι οι διαφημιστές/πολίτες (ο πατέρας μου χρησιμοποιεί κάποια τέτοια tricks και λέει ότι πετυχαίνουν).

Πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσει από πιο χαμηλά πχ μια καλή αρχή είναι το Elfen Lied (χαλαρή αρχή αλλά καλή).

Γιατί καλέ, οι άνθρωποι ως ζώα έχουν περισσότεροι αντοχή στην ωμή και αμετάκλητη βία παρά στην ψυχολογική φθορά.
"Υποτιμάω" τις μελέτες γιατί συνήθως είναι απλά στατιστικές έρευνες και όχι πολυδιάστατες με τις πολύπλευρες παραμέτρους που υπάρχουν στο ανθρώπινο μυαλό, δυστυχώς είναι πολύ απλοϊκές έρευνες.

Όσο για ερεθίσματα, πάνω κάτω πέφτουν στην ίδια κατηγορία ιδίως όταν ακούς πράγματα του στύλ "75% των ανθρώπων μπορούν να υπνωτιστούν."

Μου αρέσει που κάνουμε όλη αυτήν την συζήτηση και αμέσως προτείνεις το Elfen Lied. lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! Αν είναι έτσι να του προτείνω να διαβάσει το Chaosic Rune και να δεί το Narutaru.

Το πιο αστείο είναι ότι μας λέει ότι το έχει δεί...τώρα βέβαια εδώ αναρωτιέμαι από την απάντηση αν το κατάλαβε, μιας και όπως το Monster είναι κυρίως ψυχολογικά θρίλλερ και μπορεί να περάσουν στο ντούκου αν δεν ξέρεις μερικά πράγματα.
redlegend έγραψε:Καλά η έρευνες που γίνονται της πλάκας είναι καταρχήν δεν ρωτάνε τους παίχτες η θεατές αλλά κάτι υπερβολικές 50αρες μαμάδες και γιαγιάδες που μεγαλώνουν 30αριδες μπεμπιδες η είναι απλά στενομιαλες και μια ζωή θα σκέφτονται τα ίδια και τα ίδια

Όσο για το monster δεν το λες και τρομακτικό είναι απλά ένα ωραίο anime δεν τρομάζεις κιόλας 

Επίσης πολύ μας υποτιμάτε τους μικρότερους  έχοντας μεγαλώσει στη ίδια οικογένεια με εφήβους ενώ εγώ ήμουν ακόμα 5-6 έχω να πω ότι έχω δει από μικρός αρκετά φρικιαστικα πράγματα από πολύ μικρός θυμάμαι ακόμα ήμουν πολύ μικρός και έβλεπα τον αδερφό μου να παίζει doom στον υπολογιστη με τους φίλους του και παρόμοια σε σχετικά περασμένες ώρες για ένα μικρό καθ μου έμοιαζε από τα ποιο φυσιολογικα πράγματα μέσα στο σπίτι με αυτά που έβλεπα κάθε μέρα
Παιδιά μην τις υποτιμάτε, σπουδάζω κάτι σχετικό και πρέπει να σας ενημερώσω ότι τα αυτοκίνητα που οδηγείτε, τα αεροπλάνα που πετάτε, τα πλοία που ανεβαίνετε, τα διαστημόπλοια που καβαλάτε χτίζονται με στατιστικούς τύπους. Στην ναυπηγική μας μαθαίνουνε να φτιάχνουμε καράβια και χρησιμοποιούμε τύπους που όταν ρωτάμε τους καθηγητές πως οδηγηθήκαμε σε αυτούς τους τύπους, απαντάνε "δεν ξέρουμε ακριβώς, απλά τα στατιστικά στοιχεία μας οδήγησαν σε αυτούς". Συνήθως στο μέλλον τους κατανοούμε, όπως λένε "Η στατιστική είναι η επιστήμη που προβλέπει με ακρίβεια το μέλλον".
Χωρίς την στατιστική δεν θα είχαμε τίποτα, μέχρι και ο τρόπος σκέψης των εγκεφάλων μας δουλεύει στατιστικά, (πχ κάτι που σκέφτονται πολλοί ρατσιστές υποσυνείδητα: "ξέρω 5 αλβανούς κλέφτες άρα όλοι οι αλβανοί είναι κλέφτες").
Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω άπειρες αποδείξεις για αυτό το θέμα.

@Red Forever: Πρότεινα το Elfen Lied γιατί λόγο της ηλικίας του δεν πρόκειται να καταλάβει το βάθος του ψυχολογικού τρόμου. A και μιλάω για το ανιμε όχι το manga.

@Bond Tail: το θέλω compressed (cso) για να το χωρέσω με άλλα games στην memory stick. Αλλά δεν πρόκειται να μου απαντήσει κανένας Sad , τους κουράσαμε και δεν διαβάζουν πια τα posts  Razz
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Κυρ Ιουν 22, 2014 8:47 pm
Ξαναδιάβασε γιατί τις "υποτιμάω" :

"Υποτιμάω" τις μελέτες γιατί συνήθως είναι απλά στατιστικές έρευνες και όχι πολυδιάστατες με τις πολύπλευρες παραμέτρους που υπάρχουν στο ανθρώπινο μυαλό, δυστυχώς είναι πολύ απλοϊκές έρευνες.

Όσο για ερεθίσματα, πάνω κάτω πέφτουν στην ίδια κατηγορία ιδίως όταν ακούς πράγματα του στύλ "75% των ανθρώπων μπορούν να υπνωτιστούν."

Και διάβασε και την απάντηση που έδωσα στον redlegend :

Εδώ μιλάμε για στατιστικές που γίνονται από σοβαρούς επιστήμονες και είναι βάση μοντέρνας ψυχιατρικής μέχρι να τελειοποιήσουμε μεθόδους που θα μας δώσουν καλύτερα αποτελέσματα. Όσο και αν τα βαράω αυτά που διαβάζει ο Costass, είναι καλώς ή κακώς η ελάχιστη γνώση που έχουμε στο θεμά.

Η επιστήμη προοδεύει συνεχώς και αρκετές φορές ξέρουμε ότι οι τρόποι που έχουμε στην μοντέρνα επιστημονική κοινώτητα είναι ατελής και δυστυχώς γεμάτοι τρύπες. Έχουμε σοβαρούς επιστήμονες που βγαίνουν σε περιοδικά και στην τηλεόραση και λένε "κάνουμε την εξής παράκληση στις νεότερες γενεές : σας προκαλούμε να μας βγάλατε λάθος και να μας δείξετε τις σωστές επιστημονικές μεθόδους".
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Ιουν 22, 2014 9:31 pm
Με πληγονεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]   lol!  τουλαχιστον καταλαβα το opening του elfen lied Πιανεται? βασικα νομιζω οτι το τουλαχιστον ελεγε οτι η lucy ειναι η εκλεκτη που θα εφτιαχναι τον καινουριο κοσμο κατι σα μεσιας. πετιχα τιποτα? επισησς καταλαβα οτι οι ανθρωποι φοβοντουσταν τους diclonius και τους φερθηκαν καπος οπος το χριστο γιατι τεχνικα οπος η lucy/nyu/kaede(τρεις προσοπικοτιτε ειναι πολλες btw  lol!  ) ηταν τα diclonius κατι σα μαισιες που θα αλλαζαν τον κοσμο τον ρατσισμο δεν τον πιανω ειναι πολυ προφανεις.Πειται μου επιασα τιποτα τουλαχιστον?

Αμα το κανεις jco το type-0 παντος πιανει αλλα μονο 40 mb βγαζει
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Κυρ Ιουν 22, 2014 10:58 pm
Δεν σου λέει για την κύρια υπόθεση και την πλοκή του άνιμε. Όπως και εγώ σου έδωσα το Saya no Uta να το δείς και να βίωσεις τον κόσμο, αλλά για τα βαθύτερα νοήμα και πολυπλοκότητες των χαρακτήρων μέσα στο σύνολο του κόσμου που ζούνε.

Καμιά φορά ορισμένες μορφές τέχνης είναι για ενήλικες όχι λόγω της βίας και της διαστροφής του περιεχομένου τους, αλλά επειδή οι ανήλικοι δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα τις επιπτώσεις των δράσεων των χαρακτήρων αλλά και τα συναισθήματα τους στο σύνολο.

Όταν πρωτοείδα το Elfen Leid ήμουν 15...16 χρονών και το μόνο που έπιασα ήταν "υπερβολική βία, αλληγορία στον ρατσισμο και την παρενόχληση παιδιών" και το ότι το manga και το άνιμε συνήθως αρέσκονται στο να φτιάχνουν εικόνες που μοιάζουν με τους πίνακες του Gustav Klimt. Όταν το ξαναείδα χρόνια αργότερα, τότε κατάλαβα τα βαθύτερα νοήματα και γιατί είναι ένα ψυχολογικό θρίλλερ.

Το ίδιο και με το Saya no Uta, παρ'ότι δεν με τρόμαξε επιφανειακά η όψη του παιχνιδιού, τα βαθύτερα νοήματα, οι ανατροπές και οι επιλογές που κάνει ο κύριος χαρακτήρας είναι αυτά που το κάνουν αληθινά τρομαχτικό και ανατριχιαστικό.
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Ιουν 22, 2014 11:09 pm
Εγω θελω να καταλαβω το neon genesis evangelion καταλαβα τους συμβολισμους και το βαθος τον χαρακτηρων για καπιο λογο ενιοσα πιο κοντα στην asuka και τη επαθε που η μητερα της νομιζε οτι ηταν κουκλα και ελεγαι την κορη της ενα αγνοστο κοριτση που απλα την κιτουσε και μετα οταν εμαθε οτι ειναι εκλεκτη και αυτη ηταν η μονα χαρα που ειχαι και αρχισε να εχει ελπιδες αυτοκτονισε η μανα της μπροστα της και την κατεστρεψε τελιος ψιχολογικα για τον shinji δεν σχολιαζω περνει ωρα αλλα και παλι νιοθω οτι εχει ενα μεγαλητερο βαθος απο οτι καταλαβα
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena

Δευ Ιουν 23, 2014 2:39 am
Σκέφτομαι πόσο γαμάτο ήταν το σημερινό πάρτι,project x φάση...
ήρθαν 18αρηδες να πλακώσουν κάτι βλάκες που είχαν μεθύσει κι ήθελαν ξύλο,ήρθε αστυνομία να τους μαζέψει κι έβλεπες όλοι στο υπόγειο να καθαρίζουν τα ποτά κι αυτά,ήπιαν όλοι 15 μπουκάλια κι ένα 5λιτρο μπύρα,8 μπουκάλια(μαλιμπού,βότκα,ουϊσκι και τα σχετικά),οι μισοί μεθυσμένοι κι εγώ να προσπαθώ να ηρεμήσω μια κοπέλα που είχε μεθύσει κι είχε απωθημένα μαζί μου

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΙ ΕΒΕΕΕΕΕΕΕΡ <333
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Ιουν 23, 2014 2:41 pm
Red Forever έγραψε:Ξαναδιάβασε γιατί τις "υποτιμάω" :

Και διάβασε και την απάντηση που έδωσα στον redlegend :

Εδώ μιλάμε για στατιστικές που γίνονται από σοβαρούς επιστήμονες και είναι βάση μοντέρνας ψυχιατρικής μέχρι να τελειοποιήσουμε μεθόδους που θα μας δώσουν καλύτερα αποτελέσματα. Όσο και αν τα βαράω αυτά που διαβάζει ο Costass, είναι καλώς ή κακώς η ελάχιστη γνώση που έχουμε στο θεμά.

Η επιστήμη προοδεύει συνεχώς και αρκετές φορές ξέρουμε ότι οι τρόποι που έχουμε στην μοντέρνα επιστημονική κοινώτητα είναι ατελής και δυστυχώς γεμάτοι τρύπες. Έχουμε σοβαρούς επιστήμονες που βγαίνουν σε περιοδικά και στην τηλεόραση και λένε "κάνουμε την εξής παράκληση στις νεότερες γενεές : σας προκαλούμε να μας βγάλατε λάθος και να μας δείξετε τις σωστές επιστημονικές μεθόδους".
Το διάβασα αυτό και σου ξαναλέω: Τα αυτοκίνητα προχωράνε, τα πλοία επιπλέον, το διαστημόπλοιο σε πάει στο φεγγάρι. Είναι τέλειες μηχανές για τα υλικά που έχουμε. Να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο μέρος των ναυτιλιακών και αεροπορικών ατυχημάτων οφείλονται σε τσιγγουνιές των πλοιοκτητών ή δολιοφθορές όχι της επιστήμης.

Και οι έρευνες που λέτε γίνονται σε κλειστοφοβικά εργαστήρια με πόλους επιστήμονες και με παρατήρηση των συμπεριφορών των "υποκειμένων" σε διάφορα ερεθίσματα. Ούτε τους ρωτάνε, ούτε τους περνούν στο δρόμο.

@Bond Tails: Θα το δοκιμάσω.
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Ιουν 24, 2014 12:21 am
Σου λέω για μήλα, μου λές για καρπούζια. Μιλάμε για το μυαλό, ανθρώπινο και μή. Το να συγκρίνεις τις στατιστικές που γίνονται πάνω σε αυτό και τα ερεθισματά του, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα ούτε τα μισά για αυτό το θαυματουργό όργανο, με ένα καράβι, ένα κατασκεύασμα που οι αρχαίοι τελειοπήσαν χωρίς καν να ξέρουν τις χημικές τους συστάσεις, είναι αστείο για να μην πω γελείο. Οι στατιστικές που γίνονται σε υλικά δουλεύουν γιατί γνωρίζουμε τα πάντα για τις ιδιότητες αυτών των υλικών και για το πως αντιδρούν στο περιβάλλον που υπάρχουν. Και προς μικρή έκπληξη όλων, είναι υπερβολικά απλοϊκές λειτουργίες.

Όπως είπα η επιστήμη προοδεύει συνέχως και βρίσκουμε αρκετές φορές κενά ή και λάθη στους επιστημονικούς τρόπους και μεθόδους που είχαμε και απλά τους χρησιμοποιούμε μέχρι να βρεθούν οι σωστές ή τουλάχιστον, πιο σωστές από τις προηγούμενες. Και ξαναλέω, επειδή δεν έχουμε βρεί ακόμα κάποιον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε στατιστική έρευνα στο μυαλό, χρησιμοποιούμε κουτσά-στραβά τις μεθόδους που έχουμε. Αλλά το γνωρίζουμε ότι ελλατωμικές και πιθανότατα χοντρά λάθος.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Τρι Ιουν 24, 2014 1:43 am
αντέ να τελειώσουν τα summer sales γιατί δεν με βλέπω καλά
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Ιουν 24, 2014 3:19 am
Ωχ, μου μυρίζει αφραγκία Τζίμ και όχι λόγω κρίσεως? lol! 
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Ιουν 24, 2014 8:23 pm
Ποιος έφτιαξε τις εικόνες στις κατηγοριες? Έκανε τρομερή δουλειά. Και επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν ξέρω ότι είναι πιο κουραστικό από ότι φαίνεται.
Ειδικά στο One piece δεν θα μπορούσα να βάλω καλύτερη.

@Green Ranger: Ευτυχώς δεν έχω λεφτά, αλλιώς θα έπαιρνα πολλά games και εγώ (ίσως όμως το παράκανες). Κάποια από αυτά:
1. Πρώτο και κύριο το Banished
2. The Walking Dead: Season Two
3. Oddworld: Stranger's Wrath HD
4. Dynasty Warriors 8
5. Kenshi
6. FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn (Αλλά έχει συνδρομή και θέλει χρόνο)
7. The Last Remnant

Και αν και δεν είναι μέσα στις προσφορές θα προπαραγγελία το Shadow of Mordor. Προβλέπεται ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία. Ένα θα σας πω, κατηγορούνται οι δημιουργοί του ότι έκλεψαν λογισμικό από τα Assassin's Creed.
Zer0
Zer0
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 1_zpsae76d156
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 Hajime_no_Ippo_Group
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 Got_zpsb88bd570
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 Sao2_zps849de89d
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 Sao_zpsdcbd3f12
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 1_zpsa9a6fc63
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 19 1_zpsbe8574b7
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος

Τρι Ιουν 24, 2014 11:53 pm
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ  cheers  cheers  cheers  cheers  cheers  cheers  cheers  cheers 

επιτελους το πρωτο γκολ για την εθνικη μακαρι να χασει η ιαπωνια να μπουμε στη 2η φαση
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης