Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- Zer0Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τρι Ιουν 24, 2014 11:53 pm
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
επιτελους το πρωτο γκολ για την εθνικη μακαρι να χασει η ιαπωνια να μπουμε στη 2η φαση
επιτελους το πρωτο γκολ για την εθνικη μακαρι να χασει η ιαπωνια να μπουμε στη 2η φαση
Τετ Ιουν 25, 2014 2:47 am
δεν νομιζω να υπαρχει ελληνας που να μην ειδε αυτο το ματς.Παναξια νικη.Μας αξιζε και στο τελος πηραμε αυτο που αξιζαμε.3 δοκαρια και πολλες καλες ευκαιριες σε ολη την διαρκεια του ματς.Πραγματικα συγχαρητηρια σε αυτα τα παιδια που μας δινουν τετοιες ευχαριστες στιγμες
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Τόπος : ροδος
Τετ Ιουν 25, 2014 7:02 am
παλι καλα πηραμε πεναλντι στο 90+3 αλλιως δεν θα μπαιναμε στην 2η φαη. παλι καλα ο σαμαρας μας εσωσε στην τελευταια στιγμη
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τετ Ιουν 25, 2014 1:37 pm
Ο μεγαλοδυναμος εκανε το θαυματου ΠΕΡΑΣΑ fuck yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Τόπος : ροδος
Τετ Ιουν 25, 2014 3:58 pm
εγω ακομα γραφω. 1 με 2 ιουλιου θα εχω τα αποτελεσματα απο τις πανελληνιες
- bond tailΣυντονιστής
Τετ Ιουν 25, 2014 7:48 pm
Ελπιζω να τα πας καλα και να εχεις καλη βαθμολογια(αν θυμαμαι καλα μορια δεν περνεται? )
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 25, 2014 9:14 pm
Nαι δόξα το θεο τον μεγαλοδύναμο την παναγία την μεγαλόχαρη τον Χριστο τον παντοδύναμο μεσσία τους σεβατούς δώδεκα αποστόλους τους αγγέλους το δωδεκάθεο που βάλαν το χεράκι τους και πέρασα και εγώbond tail έγραψε:Ο μεγαλοδυναμος εκανε το θαυματου ΠΕΡΑΣΑ fuck yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Παρόλο που τα χα πάει καλά στα τρίμηνα τα δευτερόλεπτα που έψαχνα να βρώ το όνομα μου στους επιτυχόντες μου φάνηκαν αιώνες και η καρδιά μου πήγε να σπάσει ευχαριστώ πολύ το ραδιόφωνο για την φιλική του συμετοχή παίζοντας το I feel good μόλις είδα τα αποτελέσματα και μπήκα στο αμάξι στην αρχή νόμιζα οτι μου κανε πλάκα ο αδερφός μου αλλά έτυχε εκείνη την στιγμή
Τωρα animes games βολτες μουσική mangas μέχρι οτι ωρα γουστάρω
Ενα πράγμα έχω να πω Good bye parents στα ξημερώματα και ακόμα παραπέρα
Ο πρώτος στοίχος του απο πάνω τραγουδιού εκφράζει πως νιώθω τώρα yahoo
Μπράβο bond tail, καλή επιτυχία magna defender
- bond tailΣυντονιστής
Τετ Ιουν 25, 2014 9:59 pm
Εσυ το παρακανες φανταζομαι ποση χαρα εχεις μπροστα σε εμενα για εμενα ερχεται ενα πολυ συμαντικο πραγμα τωρα που περασα PS4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 25, 2014 10:37 pm
ΛεΩ να σοβαρευτω στο Λύκειο ειδικά με το νέο σύστημα οπότε είπα τώρα το καλοκαίρι να το παραχεσω Και με αυτά που σκοπεύω να κάνω μια τιμωρία μέχρι τα 80 θα είναι απλά επιεικής επίσης λέω goodbye και στο Γυμνάσιο και αυτόμου φτάνει για να γιορτάζω 10 χρόνια αν και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως πέρασε έτσι γρήγορα ο καιρός
Καλό κάψιμο τυχερακια
Καλό κάψιμο τυχερακια
- bond tailΣυντονιστής
Τετ Ιουν 25, 2014 10:41 pm
Εγω λεω επιτελους γλητοσα αυτα τα ανορημα τους βαρεθηκα φετος αν και πραγματικα αμα το σκεφτεις σε 3 χρονια τελειονουμαι το λυκειο και μετα σπουδες στρατος δουλια οικογενια(υποθετικα μιλαω) γερατια και μετα θανατος .Παντος και εγω του χρονου λεω να σοβαρευτω γιατι παραλιγο να μηνω φετος απο την ιστορια και τα αρχαια
Και ευχαριστω οπος ειπα και την αλλη φορα(για αστιο) λεω να παω τη μιοπια μου απο 1.25 σε 4 (επαναλαβμανω αστειο)
Και ευχαριστω οπος ειπα και την αλλη φορα(για αστιο) λεω να παω τη μιοπια μου απο 1.25 σε 4 (επαναλαβμανω αστειο)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 25, 2014 10:50 pm
Καλά εσύ το πήγες μακριά το θέμα έχουμε ακόμα καιρό για τα υπόλοιπα κάτσε να τελειώσει και το λύκειο και βλέπουμε για τα άλλα
Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν πέρασα και τόσο άσχημα αν εξαιρέσεις τα βαρετά μαθήματα τα τεστ τις φωνές των δασκάλων κλπ καθώς έκανα πιστεύω φιλίες διαχρονικές και όχι μόνο πάντως και εγώ πιστεύω μερικές πλάκες που κάναμε ήταν πολύ χοντρές Δεν θα θελα να με στην θέση της φιλολόγου
Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν πέρασα και τόσο άσχημα αν εξαιρέσεις τα βαρετά μαθήματα τα τεστ τις φωνές των δασκάλων κλπ καθώς έκανα πιστεύω φιλίες διαχρονικές και όχι μόνο πάντως και εγώ πιστεύω μερικές πλάκες που κάναμε ήταν πολύ χοντρές Δεν θα θελα να με στην θέση της φιλολόγου
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Ιουν 25, 2014 11:34 pm
Υπάρχει, εγώ και όλη η παρέα μουchrys97 έγραψε:δεν νομιζω να υπαρχει ελληνας που να μην ειδε αυτο το ματς.Παναξια νικη.Μας αξιζε και στο τελος πηραμε αυτο που αξιζαμε.3 δοκαρια και πολλες καλες ευκαιριες σε ολη την διαρκεια του ματς.Πραγματικα συγχαρητηρια σε αυτα τα παιδια που μας δινουν τετοιες ευχαριστες στιγμες
Δεν το περίμενα με τίποτα αλλά ήμουν ένας από τους 19 από στους 125 που έδωσαν ένα μάθημα που το περάσαμε
Έφυγε άλλη μια βλακεία (χωρίς να διαβάσω...γκούχου-γκούχου, εεε, ήθελα να πω με πολύ διάβασμα).
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης