Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Τετ Ιουν 25, 2014 11:34 pm
chrys97 έγραψε:δεν νομιζω να υπαρχει ελληνας που να μην ειδε αυτο το ματς.Παναξια νικη.Μας αξιζε και στο τελος πηραμε αυτο που αξιζαμε.3 δοκαρια και πολλες καλες ευκαιριες σε ολη την διαρκεια του ματς.Πραγματικα συγχαρητηρια σε αυτα τα παιδια που μας δινουν τετοιες ευχαριστες στιγμες Smile Very Happy
Υπάρχει, εγώ και όλη η παρέα μου  Smile

Δεν το περίμενα με τίποτα αλλά ήμουν ένας από τους 19 από στους 125 που έδωσαν ένα μάθημα που το περάσαμε  cheers  cheers 
Έφυγε άλλη μια βλακεία (χωρίς να διαβάσω...γκούχου-γκούχου, εεε, ήθελα να πω με πολύ διάβασμα).
Zer0
Zer0
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 1_zpsae76d156
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Hajime_no_Ippo_Group
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Got_zpsb88bd570
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Sao2_zps849de89d
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Sao_zpsdcbd3f12
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 1_zpsa9a6fc63
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 1_zpsbe8574b7
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)

Πεμ Ιουν 26, 2014 12:27 am
bond tail έγραψε:Ελπιζω να τα πας καλα και να εχεις καλη βαθμολογια(αν θυμαμαι καλα μορια δεν περνεται? )
ευχαριστω, στισ πανελληνιες τελειωσα πριν 10 μερες και τωρα γραφω ενδοσχολικες καθε μερα και 2 μαθηματα 

ελπιζω να βγαλεις καλο βαθμο Smile

επισης ευχαριστω @[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ελπιζω να εχεις και εσυ καλα αποτελεσματα Smile
General_Steve_93
General_Steve_93
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 320
Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2013
Τόπος : Σέρρες
https://www.youtube.com/user/StergiosTsagkas

Πεμ Ιουν 26, 2014 3:04 am
Tωρα που ακουω για πανελληνιες(ευχομαι στα παιδια που δωσαν πανελληνιες να εχουν καλα αποτελεσματα),θελω να σας πω κατι.Ισως ειναι ασχετο με το θεμα των πανελληνιων,αλλα θελω να το πω:

Ποτε δεν ημουν μαθητης του 20(γυμνασιο και λυκειο).Δεν το κυνηγουσα ποτε μου το 20.Γι αυτο και ειχα χαμηλο Μ.Ο στους βαθμους μου.Και στις πανελληνιες,τα μορια μου(γενικης παιδειας,οσα διαλεξα,και κατευθυνσης) ουτε που περνουσαν τα 5000,αλλα ημουν απ'τους τυχερους(ημουν στην κατηγορια επιτυχοντων του 90%).Ας οψεται που ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την General_Steve_93 στις Πεμ Ιουν 26, 2014 3:20 am, 1 φορά
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Πεμ Ιουν 26, 2014 3:15 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Σπόιλερ:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σπόιλερ:

Zer0
Zer0
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 1_zpsae76d156
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Hajime_no_Ippo_Group
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Got_zpsb88bd570
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Sao2_zps849de89d
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 Sao_zpsdcbd3f12
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 1_zpsa9a6fc63
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 1_zpsbe8574b7
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος

Πεμ Ιουν 26, 2014 6:55 am
General_Steve_93 έγραψε:Tωρα που ακουω για πανελληνιες(ευχομαι στα παιδια που δωσαν πανελληνιες να εχουν καλα αποτελεσματα),θελω να σας πω κατι.Ισως ειναι ασχετο με το θεμα των πανελληνιων,αλλα θελω να το πω:

Ποτε δεν ημουν μαθητης του 20(γυμνασιο και λυκειο).Δεν το κυνηγουσα ποτε μου το 20.Γι αυτο και ειχα χαμηλο Μ.Ο στους βαθμους μου.Και στις πανελληνιες,τα μορια μου(γενικης παιδειας,οσα διαλεξα,και κατευθυνσης) ουτε που περνουσαν τα 5000,αλλα ημουν απ'τους τυχερους(ημουν στην κατηγορια επιτυχοντων του 90%).Ας οψεται που ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια.
ευχαριστω steve εισουν τερμα τυχερος αντε να δουμε τι γραψαμε εμεις μπας και περασοθμε καπου  Smile
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey

Πεμ Ιουν 26, 2014 9:27 am
Σπόιλερ:
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Ιουν 26, 2014 10:20 am
^ Λες να είναι της προκοπής η τζάμπα η χαρά ?
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Ιουν 26, 2014 10:24 am
Ειναι της platinum games που εχει φτιαξει bayonetta vanquish και Metal gear rising οποτε σιγουρα αξιζει .Επισης αυριο αυριο ειναι πρεμιερα της 3ης Season
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Ιουν 26, 2014 10:52 am
Κοίτα τα παιχνίδια από σειρές nickelodeon είναι καταραμένα δεν θυμάμαι να έχω παίξει ένα που είναι καλύτερο του μετριου οπότε μην ελπίζεις θαύματα όπως τα παιχνίδια που προ ανέφερες

Καλά στον τρίτο κύκλο λέει θα γίνουν όλοι οι μη δαμαστες ανεμοδαμαστες και θα ξεκινήσουν πόλεμο με αρχηγο τον Τενζιν για εκδίκηση για τον λαό τους και άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Ιουν 26, 2014 10:59 am
Κιτα δεν ειναι big budget  παιχνιδι αλλα περιμενω κατι τουλαχιστον διασκεδαστικο μιας και ειμαι λιγο μεγαλο Fanboy του franchise του Avatar και ας πουμαι λιγο παραπανο στην korra(την χαρακτηρα οχι τη σειρα) οποτε ακομα και μετριο να ειναι προσοπικα θα το διασκεδασω αλλα η αιτερια που το εχει παντα κανει πολυ καλα games οποτε εχω ελπιδες

Προσοπικα δεν εψαξα τιποτα για την καινουρια season δεν θελω να ξετω τι εχουν κανει μετα απο τα ξερασματα του τελους που ειχαι η δευτερη μα το θεο εκτος οτι η Korra ειναι ηλιθια αφησαι και ανιχτο το Portal

Εχει zuko παντος
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Ιουν 26, 2014 11:18 am
Ούτε εγώ το έχω ψάξει ένας φίλος μου μανιακός με τα avatar μου το είπε παντός το τέλος του δέτερου Ούτε εμένα μα άφησε ικανοποιημενο και αυτό με την πύλη δηλαδή οι άλλοι avatar χαζοί ήταν που την είχαν κλειστή
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6813
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2012
Τόπος : Κύπρος
https://www.youtube.com/user/TheRedranger1997

Πεμ Ιουν 26, 2014 12:54 pm
αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι να μην παιξει ο κατσουρανης με κοστα ρικα γιατι τοτε θα ειναι δυσκολο το εργο της εθνικης μας Razz Razz Razz
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Πεμ Ιουν 26, 2014 6:16 pm
Σόλωνα please μην βρίζουμε έχουμε πει, πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα.
Επίσης όταν βάζεις τεράστιες εικόνες ή όταν γράφεις σειρές τεράστιες βάζε τες σε σπόιλερ. Η σελίδα τα παίζει και δεν χωράει στην οθόνη  Wink 
Κατά τ'αλλα έχω να πω πως τελικά αδίκησα το FFXIII, πολύ καλό παιχνίδι είναι τελικά. Επίσης βαριέμαι αφόρητα να πάω για δουλειά με τόση ζέστη που κάνει
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Ιουν 26, 2014 8:58 pm
Και ναι σύμφωνα με το mega η χώρα είναι φίσκα απο τουρίστες στην Αθήνα δεν πέφτει καρφίτσα και τα ξενοδοχεία έχουν πληρότητα 100% στα περισσότερα σημεία της χώρας ανταξια του 2004 επίσης ξεκίνησε αγώνας για να πάρουμε τα μάρμαρα του Παρθενώνα πίσω Ναι ήρθε η ανάπτυξη επιτέλους   !!!! cheers  cheers  cheers woop  woop  woop 

( Αυτα βλέπουν οι γέροι τα πιστεύουν τους ξανα ψηφίζουν και φτάσαμε εδω που φτάσαμε απο εδώ και πέρα οταν θέλω να δω κωμωδία θα βάζω ειδήσεις στο mega και ant1  lol! )
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4) - Σελίδα 21 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Παρ Ιουν 27, 2014 2:22 am
Red Forever έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

Το άργησαν πάρα πολύ. Το Avatar δίνει δυνατότητες για απίστευτα games αλλά μέχρι τώρα βλέπουμε μόνο σαπίλα (με λίγο καλύτερο το Into Inferno). Το έχω πει πολλές φορές, με τον κόσμο και τις 4 φίλες μέχρι και mmo φτιάχνεται.
Αν δεν κάνουν καλή δουλειά θα πεθάνει τελείως σαν gaming φρανσάϊζ. Ελπίζω να είναι αντάξιο του ονόματος του cartoon.
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Παρ Ιουν 27, 2014 1:22 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Είναι η μοναδική φορά που εμπιστεύομαι το Polygon... Shocked 
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης