Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Κυρ Οκτ 05, 2014 9:38 pm
^ οκ αφού του λες εσύ, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου
Κάτι περίεργο σήμερα γυρνώντας από το σπίτι ενός φύλου πέρασα μπροστά από το παρκάκι - δασάκι που με έβγαζε πέρσι στο Γυμνάσιο και ένοιωσα μια τρομερή επιθυμία να πάω από εκεί, τέλος πάντων αφού έβγαινα και από εκεί στο σπίτι πήγα, πέρασα μπροστά από το σχολείο και έτσι που ήμουν μες στη νύχτα μόνος μου εκεί στην ερημιά που είναι κοιτάζοντας το με έπιασε μια τρομερή νοσταλγία ίσως επειδή τώρα πήγα μακριά στο Λύκειο και σπάνια βλέπω κάποιος, πιστεύω μάλλον τους νοσταλγισα και αυτούς και αρκετές ωραίες στιγμές που περάσαμε στα διλλήματα, βλέποντας το γηπεδάκι που παίζαμε στην γυμναστική, τα άδεια παγκάκια μέχρι και να πηδήξω τα κάγκελα σκέφτηκα και να μπω μέσα, ποιος εγώ που άκουγα σχολείο και έτρεχα όταν έφυγα μόνο που δεν έκλαψα
ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ?
Κάτι περίεργο σήμερα γυρνώντας από το σπίτι ενός φύλου πέρασα μπροστά από το παρκάκι - δασάκι που με έβγαζε πέρσι στο Γυμνάσιο και ένοιωσα μια τρομερή επιθυμία να πάω από εκεί, τέλος πάντων αφού έβγαινα και από εκεί στο σπίτι πήγα, πέρασα μπροστά από το σχολείο και έτσι που ήμουν μες στη νύχτα μόνος μου εκεί στην ερημιά που είναι κοιτάζοντας το με έπιασε μια τρομερή νοσταλγία ίσως επειδή τώρα πήγα μακριά στο Λύκειο και σπάνια βλέπω κάποιος, πιστεύω μάλλον τους νοσταλγισα και αυτούς και αρκετές ωραίες στιγμές που περάσαμε στα διλλήματα, βλέποντας το γηπεδάκι που παίζαμε στην γυμναστική, τα άδεια παγκάκια μέχρι και να πηδήξω τα κάγκελα σκέφτηκα και να μπω μέσα, ποιος εγώ που άκουγα σχολείο και έτρεχα όταν έφυγα μόνο που δεν έκλαψα
ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ?
Κυρ Οκτ 05, 2014 10:43 pm
^Εφηβεία μαν, εφηβεία. Σε 4 χρόνια θα στερειώσει το μυαλό και θα ξανασκέφτεσαι καθαρά.
Βλέπω διάφορα περί Fate κλπ. Λοιπόν όσοι απλά θέλουν να το ακολουθήσουν χαλαρά να κάνετε το εξής :
Δείτε κατ'αρχήν το Fate / Zero, Fate / Stay Night : Unlimited Blade Works Movie και μετά δείτε την νέα σειρά.
Όσοι από την άλλη το έχετε πάρει ζεστά το πράγμα δείτε τα παραπάνω αλλά διαβάστε και τα novels του Fate / Zero μιας και το άνιμε κόβει κομμάτια και παίξτε πλήρως το αυθεντικό παιχνίδι για την πλήρη εμπειρία.
Το TerraFormars είναι ένα αίσχος και μίσο, μην το διαβάστε γιατί είναι πολύ π****δες οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς , φιλτράρουν και μαυρίσζουν ολόκληρα κομμάτια της βίας και μειώνουν τους ήχους. Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι όταν βγούν τα Blu-Ray η ποιότητα θα εκτοξευθεί στα ύψη και δεν θα υπάρχουν λογοκρισίες, καλύτερα να περιμένετε μέχρι τότε...ή διαβάστε το μάνγκα.
Βλέπω διάφορα περί Fate κλπ. Λοιπόν όσοι απλά θέλουν να το ακολουθήσουν χαλαρά να κάνετε το εξής :
Δείτε κατ'αρχήν το Fate / Zero, Fate / Stay Night : Unlimited Blade Works Movie και μετά δείτε την νέα σειρά.
Όσοι από την άλλη το έχετε πάρει ζεστά το πράγμα δείτε τα παραπάνω αλλά διαβάστε και τα novels του Fate / Zero μιας και το άνιμε κόβει κομμάτια και παίξτε πλήρως το αυθεντικό παιχνίδι για την πλήρη εμπειρία.
Το TerraFormars είναι ένα αίσχος και μίσο, μην το διαβάστε γιατί είναι πολύ π****δες οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς , φιλτράρουν και μαυρίσζουν ολόκληρα κομμάτια της βίας και μειώνουν τους ήχους. Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι όταν βγούν τα Blu-Ray η ποιότητα θα εκτοξευθεί στα ύψη και δεν θα υπάρχουν λογοκρισίες, καλύτερα να περιμένετε μέχρι τότε...ή διαβάστε το μάνγκα.
Κυρ Οκτ 05, 2014 11:21 pm
Δεν το πιστεύω τι πώρωση έχω πάθει με το Dark Souls το οποίο μισούσα θανάσιμα. Τελικά αν σου πει δυο τρία πράγματα κάποιος φίλος και ξέρεις πως ναι ΟΚ είναι το πιο σπαστικό παιχνίδι του κόσμου και πως πεθαίνεις συνέχεια και το αποδεκτείς, φτάνεις στο σημείο να διασκεδάσεις και να κολλάς μαζί του και να νιώθεις ικανοποίηση όταν κάνεις το παραπάνω βήμα και δεν τα παρατάς. Μάθημα ζωής θα έλεγα αυτό το παιχνίδι. Γίνεσαι δυνατότερος σαν άτομο.
Επαιξα επίσης το Torchlight 2. Τι παιχνιδάρα και αυτή ποπο. Απίστευτο κράμα Diablo/WOW!!!!
Επαιξα επίσης το Torchlight 2. Τι παιχνιδάρα και αυτή ποπο. Απίστευτο κράμα Diablo/WOW!!!!
Δευ Οκτ 06, 2014 12:25 am
Το φιφα 15 ειναι το καλυτερο φιφα που εχει βγει μεχρι τωρα
Δευ Οκτ 06, 2014 12:28 am
To πήρες? Συμφωνώ από το demo και μόνο πάντως
- teo1323Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 290
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Δευ Οκτ 06, 2014 12:33 am
Ισχύει περιμένω και το Pro πολύ καλό φέτος.
Δευ Οκτ 06, 2014 1:24 pm
Σοβαρά; Ρίχτε κανένα βίντεο ρε παιδιά να το κοιτάξω κι εγώ.
Δευ Οκτ 06, 2014 2:08 pm
Green Rider έγραψε:To πήρες? Συμφωνώ από το demo και μόνο πάντως
ναι τζιμ το πηρα ειναι το καλυτερο φιφα με διαφορα απο τα προηγουμενα.Μοιαζει πολυ αληθινο, ειδικα οι κινησεις των ποδοσφαιριστων. Επισης τα γραφικα σε ps3 ειναι πολυ καλα αλλα σε ps4 ειναι πολυ καλυτερα.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Δευ Οκτ 06, 2014 8:05 pm
- Άντε πάλι. Δεν μπορώ να ακούω άσχημα λόγια για τις ταινίες Love Guru και Superhero Movie. Είναι δύο καλές κωμωδίες και η δεύτερη είναι από τις καλύτερες στο είδος της (σάτιρα σε επιτυχημένες ταινίες), είναι καλύτερη μετά τα Scary movies.
- Φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά αλλά μετά από ότι έχει προηγηθεί δεν νομίζω να με παρεξηγείτε που κρατάω μικρό καλάθι:
- Φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά αλλά μετά από ότι έχει προηγηθεί δεν νομίζω να με παρεξηγείτε που κρατάω μικρό καλάθι:
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Οκτ 08, 2014 2:25 am
Το Ace Combat Assault Horizon είναι τόσο βλακεία που δεν μπορώ να βρω κανένα game on line. Εδώ βρίσκω όλο το εικοσιτετράωρο στο Assassin's Creed Brotherhood και στο Call of Duty που είναι παλιά game και δεν μπορώ να βρω σε αυτό?....
^Green Rider είδες το το βίντεο που έβαλα πιο πάνω για το ff15? Το έχεις ξανά δει? Πως σου φαίνεται?
^Green Rider είδες το το βίντεο που έβαλα πιο πάνω για το ff15? Το έχεις ξανά δει? Πως σου φαίνεται?
Τετ Οκτ 08, 2014 3:34 am
είχα δει ένα άλλο βίντεο και είχα εντυπωσιαστεί. Με αυτό ακόμα περισσότερο. Ξεκάθαρα έχει πάρει το καλό δρόμο η Square Enix μετά το Type-0. Eλπίζω το 13 να είναι μια κακή παρένθεση απλώς από δω και πέρα. Φαίνεται πως το κατάλαβαν ότι ήταν άθλιο...
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Οκτ 08, 2014 5:36 pm
Για δύο ώρες ακόμα έχει στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] την επανέκδοση του Age of mythology (extended edition) από 28 ευρώ 8 ευρώ. Το οποίο είναι σαν το παλιό θρυλικό game με πολύ καλύτερα γραφικά, σύστημα μέρας-νύχτας, πιο πόλους τρόπους παιχνιδιού (modes για single και online παιχνίδι*) και achievements*.
Τη βδομάδα που πέρασε είχα πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες, τους φίλους μου που με πίεζαν να βγούμε δύο μέρες συνεχόμενα και μετά έδωσα τα τελευταία 5 ευρώ μου σε έναν ζητιάνο (stupid me) και είμαι ταπί και λίγο ψύχραιμος, αλλιώς θα το χτύπαγα
Όποιος θέλει ας το πάρει, δεν θα ζηλέψω...πολύ
^Διόρθωσε με αλλά νομίζω το έχουμε ξαναπεί ότι μετά τις τρεις πατάτες του 13, η SE μάζεψε παλιούς δημιουργούς καλών ff σε μια επιτροπή ελέγχου προϊόντος ώστε να μην φτιάξουν πατάτες ξανά. Αυτό με κάνει να έχω μερικές ελπίδες.
Τη βδομάδα που πέρασε είχα πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες, τους φίλους μου που με πίεζαν να βγούμε δύο μέρες συνεχόμενα και μετά έδωσα τα τελευταία 5 ευρώ μου σε έναν ζητιάνο (stupid me) και είμαι ταπί και λίγο ψύχραιμος, αλλιώς θα το χτύπαγα
Όποιος θέλει ας το πάρει, δεν θα ζηλέψω...πολύ
^Διόρθωσε με αλλά νομίζω το έχουμε ξαναπεί ότι μετά τις τρεις πατάτες του 13, η SE μάζεψε παλιούς δημιουργούς καλών ff σε μια επιτροπή ελέγχου προϊόντος ώστε να μην φτιάξουν πατάτες ξανά. Αυτό με κάνει να έχω μερικές ελπίδες.
Τετ Οκτ 08, 2014 7:19 pm
^θα το τσιμπήσω τα χριστούγεννα αυτό αν το ρίξουν 90%
Μα πόσο παλούκι αυτό το Dark Souls ρε παιδάκι μου. Πρέπει να πάω στα depths και δυσκολεύομαι να φτάσω εκεί. Ασε που αμα φτάσω γίνεται μακελειό.
Μα πόσο παλούκι αυτό το Dark Souls ρε παιδάκι μου. Πρέπει να πάω στα depths και δυσκολεύομαι να φτάσω εκεί. Ασε που αμα φτάσω γίνεται μακελειό.
Πεμ Οκτ 09, 2014 1:10 am
Άρχισε το Parasyte / Kiseiju σαν άνιμε αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί του...δεν έχει ίχνος της γκροτέσκας τέχνης του μάνγκα ούτε αυτήν την αλλύπυτη 90-ιλα που το χτυπούσα περισσότερο απ'ότι χτυπούσαν τα 80s το Back to the Future. Όλο και περισσότερο με απογοητεύει η MADHOUSE με όλες αυτές τις "δημιουργικές ελευθερίες" τις τώρα τελευταία.
Το τραίλερ της ταινίες από την άλλη δείχνει να είναι εκπληκτικό.
Το τραίλερ της ταινίες από την άλλη δείχνει να είναι εκπληκτικό.
Πεμ Οκτ 09, 2014 2:55 am
^είχα δει το trailer γι'αυτό το anime πολύ σαπίλα μου φάνηκε. Θα απέχω, δεν είμαι για τέτοια τώρα
Στο Dark Souls κατάφερα τελικά να κατέβω στα depths, βρήκα και bonfire. Tα έσφαζα όλα μια χαρά, πήρα levels...αλλά έφαγα curse που να πάρει
Στο Dark Souls κατάφερα τελικά να κατέβω στα depths, βρήκα και bonfire. Tα έσφαζα όλα μια χαρά, πήρα levels...αλλά έφαγα curse που να πάρει
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης