Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τρι Ιουλ 01, 2014 5:53 pm
Και εγώ και ο αδερφός μου έτσι μπήκαμε στις σχολές που μπήκαμε. Μια άλλη ακλή να σου προτείνω είναι η επιστήμη των υλικών στην Πάτρα.
Τρι Ιουλ 01, 2014 5:53 pm
Εγώ να προτείνω και κάτι άλλο. Προτίμησε να πας σε ΙΕΚ αν ονειρεύεσαι να σπουδάσεις κάτι και δεν καταφέρεις να περάσεις σε αυτό. Τα μισά λεφτά και το μισό χρόνο θα χαλάσεις και δεν θα έχεις και τύψεις που δεν έκανες αυτό που γούσταρες
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Τρι Ιουλ 01, 2014 6:01 pm
ευχαριστω πολυ που μου προτινετε ισως θα τις δηλωσω το πρωτο πραγμα που θα βρω ειναι για πληροφορικη μετα ηλεκτρολογια και μετα οινολογια
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Ιουλ 01, 2014 11:47 pm
Χρυσή χρονιά των games χαραχτηριστικέ το 2015 λόγο Tomb Raider, Witcher 3 και δεν θυμάμαι ποια άλλα games.
Πάντως ενώ οι μεγάλες εταιρίες συνεχίζουν να βγάζουν τα ίδια και τα ίδια οι μικρές εταιρίες (Indies) παρατηρώ ότι το έχουν γυρίσει προς τα games που ονομάζω "καλλιτεχνικά".
Πάντως ενώ οι μεγάλες εταιρίες συνεχίζουν να βγάζουν τα ίδια και τα ίδια οι μικρές εταιρίες (Indies) παρατηρώ ότι το έχουν γυρίσει προς τα games που ονομάζω "καλλιτεχνικά".
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουλ 02, 2014 6:47 pm
Πρέπει να είμαστε ποιο προσεκτικοί με το εξωτερικό σιτε στο greek toons έχουν ανέβει οι μισοί mistic force και αρκετοί θέλαν και άλλα ετσι τους πρότεινα το σιτε και αποτι είδα κάποιοι ζητούν απο όσους έχουμε τα επεισόδια να μοιράσουμε τα λινκς εγω τους το ξέκοψα λέγοντας οτι κανέναν ενεργό μέλος δεν θα μοιράσει λινκς αλλά είπα να το αναφέρω για να είμαστε ποιο προσεκτικοί
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τετ Ιουλ 02, 2014 6:55 pm
Αυτα τον mystic force ειναι απο δικα τους DVD ειχα μιλισει με αυτον που τα ανεβασε και ειπε οτι δεν εχει βαλει αλλα γιατι δεν εχει
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουλ 02, 2014 7:50 pm
^Ναι το ξέρω αυτο αυτός που είχε την ιδέα θέλει να μοιράσουμε τα επεισόδια απο όλες τις σεζον που έχουμε εδω γιαυτό είπα οτι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αλλά οι admins του άλλου φορυμ συμφωνούν οτι δεν θα μπουν αν παραβουν οι κανόνες ενός άλλου φορουμ γιατι μετα το ίδιο μπορεί να γίνει και με το δικό τους οπότε το ξέκοψαν και αυτοί
Τετ Ιουλ 02, 2014 8:28 pm
Πείτε τους να ανταλλάξουμε και banners να στέλνουμε άτομα ο ένας στον άλλο.
Για το ffxiii ήθελα να πω αυτό http://www.toplessrobot.com/2010/03/13_reasons_i_hate_final_fantasy_xiii.php
Αν και συμφωνώ με όσα γράφει και το θεωρώ το χειρότερο final fantasy ever (ναι ακόμα και από το Χ-2!), συνεχίζω να το παίζω γιατί θέλω να παίξω και τα άλλα 2 να έχω άποψη. Αλλά είναι απίστευτα μονότονο ρε παιδάκι μου. Σε βαθμό του να με παίρνει ο ύπνος. Σε κανένα άλλο FF δεν έχω νιώσει έτσι
Για το ffxiii ήθελα να πω αυτό http://www.toplessrobot.com/2010/03/13_reasons_i_hate_final_fantasy_xiii.php
Αν και συμφωνώ με όσα γράφει και το θεωρώ το χειρότερο final fantasy ever (ναι ακόμα και από το Χ-2!), συνεχίζω να το παίζω γιατί θέλω να παίξω και τα άλλα 2 να έχω άποψη. Αλλά είναι απίστευτα μονότονο ρε παιδάκι μου. Σε βαθμό του να με παίρνει ο ύπνος. Σε κανένα άλλο FF δεν έχω νιώσει έτσι
- bond tailΣυντονιστής
Τετ Ιουλ 02, 2014 8:48 pm
Το 13)δεν συμφονω 12)οπος το δει κανις ουτε καλο ουτε κακκο 11)το εφτιξαν μετα ευτιχος 10)Ηλιθιος λογος 9)οκ εχει δικιο ακομα και η Lightning που λατρευω ειναι βαρετη 8 ) εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ηλιθιο το ξεπερναω 7)Που ειναι το πολιπλοκο δεν καταλβενω 6)χεχεχε εχει διοκιο 5)Εμενα μαρεσαι παντος και μια καλη ιδεα 4)Δεν εχει παιξει το lightning returns για να το λεει 3)εγω τελειοσα στις 26 μια χαρα ηταν 2)λεει οτι το 12 δεν ηταν καλο δεν τον περνω σοβαρα πια 1)Δεν μπορω να απαντισω σε αυτο
Παντος το X-2 ηταν παιχνιδαρα απλα οι "αντρακλες" δεν το επαιζαν επιδει αλλαζες στολες σε κοριτσια
Παντος το X-2 ηταν παιχνιδαρα απλα οι "αντρακλες" δεν το επαιζαν επιδει αλλαζες στολες σε κοριτσια
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Ιουλ 02, 2014 10:06 pm
Συμφωνώ με τον Bond Tail, το X-2 είναι πολύ ωραίο και το ίδιο περίπλοκο με τα άλλα FF (στο να το φτάσεις 100%). Ακόμα δεν το έχω τερματίσει γιατί πάντα έκανα κάποιο λάθος που μου χάλαγε το 100% και πάταγα ξανά new game.Green Rider έγραψε:Πείτε τους να ανταλλάξουμε και banners να στέλνουμε άτομα ο ένας στον άλλο.
Πεμ Ιουλ 03, 2014 1:44 am
Eγώ μίλησα για μένα δεν είπα για άλλους. Το έχω τερματίσει το παιχνίδι και τα μισά missions τα έκανα skip γιατί ήταν υπερβολικά ηλίθια. Γενικώς στο παιχνίδι μου την έσπαγε το χαζοχαρούμενο στυλ που είχε και που χάλασαν το blitzball που είχα λιώσει στο πρώτο παιχνίδι. Διάβασε το review μου για περισσότεραbond tail έγραψε:Παντος το X-2 ηταν παιχνιδαρα απλα οι "αντρακλες" δεν το επαιζαν επιδει αλλαζες στολες σε κοριτσια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τώρα που είπες και τις απόψεις σου να πω και γω
13. Συμφωνώ όσο δεν πάει. Το πιο ακατανόητο και πιο βαρετό στόρυ ever. Εξηγήστε τι είναι τι ρε ζώα πρώτα. Ετσί στο ξέκαρφο όλα και μετά πάτε με ρυθμό χελώνας. Ημαρτον
12. Οπώς λέει και στο άρθρο rpg = εξερεύνηση, role playing. Που είναι οι πόλεις oέο? Γιατί τέτοιο κόλλημα με τους διαδρόμους? 2 φορές με πήρε ο ύπνος από βαρεμάρα να κάνω το ίδιο ξανά και ξανά και ξανά. Ξύλο, ξύλο, ξύλο, video, boss, video, ξύλο, ξύλο, ξύλο. Φοβερό gameplay...
10. Nτάξει ούτε γω πειράχθηκα εδώ. Πολύ συγκηνητική ιστορία
9. Vanille & Hope πραγματικά για κλωτσιές. Οι άλλοι είναι ωραίοι ειδικά οι Snow & Lightning. Kαι η αυτή Fang WTF γκόμενα της Vanille είναι? Με έχει πειράξει που πραγματικά έχουν πέσει σαν μετεωρίτες στο παιχνίδι και που τσακώνονται συνέχεια....
8. Καλά ναι αυτό με τα τέρατα ότι να'ναι με γιαούρτι. Ντροπή με τόσο τεράστια μυθολογία τεράτων
7. Πάλι είσαι στα χαμένα με τα όπλα. Κάνεις upgrade με ότι βλακεία βρεις και μετά λες έκανα καλά? Απαίσιο σύστημα.
6. Το ίδιο πρόβλημα και στο FFXII. Τα summons είναι διακοσμητικό στοιχείο. Δεν βαράνε. Αίσχος
5. Γιατί δεν ακολούθησαν του XII? Απείρως καλύτερο ήταν
4. 22 ώρες ήδη, κανένα νόημα στην υπόθεση. Μόνο ότι τους κυνηγάνε επειδή κάνουν μαγικά. Για τα μπάζα η υπόθεση, παντελώς αδιάφορη και υπερβολικά αργή στην ανάλυση της. Οπώς ξαναείπα δεν εξήγησαν κάποια πράγματα από την αρχή με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι σου γίνεται
3. Το ελπίζω αυτό. 22 ώρες είμαι τώρα και το μόνο καλό πως κατάλαβα τι παίζει με το stagger επιτέλους και αυτό από φίλο μου. Αλλιώς εκατό αιώνες η κάθε μάχη. Μα τι πράγμα είναι αυτό ρε κάθε τέρας λες και είναι super boss. Πλάκα με κάνεις???
2. 13 χρόνια? Τι λες τώρα. Δεν το είχα προσέξει. Βασικά δεν πάνε πάνω από 2 χρόνια από τότε που τερμάτισα τα X, X-2, XII (best game ever στο PS2!!!) , IV, VI οπότε δεν είχα αίσθηση του χρόνου αφού πήρα ps2 το 2005 και xbox 360 πέρυσι. Ντάξει τραγικό αν σε τόσα χρόνια βγάλανε αυτή τη πατάτα.
1. Οπώς το έχω ξαναπεί έχω τερματίσει όλα τα παιχνίδια από το 4 και μετά και σκοπεύω να κάνω το ίδιο και για τα 1,2,3, type-0 και όσα άλλα spin offs δεν έχω παίξει π.χ. του ds που έχει πολλά. Φόρουμ έχω κάνει όπως ξέρετε. Γενικώς τεράστια αγάπη για τα final fantasy. Απλά και μόνο επειδή είναι final fantasy συνεχίζω και το παίζω πίστεψε με. Ακριβώς επειδή λέτε και λένε καλά λόγια για τα ffxii-2 & ffxiii-3. Το FFXIII είναι το χειρότερο ff ever, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την άποψη μου αυτή και εξήγησα τους λόγους. Ναι χειρότερο ακόμα και από το X-2 και το FF1 και το FF2. Και κείνα είχαν στραβά αλλά είχαν και πολλά θετικά πράγματα. Αυτό? Τίποτα. Ολά στραβά και ανάποδα
Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί με τέτοια γραφικά, τόσο ωραία σχεδίαση των χαρακτήρων και τόσο ωραία μουσική μπορούσε να ήταν όλα τα λεφτά. Αλλά έγινε ξεκάθαρα στο πόδι το παιχνίδι. Λες και βαριόντουσαν να ασχοληθούν άλλο μαζί του, λες και το παράτησαν στη μέση, λες και βιαζόντουσαν να το βγάλουν στην αγορά. Ποτέ ξανά κανένα final fantasy που έχω παίξει δεν ένιωσα να βαριέμαι ή να με κάνει να εκνευρίζομαι με αυτά που γίνονται στο παιχνίδι.
- bond tailΣυντονιστής
Πεμ Ιουλ 03, 2014 2:11 am
Παιξε το final fantasy mystic quest το 13 θα σου φενεται 6 και 7 μπροστα του
Να καλεσουμαι τον ground zero να δουμαι τι εχει να μας πει
Να καλεσουμαι τον ground zero να δουμαι τι εχει να μας πει
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Πεμ Ιουλ 03, 2014 2:18 pm
και ναι περασα απο τις ενδοσχολικες κατι μερουλες εμειναν που θα ειμαι μαθητης και αμα περασω σε καποια σχολη θα ειμαι φοιτητης
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιουλ 03, 2014 6:13 pm
Τι πιστεύετε για το final fantasy 11 αξίζει να το αρχίσω αν και αργά ;
- bond tailΣυντονιστής
Σαβ Ιουλ 05, 2014 1:41 am
Πηρα καινουριο ps3 και το χακαρα και τωρα παιζω ps2 psp ps1 ps2 games χωρις να πλιροσω ο θεος ειναι μαζι μου σημερα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιουλ 05, 2014 7:04 am
Πρόσεχε με το online γιατίι μπορεί να φας μπαν από την PlayStation και μετά δεν θα μπορείς να μπεις καθόλου internet
Επίσης τι μοντέλο ps3 χακαρες και με ποια version αν δεν κάνω λάθος η 3.55 ήταν η τελευταία που είχε βγει hack
Επίσης τι μοντέλο ps3 χακαρες και με ποια version αν δεν κάνω λάθος η 3.55 ήταν η τελευταία που είχε βγει hack
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης