Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Τρι Οκτ 14, 2014 3:38 pm
Red Forever έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Όταν κάποιος μου λέει τέτοιες βλακείες για τα video games θέλω πολύ να φωνάξω και να του κάνω οτι αυτός εδώ σε αυτό το video
Τελικά όντως γινόμαστε βίαιοι
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Οκτ 14, 2014 5:28 pm
@Green Rider: Τώρα το θυμήθηκα ότι το είχες γράψει όταν το πήρες.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Οκτ 20, 2014 6:24 pm
Η αδερφή μου τράβηξε φωτογραφίες (700 κάτι) συνολικού 1,4gb σε ένα μεσημέρι μα τι στο καλό τραβάν τα 20χρονα πλέον ?
Ελπίζω να έρθει αυτό Ελλάδα οταν βγει γιατί που να μπλέκεις με τελωνεία τώρα καθως δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω sao επιτέλους για ps3
Ελπίζω να έρθει αυτό Ελλάδα οταν βγει γιατί που να μπλέκεις με τελωνεία τώρα καθως δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω sao επιτέλους για ps3
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Δευ Οκτ 20, 2014 7:38 pm
αν βγει σε pc θα το παρω
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Οκτ 20, 2014 8:11 pm
^προς το παρόν για ps3 και vita είναι το σίγουρο καθώς σιζιτιεται και για 4 απo oτι φαίνεται δυστυχώς θα είναι μόνο στο PlayStation
Δευ Οκτ 20, 2014 8:25 pm
redlegend έγραψε:Η αδερφή μου τράβηξε φωτογραφίες (700 κάτι) συνολικού 1,4gb σε ένα μεσημέρι μα τι στο καλό τραβάν τα 20χρονα πλέον ?
Selfies και τέτοιες αηδίες :
Όσο για το SAO να έρθει στο PC, αδύνατο, αυτά τα παιχνίδια συνήθως μένουν στις κονσόλες που βγαίνουν.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Οκτ 20, 2014 8:31 pm
^ χειρότερα από τον Anthony παραπάνω κάνει έχει και αυτή την βλακεία που έχει το s3 και τραβάει την ίδια φοτο ούτε και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές
Τώρα τελευταία η Sony έχει πάρει εργολαβία όλα τα anime και βγάζει αποκλειστικότητα βλέπε one piece bleach και sao τώρα το καλό βέβαια είναι ότι κάποιος τα βγάζει και έχουν καλό gameplay το κακό είναι ότι δεν μπορούν να τα παίξουν όλοι
Τώρα τελευταία η Sony έχει πάρει εργολαβία όλα τα anime και βγάζει αποκλειστικότητα βλέπε one piece bleach και sao τώρα το καλό βέβαια είναι ότι κάποιος τα βγάζει και έχουν καλό gameplay το κακό είναι ότι δεν μπορούν να τα παίξουν όλοι
Δευ Οκτ 20, 2014 10:03 pm
E, καλά όχι και η SONY, μόνο στο Bleach είχε δικαιώματα, τώρα έχει μόνο η SEGA και με το ζόρι. Η Bandai Namco τώρα τα έχει πάρει αγκαλιά γιατί έχει απορροφήσει όλους τους πρώην ανταγωνιστές της(ο μεγαλύτερος της ήταν η Banpresto, που έβγαζε υψηλής ποιότητος παιχνίδια άνιμε) και εφαρμόζει την τακτική της EA και της Activision : [Σκάσε εργολαβία σε δημοφηλείς και μη τίτλους που έχουμε δικαιώματα και ρίχτους ψίχουλα για να το φτιάξουν αλλά θα το πουλήσουμε με τιμή κοσμήματος και με DLC-ίδια από πάνω]. Σε αντίθεση με την Activision και την EA όμως, η Bandai Namco είναι η Disney της Ιαπωνίας και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...
Η τακτική τους πάντως που τα βγάζουν σε κονσόλες της SONY δεν είναι άστοχη, μιας και παρ'ότι όλες οι οικογένειες της Ιαπωνίας έχουν από δύο κονσόλες της Nintendo(τις τωρινές φορητές και επιτραπέζειες) οι έφηβοι και οι μεγαλύτεροι φάν αυτών των άνιμε, που συνήθως δεν είναι κάτω της ηλικίας των 13, έχουν και μια "προσωπική" τους κονσόλα, υπερβολικά συχνά της SONY. Οπότε είναι έξυπνη τακτική αυτή.
Η τακτική τους πάντως που τα βγάζουν σε κονσόλες της SONY δεν είναι άστοχη, μιας και παρ'ότι όλες οι οικογένειες της Ιαπωνίας έχουν από δύο κονσόλες της Nintendo(τις τωρινές φορητές και επιτραπέζειες) οι έφηβοι και οι μεγαλύτεροι φάν αυτών των άνιμε, που συνήθως δεν είναι κάτω της ηλικίας των 13, έχουν και μια "προσωπική" τους κονσόλα, υπερβολικά συχνά της SONY. Οπότε είναι έξυπνη τακτική αυτή.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 21, 2014 2:02 pm
^ Εργολαβία εννοώ οτι μόνο για κονσόλες sony βγαινουν π.χ. psp ps3 psv κλπ έχει καιρό να βγεί παιχνιδι anime της προκοπής κα να μην είναι αποκλιστεικά για κονσόλα playstation ή τουλάχιστον δεν το έχω πάρει χαμπάρι
Τρι Οκτ 21, 2014 2:49 pm
Όπως είπα, είναι μια τακτική που πιάνει γιατί αυτό πουλάει, αν το 3DS δεν έκανε μπούρδες με νέες κυκλοφορίες της κύριας κονσόλας και αν οι τύποι που είχαν 3DS παίρναν και κάτι άλλο για αυτό εκτός από Mario, Zelda και PokeMon τότε κάτι μπορεί να γινόταν με την Nintendo. Υπάρχει και το θέμα ότι παρ'ότι η Nintendo έκανε μια προσπάθεια στην αρχή να ξαναφέρει ένα κάποιο ενήλικο κοινό στην πιάτσα, τώρα έχει κλείσει όλες τις εισόδους γιατί θεωρεί ότι αυτό είναι αρκετό για τραβήξει τους εφήβους και τους ενήλικες που ασχολούνται με Anime προς την μεριά της :
Και αυτό συνέβει μετά από αυτά τα παιχνίδια στο PSV, για προφανείς λόγους :
Και πολλά άλλα παραδείγματα της εποχής PSP - 3DS, πριν το Vita. Απλά η SONY είναι πιο ανοιχτή σε αυτά και για αυτό μαζεύεται μεγαλύτερο κοινό εκεί πέρα, και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, να φτιάξεις παιχνίδια στο PSP, PSVITA και τώρα πια στο PS4, είναι πολύ πιο εύκολο από 3DS και WiiU που έχουν όλες αυτές τις έξτρα αηδίες πάνω τους.
Και αυτό συνέβει μετά από αυτά τα παιχνίδια στο PSV, για προφανείς λόγους :
Και πολλά άλλα παραδείγματα της εποχής PSP - 3DS, πριν το Vita. Απλά η SONY είναι πιο ανοιχτή σε αυτά και για αυτό μαζεύεται μεγαλύτερο κοινό εκεί πέρα, και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, να φτιάξεις παιχνίδια στο PSP, PSVITA και τώρα πια στο PS4, είναι πολύ πιο εύκολο από 3DS και WiiU που έχουν όλες αυτές τις έξτρα αηδίες πάνω τους.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Οκτ 21, 2014 9:09 pm
Εχω πολυ καιρο να μπω στο σάιτ γιατι το μονο που κανω στον ελευθερο χρονο μου ειναι να παιζω Shadows of Mordor, ειναι ΠΟΛΥ εθιστικο.
Η ιστορια ακολουθει ενα ελφ και εναν ανθρωπο (που οσοι ξερουν απο τα εργα του Τολκιν δεν τα πανε πολυ καλα) που η τραγικη τους μοιρα τους εφερε κοντα. Ειμαι ακομα στην μεση της ιστοριας αλλα μεχρι στιγμης το ελφ εχει υπεροχη ιστορια για τους φαν του Αρχοντα των δαχτιλιδιων. Δυστιχως πιστευω οτι οσοι δεν εχουν δει τις ταινιες ή δεν εχουν διαβασει τα βιβλια, δεν μπορουν να την ακολουθησουν.
Η ιστορια ακολουθει ενα ελφ και εναν ανθρωπο (που οσοι ξερουν απο τα εργα του Τολκιν δεν τα πανε πολυ καλα) που η τραγικη τους μοιρα τους εφερε κοντα. Ειμαι ακομα στην μεση της ιστοριας αλλα μεχρι στιγμης το ελφ εχει υπεροχη ιστορια για τους φαν του Αρχοντα των δαχτιλιδιων. Δυστιχως πιστευω οτι οσοι δεν εχουν δει τις ταινιες ή δεν εχουν διαβασει τα βιβλια, δεν μπορουν να την ακολουθησουν.
Τρι Οκτ 21, 2014 10:56 pm
Μισώ αυτό το μέρος....στο 12:00 ειδικά έβαλα τον Ηλία να το περάσει για να μην το σπάσω. Ολη μέρα χθες έβριζα....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 21, 2014 11:17 pm
^ Πολυ παλούκι αυτό το παιχνίδι σκέφτηκα να το πάρω εχτές που το είδα στοΝ κοτσωβολο ένα 20αριαλλά κολλάω πολύ νε κάτι τέτοια και λέω άστο για τις διακοπές τώρα διαβασμα
Τετ Οκτ 22, 2014 2:52 am
69 ώρες και ακόμα στα μισά είμαι φαντάσου
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Οκτ 22, 2014 10:14 am
Τι? Παναγιά μου και Χριστέ μου και όλο το δωδεκάθεο τι είναι αυτο ? και εγω έλεγα να το πάρω τα Χριστούγεννα, να παιζω κανα δυοωρο την μέρα για δεκαπέντε μέρες λέω θα το τερματίσω, που να ξεραGreen Rider έγραψε:69 ώρες και ακόμα στα μισά είμαι φαντάσου
Τετ Οκτ 22, 2014 12:09 pm
Πιστεψέ με δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ηλίας το τερμάτησε στις 120 ώρες και έπαιζε ένα μήνα. Από την πώρωση έπιασα και αγόρασα και το expansion σήμερα εγώ
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης