Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+16
CMPunk
Mahad7
siderislol
teo1323
chrys97
siston
johnny_salonica
Costascss
tim
bond tail
XameR_GT
rainbow_326
General_Steve_93
Zer0
MCygo13
GEOHERO
20 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Πεμ Σεπ 25, 2014 11:46 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Σεπ 26, 2014 5:42 am
Σε ποιον να το πω και να με πιστέψει... Τρόμαξα από ένα παιχνίδι lego...
Βρήκα ένα κατάστημα που έχει πράγματα που δεν βρίσκω πουθενά αλλού όπως το ανιμε του dmc, έχει πολλά όμως το πρόβλημα του είναι οι τιμές του: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Βρήκα ένα κατάστημα που έχει πράγματα που δεν βρίσκω πουθενά αλλού όπως το ανιμε του dmc, έχει πολλά όμως το πρόβλημα του είναι οι τιμές του: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Σεπ 26, 2014 9:49 am
Δεν το είδα σε video απλά το έβλεπα εχτες στην τηλεόραση και μόλις είδα την σκηνή θυμήθηκα το τραγούδιMAGNA DEFENDER έγραψε:^για στειλε βιντεο ειμαι περιεργοσ με αυτο που λεσ
οντως ο βαγγελης θα ειναι με το μεροσ με τουσ power rangers γιατι σε αλλα βιντεο τους mikeius λεει πως ενας απο τα χελωνιτζακια ειναι ο αγπημενος του παντως αυριο θα δουμε
αυτή είναι η σκηνή πέρνα το μέρος στα πρώτα δευτερα που τραγουδαν και αν προσέξεις όταν θυμούνται τον Μάρκο πέφτει το ίδιο τραγούδι που πέφτει και στο bleach όταν θυμούνται κάτι ευχάριστο
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Παρ Σεπ 26, 2014 10:06 am
ααα ναι σωστα μεχρι και αυτοι bleach εβλεπαν
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Παρ Σεπ 26, 2014 8:32 pm
Ακούσατε την τρελή ιστορία με την νεκρή 49χρόνη?
Μου αρέσουν πολύ οι νέες αλλαγές στο forum.
Μου αρέσουν πολύ οι νέες αλλαγές στο forum.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Σεπ 26, 2014 8:41 pm
^Ναι όντος τρελή ιστορία να την θάψουν ζωντανή και να πεθανει μες στον τάφο ουτε σε ταινίες
Είναι γεγονος ο Βαγγελης το έκανε το θαύμα είμαστε η νικητές
Που να το φανταζόταν η Kimberly οτι θα γινόταν επιχείρημα όταν γυρνούσαν την σειρά
Που να το φανταζόταν η Kimberly οτι θα γινόταν επιχείρημα όταν γυρνούσαν την σειρά
Παρ Σεπ 26, 2014 9:38 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Garo manga από τον δημιουργό του Garo και τον τυπά που σχεδίαζε το Shin Mazinger Zero manga, get hype!
Garo manga από τον δημιουργό του Garo και τον τυπά που σχεδίαζε το Shin Mazinger Zero manga, get hype!
- CMPunkSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 647
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Παρ Σεπ 26, 2014 9:52 pm
redlegend έγραψε:^Ναι όντος τρελή ιστορία να την θάψουν ζωντανή και να πεθανει μες στον τάφο ουτε σε ταινίες
Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ μετά από πραγματικά πάααραα πολύ καιρό..
Είδα σήμερα το βίντεο από το comedy lab που πόσταρε ο redlegend και σκέφτηκα είναι ένας τέλειος τρόπος να διαφημιστεί το forum από αυτό.Ας γράψει όποιος έχει πρόσβαση στο κανάλι του forum στο youtube για το forum μας και τι κάνει.
Κυρ Σεπ 28, 2014 1:12 pm
Τέλειωσε το Gaim σήμερα...και νοιώθω λες και τις τελευταίες 8 βδομάδες έβλεπα ξανά 555 αλλά πολύ πιο απογοητευτικά...
τουλάχιστον ήρθαν τα δέματα μου μέσα σε αυτήν την εβδομάδα οπότε όταν γυρίσω Αθήνα θα τα τιμήσω δεόντως.
Τελικά το Kurohyo ήταν εκπληκτικό παιχνίδι, άριστα από μένα SEGA.
τουλάχιστον ήρθαν τα δέματα μου μέσα σε αυτήν την εβδομάδα οπότε όταν γυρίσω Αθήνα θα τα τιμήσω δεόντως.
Τελικά το Kurohyo ήταν εκπληκτικό παιχνίδι, άριστα από μένα SEGA.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Κυρ Σεπ 28, 2014 5:53 pm
Επιτελους εκανα μαραθονιο τον gaim θα ελεγα οτι ειναι αριστουργιμα αμα ειχαν κανει καλητερα το τελος
Κυρ Σεπ 28, 2014 6:26 pm
Xαίρομαι που συμφωνούμε και που διαφωνούμε με όλο το Rangercrew. Μα τι ναρκωτικά παίρνουν κάποιοι και τους άρεσαν αυτές οι κωλοτούμπες; Δεν έχω απογοητευτεί ξανά σε toku σειρά τόσο πολύ. Κρίμα πολύ κρίμα. Γιατί εκεί που καλά κάποιος είδε τα ραδίκια ανάποδα είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Εν τέλει η συνέχεια ήταν...φέρτε μου τον συγγραφέα να τον πνίξωRed Forever έγραψε:Τέλειωσε το Gaim σήμερα...και νοιώθω λες και τις τελευταίες 8 βδομάδες έβλεπα ξανά 555 αλλά πολύ πιο απογοητευτικά...
Ναι πολύ καλύτερος ο 555, πολύ λιγότερο τα σκάτωσε εκείνη η σειρά. Και ο Masato πραγματικά μου φαίνεται άγγελος τώρα μπροστά στον σιχαμένο τον Mitsuzane
Κυρ Σεπ 28, 2014 8:16 pm
Άστα να πάνε Τζίμ, τα κάνανε μαντάρα. Τα πολλά crossover / movie tie-ins, οι υπερβολικές διαφημίσεις παιχνιδιών(Baron Lemon Energy, Jimber Forms, Yomotsuheguri, Kiwami, Overlord Baron) ήταν δύο από τους λόγους που το σόου έκανε λακούβα, για να μην πώ και για το πόσο χάλια ήταν οι δύο "πρωταγωνιστές" μας(Kaito και Kouta), καλύτεροι βγήκαν ο Takatora(που είναι και ο Kakashi από το Garo : Wailing Dragon), o Zack, o Gridon και ο Bravo.
Βέβαια δεν είσαι ο μόνος που το αναρωτιέται, σχεδόν όλο το HJU κόντεψε να με βγάλει τρελό ή emo που δεν μου άρεσε το τέλος.
Βέβαια δεν είσαι ο μόνος που το αναρωτιέται, σχεδόν όλο το HJU κόντεψε να με βγάλει τρελό ή emo που δεν μου άρεσε το τέλος.
Κυρ Σεπ 28, 2014 9:15 pm
^Πραγματικά πρέπει να μπεις Rangecrew να δεις τις τελευταίες σελίδες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ο Ryan Steele είμαι εκεί
Εκανα μια αλλαγή με τα banners των ομάδων. Δεν μου άρεσε που το βασικό banner που καθόρισε τι είμαστε (admin,super mod, mod, legendary) φαίνονταν πάνω από το avatar και το διόρθωσα σε όλους χειροκίνητα έναν προς έναν.
Ο Ryan Steele είμαι εκεί
Εκανα μια αλλαγή με τα banners των ομάδων. Δεν μου άρεσε που το βασικό banner που καθόρισε τι είμαστε (admin,super mod, mod, legendary) φαίνονταν πάνω από το avatar και το διόρθωσα σε όλους χειροκίνητα έναν προς έναν.
- bond tailΣυντονιστής
Κυρ Σεπ 28, 2014 9:48 pm
Μα το θεο υπιρχε αγγλικο patch για το παιχνιδι του berserk στο ps2 και δεν το ηξερα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ο θεος ειναι μαζι μου αυτο το μηνα
Κυρ Σεπ 28, 2014 9:53 pm
Ω, nice. Ρίχ'το μέσα μεγάλε, θα ευχαριστηθείς παιχνιδάρα μιας και είσαι φαν της σειράς.
- bond tailΣυντονιστής
Κυρ Σεπ 28, 2014 9:56 pm
Το θεμα ειναι οτι ειμαι ακομα στο volume 17 και αυτο ξεκιναει στο 22Red Forever έγραψε:Ω, nice. Ρίχ'το μέσα μεγάλε, θα ευχαριστηθείς παιχνιδάρα μιας και είσαι φαν της σειράς.
Και λιγο ασχετο(οχι τοσο πολυ) αλλα το Manga δεν επρεπε να γυρισει πριν 2 μερες?
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης