Saint Seiya Ω Ultimate Cosmo
4 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Saint Seiya Ω Ultimate Cosmo
Σαβ Νοε 24, 2012 6:35 pm
Για το Ω δεν λες που είναι ξενέρωτες οι στολές;Αν ναι,έχεις δίκιο γιατί πέραν του ότι δεν είναι τόσο καλά σχεδιασμένες,μοιάζουν κατ’ευθείαν με V3 αν όχι με V4,κάτι που είναι εντελώς χαζό και κάνει τις δικές τους αναβαθμίσεις εντελώς μινιμαλιστικές,σε αντίθεση με του αυθνετικού που τα V3 γίνονται οι πιο εικονικές πανοπλίες των 5 ηρώων.
Η σειρά του άνιμε πάει έτσι,ενώ το μάνγκα έχει το Hades μέσα του και παραλείπει δυστυχώς την Asguard,τέλος πηγαίνει στο Next Dimension.Το Episode G είναι για την ώρα μάνγκα μόνο,από τον δημιουργό του φοβερού Shadow Skill που έχει και κάτι OVA,είναι στα 19 βιβλία τώρα και η ΤΟΕΙ σκέφτεται να το κάνει OVA σαν το Hades μόλις τελειώσει με ακόμα ένα Prequel,το Lost Canvas που λέει την ιστορία του Libra Dohko,του δασκάλου του Shiryu.
Η σειρά του άνιμε πάει έτσι,ενώ το μάνγκα έχει το Hades μέσα του και παραλείπει δυστυχώς την Asguard,τέλος πηγαίνει στο Next Dimension.Το Episode G είναι για την ώρα μάνγκα μόνο,από τον δημιουργό του φοβερού Shadow Skill που έχει και κάτι OVA,είναι στα 19 βιβλία τώρα και η ΤΟΕΙ σκέφτεται να το κάνει OVA σαν το Hades μόλις τελειώσει με ακόμα ένα Prequel,το Lost Canvas που λέει την ιστορία του Libra Dohko,του δασκάλου του Shiryu.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Σαβ Νοε 24, 2012 7:50 pm
όχι, του Ω δεν τις έχω δει ακόμα τις στολές. λέω τις στολές στο arc 7 και μετά. επίσης αλλάζει και το theme τότε... κρίμα γιατί το προηγούμενο theme τα έσπαγε πραγματικά, ενώ αυτό είναι πολύ ξενέρωτο. Αν κατάλαβα καλά με τα v1, v2 που λες, τότε, συγκρίνω τις v1 με τις v2 εγώ, και λέω ότι οι v1 ήταν πολύ καλύτερες.
Το Lost Canvas δλδ θα γίνει anime ή μόνο manga?
edit: τα έχεις διαβάσει τα manga? αξίζουν?
Υ.Γ: δεν έχω διαβάσει ποτέ μου manga!
Το Lost Canvas δλδ θα γίνει anime ή μόνο manga?
edit: τα έχεις διαβάσει τα manga? αξίζουν?
Υ.Γ: δεν έχω διαβάσει ποτέ μου manga!
Σαβ Νοε 24, 2012 9:08 pm
Tου Ω οι στολές είναι τρόμπες στο μέγιστο.Μόνο αυτές των Marsian,των παλιών και οι χρυσές αξίζουν δυστυχώς.Στο αυθεντικό,στην 7η arc δεν αλλάζει και τόσο πολύ θεματολογία,απλά υπάρχουν άλλοι κακοί.Το θέμα είναι σχεδόν πάντα το ίδιο σε όλο το Saint Seiya.Προσωπικά μου αρέσουν οι στολές από το V2 και μετά μιας και όντως φαίνονται ως πανοπλίες και όχι ως κομμάτια πανοπλίας που φοράς πάνω σε spandex.
Το Lost Canvas είναι και τα δύο και το άνιμε λογικά πρέπει να τελειώνει.
Όσο για τα μάνγκα,συνήθως προτείνω να διαβαστούν,αλλά σε αυτήν την περίπτωση,θα πρότεινα μόνο το Episode G,μιας και το άνιμε αξίζει πολύ περισσότερο και η ιστορία του είναι μακράν καλύτερη όπως και οι χαρακτήρες του,για να μην πούμε και τα σχέδια του πιο ταιριαστά για την σειρά.Αυτό και δεν νομίζω να δούμε σε άνιμε το Episode G σύντομα.
Το Lost Canvas είναι και τα δύο και το άνιμε λογικά πρέπει να τελειώνει.
Όσο για τα μάνγκα,συνήθως προτείνω να διαβαστούν,αλλά σε αυτήν την περίπτωση,θα πρότεινα μόνο το Episode G,μιας και το άνιμε αξίζει πολύ περισσότερο και η ιστορία του είναι μακράν καλύτερη όπως και οι χαρακτήρες του,για να μην πούμε και τα σχέδια του πιο ταιριαστά για την σειρά.Αυτό και δεν νομίζω να δούμε σε άνιμε το Episode G σύντομα.
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Νοε 25, 2012 1:04 am
χαχαχαχα προσωπικά αυτό ήταν που μου άρεσε πάντως...το ότι ήταν κομμάτια πανοπλίας πάνω σε spandex!!!
λογικά στο Lost Canvas θα έχει τις V3 στολές...οπότε αν έχει τελειώσει, θα το δω πριν το Ω.
Πάντως σε μένα φάνηκε απίστευτα μεγάλη η διαφορά μεταξύ arc 6 και 7...από την μία ήταν οι στολές που έγιναν πιο απλές κατά την γνώμη μου και από την άλλη (και που έφαγα την μεγαλύτερη ξενέρα) το theme.
υπάρχει περίπτωση να μεταφραστεί το παιχνίδι, έστω με patch για να το ευχαριστηθώ στο psp?
λογικά στο Lost Canvas θα έχει τις V3 στολές...οπότε αν έχει τελειώσει, θα το δω πριν το Ω.
Πάντως σε μένα φάνηκε απίστευτα μεγάλη η διαφορά μεταξύ arc 6 και 7...από την μία ήταν οι στολές που έγιναν πιο απλές κατά την γνώμη μου και από την άλλη (και που έφαγα την μεγαλύτερη ξενέρα) το theme.
υπάρχει περίπτωση να μεταφραστεί το παιχνίδι, έστω με patch για να το ευχαριστηθώ στο psp?
Κυρ Νοε 25, 2012 1:49 am
Σε αρκετούς φαίνεται να αρέσει.Καθόλου περίεργο,μιας και το πως είναι οι πανοπλίες στο Saint Seiya,είναι πρακτίκα σαν Pwoer Rangers αλλά με ζώδια[κυριολεκτικά,αυτό σκεφτόταν ο δημιουργός.]
Το Lost Canvas δεν έχει τα V3,μιας και είναι prequel.Και μάλιστα χωρίς τους πρωταγωνιστές.Το Next Dimension είναι πο έχει τα V3 που είναι το Sequel.Όσο για το theme,Chikyugi / Soldier Dream,όντως,ξενέρα μπροστά στο θεϊκο Pegasus Fantasy
,όχι παίζουμε.
Κυριολεκτικά,αν μπορούσα να βάλω σε σειρά από το καλύτερο προς το χειρότερο,ότι έχει υπάρξει από την σειρά :
1.)Saint Seiya Anime + Episode G
2.)Saint Seiya Manga
3.)Saine Seiya Ω
4.)Saint Seiya The Lost Canvas[και ας είναι ένα Fanfiction όπου η συγγραφέας πληρώνεται]
5.)Saint Seiya The Next Dimension[ο αυθεντικός δημιουργός και να τα κάνει σκ***...έλεος δηλαδή]
Τώρα,για το αν θα βγεί patch,ιδέα δεν έχω,αλλά αν θες αγγλικά παιχνίδια Saint Seiya,υπάρχουν ήδη δύο στο PS2 που καλύπτουν το Sanctuary και το Hades,ως ένα σημείο,πέραν του Saint Seiya Senki στο PS3.
Το Lost Canvas δεν έχει τα V3,μιας και είναι prequel.Και μάλιστα χωρίς τους πρωταγωνιστές.Το Next Dimension είναι πο έχει τα V3 που είναι το Sequel.Όσο για το theme,Chikyugi / Soldier Dream,όντως,ξενέρα μπροστά στο θεϊκο Pegasus Fantasy
,όχι παίζουμε.
Κυριολεκτικά,αν μπορούσα να βάλω σε σειρά από το καλύτερο προς το χειρότερο,ότι έχει υπάρξει από την σειρά :
1.)Saint Seiya Anime + Episode G
2.)Saint Seiya Manga
3.)Saine Seiya Ω
4.)Saint Seiya The Lost Canvas[και ας είναι ένα Fanfiction όπου η συγγραφέας πληρώνεται]
5.)Saint Seiya The Next Dimension[ο αυθεντικός δημιουργός και να τα κάνει σκ***...έλεος δηλαδή]
Τώρα,για το αν θα βγεί patch,ιδέα δεν έχω,αλλά αν θες αγγλικά παιχνίδια Saint Seiya,υπάρχουν ήδη δύο στο PS2 που καλύπτουν το Sanctuary και το Hades,ως ένα σημείο,πέραν του Saint Seiya Senki στο PS3.
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Νοε 25, 2012 9:23 am
τότε μάλλον θα ψαχτώ με emulator αν δω ότι πωρώνομαι τόσο. ξεκίνησα και έχω πάρει μπάλα όλα τα επεισόδια πάλι για να φτάσω στο Ω!!!
Btw το theme είναι πραγματικά EPIC!!!!
Btw το theme είναι πραγματικά EPIC!!!!
Σαβ Δεκ 01, 2012 10:54 am
Βγήκε το παιχνίδι boys!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σαβ Δεκ 01, 2012 1:54 pm
Τελικά από βίντεο στο youtube και από απόψεις που ακούω,καλό είναι για να περάσει ευχάριστα ένα απόγευμα κανείς.Θα το εκτιμήσουν κυρίως φαν της σειράς.
Τετ Δεκ 05, 2012 11:49 pm
Είπα να δοκιμάσω το παιχνίδι. Εχει στόρυ mode και arcade mode. Στο στόρι mode πέφτει πολύ μπλα μπλα και πρέπει να πάω να μάθω επιτέλους γιαπωνέζικα να δω τι λένε...
Μου έκανε εντύπωση που ο χάρτης ήταν στα ελληνικά ωστόσο!
Στο arcade τώρα το παιχνίδι μοιάζει αρκετά στο στυλ του Dragon Ball Z: Shin Budokai - Another Road όπου έχεις και δω 3 μπάρες και τις γεμίζεις με το L και πατώντας άλλο κουμπί μαζί του κάνεις ειδική κίνηση. Combo κάνεις με τα τετράγωνο,τρίγωνο και κύκλο. Με το Χ κάνεις άλμα. Με λίγα λόγια κλασσικό gameplay όχι κάτι το καινούργιο. Δεν έχω δει ποτέ και το anime και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα μαζί του. Σίγουρα οι φανς θα το εκτιμήσουν περισσότερο
Μου έκανε εντύπωση που ο χάρτης ήταν στα ελληνικά ωστόσο!
Στο arcade τώρα το παιχνίδι μοιάζει αρκετά στο στυλ του Dragon Ball Z: Shin Budokai - Another Road όπου έχεις και δω 3 μπάρες και τις γεμίζεις με το L και πατώντας άλλο κουμπί μαζί του κάνεις ειδική κίνηση. Combo κάνεις με τα τετράγωνο,τρίγωνο και κύκλο. Με το Χ κάνεις άλμα. Με λίγα λόγια κλασσικό gameplay όχι κάτι το καινούργιο. Δεν έχω δει ποτέ και το anime και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα μαζί του. Σίγουρα οι φανς θα το εκτιμήσουν περισσότερο
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης