Saint Seiya : Brave Soldiers
3 απαντήσεις
Παρ Ιουν 21, 2013 2:40 pm
Επίσημο site : -
Ημερομηνία κυκλοφορίας : Φθινόπωρο 2013
Κονσόλες κυκλοφορίας : Playstation 3
Κατασκευαστής : ?
Theme Song : ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Καινούργιο παιχνίδι Saint Seiya για το PS3,όπως και το Senki θα βγεί σε Ιαπωνία,Ευρώπη και Νότια Αμερική.Φαίνεται ότι θα είναι 3D Fighting με μοντέλα και κινήσεις από το Senki και θα έχει μέσα χαρακτήρες και ιστορία από το Saint Seiya Sanctuary Arc,Hades Arc,από το Saint Seiya Omega Mars Arc και κάτι από το Lost Canvas.
Και γιατί δεν μπορούσαμε να έχουμε αυτό στο PSP και όχι το Omega που ήταν απογοήτευση;Επίσης,που είναι το Saint Seiya Senki 2,ΟΕΟ;
Επίσημο site : -
Ημερομηνία κυκλοφορίας : Φθινόπωρο 2013
Κονσόλες κυκλοφορίας : Playstation 3
Κατασκευαστής : ?
Theme Song : ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Καινούργιο παιχνίδι Saint Seiya για το PS3,όπως και το Senki θα βγεί σε Ιαπωνία,Ευρώπη και Νότια Αμερική.Φαίνεται ότι θα είναι 3D Fighting με μοντέλα και κινήσεις από το Senki και θα έχει μέσα χαρακτήρες και ιστορία από το Saint Seiya Sanctuary Arc,Hades Arc,από το Saint Seiya Omega Mars Arc και κάτι από το Lost Canvas.
Και γιατί δεν μπορούσαμε να έχουμε αυτό στο PSP και όχι το Omega που ήταν απογοήτευση;Επίσης,που είναι το Saint Seiya Senki 2,ΟΕΟ;
Απ: Saint Seiya : Brave Soldiers
Παρ Ιουν 21, 2013 6:31 pm
του psp προσωπικά δεν μου άρεσε πολύ βαρετό το βρήκα. Βέβαια θα μου πεις δεν έχω δει το anime
Παρ Ιουν 21, 2013 6:46 pm
^Ευτυχώς αυτό είναι σαν του PS3 το Saint Seiya,οπότε είναι αυτομάτως θα είναι 1000 φορές καλύτερο από εκείνο.
Παρ Ιουν 21, 2013 8:46 pm
Και το προηγουμενο στο ps3 εχει παρει καλες κριτικες ακομα και απο μη γνωστες της σειρας!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης