Saint Seiya Legend of Sanctuary
+2
Green Rider
Red Forever
6 απαντήσεις
Saint Seiya Legend of Sanctuary
Πεμ Φεβ 09, 2012 1:06 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ναι καλά το ακούσατε!Βγαίνει ταινία Saint Seiya,το άνιμε βασισμένο στην ελληνική μυθολογιά με όλα αυτά τα ακροβατικά!Βγαίνει σε CG[ευτυχώς θέε μου,ευτυχώς] σαν το Advent Children και ανακοινώθηκαν τα εξής :
Και ένα Saint Seiya παινχίδι φέτος και ταινία...μπράβο.
Ναι καλά το ακούσατε!Βγαίνει ταινία Saint Seiya,το άνιμε βασισμένο στην ελληνική μυθολογιά με όλα αυτά τα ακροβατικά!Βγαίνει σε CG[ευτυχώς θέε μου,ευτυχώς] σαν το Advent Children και ανακοινώθηκαν τα εξής :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
February of last year, TOEI Animation green-lit the new computer-generated movie based on Masami Kuromada's mythological fantasy manga, Saint Seiya The Movie. The film had finally moved as the director and scriptwriter is confirmed!
Keiichi Satou, of Tiger & Bunny and Ashura fame, will direct the film, while Tomohiro Suzuki, who wrote six episodes of Tiger & Bunny, will be the scriptwriter.
The film is listed as the new "Masami Kurumada Project," and Kurumada, the original creator of the Saint Seiya mythological fantasy manga, is credited for the original story. This is a celebration to mark the 25th year anniversary of the original manga.
TOEI first hinted at the project during the Jump Festa event last December 2010, however, the preliminary website for the project still lists the film as "coming soon."
Και ένα Saint Seiya παινχίδι φέτος και ταινία...μπράβο.
Απ: Saint Seiya Legend of Sanctuary
Πεμ Φεβ 09, 2012 1:15 pm
καλή φάση. Πρέπει κάποτε να το δω αυτό το anime και να παίξω και το παιχνίδι που έχω στο PS2
Πεμ Φεβ 09, 2012 1:30 pm
Δες και τα OVA που έχουν βγεί.ΤΟ καινούργιο παιχνίδι για το PS3 υποτίθειτε ότι καλύπτει όλο το Sain Seiya από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πεμ Φεβ 09, 2012 1:55 pm
μόνο από μερικά βιντεάκια πείστικα ότι μου αρέσει πάντως και πήρα το παιχνίδι με τη μία όταν το βρήκα
Πώρωση που παίζει και η μυθολογία μας μέσα!
Πώρωση που παίζει και η μυθολογία μας μέσα!
Πεμ Φεβ 09, 2012 2:01 pm
Άνετα.Το μόνο κακό...δύο παιχνίδια στο PS2...και ούτε ένα στο PSP...και είναι αρκετά δημοφιλές το άτιμο.Καταραμένη NamcoBandai!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Μάης 03, 2012 7:50 pm
θέλω πάρα πολύ να το δω. ειδικά το παλιό!
Πεμ Μάης 03, 2012 8:34 pm
βγηκε παιχνιδι στο ps3 το ποιο εχει παρει πολυ καλες κριτικες!
Τετ Ιαν 01, 2014 1:28 pm
H ταινία λέγεται Saint Seiya Legend of Sanctuary και παίρνει μέρος στο πιο κλασσικό και δημοφιλές arc όλης της σειράς, το ομώνυμο Sanctuary.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Παρ Ιαν 03, 2014 3:56 am
πανο στην ωρα που ειχα τελιοσει ολλα τα μεγαλα anime εκτος του one piece
Κυρ Μαρ 09, 2014 8:34 pm
Ιδού το πιο νέο τρέιλερ...και τώρα πια οι Saints είναι κάτι συνόνυμο με "έλληνες ήρωες toku" ιδίως με το πως λειτουργούν οι πανοπλίες τους.
- theolinPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2014
Τόπος : ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Κυρ Ιουλ 17, 2016 9:23 pm
απο αυτό το ανιμέ το είδα μέχρι εκεί που παλεύανε στους ναούς των ζωδίων στη συνέχεια το βρήκα βαρετό και το dropara
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης