Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Dr.Love
Σαβ Φεβ 25, 2012 10:33 pm
Jim αν παμε δεν τον γλυτωνουμε τον βιασμο
Απλα ειναι 16 και μοιαζου 20+
Απλα ειναι 16 και μοιαζου 20+
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Σαβ Φεβ 25, 2012 11:25 pm
Τι Πάτι και βλακείες,υπάρχει βίντεο με την Αντονέλλα να πηδιέται.
Μαπίτσα το Paranormal Activity,πέραν της τελευταίας σκηνής δεν είχε κάτι τρομερά τρομακτικό.Ούτε καν έγινε κάτι με τα κορίτσια.Πέρα από κάποιες φορές που τις κοίταζα και έκλεινα κάνα μάτι και έριχνα χαμογελάκια τίποτα!Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τομέα ταινιών,από θρίλερ σε καμιά κωμοδιούλα ή κανένα ρομαντικό...
Μαπίτσα το Paranormal Activity,πέραν της τελευταίας σκηνής δεν είχε κάτι τρομερά τρομακτικό.Ούτε καν έγινε κάτι με τα κορίτσια.Πέρα από κάποιες φορές που τις κοίταζα και έκλεινα κάνα μάτι και έριχνα χαμογελάκια τίποτα!Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τομέα ταινιών,από θρίλερ σε καμιά κωμοδιούλα ή κανένα ρομαντικό...
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Σαβ Φεβ 25, 2012 11:30 pm
ναι. την επόμενη φορά να δείτε τον Π@Λούκι Λουκ Στην Άγρια Στ1σ1!
- plousmikeΣυντονιστής
Σαβ Φεβ 25, 2012 11:58 pm
χαχαχαχαχαχα όχι φίλε!! δυστυχώς! χαχαχαχαχαχα
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Φεβ 26, 2012 12:05 am
Mόνο σε μας δε γίνονται αυτά; Σε ποιο σχολείο γίνονται; Για να κάνω μια μεταγραφή! (εντάξει, αστειεύομαι)Green Ranger έγραψε:και κάνουν sex από πολύ πιο πριν από τα 16 μου είπαν,άσε...
- Σπόιλερ:
Πρόπερσι είχαμε κάνει με τα υπόλοιπα αγόρια μια τέτοια συζήτηση και που είπα εδώ πως είμαστε μικροί ακόμα, απάντησε ένας άλλος πως του χρόνου (δηλαδή πέρσι) μπορεί να χάναμε όλοι την παρθενιά μας. Ωστόσο απ' όσο ξέρω δεν έχουν κάνει κάτι (τουλάχιστον οι περισσότεροι, δε συζητάμε τόσο τέτοια, ειδικά τέτοιες αδιάκριτα θέματα). Βέβαια κάποιοι ίσως σε κανενα χωριό τους, αλλά οι περισσότεροι μπα. (αφού φέτος έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις ότι προτιμούν την περιτομή παρά να τους σκιστεί όταν πρωτοκάνουν σεξ). Ο βιολόγος μας όμως (προφανώς θα είχε κακή πείρα από προηγούμενα χρόνια) πριν την τριήμερη μας ενημέρωσε για τα αφροδίσια και μας έδειξε πώς να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, προσθέτοντας επίσης ότι καλό είναι να τα ξέρουμε αυτά για να μη μείνει καμιά έγγυος στην εκδρομή. Αλλά δεν πρέπει να έγινε κάτι, γενικά είμαστε αρκετά ήρεμη ως πρώτη λυκείου και δεν υπήρχαν καν στα δωμάτια αγόρια μαζί με κορίτσια εκτός κι αν ήταν αδέρφια κ.λ.π. (και δεν το απαγόρευσαν οι καθηγητές, αλλά έτσι χωρίστηκαν οι μαθητές). Ξέρω όμως (οι γονείς μου είναι εκπαιδευτικοί) από παλιότερες χρονιές ότι στις καταλήψεις και τις εκδρομές γίνονταν διάφορα όργια. Η δική μας «τρίτη» λυκείου είναι πολύ απροσάρμοστη και ζωηρή· αυτοί σίγουρα θα το έχουν κάνει τέτοιοι και τέτοιες που είναι όλοι και όλες τους. Αλλά στο δικό μας σχολείο τουλάχιστον δεν έχει σημειωθεί (πρόσφατα, για παλιά δεν ξέρω) κάποιο σεξουαλικό περιστατικό, ούτε καν από ένα μόνο άτομο, όπως μαθαίνω από παιδιά άλλων σχολείων. Σίγουρα όμως ένας είχε κάνει σεξ πριν τα 14, όλοι συμφωνήσαμε σε αυτό τότε στη συζήτηση με την ξαδέρφη της απουσιολόγου (λέω τα κατορφόματά τους παρακάτω), όπως και αυτή του την είχε πάρει. Η ίδια σκέτη πουτάνα με όλη τη σημασία της λέξης, ο άλλος παινεύονταν όλη την ώρα «την έχω 17 πόντους» και εξηγούσε στους υπόλοιπους τη χρήση λιπαντικού (ωστόσο τα παιδιά δεν τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση).Όσο για τα κορίτσια, άστα να πάνε... Ελάχιστες είναι πλέον «αθώες» και αγνές. Στη β' γυμνασίου μία, που θεωρείται και από τις καλές μαθήτριες, υποστήριζε πως δεν ήταν παρθένα. Εντάξει, δε σας κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό, αλλά πού να ακούσετε τα επόμενα!-Αρχές της έκτης δημοτικού, σε ένα διάλειμμα, καθόμουν μέσα στην τάξη και ήταν και δυο κορίτσια και ένας άλλος. Αυτά τα κορίτσια έλεγαν μεταξύ τους πως ανυπομονούσαν να πάνε στο γυμνάσιο για να τις ###! Και η μία εκ των δύο έγινε μετά απουσιολόγος (ευτυχώς τώρα δεν είναι στο σχολείο μας, πήγε αλλού)! [Εντάξει όμως, δεν το άξιζε, το παραδέχονταν η ίδια πως όλες τις ασκήσεις τις έπαιρνε από λυσάρια και το ίντερνετ] Και αυτή με την ξαδέρφη της (που ήρθε στο γυμνάσιο) έκαναν παρέα με διάφορα αγόρια «χαλβάδες» και τους χούφτωναν (και φυσικά όχι τα από πίσω) βάζοντας τα χέρια τους μέσα στα παντελόνια τους, στα διαλείμματα, μετά το σχολείο, ακόμα και στο λεωφορείο που είχαμε πάει εκδρομή στο Καρπενήσι. Όσο για το τελευταίο, κάθονταν δύο αγόρια από το τμήμα μου (στο τμήμα μου ήταν κι αυτές) δίπλα δίπλα, πήγε η μία, έτριψε για λίγο το κορμί της πάνω τους και μετά τους χούφτωσε και τους δύο συγχρόνως - τον έναν με το ένα χέρι και τον άλλον με το άλλο! Και μια άλλη μέρα σε μια άλλη εκδρομή περπατούσα με ένα συμμαθητή μου και βλέπουμε έναν και παραπονέθηκε για αυτές τις δύο «λυπάμαι τα καημένα τα αρχιδάκια μου». Ε, δηλαδή έλεος... Πουτάνες και χαλβάδες έχουν γίνει τα σχολεία. Και τα περισσότερα κορίτσια κάνουν όλο νάζια στους καθηγητές, σαν τη Βουγιουκλάκη στο Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο.Και φεύγω από τα συγκεκριμένα παραδείγματα και πάω στο πιο γενικό, που το βλέπουμε εμείς τα αγόρια καθημερινά στο σχολείο, το βλέπετε φαντάζομαι και εσείς και μας το λένε διαρκώς οι καθηγητές μας αγανακτισμένοι ενώ δυσανασχετούν: τα κορίτσια βρίζουν χίλιες φορές πιο πολλές σε σχέση με τα αγόρια! Και όχι μόνο βρίζουν, αλλά χρησιμοποιούν και λέξεις άγνωστες σε εμάς! Και κατά τ' άλλα, εμείς είμαστε τα αλάνια, τα μαγκάκια, ενώ αυτές τα ήσυχα και καλά παιδάκια. Και αφού το έθιξα και αυτό το θέμα, άντε, άλλο από εδώ: έχουμε πάψει να λέμε εμείς την έκφραση «Στ' αρχίδια μου» (σοβαρά μιλάω, έχω σχεδόν τρία χρόνια να την ακούσω από συνομίληκο ή μεγαλύτερο άτομο από το σχολείο) και σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, ακούμε από κανένα κορίτσι να τη λέει!Ο xamergt είχε δίκιο, αυτές είναι ικανές να σε βιάσουν! Και άρχισε να μου κολλάει και εμένα τώρα μία, η οποία ήρθε φέτος από άλλο σχολείο και δίνει σε όλα τα αγόρια διαταγές (συμπεριλαμβανομένου και εμένα)! «Αύριο κάντε κατάληψη», «μάζεψε το σκουπίδι από κάτω - δεν είναι σωστό να το αφήνεις εκεί» κ.ά. Και το χειρότερο όλων είναι πως είπε -δεν ξέρω και εγώ τι είπε ή τι άλλο έκανε- σε μια (για την ακρίβεια αυτήν που υποστήριζε ότι δεν είναι παρθένα), που μπορώ να πω ότι μπορώ να συννενοηθώ μαζί της (και μάλιστα είπε ένας περιπεκτικά ότι τα έχουμε φτιάξει, επειδή μας έβλεπαν να μιλάμε σε διαλείμματα και εγώ μετονομάστηκα σε «Δον Ζουάν»), διάφορα και τώρα υπάρχει ένα «χάσμα» μεταξύ μας, είναι ευδιάκριτο αυτό. Όχι δηλαδή ότι ήθελα ή θέλω να τα φτιάξω μαζί της, αλλά καταρρίπτει κάθε μελλοντική ελπίδα ή πιθανότητα (επειδή ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάττει το μέλλον).ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ 'ΔΩ ΠΕΡΑ!!!, όπως είπε ο φιλόλογός μας αόριστα για τους κατσούφηδες και γκρινιάρηδες μια μέρα συζητώντας στην έκθεση.
Κυρ Φεβ 26, 2012 12:11 am
Ωχ, για να έγραψα τέτοιο κατεβατό πάλι φαντάζομαι πόσες ώρες έγραφα... Να λοιπόν γιατί πήγε 12 το βράδυ... Και έτσι όπως έγραφα θα είναι φαντάζομαι γεμάτο ασυνταξίες, δευτερεύουσες προτάσειες, παραλείψεις και ίσως, λόγω του ότι δεν κοιτούσα την οθόνη του υπολογιστή, λάθη ορθογραφικά/συνταντικά/τυπογραφικά/όπως θέτετε πείτε τα. Βοήθεια σε αυτόν που θα τα διαβάσει! Θα πρέπει να έχει πολλή υπομονή!
Κυρ Φεβ 26, 2012 12:18 am
Απο ολα αυτα καταλαβα οτι εισαι εξυπνος επειδη εχεις εκπαιδευτικους γονεις, εχεις σχολειο με πουτανακια(ποιος στην χαρη σου-κατσε να σε βιασουν ) και πως εισαι λιγο κουτσομπολακος
- MCygo13Συντονιστής
Κυρ Φεβ 26, 2012 12:20 am
Καλά οι δικές μας έβλεπαν μαζί μας το American Pie και το σταματήσαμε στη μέση επειδή δεν άντεχαν τόσο πορνοκατάσταση.Αμφιβάλω αν θα έχουν δει τσόντα,αν και στην παρέα μου ξέρουμε καμιά εικοσαριά σάιτ...Συμφωνώ πάρα πολύ σε αυτά που λες Αντώνη πάντως,αλλά δεν γίνονται με τη δική τους θέληση τα κορίτσια έτσι...ένα ρεπορτάζ του Σταρ για την Μύκονο ή τα Μάλλια αρκεί για να μετατραπούν σε λαγουδάκια!
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Φεβ 26, 2012 12:25 am
εγώ πάντως το διάβασα! κοίτα, εμπειρικά θα σου πω (επειδή πέρασα από αυτές τις φάσεις) ότι γίνονται πολλά στα σχολεία. Την σημερινή εποχή τα αγόρια είναι είναι πολύ διστακτικά και τα κορίτσια έχουν πάρει τα φόρτε τους! Συμπέρασμα: Όσο πιο τσόγλανος είσαι, τόσο πιο καλά θα περάσεις από θέμα κοριτσιών. ΚΑΜΙΑ δεν γουστάρει τα ήρεμα και καλά παιδιά! Μπορείς να της την "μπαίνεις" συνέχεια? να δείχνεις λίγο ενδιαφέρον και μετά να την φτήνεις λες και δεν θες να την ξαναδείς ποτέ σου? να σου βγεί φήμη ότι πηδάς 2 μαζί και δεν έχουν πρόβλημα κιόλας?... έχεις πολλές πιθανότητες! Πιο μετά, σε δικές μου ηλικίες, θα δεις ότι οι μικρότερες είναι και οι πιο εύκολες... δεν μπορούν να σου τη βγουν με καμία παναγία. Προσωπικά: Όταν ήμουν 21-22 τα είχα με μια 29. Το αποτέλεσμα: Σήκω Μιχάλη, κάτσε Μιχάλη, πήγε φέρε το μπαλάκι Μιχάλη! κι εγώ σαν καλός μ@λ@κας τα έκανα όλα! Βέβαια το ήξερα ότι με παίζει, αλλά γούσταρα! για να μην πολυλογώ, δεν κράτησε πολύ, και μετά από κάτι μήνες τα έφτιαξα με μία 17χρονη. Το αποτέλεσμα εδώ: Την έκανα ότι ήθελα! δεν μπορούσε να μου τη βγεί σε τίποτα. Φυσικά ως γνωστός ανώμαλος που είμαι (και βασικά, λίγο-πολύ όλοι οι άντρες είμαστε!) την βαρέθηκα μέσα σε λίγο καιρό.
Διάλεξε και πάρε!
Διάλεξε και πάρε!
- MCygo13Συντονιστής
Κυρ Φεβ 26, 2012 12:34 am
Εμάς αν δεν ήταν έτσι μαζεμένες θα είμασταν χεσμένοι από την χαρά μας!
Κυρ Φεβ 26, 2012 12:52 am
Είμαι λίγο κοτσομπολάκος, ε; Άρα δεν είμαι ο μόνος που το παρατήρησα! Η αλήθεια είναι πως είπα και πράγματα που δεν έπρεπε, αλλά παρασύρθηκα. Με τέτοια γενικά δεν πολυασχολούμαι, αλλά τα συγκεκριμένα παραδείγματα έμειναν στη μνήμη μου επειδή μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση, δεν είχα ξανακούσει ή δει κάτι παρόμοιο. Τέλος πάντων, καιρός να το διορθώσω κι αυτό λοιπόν και να σταματήσω την κατάκριση! Δημήτρη όμως δεν είναι απόλυτο αυτό που λες με τους γονείς. Απλά με βοηθούν να καταλάβω καλύτερα και αντικειμενικότερα ορισμένα πράγματα.
Πέτρο (Πέτρο σε λένε, έτσι; Δε θυμάμαι...), πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι λίγες αγνές - και ευτυχώς και στο σχολείο μου. Φαντάζεσαι να ήταν όλες έτσι ατίθασες; Όσο για τις άλλες, δυστυχώς έτσι όπως το λες είναι· παρασύρονται και δε σκέφτονται αν αυτό είναι σωστό ή λάθος...
, Μιχάλη, λες να ακολουθήσω τη συμβουλή σου; Εδώ που τα λέμε όμως δεν έχεις κι άδικο. Ε ρε τι έχει να γίνει...!
Πέτρο (Πέτρο σε λένε, έτσι; Δε θυμάμαι...), πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι λίγες αγνές - και ευτυχώς και στο σχολείο μου. Φαντάζεσαι να ήταν όλες έτσι ατίθασες; Όσο για τις άλλες, δυστυχώς έτσι όπως το λες είναι· παρασύρονται και δε σκέφτονται αν αυτό είναι σωστό ή λάθος...
, Μιχάλη, λες να ακολουθήσω τη συμβουλή σου; Εδώ που τα λέμε όμως δεν έχεις κι άδικο. Ε ρε τι έχει να γίνει...!
Κυρ Φεβ 26, 2012 1:47 am
Δεν αλλαζεις Αντωνη φαινεσαι καλο παιδακι οπως ειμαι και εγω.Δυσκολα να το παιξουμε "αλητοφατσες"
Κυρ Φεβ 26, 2012 1:40 pm
Kαι πάλι έχεις δίκιο.
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης