Corpse Party(PSP)
+2
Red Forever
Green Rider
6 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
- just reaperΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Απ: Corpse Party(PSP)
Σαβ Μαρ 03, 2012 3:02 pm
πάντως rpg δεν είναι στα σίγουρα. από τη στιγμή που δεν κάνεις leveling χαρακτηρες.
Low budget δεν ξέρω αν είναι, αλλά χάλια γραφικα έχει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει όμως, γιατί έχει ωραία πλοκή που κολάς, και κάποιες φορές καταφέρνει να γίνει τρομακτικό.
Low budget δεν ξέρω αν είναι, αλλά χάλια γραφικα έχει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει όμως, γιατί έχει ωραία πλοκή που κολάς, και κάποιες φορές καταφέρνει να γίνει τρομακτικό.
Τετ Μαρ 07, 2012 3:24 pm
Τρομακτικο με χαζους τροπους.πχ παει να ανοιξει καποιος την πορτα και εχει τρομακτικη μουσικη και ειναι καποιος φιλος τους αν θυμαμαι καλα απο την αρχη που επαιξα.
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Πεμ Μαρ 08, 2012 1:41 pm
Οχι εκεί. για μετά μιλάω που ξεκινάνε τα φαντάσματα.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Νοε 17, 2012 9:13 pm
Το ξεκίνησα σήμερα και έπαιξα για 1:17 ώρες. Πολύ καλό (κύριος σαν ιστορία).
Αυτό που λες XameR_GT δεν ισχύει ("χαζοί τρόποι για να φοβάσαι"), όλα τα θρίλερ βασίζονται στους ήχους πριν την ιστορία, δες το τρομακτικότερο θρίλερ στο mute, δεν θα νιώσεις και πολλά.
Αυτό που λες XameR_GT δεν ισχύει ("χαζοί τρόποι για να φοβάσαι"), όλα τα θρίλερ βασίζονται στους ήχους πριν την ιστορία, δες το τρομακτικότερο θρίλερ στο mute, δεν θα νιώσεις και πολλά.
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Νοε 24, 2012 2:08 am
Βρήκα κάποιες πληροφορίες για για το παιχνίδι:
- Το 1996 είχαν προσπαθήσει να το πρωτοβγάλουν για pc (αν δεν κάνω λάθος) και τα πήγε μέτρια.
- Έχει σχεδιαστεί για να παίζεται με headphones ώστε να δίνει αίσθηση 3D με τον ήχο. Επειδή είναι 2D.
- Το 1996 είχαν προσπαθήσει να το πρωτοβγάλουν για pc (αν δεν κάνω λάθος) και τα πήγε μέτρια.
- Έχει σχεδιαστεί για να παίζεται με headphones ώστε να δίνει αίσθηση 3D με τον ήχο. Επειδή είναι 2D.
Σαβ Νοε 24, 2012 3:06 am
το Obscure είναι κακός κλώνος του Silent Hill. Αν δεν τα έχεις παίξει τα Origins & Shattered Memories κάντο. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ και τα μόνα top class από τη λίστα για μένα
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Νοε 24, 2012 5:21 pm
οκ, Σιγά σιγά θα τα δοκιμάσω όλα.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Δεκ 05, 2012 4:33 pm
Δοκιμασα το Undead Knights και αν και φαίνεται κάπως ερασιτεχνικό είναι πολύ καλό.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης