Corpse Party(PSP)
+2
Red Forever
Green Rider
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Απ: Corpse Party(PSP)
Παρ Δεκ 30, 2011 1:13 am
μπορούμε να μάθουμε να όντως υπάρχει για PC?
Παρ Δεκ 30, 2011 1:19 am
Όχι,λάθος μου.Απλά ίδιες εκδόσεις σε διαφορετικές εκδόσεις.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Παρ Δεκ 30, 2011 2:37 am
άρα υπάρχει για pc. έχει βγει το 2008
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Δεκ 30, 2011 2:39 am
Και εγώ γιατί δεν το βρίσκω στο gamefaqs.com ?
Παρ Δεκ 30, 2011 12:06 pm
Καλά,υπάρχουν άπειρα παιχνίδια και εταιρίες που δεν βρίσκονται εκεί πέρα.Εκεί έχουν δεν ξέρω και εγώ πόσα παιχνίδι λάθος σε στοιχεία.
Παρ’ότι είναι αρκετά σωστό,απλά έχε υπ’όψην σου ότι λόγω του χαζού συστήματος που έχει,κάποιες κυκλοφορίες δεν έχουν μπεί,κάποια στοιχεία είναι λάθος κλπ.
Just,η τωρίνη έκδοση θα είναι καλύτερη μιας και θα έχει και παραπάνω σκηνές,routes κλπ.
Παρ’ότι είναι αρκετά σωστό,απλά έχε υπ’όψην σου ότι λόγω του χαζού συστήματος που έχει,κάποιες κυκλοφορίες δεν έχουν μπεί,κάποια στοιχεία είναι λάθος κλπ.
Just,η τωρίνη έκδοση θα είναι καλύτερη μιας και θα έχει και παραπάνω σκηνές,routes κλπ.
- just reaperΣυντονιστής
Τετ Ιαν 18, 2012 9:38 pm
ρε παλικαρ, σε τι εκδοση το έχεις κατεβάσει; Αγγλικά. Αυτό κατεβάζω τώρα
ok το κατέβασα. Δεν το περίμενα, αλλά παρά τα γραφικά στιλ πόκεμον είναι πολύ καλό και σε πιάνει λίγο η ατμόσφαιρα. πολύ έξυπνο να το γυρίζουν
σε εικόνα όταν συμβαίνει κάτι!!!
ok το κατέβασα. Δεν το περίμενα, αλλά παρά τα γραφικά στιλ πόκεμον είναι πολύ καλό και σε πιάνει λίγο η ατμόσφαιρα. πολύ έξυπνο να το γυρίζουν
σε εικόνα όταν συμβαίνει κάτι!!!
Πεμ Ιαν 19, 2012 1:32 pm
φοβερό το πως παίζουν με τον ήχο σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είχα ιδεά πως το psp βγάζει ήχο από τόσα σημεία
- just reaperΣυντονιστής
Κυρ Φεβ 12, 2012 3:15 am
ok update
Η ώρα είναι 3:10. Έλεγα να παίξω λίγο corpse party πριν κοιμιθώ για χαλάρωση. Για άλλη μια φορά κόλησα. πραγματικά το παιχνίδι είναι άλλη μια απόδειξη ότι τα γραφικά δεν είναι το παν. το παιχνίδι μια χαρα σε ψιλοτρομάζει σε μερικά σημεία και η ιστορία του σε κολάει πολύ άσχημα. Μέχρι και twists έχει!!!!! Μεγάλα κιόλας!!!!
Η ώρα είναι 3:10. Έλεγα να παίξω λίγο corpse party πριν κοιμιθώ για χαλάρωση. Για άλλη μια φορά κόλησα. πραγματικά το παιχνίδι είναι άλλη μια απόδειξη ότι τα γραφικά δεν είναι το παν. το παιχνίδι μια χαρα σε ψιλοτρομάζει σε μερικά σημεία και η ιστορία του σε κολάει πολύ άσχημα. Μέχρι και twists έχει!!!!! Μεγάλα κιόλας!!!!
Κυρ Φεβ 12, 2012 11:52 am
Moυ δινει καποιος λινκ για psp.Μιας και στα αγγλικα δεν το βρισκω
Κυρ Φεβ 12, 2012 11:54 am
Τετ Φεβ 15, 2012 4:31 pm
Παιδια το κατεβασα απο τορεντ και οταν κανω save & quit δεν μου κρατα το save
Το βρηκα low buget του κWλου που με καποιες μλκς θελει να σε τρομαξει.rpg νομιζω ειναι.Πολυ σπαστικοι οι ατελειωτη διαλογοι,δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν μας...
Το βρηκα low buget του κWλου που με καποιες μλκς θελει να σε τρομαξει.rpg νομιζω ειναι.Πολυ σπαστικοι οι ατελειωτη διαλογοι,δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν μας...
Τετ Φεβ 15, 2012 4:47 pm
Είναι Visual Novel...τώρα αν είναι low budget ή όχι... αυτό είναι αντικειμενικό αν λάβουμε υπ’όψιν μας το γένος που είναι.
- just reaperΣυντονιστής
Σαβ Μαρ 03, 2012 3:02 pm
πάντως rpg δεν είναι στα σίγουρα. από τη στιγμή που δεν κάνεις leveling χαρακτηρες.
Low budget δεν ξέρω αν είναι, αλλά χάλια γραφικα έχει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει όμως, γιατί έχει ωραία πλοκή που κολάς, και κάποιες φορές καταφέρνει να γίνει τρομακτικό.
Low budget δεν ξέρω αν είναι, αλλά χάλια γραφικα έχει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει όμως, γιατί έχει ωραία πλοκή που κολάς, και κάποιες φορές καταφέρνει να γίνει τρομακτικό.
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης