It's Cosplay Party Time!
+4
GEOHERO
chrys97
Green Rider
The New Green Ranger
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
It's Cosplay Party Time!
Πεμ Σεπ 05, 2013 1:25 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Στις 21 Σεπτέμβρη ένα συνταρακτικό cosplay event έρχεται για να σας προκαλέσει να κάνετε τα καλύτερα σας cosplay όλων των εποχών.
Οι 2 νέες ομάδες Hikari no Terra και Last Soul συνεργάζονται για να βγάλουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα παίρνοντας την πρωτοβουλία για πρώτη φορά σε ένα event να βάλουν 2 διαφορετικούς διαγωνισμούς.
Θεματολογίες: anime-manga,video games and comics.
O ξεχωριστός χώρος του Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 με το απίστευτο κουλτουριάρικο design φιλοξενεί το event all stars cosplay με μουσική υπόκρουση από τον καταπληκτικό Dj Sarko από τα αγαπημένα σας
J-Rock, J-Pop, K-Pop, Anisons, Animes OST, Video Games OST και Vocaloid.
To event θα φιλοξενήσει τουρνουά yugioh, καραόκε και κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα επίσης το event θα βιντεοσκοπηθεί από τους Dourvas Bros. Τα δώρα των 2 διαφορετικών διαγωνισμών όπως και το τουρνουά yugioh και της κλήρωσης θα είναι από τους καταπληκτικούς μας χορηγούς Solaris, Otaku Store, In Spot, ComicStrip, Pixelate Accesssories, Game Explorers, JEMMA.Χορηγός επικοινωνίας Greek Otaku Radio.Photos by Mikaela Moschou.
Το event ξεκινάει στις 19:00 μμ και οι εγγραφές των διαγωνισμών cosplay γίνετε μέχρι τις 21:00.Οι εγγραφές για το yugioh ξεκινάνε στις 19:30.Το καραόκε θα ξεκινήσει στις 23:00. Η είσοδος για το πάρτι θα είναι 4 ευρώ (συμπεριλαμβάνετε μικρή μπύρα,χυμός,αναψυκτικό). Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όλοι μαζί ένα φανταστικό event.
Στις 21 Σεπτέμβρη ένα συνταρακτικό cosplay event έρχεται για να σας προκαλέσει να κάνετε τα καλύτερα σας cosplay όλων των εποχών.
Οι 2 νέες ομάδες Hikari no Terra και Last Soul συνεργάζονται για να βγάλουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα παίρνοντας την πρωτοβουλία για πρώτη φορά σε ένα event να βάλουν 2 διαφορετικούς διαγωνισμούς.
Θεματολογίες: anime-manga,video games and comics.
O ξεχωριστός χώρος του Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 με το απίστευτο κουλτουριάρικο design φιλοξενεί το event all stars cosplay με μουσική υπόκρουση από τον καταπληκτικό Dj Sarko από τα αγαπημένα σας
J-Rock, J-Pop, K-Pop, Anisons, Animes OST, Video Games OST και Vocaloid.
To event θα φιλοξενήσει τουρνουά yugioh, καραόκε και κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα επίσης το event θα βιντεοσκοπηθεί από τους Dourvas Bros. Τα δώρα των 2 διαφορετικών διαγωνισμών όπως και το τουρνουά yugioh και της κλήρωσης θα είναι από τους καταπληκτικούς μας χορηγούς Solaris, Otaku Store, In Spot, ComicStrip, Pixelate Accesssories, Game Explorers, JEMMA.Χορηγός επικοινωνίας Greek Otaku Radio.Photos by Mikaela Moschou.
Το event ξεκινάει στις 19:00 μμ και οι εγγραφές των διαγωνισμών cosplay γίνετε μέχρι τις 21:00.Οι εγγραφές για το yugioh ξεκινάνε στις 19:30.Το καραόκε θα ξεκινήσει στις 23:00. Η είσοδος για το πάρτι θα είναι 4 ευρώ (συμπεριλαμβάνετε μικρή μπύρα,χυμός,αναψυκτικό). Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όλοι μαζί ένα φανταστικό event.
Απ: It's Cosplay Party Time!
Πεμ Σεπ 05, 2013 1:34 pm
Και φυσικά εκτός από anime-manga,video games, και comics. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι Cosplay θέλει.
Παρ Σεπ 06, 2013 3:43 pm
κρίμα που δεν είναι νωρίτερα. Δεν θα είμαι Αθήνα τότε
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Παρ Σεπ 06, 2013 6:41 pm
^ Κι εγω
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Παρ Σεπ 06, 2013 8:46 pm
Ναι
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Παρ Σεπ 06, 2013 9:34 pm
Κάτι μου λέει πως θα έρθω μόνο που δεν έχω κάποιο Cosplay να κάνω γαμώτο....
Σαβ Σεπ 07, 2013 1:49 am
Φίλε μου αν δεν έχεις κάποιο Cosplay, μπορώ να βοηθήσω. Στείλε μου μήνυμα στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Σαβ Σεπ 07, 2013 1:12 pm
ΚΑΤΑΡΑ!!! στις 21 έχει τα γενέθλια του ένας φίλος μου, πάνω που ετοιμαζόμουν για το "Old Man Logan"... :/
- haikostasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2010
Κυρ Σεπ 08, 2013 3:21 pm
Κριμα που ειναι μακρια!!
Τρι Σεπ 10, 2013 12:40 pm
Άλλος κανείς δεν θα έρθει στο Cosplay Party;
Μπορώ να βοηθήσω στο θέμα στολής αν κάποιος δεν έχει.
Μπορώ να βοηθήσω στο θέμα στολής αν κάποιος δεν έχει.
Τρι Σεπ 10, 2013 2:15 pm
λογικα για να μην γραφουν σημαινει οτι δεν θα ερθουν
Τετ Σεπ 11, 2013 10:34 pm
Ουτε εγω θα μπορεσω,κυριως λογω αποστασεως,και κατα δευτερον,δεν ειμαι και πολυ τυπος των event.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης