Soul Caibur V
5 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Soul Caibur V
Παρ Ιουν 03, 2011 4:46 pm
Για να σας δειξω την αντιπαθια μου στη σειρα.Αν παιζεις με κανα φιλο ειναι ωραιο.Μονο εσυ θα ποσταρεις;
Παρ Ιουν 03, 2011 9:48 pm
Το χω καταλαβει.Εγω θα σου ελεγα να κραζεις και να σχολιαζεις οτι δεν σου αρεσει
Τετ Ιουλ 06, 2011 7:31 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σε δύο βδομάδες που θα γίνει το Comic Con στο Σαν Ντιέγο θα αποκαλυθφούν αυτοί οι δύο παίχτες.
Σε δύο βδομάδες που θα γίνει το Comic Con στο Σαν Ντιέγο θα αποκαλυθφούν αυτοί οι δύο παίχτες.
Τετ Ιουλ 20, 2011 2:27 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το τελευταίο tease πριν το comic-con.Είναι η μαθήτρια της Τάκι...φαίνεται!
Το τελευταίο tease πριν το comic-con.Είναι η μαθήτρια της Τάκι...φαίνεται!
Τετ Αυγ 17, 2011 5:57 pm
Το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού.Ο Βόλντο παρά του ότι 70ρησε είναι μια χαρά η Τάιρα μοιάζει με την Έιμι και ο Μάξι...δείχνει σαν Μάξι...οκ...
Το νέο σύστημα φαίνεται οτι μάλλον είναι οτι κάποες μανούβρες που παλία ‘έσπαγαν το παιχνίδι‘[SC2's Guard Dodge + invinsible frames,"Power" Attacks,Guard Counter / Just Counter] τώρα πια χρησιμοποιούν μέρος μιας νέας μπάρας ονόματι critical guard.
Το σύστημα φαίνεται οτι χρησιμοποεί μια πολλύ τροποποιημένη έκδοση του Critical Edge από το Soul Edge για να βγάλει πολλύ ζημία στους αντιπάλλους.
Λίγα λόγια από τους δημιουργούς.
Η κόρη της Ζιάνγκ-Χουά...και δεν είναι από τον Κίλικ...μιας και δεν είχε και την καλύτερη μοίρα όπως μας λένε.
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Πεμ Αυγ 18, 2011 3:11 am
Tο 5 λογικά θα το τιμήσω. Έχω μείνει λίγο πίσω με τη σειρά η αλήθεια είναι
Πεμ Αυγ 18, 2011 10:44 am
Eγω προσωπικα τα βαριεμαι(οπως ο jim τα dragonball).Μονο με κανα φιλο τα επαιζα αυτα.Η ιστορια παντα αδιαφορει.Ουτε νοημα δεν βγαζει.
Πεμ Αυγ 18, 2011 11:34 am
Αδιαφορεί? Στο μόνο 3d fighting που έχει νόημα μπορώ να πω. Ειδικά στα 3 & Soul Edge κορυφή η ιστορία. Το tekken έχω σιχαθεί να βλέπω περισσότερο
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Πεμ Αυγ 18, 2011 11:47 am
Συμφωνώ. Στο 3 είχε πολύ καλή ιστορία. Είχε νόημα να το τερματίσεις. Τα περισσότερα fighting δεν βγάζουν νόημα. Το χειρότερο για εμένα ήταν το dead or alive.
Πεμ Αυγ 18, 2011 4:15 pm
Διαφωνο.Ειναι καλο fighter,αλλα μονος μου το βαριεμαι, με φιλο εχει πλακα.
Πεμ Αυγ 18, 2011 5:08 pm
Ολοί έχουν πλάκα με φίλο, για υπόθεση μιλάμε τώρα και τα tekken, dead or alive δεν έχουν υπόθεση. Στο soul calibur ο καθένας έχει ολόκληρο στόρι. Αλλός ψάχνει το soul edge άλλος θέλει να πάρει εκδίκηση κτλπ.
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης