Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!!

+11
kostikas11
grvaggelis
antonito91
gantonis
MCygo13
Red Forever
XameR_GT
falconara90
plousmike
power24red
Green Rider
15 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
http://maagr.forumgreek.com/

Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!!

Παρ Δεκ 02, 2011 2:06 pm
Ούτε μένα θα μου άρεσε αν ήταν έτσι Razz
grvaggelis
grvaggelis
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 219
Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Τόπος : Αθήνα

Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!!

Παρ Δεκ 02, 2011 7:20 pm
falconara90 έγραψε:το αν η σεζόν είναι κακή ή όχι, δε μπορώ να το κρίνω αν δε τη δω όλη. αν όντως είναι κακή θα πω ότι η φταίει η Saban η οποία μάλλον δεν έχει θυμηθεί ακόμα πως γίνεται μια καλή σεζόν Power Rangers. για να μη γινόμαστε κακοί θα πρέπει να πούμε ότι και η Disney δεν έκανε με τη πρώτη χρονιά τη καλύτερη της δουλειά στο francise.
κοιτα φιλαρακο κραζουμε τη sabban γιατι ακριβως δεν ειναι η πρωτη season που βγαζει οποτε δεν δικαιολογειται να βγαζει τετοια αισχη να βλεπουμε!!Razz
κ οσο για την Udona εμενα δεν με χαλαγε γιατι δεν την ειδαμε πολυ σαν ranger oποτε στο ρολο της για μενα ηταν πολυ καλη!!Wink
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Παρ Δεκ 02, 2011 8:46 pm
Ρε plousmike γιατι λες την Ουντονα milf.Την εχεις δει σε πορνο κλιπ? Razz
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Παρ Δεκ 02, 2011 9:01 pm
χαχαχαχαχα Ε αυτό μου έλειπε!! χαριτολογώντας πάντα, όπως λέω και τον Shadow Ranger σκούμπι!
kostikas11
kostikas11
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013

Δευ Μάης 05, 2014 9:40 pm
Δεν εχετε δικιο , εμενα μου αρεσαν και τα πρωτα επεισοδια αλλα και ολα τα επομενα , γουστα ειναι αυτα δυστυχως.
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2012
Τόπος : Inside my Deck
https://www.youtube.com/user/TheNeoRedRanger

Κυρ Οκτ 12, 2014 3:16 am
Κι εμένα μου άρεσε δεν μπορώ να το κρύψω...Γούστα είναι αυτά άλλωστε. Μου έδωσαν και ιδέες για να ξαναγράψω...
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Τόπος : Mirror World

Κυρ Οκτ 12, 2014 5:07 am
Αυτή η σειρά μου έκανε ένα καλό στη ζωή μου. Από τα καλύτερα μπορώ να πω. Τι ήταν αυτό? Στα μέσα της σειράς από την απόλυτη ξενέρα που είχα φάει από αυτό που έβλεπα ξεκίνησα shinkenger και είπα τέλος, από δω και πέρα πρώτα sentai θα βλέπω, καμία ελπίδα πια. Και δυστυχώς το βλέπουμε και στους super megaforce τώρα. Καλύτερα να μην έπεστρεφε ποτέ η saban για μένα. Καμία σχέση με τη παλιά εταιρεία. Εχουν ξεφτιλήσει τη σειρά αυτοί τώρα....
Και κάτι τελευταίο. Θα έλεγα πως αν κάποιος δεν έχει δει shinkenger θα του αρέσουν οι samurai. Αμ δε...στα μισά όπως είπα έπιασα να δω shinkenger γιατί δεν άντεχα άλλο...
Και από τότε βλέπω ongoing ότι βγαίνει και δεν μετανιώνω καθόλου γι'αυτό. Πήδηξαν και τους Go-Buster οι ηλίθιοι ενώ μπορούσε να είναι rpm season 2 φάση.... Evil or Very Mad
The Red Mystic Ranger
The Red Mystic Ranger
Power Ranger
Power Ranger
https://2img.net/h/i299.photobucket.com/albums/mm292/djjimmisgr/Profile%20Banners/got_zpsb88bd570.jpg
Αριθμός μηνυμάτων : 289
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2015

Πεμ Σεπ 24, 2015 3:12 pm
Εμένα μου αρέσειSmile. Μου φάνηκε λίγο πρωτότυπει η συγκεκριμένη σεζόν.
Pavlina16
Pavlina16
New Ranger
New Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2017
Τόπος : Πετρούπολη

Πεμ Ιουν 08, 2017 5:48 pm
Επειδή τη συγκεκριμένη σεζόν την παρακολουθούσα σε μια αρκετά μικρή ηλικία, δεν μπορώ να πώ ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα γιατί είχα και άλλα μυαλά τότε, οπότε δεν μπορούσα να αντιληφθώ και ελαττώματα. Είναι μια σεζόν με δράση να το πώ και αυτο(ουπς!) αλλά σε πολλά(έως πάρα πολλά) σημεία έχει κάνει κουραστική προσπάθεια να αντιγράψει τους σεντάι και δυστυχώς, έχει παραλλάξει και προσπεράσει γεγονότα που έχουν συμβεί στους σεντάι. Περνούσα ευχάριστα την ώρα μου παρακολουθώντας το, αλλά πολλά ελαττώματα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Ιουν 08, 2017 6:36 pm
Προσωπικά δεν έχω θέμα με τους samurai, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη σεζόν,  αλλά δεν με κουράζουν στο σημείο που να θέλω να κλείσω την τηλεόραση. Για να περνάει δηλαδή η ώρα,  εντάξει είναι.
Τα μόνα πράγματα που μου τη σπάνε στη σειρά είναι η Μία,  γιατί η Μακοτο στους Sentai ήταν η αγαπημένη μου, ενώ τη Μια τη μισώ γιατί είναι άχρηστη,  απαίσια,  άθλια κλπ. Και επίσης ο Κέβιν, που δεν πιάνει δεκάρα μπροστά στο Θεό Ryunosuke.
Θα έλεγα και τον δασκάλο,  αλλά είναι χάλια και στις δύο σειρές,  οπότε πάσο Razz
The Tokutaku
The Tokutaku
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 295
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2016
Τόπος : Morphin Grid

Τρι Ιουν 13, 2017 3:46 pm
Θα συμφωνήσω με αυτά που λες ^,κατά την γνώμη μου η Operation Overdrive  ήταν χειρότερη(βάλε το φαινόμενο πως είναι και επετειακή σεζόν Razz )καθώς τα αδύναμα σημεία ήταν πολύ πιο συχνά και επαναλαμβανόμενα.Πάντως ένα έχω να πω rangers together suckmurai forever  Laughing.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Ιουν 13, 2017 8:46 pm
The Tokutaku έγραψε:Πάντως ένα έχω να πω rangers together suckmurai forever  Laughing.
lol! Savage 
Για να πω την αλήθεια, το συχενομαι όταν το λένε αυτό.
Προσωπικά και οι Overdrive μου άρεσαν,  για να πω την αλήθεια όμως,  πότε δεν ήξερα ότι υποτίθεται πως ήταν επετειακή. Πάντως ακόμα και αυτή μπορώ να τη δω. Γενικά δεν υπάρχει κάποια σεζόν π να αντιπαθώ ιδιαίτερα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Ιουν 30, 2017 6:01 pm
Εμενα ειναι η αγαπημενη μου σειρα power rangers παντως
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Σεπ 05, 2017 1:52 pm
Παιδιά έχετε παρατηρήσει και εσείς πως όλα τα τέρατα εμφανίζονται σε εκείνη την πολη αλλά ποτέ δεν φέυγουν οι κάτοικοι?  Razz
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Τόπος : Mirror World

Τρι Σεπ 05, 2017 5:03 pm
Tωρα που ξέθαψες αυτό το ποστ θυμήθηκα πόσο μου την είχε δώσει στα νεύρα που άλλαξαν το χαρακτήρα του Antonio στη 2η σεζόν. Ενώ στη πρώτη ήταν όλα τα λεφτά και ο μοναδικός λόγος που η σειρά βλέπονταν κάπως στη 2η του άλλαξαν τα φώτα κάνοντας το από baddas ενοχλητικό και χαζοχαρούμενο...
Γενικότερα πάντως η 2η σεζόν ήταν καλύτερη σεζόν της πρώτης και είχε επική τελική μάχη. Να λέμε και τα καλά.
Αν και τη σειρά την έχω ολόκληρη μεταγλωττισμένη σε DVDs δεν έχω κάτσει να τη ξαναδώ. Ισώς μεταγλωττισμένη να μου άρεσε περισσότερο όπως συνέβη αυτό με τους jungle fury, mystic force & operation ovedrive.
Καλά βέβαια πως ήταν η μέρα με τη νύχτα με τους Shinkenger αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Δεν μπορείς να μου κάνεις αμερικανιά παραδοσιακό θέμα με σαμουράι. Ημαρτον...
Τουλάχιστον οι Ninja Steel αυτό το έγκλημα δεν το κάνουν. Προσάρμοσαν τη σειρά να έχει λογική με το να πηγαίνουν σχολείο. Οι Samurai Rangers από την άλλη πιο άζωοι πεθαίνεις....
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Σεπ 05, 2017 5:06 pm
Έκλαψα με το τελευταίο  Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης