Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!!

+11
kostikas11
grvaggelis
antonito91
gantonis
MCygo13
Red Forever
XameR_GT
falconara90
plousmike
power24red
Green Rider
15 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011

Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!!

Πεμ Δεκ 01, 2011 1:37 pm
@xamergt: Για samurai master δεν περίμενα να κάνει και πολλά περισσότερα. Αν και ίσως θα έπρεπε να είναι πιο γέρος. Όσο για τον κακό, δεν θυμάμαι και την Ρίτα να είχε εμπλακεί ποτέ...
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!!

Πεμ Δεκ 01, 2011 1:38 pm
@green ranger: Ναι άλλα το κάνει τόσο χάλια που ξεκαρδίζομαι να βλέπω τους άλλους να προσπαθούν να αποφύγουν την Mia στην κουζίνα!
falconara90
falconara90
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 1_zpsbe8574b7
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 3_zps4d69e2b4
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Bleach_Group
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Arrow_zpsdc214876
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Untitled-1_zps651efb21
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Wd_zps213b4510
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Flostgalaxy_zps7a6d690b
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Naruto2_zpsdde1594d
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Yu-Gi-OhGX_zps666b4095
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 BatmantheBraveandtheBolt_zps0ce04b94
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 Got_zpsb88bd570
Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!! - Σελίδα 3 TransformersPrime_zpse4fcca92
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe

Πεμ Δεκ 01, 2011 1:42 pm
δεν έχει σημασία κατά πόσο εμπλέκεται ο villain. εξάλλου ήταν πολλοί οι villains που δεν ενεπλάκησαν σε μάχη. αυτό που έχει σημασία είναι κατά πόσο ανταποκρίνεται στην έννοια του villain. πχ Lord Zedd, δεν ενεπλάκει ποτέ σε μάχη αλλά είναι απ' τους μεγαλύτερους villain που πέρασαν από τη σειρά.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Πεμ Δεκ 01, 2011 1:42 pm
Jim ποιος κανει καριερα;Πες μου εναν;ΚΑΝΕΝΑΣ!
Ο ηθοποιος που εκανε τον Μπιλυ;ΜΕ τα θεατρα ασχολειται,εχει κανει και ταινιες αλλα οχι χολιγουντ.
Επισης ο Medina(Deker) μετα τι εκανε απο τους rangers?Τιποτα,μπηκε σε ριαλιτι για αντρες στριπερς και τωρα κανει περιοδεις με αλλους κανοντας στριπτιζ,καταντια για εμενα.Ο johny young boch ειναι καλος,κανει τεραστια καριερα στα anime dubing.Eπισης και η ηθοποιος που κανει την κιμπερλι παιζει σε γνωστες αμερικανικες σειρες.Επισης η Τορι απο τους ninja storm κατι κανει(σε σειρες).Γενικα δεν ειναι κανενας τους χολιγουντ επιπεδου αλλα καλοι ηθοποιοι μεταξυ ολων υπαρχουν.Αλλα προς θεου jim πεταξες πατατα.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Πεμ Δεκ 01, 2011 3:40 pm
εχώ πετύχει πολλούς σε σειρές και ταινίες. Δες εδώ για λεπτομέρειες
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Πεμ Δεκ 01, 2011 4:09 pm
Ο Johny Yong Bosch πάντως ακόμα κάνει καρίερα και ως Stuntman και ως Motion Actor.Το τελευταίου του μεγάλο HIT στον τομέα αυτό ήταν ο Nero του Devil May Cry 4 και τώρα πια μπήκε στην "ομάδα" που έφτιαξε ο Reuben Langdon[Motion Actor του Leon Kennedy,Cris Redfield,Dante(και φωνή από το 3 και μετά) και άλλων πολλών] που αποτελείτε από τον Reuben,τον ίδιο,τον Daniel Southworth[Eric Myers,Vergil(και φωνή),Credo,Angelo Credo],Mark Musashi και ένας δύο άλλους που δεν θυμάμαι.
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena

Πεμ Δεκ 01, 2011 4:20 pm
Oi Power Rangers Samurai einai kuriolektika a8lioi se sxesh me tis prohgoumenes sezon.Pisteuw pws an den ginei kana tsaf kai den kanoun kana kalo epeisodio me zoumi kai upo8esh oute 30 epeisodia den 8a ftasei!Apla 8a thn kopsoun
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Πεμ Δεκ 01, 2011 4:30 pm
Το παιχνιδι τους απο την αλλη ειναι παρα πολυ καλο.Και δεν μιλαει ο ενθουσιασμος.Ειναι τρισδυαστατο και δεν περιμενα να εχει τοσο διασκεδαστικο gameplay.Οι πολλες σπεσιαλ επιθεσεις των rangers το σωζουν
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Δεκ 01, 2011 4:55 pm
Νομίζω ότι την αδικείτε λίγο την σεζόν. Απλά απολαύστε την σαν κάτι το καινούργιο, κάτι το διαφορετικό. ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΕΖΟΝ??
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010

Πεμ Δεκ 01, 2011 5:07 pm
Αναρωτιέμαι πάντως αν είχες δει πέρυσι τους RPM ή αν έχεις δει καθόλου σεντάι ή ράιντερς. Γιατί αλλιώς δε θα σου άρεσε ούτε κι εσένα.
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Δεκ 01, 2011 5:10 pm
Δεν τους έχω δει. Θα τους δω και θα ξαναπώ, αλλά και πάλι μιλάμε για power rangers οι οποίοι δεν μου φάνηκαν κακοί, τους ευχαριστήθηκα μια χαρά.
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Πεμ Δεκ 01, 2011 5:14 pm
Δες Σινκέντζα για σύγκριση και πες μου μετά ξανά. Και η αντίδραση που έχουν όλοι οι φανς με αυτή τη σειρά οφείλεται και στο ότι ο σκηνοθέτης μείωσε και απέκοψε τη δουλειά που έκανε η Ντίσνεϋ με τη σειρά και νόμιζε πως αν φτιάξει έτσι, δυο-τρία χαζά επεισοδιάκια (όπως και έκανε) η επιτυχία θα έρχονταν αμέσως, όλοι θα κάθονταν να βλέπαν αυτή τη βλακεία με τους σαμουράι (που δεν έχει καμιά σχέση με τους πρωτότυπους Σινκέντζα) θα αυτός μαζί με τον Σαμπάν θα κάθονταν και θα τρώγαν τα λεφτά. Wink
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Δεκ 01, 2011 5:20 pm
Καλά οκ δεν ξαναλέω τίποτα για τους samurai αν δεν δω πρώτα και τις προηγούμενες. Ελπίζω να έχω δίκιο. Πάντως και τα ζόρντς μου άρεσαν και οι power discs ήταν ωραίο σαν πρωτοτυπία. Anyway...we shall see...
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Πεμ Δεκ 01, 2011 5:47 pm
Όχι, να λες την άποψή σου, δεν έχουμε δικαίωμα να σου επιβάλουμε να μην τη λες. Η κάθε άποψη είναι σεβαστή. Απλά σου είπα γενικά ποιος ο λόγος αυτής της «επίθεσης» στους Σαμουράι. Wink
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Δεκ 01, 2011 5:52 pm
Πάντως το ότι θα γινόταν ολόκληρο thread κατά των samurai δεν το περίμενα. Είναι δηλαδή για πολλούς η χειρότερη σεζόν ever? (Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τον σκούμπι και την milf, αλλά θέλω να τις δώ τις σεζόν. Btw κάποιος mod μπορεί να μου στείλει τους κωδικούς για να ξεκινήσει η μαγεία? Φτάσαμε αισίως τα 100 post και συνεχίζουμε!!)
gantonis
Legendary Ranger
Legendary Ranger

Πεμ Δεκ 01, 2011 6:05 pm
Ναι, σε μισό λεπτό θα τα έχεις. Ωστόσο, σου προτείνω (όπως μου πρότειναν κι εμένα και όντως μαγεύτηκα) να δεις οπωσδήποτε και σύντομα ράιντερς, και καλύτερα όχι τους αμερικάνικους. Ξεκίνα με τις ταινίες The First/Next και μετά δες Kuuga, για τον οποίο φτιάχνουμε και ελληνικούς υπότιτλους και προχωράμε με σχετικά γρήγορους ρυθμούς! Μη σε ανησυχεί και αποτρέπει το γεγονός ότι η γλώσσα είναι ιαπωνική. Και εμένα στην αρχή μου φαινόταν πάρα πολύ περίεργη αλλά μετά τη συνήθισα. Πλέον δε θα είχα ούτε κι εγώ πρόβλημα να μένω εκεί. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης