Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!!
+11
kostikas11
grvaggelis
antonito91
gantonis
MCygo13
Red Forever
XameR_GT
falconara90
plousmike
power24red
Green Rider
15 απαντήσεις
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Απ: Λατρεύουμε να μισούμε τους Power Rangers Samurai!!!
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:00 pm
Μακάρι να αποδειχθώ λάθος. Αλλά σοβαρά ποιές ήταν ρε παιδιά σε σας οι πρώτες εντυπώσεις όταν τους είδατε αυτούς τους δύο?
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:13 pm
Αρχικά είπα, ο Σκούμπι Ντου αρχηγός?
Μετά δάγκωσα τη γλώσσα μου όμως βλέποντας πόσο γαμάτος ranger ήταν. Από τους καλύτερους ever και με φοβερό background story
Aκόμα καλύτερος στους Dekaranger!
Oσό για την Udonna ένιωθα λες και βλέπω Χάρι Πότερ και αυτή ήταν η Σάρα ΜακΓκόναχαλ
Ο Νικ θύμιζε ούτως η άλλως τον Χάρι με τη ιστορία που είχε(εκλεκτός,χωρίς γονείς) και ο Τσιπ ήταν ίδιος ο Ρον, οπότε μου άρεσε πολύ αυτή γιατί ήταν σαν πραγματική μάγισσα. Ειδικά ξέροντας πλέον πως πέθανε από καρκίνο πριν 2 χρόνια
Μετά δάγκωσα τη γλώσσα μου όμως βλέποντας πόσο γαμάτος ranger ήταν. Από τους καλύτερους ever και με φοβερό background story
Aκόμα καλύτερος στους Dekaranger!
Oσό για την Udonna ένιωθα λες και βλέπω Χάρι Πότερ και αυτή ήταν η Σάρα ΜακΓκόναχαλ
Ο Νικ θύμιζε ούτως η άλλως τον Χάρι με τη ιστορία που είχε(εκλεκτός,χωρίς γονείς) και ο Τσιπ ήταν ίδιος ο Ρον, οπότε μου άρεσε πολύ αυτή γιατί ήταν σαν πραγματική μάγισσα. Ειδικά ξέροντας πλέον πως πέθανε από καρκίνο πριν 2 χρόνια
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:14 pm
Ουντονα ουτε εμενα μου αρεσε.Ο Ντογκι καλος ειναι(μαλλον).
Εγω μισω τους σαμουραι για το αθλιο καστ, εμενω στην αποψη μου οτι κανενας δεν ειναι καλος.Η σειρα αξιζει γιατην ιστορια του Ντεκερ ο ηθοποιος που τοτν κανει εκανε τον Κοουλ στους wild force.Μονο για αυτο αξιζει η σειρα.Απο τους 5 βασικους ο Αντονιο και ο Jaden λενε κατι.
Εγω μισω τους σαμουραι για το αθλιο καστ, εμενω στην αποψη μου οτι κανενας δεν ειναι καλος.Η σειρα αξιζει γιατην ιστορια του Ντεκερ ο ηθοποιος που τοτν κανει εκανε τον Κοουλ στους wild force.Μονο για αυτο αξιζει η σειρα.Απο τους 5 βασικους ο Αντονιο και ο Jaden λενε κατι.
- plousmikeΣυντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:17 pm
χαχαχαχα. Κι εγώ το ίδιο είπα!! Ο Σκούμπι!! Και πράγματι γενικά οι Mystic Force θυμίζουν Harry Potter. Πάντως δηλώνω φαν των samurai έχοντας δει και το 22ο επεισόδιο!!!!! Δεν έχει άλλα έτσι?
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:17 pm
Βασικά δεν φταίνε οι ηθοποιοι(ο θεός να τους κάνει...). Δεν υπάρχουν σεναριογράφοι για τη σειρά,αλλά μεταφραστές...
Αυτό τα λέει όλα....
Αυτό τα λέει όλα....
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:19 pm
Οχι, ακόμα δεν έχει. Πάντως για μένα είναι μακράν η χειρότερη σεζόν όλων των εποχών!plousmike έγραψε:χαχαχαχα. Κι εγώ το ίδιο είπα!! Ο Σκούμπι!! Και πράγματι γενικά οι Mystic Force θυμίζουν Harry Potter. Πάντως δηλώνω φαν των samurai έχοντας δει και το 22ο επεισόδιο!!!!! Δεν έχει άλλα έτσι?
Πρώτη φορά αδιαφορώ αν θα βγει νέο επεισόδιο ή όχι. Η αν μου λέγανε σήμερα σταμάτησε οριστικά θα αδιαφορούσα. Τόσο πολύ μου αρέσει...
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:20 pm
@xamergt: Δεν έχεις δίκιο, εγώ λάτρεψα τον Mike σε αντίθεση με τον Antonio που ήταν πολύ "εκδηλωτικός" για να μην πω "χαζοχαρούμενος" και τον Jayden ο οποίος είχε κάπως πάρει ρόλο από highlander. Ο Ντέρεκ όντως από τους αγαπημένους "κακούς"!!!
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:21 pm
Απεναντίας θέλω να συνεχίσει και μάλιστα να δούμε κάνα ωραίο ειδύλλιο Mike - Emily!
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:24 pm
H Eμιλύ είναι καλή σαν γκόμενα, κατά τ'άλλα...
Τι ακριβώς σου αρέσει στον Μάικ? Εχει μουγκαθεί από το πρώτο επεισόδιο
Τι ακριβώς σου αρέσει στον Μάικ? Εχει μουγκαθεί από το πρώτο επεισόδιο
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:26 pm
Μου αρέσει τρελά ο Mike γιατί είναι διαφορετικός από τους άλλους στην όλη φιλοσοφία των samurai. Είναι πιο "large" ρε παιδάκι μου....
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:30 pm
πραγματικά περιμένατε να δείτε καλή ηθοποιία στους Power Rangers? από τις απαρχές της η σειρά είχε ηθοποιούς οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι κάτω του μετρίου. δε λέω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά.....
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:34 pm
@plousmike και εγω καλιστα φιλε μπορω να διαφωνισω με την δικια σου προτιμηση.
Ο καθενας εχει διαφορετικες προτιμησεις.Ναι ο Mike αρχικα ειχε πλακα, ναι πεταγε ατακες που καμια φορα εβγαζαν γελιο αλλα οπως λεει ο jim εχει μουγκαθει και αυτος και ο Κεβιν τελευταια.Πιο πολυ "σπρωχνουν" jaden και Αντονιο.Επισης ο δασκαλος τους πως σου φαινεται;Καλος;Για εμενα οχι.Μονο ενα ξυλακι εχει και το μονο που λεει ειναι "αντε καντε την και προσοχη".Σιγα τη σοφια βγαζει.Επισης ο Ζαντερ ο κακος ολη τη σεζον μεχρι τωρα το ξινει και πινει γαλατακι, τι διαολο κακος ειναι?Συγνωμη αλλα θα πω οπως ο jim πως ειναι η χειροτερη σεζον μακραν και ευχομαι να κοπει!!
Ο καθενας εχει διαφορετικες προτιμησεις.Ναι ο Mike αρχικα ειχε πλακα, ναι πεταγε ατακες που καμια φορα εβγαζαν γελιο αλλα οπως λεει ο jim εχει μουγκαθει και αυτος και ο Κεβιν τελευταια.Πιο πολυ "σπρωχνουν" jaden και Αντονιο.Επισης ο δασκαλος τους πως σου φαινεται;Καλος;Για εμενα οχι.Μονο ενα ξυλακι εχει και το μονο που λεει ειναι "αντε καντε την και προσοχη".Σιγα τη σοφια βγαζει.Επισης ο Ζαντερ ο κακος ολη τη σεζον μεχρι τωρα το ξινει και πινει γαλατακι, τι διαολο κακος ειναι?Συγνωμη αλλα θα πω οπως ο jim πως ειναι η χειροτερη σεζον μακραν και ευχομαι να κοπει!!
- plousmikeΣυντονιστής
Ε εντάξει, δεν περιμένουμε και καμιά υπερπαραγωγή της Warner Bros άρα πιστεύω ότι ήταν καλοί για τα δεδομένα τους. Το μόνο που θα ήθελα εγώ ήταν να είναι ξεχωριστός κάπως ο πράσινος ranger. Τον έκαναν μέρος της ομάδας από την αρχή ενώ θα ήθελα να είναι σε καποια ξεχωριστή φάση μόνος του στυλ gold ranger.
Υπήρξαν πάρα πολλοί καλοί ηθοποιοί μην το λες αυτό. Μπορώ να γράψω πάνω από το 50!falconara90 έγραψε:πραγματικά περιμένατε να δείτε καλή ηθοποιία στους Power Rangers? από τις απαρχές της η σειρά είχε ηθοποιούς οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι κάτω του μετρίου. δε λέω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά.....
Και πολλοί κάνουν καριέρα στο holywood τώρα
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:36 pm
Ειδικά η ροζ (ούτε πως την λένε δεν θυμάμαι...) είναι γλάστρα τελείως. Μόνο φαί κάνει για ξέρασμαxamergt έγραψε:@plousmike και εγω καλιστα φιλε μπορω να διαφωνισω με την δικια σου προτιμηση.
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Δεκ 01, 2011 1:37 pm
@xamergt: Για samurai master δεν περίμενα να κάνει και πολλά περισσότερα. Αν και ίσως θα έπρεπε να είναι πιο γέρος. Όσο για τον κακό, δεν θυμάμαι και την Ρίτα να είχε εμπλακεί ποτέ...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης