Residentevil 4 & Code Veronica for ps3 & xbox 360!
Δευ Απρ 11, 2011 12:46 am
PlayStation 3 and Xbox 360 versions
On March 23, 2011, high definition remastered versions of both Code: Veronica and Resident Evil 4 were announced to be in development for the Xbox 360 and PlayStation 3, as part of the Resident Evil Revival Selection.[58] Resident Evil 4 includes the "Separate Ways" scenario, but does not contain any additional features at present.[59][u]
Aν και θα ειναι ενα hd upscale ουσιαστηκα θα καταλαβετε καποια διαφορα αν εχετε και hd τηλεορασεις.Εγω δεν εχω
Και επειδη τα εχω στο ps2 δεν θα τα ξανααγορασω, επειδη θα ειναι ομως και τα 2 παιχνιδια σε ενα δισκακι ισως παρω μια κοπια για το 360
Το code veronica για το ps2 ηταν χαλια port παντως.
On March 23, 2011, high definition remastered versions of both Code: Veronica and Resident Evil 4 were announced to be in development for the Xbox 360 and PlayStation 3, as part of the Resident Evil Revival Selection.[58] Resident Evil 4 includes the "Separate Ways" scenario, but does not contain any additional features at present.[59][u]
Aν και θα ειναι ενα hd upscale ουσιαστηκα θα καταλαβετε καποια διαφορα αν εχετε και hd τηλεορασεις.Εγω δεν εχω
Και επειδη τα εχω στο ps2 δεν θα τα ξανααγορασω, επειδη θα ειναι ομως και τα 2 παιχνιδια σε ενα δισκακι ισως παρω μια κοπια για το 360
Το code veronica για το ps2 ηταν χαλια port παντως.
Απ: Residentevil 4 & Code Veronica for ps3 & xbox 360!
Δευ Απρ 11, 2011 12:48 am
Πολύ παλούκι το Veronica, το πάω low low. Οσο για το 4 ότι και να πεις είναι λίγο, από τα καλύτερα παιχνίδια ever. Moυ τη σπάει πάντως που το Zero και το remake του 1 δεν τα βγάζουν σε άλλες κονσόλες πέρα του μακαρίτη Gamecube, τραγικότατο
Δευ Απρ 11, 2011 12:52 am
Και εγω το veronica το παρατησα.Γιατι αν και εχω οδηγο δεν μπορω αυτον τον περιορισμο στα saves και στις σφαιρες μεχρι και ο ελληνικος οδηγος που εχω ολο οικονομια οικονομια λεει!Στα resi για το ps1 ηταν σε λογικα πλαισια αλλα εδω δεν μπορω να παιζω για ωρες και αν σκοτωθω να το ξαναρχισω παλι με τπτ.Ελπιζω να εχουν βαλει επιλογη για απειρα saves και μπολικες σφαιρες.
Δευ Απρ 11, 2011 12:54 am
Δειτε ολα τα resident evil games για το ετος 2011
Δευ Απρ 11, 2011 12:58 am
Ακριβώς γι'αυτό το πάω σιγά σιγά, πολύ σπαστικό. Τα ίδια και το FFXII. Κάθε boss είναι λες και είναι final boss, ελεος δηλαδήxamergt έγραψε:Και εγω το veronica το παρατησα.Γιατι αν και εχω οδηγο δεν μπορω αυτον τον περιορισμο στα saves και στις σφαιρες μεχρι και ο ελληνικος οδηγος που εχω ολο οικονομια οικονομια λεει!Στα resi για το ps1 ηταν σε λογικα πλαισια αλλα εδω δεν μπορω να παιζω για ωρες και αν σκοτωθω να το ξαναρχισω παλι με τπτ.Ελπιζω να εχουν βαλει επιλογη για απειρα saves και μπολικες σφαιρες.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης