τι λέτε?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Xbox vs. PS2
Παρ Οκτ 20, 2017 2:04 pm
Εγώ θα πω ps2 γιατί το εχω ζησει περισσότερο....
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Απ: Xbox vs. PS2
Πεμ Οκτ 26, 2017 6:11 pm
PS2 χωρίς δεύτερη σκέψη.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Οκτ 26, 2017 7:43 pm
επίσης ποτε δεν μου αρεσε το τηλεχειριστήριο του xbox...
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:11 pm
PS2 λόγω παιχνιδιών κατά κύριο λόγο. Απειρές παιχνιδάρες. Το xbox που το είχε ένας φίλος και ο ξαδερφός μου ήταν πολύ δυνατό μηχάνημα αλλά υστερούσε σε παιχνίδια. Φάση ps4/xbox one μου θυμίζει όλο αυτό
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:12 pm
^Ναι.
Πιστεύω ότι μόνο κάποιος αμερικάνος μπορεί να διαφωνήσει. Αυτοί το λατρεύουν γιατί είναι της χώρας τους.
Έδωσα κάποια λεφτά παραπάνω και πήρα ασύρματο κοντρόλερ Xbox 360 (ενώ δεν έχω την κονσόλα) για να παίζω με αυτή στο PC και δεν το μετάνιωσα. Στο μάτι φαίνεται περίεργος αλλά είναι απίστευτα βολικός (τουλάχιστον στο χέρι μου) και έχει το κατάλληλο βάρος, ούτε πολύ ελαφρύς (ps3) ούτε πολύ βαρύς.
Πιστεύω ότι μόνο κάποιος αμερικάνος μπορεί να διαφωνήσει. Αυτοί το λατρεύουν γιατί είναι της χώρας τους.
Δεν ξέρω για το χειριστήριο του πρώτου Xbox αλλά του 360 είναι τέλειο, καλύτερο και από των play stations.teliosmetonma έγραψε:επίσης ποτε δεν μου αρεσε το τηλεχειριστήριο του xbox...
Έδωσα κάποια λεφτά παραπάνω και πήρα ασύρματο κοντρόλερ Xbox 360 (ενώ δεν έχω την κονσόλα) για να παίζω με αυτή στο PC και δεν το μετάνιωσα. Στο μάτι φαίνεται περίεργος αλλά είναι απίστευτα βολικός (τουλάχιστον στο χέρι μου) και έχει το κατάλληλο βάρος, ούτε πολύ ελαφρύς (ps3) ούτε πολύ βαρύς.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:13 pm
αα εγω τον ειδα από το ιντερνετ και το υπεθεσα...
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:17 pm
^Ναι, και εγώ το έκραζα γιατί μου φαινόταν πολύ άσχημος αλλά μόλις τον πιάσεις λίγο και παίξεις θα σου φαίνονται οι υπόλοιποι πολύ περίεργοι.
Άκυρο: Έχεις πολύ τέλεια υπογραφή, γιατί την έχεις Spoiler?
Άκυρο: Έχεις πολύ τέλεια υπογραφή, γιατί την έχεις Spoiler?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:22 pm
νταξει την ξαναεβαλα
Χαίρομαι που αρεσει η υπογραφή μου σε καποιον
Χαίρομαι που αρεσει η υπογραφή μου σε καποιον
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:25 pm
Τεσπα σε παραδέχομαι σου αρεσει το yugioh?
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:58 pm
Παιδιά μην βγαίνετε εκτός θέματος παρακαλώ
Το χειριστήριο του xbox πάντως δεν ήταν κακό όντως. Συμφωνώ με τον Costascss. Ηθελε απλά χρόνο να το συνηθίσεις. Ηταν εξαιρετικό για shooters ή racing games που το είχα δοκιμάσει αλλά κακό για sport games. Tεράστια βελτίωση του xbox 360 δεν το συζητάμε
Το χειριστήριο του xbox πάντως δεν ήταν κακό όντως. Συμφωνώ με τον Costascss. Ηθελε απλά χρόνο να το συνηθίσεις. Ηταν εξαιρετικό για shooters ή racing games που το είχα δοκιμάσει αλλά κακό για sport games. Tεράστια βελτίωση του xbox 360 δεν το συζητάμε
- mckon12Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2016
Παρ Οκτ 27, 2017 3:19 pm
ps2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης